Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax bevestigt promotie: ‘Een fantastische vervolgstap’

Laatste update:

Ajax heeft het contract met Michael Reiziger verlengd tot medio 2021, zo communiceert de Amsterdamse club dinsdag via de officiële kanalen. De oud-verdediger was de afgelopen twee seizoenen de eindverantwoordelijke bij Jong Ajax en veroverde in zijn eerste jaar gelijk de titel in de Keuken Kampioen Divisie. Reiziger fungeert met ingang van volgend seizoen als rechterhand van Erik ten Hag bij het eerste elftal.

“Dit is een fantastische vervolgstap in mijn carrière bij de mooiste en grootste club van Nederland. Ik kijk dan ook enorm uit naar het nieuwe seizoen, de samenwerking met Erik ten Hag en de overige stafleden”, stelt de nieuwe assistent-trainer van de hoofdmacht van Ajax dinsdag in een eerste reactie op de clubsite. Reiziger begon zijn loopbaan als speler bij de Amsterdammers en veroverde in 1995 de Champions League.

De voormalig vleugelverdediger volgt het voorbeeld van Richard Witschge, die onlangs zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis met Ajax zette. De oud-middenvelder, die anderhalf jaar geleden werd toegevoegd aan de technische staf, heeft nu een doorlopend contract tot medio 2022 in de Johan Cruijff ArenA. Reiziger vult in de technische staf van Ajax de plaats op van Alfred Schreuder, die bij TSG 1899 Hoffenheim aan de slag gaat als hoofdtrainer.

Goede zet van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Netjes! Prima vervanger voor Schreuder lijkt mij. Misschien wel de toekomstige hoofdtrainer van Ajax zodra Erik vertrekt. In iedergeval gefeliciteerd voor Reiziger.

28 mei 2019 om 17:31

Kroonprinsen van het trainersgilde zijn gedoemd te mislukken. Laten we Reiziger daarom niet teveel pushen. Wel lijkt het een geschikte kerel met veel know how inzake aankomende jeugd. Niet dat het alles zegt, maar volgens mij heeft hij ook gewoon netjes VWO afgemaakt.

28 mei 2019 om 17:50

Die bijnaam, Kroonprins van het Trainersgilde, begrijp ik nooit. Meen dat ze Maaskant ook zo noemden. Waarom en wie bepaalt dat?

28 mei 2019 om 18:15

Ik ken nog wel meer mensen die hun VWO hebben afgemaakt maar waar niks van terecht gekomen is dus of dat nou veel zegt.

Michael Reiziger lijkt me een prima opvolger van Alfred Schreuder. Reiziger beschikt over een schat aan ervaring. Zowel als voetballer maar ook als trainer-coach. En hij heeft ook nog eens een Ajax- achtergrond.

Heb veel vertrouwen in Reiziger,ook met het oog op de toekomst mocht TH een mooie move maken.

28 mei 2019 om 18:23

Hoop ook dat Reiziger wordt gezien als uiteindelijke opvolger van Erik Ter Hag... zijn verleden en ervaring heeft Reiziger in elk geval al mee zitten.... benieuwd hoe hij presteert.

Hoe zit het nu met Poulsen? Wordt hij nu ook bij de technische staff toegevoegd?

28 mei 2019 om 18:38

Polsen komt onder andere voor het technische aspect en tactische omzettingen. Reiziger is een people manager en kent alle talenten en zal daarmee heel belangrijk zijn. Spelers als Gravenberch, Lang, Brobbey, Traore, Danilo kennen allemaal Reiziger en kunnen goed op schieten.

Mooi voor Reiziger dat hij zijn contract heeft verlengd en nu doorschuift van trainer van Jong Ajax naar assistent-trainer van ten Hag bij Ajax 1.

Kroonprins van het trainersgilde wil ik Reiziger niet noemen, maar ik zie wel een potentiële trainer voor Ajax 1 in Reiziger. In de afgelopen twee seizoenen als coach van Jong Ajax vond ik hem een goede indruk maken als trainer.

Overigens vind ik het ook een goede keus van Ajax om Mitchell van der Gaag aangesteld te hebben als opvolger van Reiziger bij Jong Ajax. Vind van der Gaag ook een prima trainer die het goed heeft gedaan bij FC Eindhoven (in het seizoen 15-16 coach geweest en toen op de 4de plaats geëindigd in toen nog de Jupiler League) en Excelsior (eerste seizoen op de 12de plaats geëindigd in de Eredivisie en het seizoen daarna op de 11de plaats geëindigd in de Eredivisie ) en hij liet ze meestentijds ook gewoon prima voetballen.

Ajax is de laatste jaren blijkbaar vooral aan het kijken naar trainers die kaal zijn of weinig haar hebben en hierboven schreef ik dat ik in Reiziger wel een toekomstige opvolger van ten Hag zag, maar dat zal denk ik niet gebeuren met de koers die Ajax de laatste jaren heeft ingezet wat betreft trainers (met Bosz, Keizer en nu ten Hag) aangezien Reiziger teveel haar heeft en daarom lijkt van der Gaag mij de opvolger van ten Hag, tenzij Reiziger in de aankomende jaren heel veel haaruitval krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren