Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax en Internazionale krijgen concurrentie van Napoli op transfermarkt’

Laatste update:

Jan Vertonghen is op weg naar de uitgang bij Tottenham Hotspur, maar hoeft allerminst te vrezen dat hij komend seizoen zonder werkgever komt te zitten. Eerder werd al bekend dat Ajax en Internazionale de bijna transfervrije centrumverdediger graag zouden inlijven, nu komt daar Napoli volgens Sky Italia nog bij.

Francesco Modugna, als journalist werkzaam voor de Italiaanse tv-zender, maakt bij het lokale Radio Kiss Kiss melding van de interesse van Napoli. "Vertonghen is een naam die de laatste maanden rond Napels rondzingt. Het zou een uitstekende aanwinst zijn voor de club, maar het risico bestaat dat er een biedingsstrijd ontstaat", zegt Modugna, die denkt dat Napoli niet met Internazionale kan concurreren als het gaat om het salaris voor Vertonghen.

Vertonghen wordt al lange tijd nadrukkelijk gelinkt aan Ajax, dat begin januari een serieuze poging ondernam om de Belg over te nemen van Tottenham. Met name het hoge salaris dat Vertonghen opstrijkt bij Tottenham, naar verluidt vier tot vijf miljoen euro per jaar, vormde toen een struikelblok voor de overgang. Daarnaast wilden the Spurs ondanks het bijna aflopende contract van de 118-voudig international een transfersom ontvangen. Omdat Vertonghen als dertigplusser geen restwaarde vertegenwoordigt, zag Ajax dat absoluut niet zitten.

Onlangs liet Vertonghen in cryptische bewoordingen weten dat wat hem betreft een terugkeer naar Ajax nog niet van de baan is. "Een terugkeer naar Ajax? Wie weet, dat zit wel in de planning", zo zei Vertonghen tegenover Kat Kerkhofs, de vrouw van Napoli-aanvaller Dries Mertens, die werkt voor de Belgische tv-zender Vier. Vertonghen is bij Tottenham bezig aan zijn achtste en zeer waarschijnlijk laatste seizoen. In de huidige jaargang kwam hij tot negentien Premier League-duels, waarin hij eenmaal scoorde.

Naar welke club kan Jan Vertonghen het beste gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat hem maar naar Napoli gaan dan. Inter laat Godin gaan, maar dan zie ik liever Zinho of Kumbulla komen. Of misschien wel een talent van iets grotere kaliber á la Konaté/Upamecano/Dias.

27 maart 2020 om 23:34

Dias zou echt een topversterking zijn, alleen zal die heel duur worden. Vanheusden zit goed bij standard en is zeker nog niet uitgeleerd, dus die zou ik nog niet terughalen.

27 maart 2020 om 23:51

Denk inderdaad dat Dias te duur gaat zijn. Zinho heeft inderdaad meer aan nog een jaar bij Standard en dat ze het seizoen erop de clausule activeren, maar denk wel dat hij goed met Bastoni kan concurreren om een plekje als Godin vertrekt.

27 maart 2020 om 23:39

Zie niet in waarom Upamecano naar Italie zou gaan als hij wordt begeerd door de gehele Engelse/Spaanse top. Het zelfde voor Dias.

27 maart 2020 om 23:48

Dat werd ook over De Ligt gezegd, maar wel eens dat ik het niet snel zie gebeuren.

28 maart 2020 om 01:37

@elguaje Ik denk niet dat Real Madrid of Barcelona momenteel interesse heeft in Upamecano. City wellicht wel, maar met de rest van Spanje en Engeland kan Inter makkelijk concurreren als het gaat om het aantrekken van spelers. We hebben het hier nog altijd over een topclub. Zie bijv. transfer van de vrij.

28 maart 2020 om 00:00

Toch denk ik dat als je ziet dat Upamecano wordt gelinkt aan Arsenal en United, Inter ook wel een kans moet hebben. Ze kunnen hem iig een mooi plaatje schetsen. Ze spelen namelijk met als RB Leipzig met 3 achterin, met een paar gerichte aankopen kunnen ze juve van de troon stoten en Inter deelt ook nog eens zeer goede salarissen uit.

Keer gewoon terug Verthongen. Bij ons sta je geheid basis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren