Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax en Feyenoord zien zomers transferdoelwit scoren tijdens ruime zege Mexico

Laatste update:

Mexico heeft zondagnacht een ruime zege geboekt op Honduras in de groepsfase van de Gold Cup: 4-0. In Houston stonden Ajacieden Jorge Sánchez en Edson Álvarez aan de aftrap, terwijl Santiago Giménez genoegen moest nemen met een plaats op de bank. De spits van Feyenoord kwam na ruim een uur spelen als invaller in de ploeg. Luis Chávez, die wordt gevolgd door zowel Ajax als Feyenoord, was verantwoordelijk voor de vierde Mexicaanse treffer.

Bijzonderheden:
Al na vijftig seconden konden de Mexicaanse fans voor het eerst juichen. Een afvallende bal belandde voor de voeten van Luis Romo, die met een stuiterbal de verre hoek wist te vinden: 1-0. Diezelfde Romo nam vervolgens ook de 2-0 voor zijn rekening, door een doorgekopte hoekschop binnen te knikken: 2-0. Na rust ging Mexico vrolijk verder: Orbelín Pineda schoot met een bekeken bal vanaf de rand van het zestienmetergebied de 3-0 tegen de touwen. Met invaller Giménez op het veld zorgde Mexico nog voor een slotakkoord. Pachuca-middenvelder Chávez, die volgens de president van zijn club heeft gesproken met Ajax en Feyenoord, kreeg de bal ietwat toevallig voor zijn voeten, waarna hij met buitenkant voet voor de 4-0 tekende.

Doelpuntenmaker Chávez (27) ligt bij zijn club Pachuca nog tot medio 2025 vast.

Mexico - Honduras 4-0
1’ 1-0 Luis Romo
23’ 2-0 Luis Romo (assist: Jesús Gallardo)
52’ 3-0 Orbelín Pineda (assist: Henry Martin)
64’ 4-0 Luis Chávez

Zie jij Chávez nog naar de Eredivisie komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand meer vertellen over deze speler? Hij is ‘al’ 27 jaar oud. Ben benieuwd of hij wat kan toevoegen aan de Nederlandse topclubs

26 juni 2023 om 07:46

Ik ken hem niet goed, maar wat ik heb gelezen is dat hij erg goed is in passing en vrije trappen. Het is dus een spelverdeler.

26 juni 2023 om 13:51

Echt een hele goeie techniek. Wat ik gisteren zag, was hij samen met die Pineda van Celta de Vigo veruit de beste. Deze man kan makkelijk mee bij elke eredivisie club, dus ook Feyenoord en Ajax. Santiago Gimenez speelde overigens, zoals opmerkelijk genoeg wel vaker, echt een draak van een wedstrijd. Die man mag wel iets meer gaan oefenen op 1-op-1 situaties. Kreeg weer een 100% kans die er gewoon in moest, die hij vervolgens recht op de keeper af schiet.

Dit is echt wel een van de armoedigste lichtingen in de afgelopen 20 jaar gok ik zo. Mexico is dan nooit echt een topland geweest maar wel een ploeg waar alle toplanden moeite mee hadden. Vooral in 2014 van ze genoten en daar hadden ze denk ik oprecht heel ver kunnen komen. Toch opmerkelijk dat zo'n groot voetbalgek land nooit echte wereldtoppers heeft. Gasten als Chicarito, Dos Santos, Vela, Guardado, Marquez en Lozano bijvoorbeeld zijn altijd heel geliefd geweest daar en bepalend voor de nationale ploeg, maar in clubverband nooit echt uitgegroeid tot toppers. Hoeveel ik Alvarez ook respecteer is het net als bij Ajax wel tekenend dat hij hier tot de sterspelers behoort, dan is de lichting momenteel wel erg mager

26 juni 2023 om 08:18

Hugo Sanchez was toch wel soort van een fenomeen bij Real

26 juni 2023 om 09:30



Hernandez en Blanco ook toppers in de jaren 90.

26 juni 2023 om 18:41

Ja en Marquez zal toch niet voor niets 7 jaar bij barca hebben gespeeld

26 juni 2023 om 12:33

Zij hebben helaas te maken gehad met een reeks coaches die toppers/goede spelers thuis lieten, hun ego in de weg stond, geen doel of speltactiek en enkel de oude garde opriepen. Nu met de huidige coach (als interim samen met Diego Cocca) is er een verandering gekomen, sinds zijn aanstelling zijn er 8 wedstrijden gespeeld dit jaar enkel 1 verloren tegen Amerika (wat geen schande is).

Er zijn beter geïnformeerde bronnen die aangeven dat Chavez helemaal geen transferdoelwit is voor Feyenoord. Benieuwd hoe VZ bij deze info komt. Of is het gewoon de namen van Ajax en Feyenoord in de titel droppen in de hoop op meer clicks en reacties?

In dat geval, geslaagd.👌

26 juni 2023 om 08:43

Volgens mij stond die in de winter op een schaduw lijst bij feyenoord. Toen was er ok wat belangstelling voor kocu en lukte zerrouki niet. Dus kan het me zomaar voorstellen.

Dit is gewoon een van de spelers die vast ergens op een lijstje staat, maar niet perse heel concreet is.

26 juni 2023 om 08:51

Vorig jaar stond Chavez ook al op een 'schaduw'lijst. Lijkt dus al wat langer gevolgd te worden.

26 juni 2023 om 09:31

Van de winter heeft Feyenoord een bod op hem uitgebracht, dit heeft Te Kloese bevestigd.
Op dat moment was het dus zeker een transferdoelwit.

Nu door de komst van Zerrouki is Chávez geen prioriteit maar naar verluidt hebben ze zijn komst nog niet geheel uit hun hoofd gezet.
Te Kloese en scouting is zeer gecharmeerd van hem maar Slot ziet liever Nederlandstaligen en oude bekenden, al zijn die van minder niveau.

ook leuk om te melden (misschien ook niet) dat haiti van qatar gewonnen heeft in deze gold cup...
1 van de armste landen ter wereld dat wint van een heel rijk land... groot contrast, en zegt genoeg over dat geld geen wedstrijden wint.

26 juni 2023 om 08:59

Qatar op wk kon er ook geen ene kloot van hehe

26 juni 2023 om 09:33

Qua landen is het natuurlijk anders dan bij clubs. Bij landen gaat het vaak om infrastructuur, inwoners en populariteit van voetbal onder de inwoners. Desalniettemin knap van Haïti.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren