Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax en Feyenoord tonen verregaande belangstelling voor toptalent’

Laatste update:

Ajax en Feyenoord hebben verregaande belangstelling voor Jesper Karlsson, zo meldt Fotbolldirekt. Naast de Eredivisionisten zouden ook clubs als Sunderland, Manchester United en FC Kopenhagen de achttienjarige aanvaller van Falkenbergs op de korrel hebben.

/

Sportief directeur Hakan Nilsson bevestigt dat ‘een aantal buitenlandse clubs contact heeft opgenomen’ over Karlsson, maar wil de namen van die verenigingen niet verklappen. Karlsson maakte in april zijn debuut in het eerste elftal van Falkenburgs en heeft inmiddels vier doelpunten en twee assists in achttien officiële wedstrijden achter zijn naam staan.

De international van Zweden Onder-18 tekende in november een contract tot nieuwjaarsdag 2019 bij Falkenburgs en kost omgerekend naar verluidt 630.000 tot 840.000 euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"maar wil de namen van die verenigingen niet verklappen".

Ik begrijp nooit echt waarom dit nou zo geheim gehouden moet worden. Net als dat spelers zeggen dat ze in gesprek zijn met een club, maar niet willen zeggen welke.

Dat is echt wat Ajax nodig heeft, nog een 18 jarig talent...
Hou een keer op met dat kansloze beleid Overmars!!

9 september 2016 om 21:22

Hij is nog niet binnen hoor! Maar überhaupt scouten in Scandinavië, houd er eens mee op!

9 september 2016 om 22:24

Imponeria ,

Wat is er mis met scouten in Noord-Europa? Talent is overal te vinden.

10 september 2016 om 00:41

Teveel recht-toe-recht-aan voetballers.

10 september 2016 om 13:36

Imponeria,

Onzin. Je onderbouwt je reactie niet eens. Wanneer je dat zult proberen zul je zien dat er genoeg klasse voetballers afkomstig zijn/waren uit Noord-Europa.
Bovendien: wat versta je onder 'recht-toe-recht-aan'? Zeer vrage omschrijving.

9 september 2016 om 21:39

Laat dan nou net het beleid zijn van Ajax: spelers jong halen als ze nog betaalbaar zijn en klaarstomen voor het eerste elftal. Of denk je dat hij over een jaar of twee nog even wel kost als nu? Ajax heeft idd 16 tot 18 jarige ruwe diamanten nodig om op te leiden en om de selectie weer aan te vullen als de huidige spelers rond hun 23 vertrekken.

Koop een keer ervaring voor de basis die andere toptalenten kunnen begeleiden naar goede prestaties en doorontwikkeling.

9 september 2016 om 21:42

Ach feyenoord en Zweden gaan 9 van de 10 keer heel goed samen dus waarom niet.

10 september 2016 om 00:40

En die ene keer is toevallig net Gustafson?

10 september 2016 om 08:33

Die komt er nog geloof me

Zou gewoon lekker naar de koploper van de eredivisie gaan

11 september 2016 om 00:27

Mag je niet zeggen van de mods hier. Waarschijnlijk wordt je reactie verwijderd.

Feyenoord en Ajax hebben alleen kans als Sunderland en vooral Man.utd hem niet wil. Zo zijn de verhoudingen tegenwoordig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren