Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax en routinier tóch in gesprek over langere samenwerking

Laatste update:

Het heeft er toch alle schijn van dat Remko Pasveer nog een jaar aan zijn carrière vastplakt. Voetbal International weet dat de veertigjarige doelman in gesprek is met Ajax over een contractverlenging. Eerder meldde het medium nog dat Pasveer, die een aflopend contract heeft, vermoedelijk zijn handschoenen aan de wilgen zou hangen na dit seizoen.

Hoewel Pasveer het al enige tijd met een bijrol moet doen in Amsterdam, ziet de routinier nog voldoende redenen om de gesprekken openen. Pasveer voelt zich nog fit en hoopt als boegbeeld van de club zijn steentje bij te dragen aan 'de wederopstanding' van komend seizoen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Daarnaast zou ook het aanstaande vertrek van Gerónimo Rulli een rol kunnen spelen. VI meldde al dat de Argentijn, die zijn plek kwijtraakte aan Diant Ramaj, komende zomer een transfer wordt gegund.

Zowel Pasveer en Ajax ziet een langer verblijf van de routinier wel zitten. Verwacht wordt dus dat beide partijen er snel uit zullen komen.

Pasveer keepte in februari vorig jaar zijn laatste officiële duel voor Ajax. Toen was de tweevoudig Oranje-internatinoal al een tijdje zijn plek kwijt aan Rulli.

Wereldkampioen Rulli kwam na het WK in Qatar naar Amsterdam, daar Pasveer steeds meer gebreken ging vertonen. Zijn hoogtepunt beleefde Pasveer in het seizoen 2021/22.

Onder Erik ten Hag stond de Enschedeër onder de lat toen Ajax zonder puntenverlies de Champions League-poulefase won. In totaal kwam Pasveer tot vijftig officiële optredens in Ajax 1.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Draait de situatie of zat VI er gewoon helemaal naast?

Waarschijnlijk met Xavi geborreld.

Pfff wat moeten we met een matige keeper van 40?

25 april 2024 om 10:19

Op de bank zetten voor het geval er iemand geblesseerd raakt.

25 april 2024 om 10:24

Als iedereen dezelfde mentaliteit zou hebben als deze 'matige' keeper, dan hadden we een stuk hoger op de ranglijst gestaan!

25 april 2024 om 10:28

Dat hebben wij met Dani De Wit echter speel je dan vaker wedstrijden uit met een man of 9 ben ik ben ik bang😄

25 april 2024 om 10:32

Precies! Natuurlijk is het geen keeper voor de top. Maar loopt rond als ervaren 3de keeper voor het geval dat.

Met zijn mentaliteit en inzet is niks mis kunnen een hoop van leren!

25 april 2024 om 10:41

Die keeper die eerder al was afgeschreven en vervolgens heel wat mondjes heeft gesnoerd. Zo denken er bij ons sommigen over Ricky van Wolfswinkel met zijn 35 jaar, maar dat is ondertussen de smeerolie tussen de radertjes.

25 april 2024 om 11:10

Wat moeten we anders Rulli en Gorter kunnen vertrekken. Ramaj eerste keeper, Pasveer tweede en als derde keeper een talentvolle jongen uit de jeugd. Lijkt mij een prima bezetting. Veel logischer dan een nieuwe reserve keeper halen iig.

25 april 2024 om 12:58

Denk dat hij betrouwbaarder is in het goal dan Gorter.

25 april 2024 om 13:49

Als 2e of 3e keus kun je hem er prima nog een jaartje bij houden.
Rulli en Gorter mochten volgens mij al weg en het seizoen in gaan met de Graaf en Setford als backup lijkt mij een groot risico.
Als eerste keeper is hij niet goed genoeg meer, maar als stand-in kun je er best mee thuis komen.
Ik denk dat je er meer aan hebt om het geld voor een nieuwe 2e keeper uit te sparen en het in plaats daarvan uit te geven aan een goede verdediger.

Hier moet je toch niet meer aan beginnen? Zelfs niet als 3e keeper. Deze man kun je echt niet meer opstellen. Maak dan de keeper van Jong Ajax/o18 de derde keeper

25 april 2024 om 10:16

Wie zal er een betere kijk op hebben... @mcsignificant, @PassieB et al óf de technische staf van Ajax? Als hij echt nog fit is, gewoon behouden.

25 april 2024 om 10:29

In deze fase weet ik niet meer zo goed wie er de beste kijk op heeft hoor. Op zich niet verkeerd om als derde keeper een jeugdspeler te gebruiken toch? Dan doet iemand ervaring op en de kans op spelen in het eerste is toch niet zo groot. Ajax wil toch een opleidingsclub zijn met veel eigen jeugd? Dan kan je best voor zon positie een jonge speler gebruiken.

Wat een paar jaar terug verkeerd ging, is dat er alleen maar oude rotten onder de lat stonden. Tsja, toen had je natuurlijk veel blessures.

25 april 2024 om 10:47

Als ik lees dat Ramaj als geraamte voor de toekomst wordt gezien denk ik dat Rulli weg gaat.
In dat geval heb je twee jonge keepers als eerste en tweede keeper en bij JA nog een jonge keeper. Het lijkt me niet verkeerd om dan een ervaren keeper daar tussen te hebben lopen.

25 april 2024 om 12:00

Hij kan zo fit zijn als wat en een uitstekende mentaliteit hebben maar... hij kan echt matig keepen en dat bleek al in zijn laatste periode als 1e keeper. Beter op zoek naar een 2e en 3e keeper met kwaliteit.

25 april 2024 om 12:58

Pijnsteijn Zullen we VZ anders maar helemaal opdoeken? Als buiten de clubs blijkbaar niemand een relevante opvatting kan hebben over hun spelers

25 april 2024 om 10:25

Verklaar je nader graag.
Pasveer is misschien nog wel de fitste uit de selectie en keepers kunnen heel lang door.

25 april 2024 om 10:37

@dnsdkr
Ja, keepers kunnen lang door en ok als hij misschien wel de fitste uit de selectie is. Het belangrijkste ontbreekt echter: Pasveer kan niet meer brengen wat hij enkele jaren geleden kon brengen en dit is ook gebleken. In het geval van een ervaren keeper als 3e keeper heb je dus niet zoveel meer aan Pasveer en kan je beter een keeper van Jong Ajax (zoals @mc significant aangeeft ) doorschuiven.

Jammer dat Pasveer gekozen had voor een carrière einde als 3e wissel.
Had bij menig club nog zo basis gestaan, bij de optredens namens Ajax heeft hij sltijd een uitstekende indruk achter gelaten.

25 april 2024 om 10:34

Waarschijnlijk een geldkwestie. Maar onder aan de streep heeft hij als eerste keeper een kampioenschap en een CL overwintering meegemaakt bij Ajax dus ik denk dat hij ook sportief tevreden is over die beslissing.

25 april 2024 om 13:44

Dan was hij nu gedegradeerd met Vitesse, ik weet niet of hij daar zo blij van was geworden.
Dit was ongetwijfeld niet zijn leukste seizoen tot nu toe, maar op het afgelopen seizoen na is Ajax toch een aardig toetje op het einde van zijn carriere geworden.

Het is zo'n beetje als met Ramalho bij PSV. Als je puur naar presteren kijkt zou je vrij snel afscheid van hem moeten nemen. Je weet echter niet hoe belangrijk hij in de selectie is. Misschien heeft hij daarin een rol waardoor het een goed idee is zijn contract te verlengen.

Tja prima toch. Gorter en Rulli gaan gewoon weg aankomende zomer. Dan heb je alleen Ramaj nog over dus dan is het goed dat je Pasveer nog als reservekeeper hebt. Want je gaat niet twee keepers halen met een gelimiteerd budget.

Lijkt me prima is iemand die de jonge gasten wel aanpakt en ook z'n collega keepers helpt. Als 2e of 3e keuze prima ipv weer geld uit te geven voor een bankzitter. En bij hoge nood is een keeper vaak makkelijker op te pikken in de winter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren