Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-huurling Mikautadze wordt als held ontvangen bij presentatie FC Metz

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor het onthaal van Georges Mikautadze.

De supporters van FC Metz hebben Georges Mikautadze een zeer warm welkom gegeven. De huurling van Ajax werd voorafgaand aan het Coupe de France-duel met Clermont Foot gepresenteerd aan het grote publiek en hij kon rekenen op een luid applaus. De aanvaller gaat zeker tot het einde van huidig seizoen bij Metz spelen met rugnummer 10. Mikautadze werd niet op tijd ingeschreven om deel uit te kunnen maken van de wedstrijdselectie vrijdagavond, maar de kans is groot dat hij er wel bij is in de eerste speelronde na de winterstop.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Toch vrij groot drama die Georgiers na Arveladze…

5 januari 2024 om 23:06

Mijn god wat hebben we ons kapot gelachen om Kinkladze, dat was echt de beste grap ooit. Ajax dacht een spits te hebben gekocht, alhoewel nu dacht ajax een buitenspeler te hebben gekocht. Ook grappig

5 januari 2024 om 23:10

Niveau Metz zegt alles

6 januari 2024 om 00:39

Gun het die jongen van harte! Zat prima in zijn vel bij Metz en wordt dan voor een zeer hoge som gekocht door Ajax, logisch dat hij en Metz hiermee akkoord gingen. Vervolgens speelt hij nooit meer dan 3 wedstrijden opeen, laat staan op zijn eigen positie. Ook zat hij bij Metz in een kampioensploeg waarvoor je op ieder niveau gewoon een vrij hecht team moet zijn, vervolgens naar Ajax waar een blik onbekenden is opengetrokken incl nieuwe trainer.

Of hij die 16 miljoen ooit echt waard is/wordt zullen we moeten zien, maar bij Metz kan hij wellicht zijn eigen carrière weer op het stijgende pad krijgen. Van de potten die ik heb teruggekeken vind ik het toch wel een speler die iets heeft. Dat bashen op Mikautadze zelf slaat dan ook helemaal nergens op naar mijn idee. Dit is aan alle kanten aan Ajax zelf te wijten. En ik denk zelfs dat Mikautadze in een gezond Ajax nog wel eens had kunnen verrassen.

6 januari 2024 om 03:02

3 wedstrijden om jezelf te bewijzen is natuurlijk veel te weinig, helemaal door dat gedoe met Steijns en Mislintat. Had best wel verwacht dat Ajax deze speler meer had gebruikt, 22 goals in de 2e Franse leage is nog steeds beter dan de KKD imo.

Vast en zeker geen slechte speler.

6 januari 2024 om 15:23

En wat voor wedstrijden... Daarbij áls hij speelde zag ik toch iets in hem. Buitenkantjes, dribbel opzoeken etc. Vind het gewoon geen slechte speler zo op het eerste oog. Hij is alleen totaal misbruikt en liep er daarna ook maar wat verloren bij. Zo'n Avila bijvoorbeeld zie ik echt helemaal niks in. Akpom is leuk voor erbij, maar mis je ook niks aan als hij gaat. Zelfde geldt voor Tahirovic, Mannsverk en Gaaei. Sosa is, wanneer in zijn kracht gezet, gewoon een prima back voor Ajax en Sutalo moet naar mijn idee zijn kansen gaan pakken dit jaar, al gaat dat ook al een stuk beter gelukkig.

5 januari 2024 om 23:53

Tja meer dan de helft van alle Georgiërs bij Ajax heeft al gefaald. Dat is natuurlijk schrikbarend veel.

6 januari 2024 om 06:03

Heeft deze jongen gefaald dan? Hij mocht nooit spelen. Alleen als het halve elftal omgewisseld was en niet op z’n beste positie

6 januari 2024 om 15:26

Arverladze was daarentegen gewoon een topspits voor Ajax. Kinkladze was jammer, maar speelde net als Mikautadze ook weinig op zijn echt vertrouwde plek. Mikautadze zelf heeft zoals Soccerfan al zegt nooit de kans gehad, dus acht ik ook niet als mislukt.

Ik denk dat ze in Amsterdam blij zijn dat ze van hem af zijn, althans voor nu. Nu nog meer spelers dumpen, die totaal niet voldoen aan het Ajax profiel.

5 januari 2024 om 23:33

Ik ben daar helemaal niet blij mee. Heeft geen fatsoenlijke kans gehad. We hebben met Brobbey een spits die leuk is op het derde niveau in Engeland met zijn fysiek, maar er niks van kan. Dan hebben we met Akpom iemand die iets makkelijker scoort en iets minder verschrikkelijk is aan de bal, maar verder toch ook niet voldoet. Ik had die Mikautadze best wel eens 4 wedstrijden even het vertrouwen hebben zien krijgen.

Maar nu is alles wat hij heeft gekregen wat sporadische invalbeurten en eens een basisplaats in een hopeloze wedstrijd. En daar beoordelen we dan iemand op..

5 januari 2024 om 23:58

Brobbey is samen met Hato een van de weinige lichtpuntjes. Ondanks het missen van kansen in het begin van het seizoen voegt hij heel veel toe aan het voetbal van Ajax.

6 januari 2024 om 00:02

Wat is dat toch met Hato? Ajax heeft liefst 30(!) tegengoals en we zijn nog niet eens halverwege.

Men doet net alsof het de nieuwe Maldini is, joh.

6 januari 2024 om 00:38

Iemand als lichtpuntje opnoemen is tegenwoordig hetzelfde als hem als de nieuwe Maldini aanschouwen?

Daarnaast zijn de vele tegengoals meer te wijden aan de enorme gatenkaas die ontstaat vanuit het middenveld. Hato onttrekt zich juist nog redelijk aan de malaise en is natuurlijk nog altijd maar 17 jaar oud.

Mooi zo opruiming is begonnen. Dat er nog een paar mogen volgend die niks te zoeken hebben bij Ajax. De dag dat Avila vertrekt trek ik een fles cava open.

5 januari 2024 om 23:31

Avila is denk ik de slechtste speler die ik ooit bij Ajax gezien heb, echt volledig absurd dat ze die gehaald hebben. En voor 12 miljoen.

5 januari 2024 om 23:37

Jurgen Colin? Hyun Jun Suk? Ebecilio? Gaeei? Avila hoort er ook wel bij.

5 januari 2024 om 23:46

Van Bommel vertelde dat hij goed heeft gespeeld bij Antwerp

6 januari 2024 om 11:00

Je vergeet Sanogo wat een topper was dat!

5 januari 2024 om 23:56

Heb je.de champagne opgedronken toen Avila door Ajax werd gekocht van Mark van Bommels FC Antwerp, volgens Mark had Avila een grote bijdrage in het kampioenschap van Antwerp.

6 januari 2024 om 00:16

Hij is overbodig en past nu niet binnen dit Ajax, maar niets te zoeken?

6 januari 2024 om 00:26

Ja wat moet hij bij ons zoeken dan? De 5e plek? Een matige trainer die wel charmant is? Een club zonder directeur? Er valt ook weinig te vinden he.

6 januari 2024 om 06:38

Veel plezier met je Cava. Het probleem is dan echter nog lang niet opgelost.

De enige winnaar in dit verhaal is Metz ze hebben miljoenen gepakt op hem en vervolgens gehuurd terug halen. Al met al een grote teleurstelling. En elke keer hetzelfde verhaal ja die heeft zoveel doelpunten en assist gegeven in de Franse league 2 dus al met al weggegeven geld dit van Ajax.

5 januari 2024 om 23:15

Mikautadze zelf ook met paar miljoen verdienen (tekenbonus) voor half jaartje vakantie en daarna terugkeren naar je oude plek.

Heerlijk Mikautadze! Die jonge van me, goed gecasht bij ajax. Half jaartje in NL gewoond nu weer slopen bij Metz daarna mooie transfer maken. Misschien als opvolger van Auba volgend seizoen?

6 januari 2024 om 04:04

Ha. Je doet je naam geen eer aan.

Oprotten met al die rotzooi van Mislintat. In eerste instantie stond ik 100% achter ze, want ze kwamen aan in de moeilijkste omstandigheden denkbaar. Slechte trainer, geen duidelijk beleid, team zonder houvast. Etc. Maar nu zitten ze er een paar maanden, en het is nog steeds allemaal rommel. Weg ermee. Mikautadze kan echt wel voetballen en ik gun hem heel veel succes. Maar bij Ajax heeft hij nu niks te zoeken.

Anti-reclame voor Ajax. Zo slecht zal hij niet zijn, past gewoon niet in het voetbal van Ajax + ik kan me niet voorstellen dat hij een eerlijke kans heeft gehad. Wordt nu als zwart schaap bestempeld in een waardeloos draaiend team.

6 januari 2024 om 02:58

Eerder anti-reclame voor Metz; een speler op deze manier verwelkomen die niet eens goed genoeg was voor een rol als tweede spits...

6 januari 2024 om 09:53

Als Cerny volledig geflopt was en hij keerde deze winter terug bij Twente zou hij ook een groots onthaal krijgen hoor.

6 januari 2024 om 16:17

Het kan ook andersom zijn: Ajax was niet goed genoeg voor deze speler. Past gewoon niet in het matige voetbal wat Ajax speelt. Bij een aanvallend stabiel elftal zal die het zondermeer goed doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren