Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax scout Mexicaanse WK-uitblinker, maar krijgt stevige concurrentie

Laatste update:

Ajax heeft zijn oog laten vallen op Luis Chávez. De middenvelder van Pachuca, die namens Mexico op het WK uitkwam en daar een goede indruk achterliet, staat volgens TUDN voor een winterse transfer en heeft meerdere ijzers in het vuur. Niet alleen Ajax, maar ook FC Porto en Bayer Leverkusen zouden de 26-jarige controleur in het vizier hebben.

Hugo Ramírez, sportjournalist van TUDN, weet te melden dat Porto en Ajax de verrichtingen van Chávez al volgen sinds Pachuca in oktober van dit jaar in de finale van de Mexicaanse Apertura tegen Toluca uitkwam. Leverkusen was er al eerder bij en reageerde tijdens de wedstrijd van El Tri tegen Saudi-Arabië met een opvallende tweet op de goal van Chávez, die op fantastische wijze scoorde uit een vrije trap.

Armando Martínez, clubpresident van Pachuca, wil in gesprek met de Mexicaanse tak van FOX Sports wel toegeven dat er interesse zal komen voor zijn speler. "Er zijn nog geen formele of informele aanbiedingen gekomen. Ook niet van Leverkusen, met hun slimme tweet. Ze hebben in ieder geval nog niets op papier gezet. We realiseren ons wel dat Chávez een geweldig toernooi heeft gespeeld en ik vond hem bij de beste tien spelers van de groepsfase horen. Bij de Mexicanen was hij in elk geval de beste."

Bij Ajax zou Chávez de opvolger kunnen worden van landgenoot Edson Álvarez. Die kon op de slotdag van de zomerse transferwindow naar Chelsea verkassen, maar de Amsterdamse club haalde een streep door die deal. Dat stelde de verdedigende middenvelder teleur. De kans is aannemelijk dat Ajax nu wel mee zal werken aan een vertrek van Álvarez, als het aangeboden transferbedrag hoog genoeg is. Chávez ligt bij Pachuca nog vast tot medio 2025.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stop met die Mexicanen. Zijn spelers die totaal niet bij Ajax passen…

2 december 2022 om 09:44

Edson Alvarez heeft het toch prima gedaan? Zal gewoon met een goede winst doorverkocht worden ook

2 december 2022 om 10:42

Alvarez heeft het goed gedaan? Alvarez doet het nog steeds meer dan uitstekend, maar ik denk dat Ajax zal meewerken aan een vertrek omdat dit is toegezegd. Deze mexicaan ken ik iniet en wellicht wil zijn zaakwaarnemer hem in de markt zetten. Ik heb al eerder aangegeven dat ik liever zie dat Ajax een sterke snelle rechtsbenige centrale verdediger koopt. Dan kan Timber op positie 6 gaan spelen. Dan heb je daar iemand staan die en opbouwend is en snel. Dus dat is goed voor de restverdediging. Gorter mag zijn kans krijgen op goal. Kunnen ze verder hun focus leggen op een rechtsbuiten tenzij ze Conceicao nu eens een keer echt een kans gaan geven met daarachter als back up van Axel Dongen.

2 december 2022 om 09:46

Lol, Alvarez en Sanchez zijn de enige twee Mexicanen bij Ajax ooit. Slaat dus nergens op om die conclusie te trekken.

2 december 2022 om 09:54

Maar het is wel gewoon zo dat er buiten lozano geen 1 speler van niveau in dat mexicaanse elftal loopt.

2 december 2022 om 09:58

Ajax is helaas ook niet meer van niveau, en als ze niet willen ingrijpen, waar het op lijkt, blijft dat voorlopig zo

2 december 2022 om 09:59

Ergens ben ik het wel met je eens, al ben ik voor PSV. Mexicanen zijn doorgaans prima spelers maar ze groeien zelden uit tot spelers voor in de Europese top eerlijk gezegd. De enige reden dat die markt interessant is, is omdat het nog redelijk goedkoop is en Mexicanen graag naar Nederland komen.

2 december 2022 om 10:08

Ben het deels met je eens. Mexicanen hebben het bij PSV meer dan prima gedaan. Salcido, Moreno, Guardado, Lozano zijn toch spelers waar ik met plezier op terug kijk. Waar Lozano tot op heden nog steeds ons transferrecord is met 42 miljoen. Dat het geen van alle wereldtoppers zijn ben ik met je eens, maar dat hoeft ook niet in Nederland, daar is onze markt gewoon te klein voor.

Quote uit het artikel: "de kans is aannemelijk dat Ajax nu wel mee zal werken aan een vertrek van Álvarez, als het aangeboden transferbedrag hoog genoeg is."

Een club werkt toch altijd mee aan een transfer wanneer het bedrag hoog genoeg is? Alleen wanneer het hoog genoeg is, dat is de vraag. Als een club 100 miljoen voor Alvarez had geboden was hij afgelopen zomer gewoon verkocht hoor.

2 december 2022 om 09:50

Als je ff goed leest voorkom je een hele discussie hier.
Gaat om het bedrag dat ze voor chavez dan eventueel zouden gaan bieden...

2 december 2022 om 09:55

Volgens mij kun je zelf beter nog even de laastse alinea nogmaals lezen, Thijmen. Het gaat er namelijk over dat Alvarez niet weg mocht naar Chelsea en de indruk wordt gewekt dat dit ongeacht het geboden bedrag niet had gemogen.

2 december 2022 om 09:59

De laatste zin sluit af met Chavez die tot 2025 vast ligt, daarmee refereren ze dus op in de zin daarvoor. Ga je Nederlands lessen volgen ajb, ipv hier moeilijk lopen doen

2 december 2022 om 10:04

Haha, Thijmen.. Lees a.u.b. nog eenmaal voor de laatste keer de afsluitende alinea. Hier staat letterlijk: "ajax werkt mee aan een vertrek". Aangezien Alvarez al bij Ajax speelt, en Chavez nog niet, kan het toch alleen maar over Alvarez gaan of niet dan?

2 december 2022 om 10:08

Jammer Thijmen, je moet echt zelf leren lezen. Het stuk over het transferbedrag gaat over Alvarez, daar gaat praktisch de hele alinea over namelijk en is duidelijk een vervolg op de eerste regels in deze alinea. De laatste regel over Chavez is slechts een afsluiting van het artikel en heeft 0,0 betrekking op "als het bedrag hoog genoeg is"

Succes met de cursus!!

2 december 2022 om 10:12

Ik zeg nergens dat het niet over Alvarez gaat. De ener laatste zin bedoelen ze dat ze Alvarez alleen laten gaan als het aangeboden bedrag op Chavez hoog genoeg is.
Ga jullie Nederlands opschalen mannen.
Fijne dag!

2 december 2022 om 10:19

Emotional Damage!

on topic: die chavez is mij niet heel erg opgevallen, maar ik verwacht eerlijk gezegd niet dat Alvarez deze winter vertrekt.

2 december 2022 om 11:59

Nee Thijmen…. Bespaar je aub een nog grotere afgang. Jij leest niet goed.

Scouten tijdens het WK is vragen om de hoofdprijs betalen. Het is alsof je nu een scoutingsrapport inlevert over Musiala en aangeeft dat ie goed speelt. Dat heeft nu de héle wereld wel gezien.

2 december 2022 om 13:25

Dat doen ze bij Ajax graag. Stel je voor dat je eigen jeugd een kans moet geven!

2 december 2022 om 13:50

@j0rnnn; denk dat als je een lijstje moet maken met selecties waar eigen jeugd in voorkomt ze toch nog eenzaam bovenaan staan. en dan zit de rest die het niet heeft gehaald in de rest van de selecties uit onze mooie competitie.

Ben het wel met je eens dat Fitz-jim als vervanger van Alvarez bekeken moet worden. Ik hoop dat ze dat op dit moment ook doen. Daarnaast denk ik wel dat je niet op een jongen uit de eigen jeugd mag gokken voor de rest van het seizoen, zou er dus altijd wel een ervaren speler naast zetten in de selectie. Of dat deze Chavez moet zijn weet ik niet. Ik hoop dat ze ook kijken of spelers als Koopmeiners, Schouten of Amrabat kandidaten zouden zijn en haalbaar zijn. Of anders een nieuwe rechter centrale verdediger en Timber doorschuiven naar 6, maar dan moet hij wel bijtekenen en nog minstens twee jaar willen blijven.

4 december 2022 om 00:41

Nee, scouten is meer dan alleen zien. Een goed toernooi zegt niks over clubverband. Misschien hadden ze hem wel al in het scoutingsapparaat, wat aannemelijk is, maar nu naar buiten komt mede door het presteren op het wk.

4 december 2022 om 03:12

Je beschrijft hiermee precies mijn punt. Met andere woorden, je bent dan gewoon te laat. De hele wereld heeft gezien dat die ene speler goed is.

Naar het WK kijken en dan de uitblinker er uit pakken noem ik nou niet echt scouten.

Kijk nou eerst eens naar een keeper van 15 jonger waar je jaren op kan teren

2 december 2022 om 10:04

We hebben Setford en Tom de graaf en kremmers het komt vast wel goed hoor uiteindelijk met een van de aanwezige jonkies

2 december 2022 om 10:23



Ik vermoed dat je bedoeld 15 jaar jonger als Pasveer?

In eerdere topics heb ik dit al aangesneden, maar ik hoop oprecht dat Gorter nog een eerlijke kans krijgt.
Pasveer kan nog een aantal jaar mee als ervaren 2e keeper en Gorter is een echte ajax jongen met bravoure.
Daarnaast heeft hij absoluut kwaliteiten alleen moet hij de kans krijgen om een serie wedstrijden te spelen.
Die ene wedstrijd in de JC-schaal is natuurlijk zeer zuur, maar om vervolgens 0 perspectief te hebben vind ik onjuist.
Ik hoop dat hij in ieder geval de Beker wedstrijden krijgt en zich daar kan tonen, want als hij eerste keeper wordt met Pasveer erachter hoef je alleen talent door te schuiven (setford en de Graaf)

2 december 2022 om 14:22

@Trobiii ja dat bedoel ik ook, alle respect Pssveer maar hier kun je toch niet meer mee aankomen

Scouten? Gewoon op tv de wedstrijd bekijken, lukt ons ook wel

2 december 2022 om 11:00

Volgens mij hebben ze er op dit moment bij jou club beide moeite mee

Buiten een wonderschone vrije trap, heeft deze jongen toch niet zoveel gepresteerd dit Wk?..

Ik heb ook Musiala en Gavi gescout, zou ze heel erg aanbevelen!

Lekker creatiev Schouten van ajax, met het bord op schoot,

2 december 2022 om 13:30

Over Schouten gesproken, dat is een uitstekende speler, en ook nog Nederlands. Ik vond het eigenlijk apart dat hij op die ene interlandperiode na bij NL verder (nog) geen kans meer heeft gekregen.

En dan nu lekker de hoofdprijs betalen.. Ik moet overigens bekennen dat deze gozer me niet opgevallen is, maar dat ik alleen ARG-MEX heb gezien.

Ik denk dat er betere alternatieven dichtbij voor handen zijn, die ook nog betaalbaar is. Zerrouki van Twente en die uit onze opleiding komt. Een terriër met voetbalkwaliteiten.

Zo dan, wat een prestatie van het scoutingsapparaat bij Ajax. Dit kun je toch geen scouten noemen. Dit kan echt iedereen wel.

2 december 2022 om 12:32

Deze jongen staat al maanden op het lijstje hoor, ook bij PSV overigens.

2 december 2022 om 13:39

Ik begrijp hieruit dat jij de beste man dus ook al aan het werk had gezien voor het WK ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren