Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolle vreugde bij Sydney van Hooijdonk na eerste treffer voor winnend Bologna

Laatste update:

Sydney van Hooijdonk heeft zijn eerste treffer voor Bologna te pakken. De spits zorgde in het bekerduel met Hellas Verona voor de 2-0, wat ook de eindstand zou blijken te zijn. Van Hooijdonk komt in de Serie A amper aan spelen toe, maar mocht het dinsdagavond negentig minuten laten zien van trainer Thiago Motta. Bologna neemt het op 6 december in de achtste finales op tegen Internazionale.

Bijzonderheden:
Bologna, waar Jesper Karlsson in de basis stond en Joshua Zirkzee niet van de bank kwam, pakte vijf minuten voor rust de voorsprong. Hellas kreeg de bal niet goed weg en daar profiteerde Nikola Moro optimaal van. Met een heerlijke streep liet de Kroaat Hellas-doelman Simone Perilli volledig kansloos: 1-0.

Na iets meer dan een uur spelen verdubbelde Bologna de voorsprong. Een pass van achteruit kwam terecht bij Dan Ndoye, die veel vrijheid genoot en Perilli onder vuur nam. De doelman van Hellas had een antwoord in huis, maar deed de bal precies voor de voeten van Van Hooijdonk belanden. De Bredanaar was sneller dan de Hellas-defensie en schoof simpel binnen. Van Hooijdonk vierde zijn treffer uitbundig: 2-0.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf het een aparte spits vinden.
Scoort toch altijd gemakkelijk, maar je hebt altijd het idee dat hij op alle vlakken tekort komt.

1 november 2023 om 08:13

Mickey het is net zo simpel als vroeger op het pleintje. Als je totaal geen arbeid levert en alleen maar balletjes afwacht om in te tikken, dan hou je energie over en komt er vanzelf een bal voor je voeten. Hij is een waardeloze voetballer met 0 skills, alleen hij staat zo'n 10 tot 20x per seizoen op de juiste plaatst. Mag ik dan nog even mijn irritatie kwijt over zijn juichen? Ja dat mag ik. Hij juicht alsof hij een geweldige voetballer is die wereldgoal maakt. Wees blij met je intikker en bijdrage voor je team, daar krijgt je voor betaald en loop lekker terug. Oké, einde, bedankt.

1 november 2023 om 08:58

Nou, er is wel meer te zien. Kijk hoe zijn ploeggenoten hem benaderen en blij voor hem zijn.
Dan zie je, deze jongen ligt goed in de groep

1 november 2023 om 09:03

ecke, hier ben je wel wat kortzichtig door de bocht eerlijk gezegd.sydney sjokt en sjouwt zich zeker wel in de rondte tijdens de wedstrijd en is gewoon een echte spits die het moet hebben van op de juiste plek staat etc. is dat een schande? nee zeker niet, of dacht je dat jongens als Inzaghi zich daar druk om maakte?

Daarnaast juichen alsof die een wereldgoal heeft gemaakt? Volgens mij loopt hij juist met een enorme opluchtig weg zo van ik ben en kan het ook nog. Aangezien die 0,0 wordt gebruikt bij Bologna en hem andere dingen beloofd zijn na het afgelopen seizoen bij Heerenveen.

Fijn voor hem, je kan de eerste maar beter gemaakt hebben! Verder zie ik in hem een interessante aanvaller over een jaar of 2 voor de Nederlandse top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren