Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax bevestigt nieuw contract voor Fitz-Jim en akkoord over verhuur

Laatste update:

Kian Fitz-Jim ligt definitief tot medio 2027 vast bij Ajax, zo meldt de Amsterdamse club woensdagavond. De middenvelder lag nu tot de zomer van 2024 vast, waardoor Ajax zijn contract moest verlengen om hem volgend jaar niet transfervrij te zien vertrekken. Dat is nu dus gebeurd. De Amsterdammers melden voorts dat er een akkoord is bereikt met Excelsior over een verhuurperiode van de jongeling.

Dat Excelsior de tijdelijke nieuwe bestemming van Fitz-Jim wordt, mag geen verrassing heten. Voetbal International meldde vrijdag namelijk al dat de Rotterdammers hem op huurbasis vast willen leggen. Bovendien gaf Fitz-Jim zelf, na afloop van het verloren duel met SC Cambuur (4-2), al aan open te staan voor een verhuur. Bij de hoofdmacht maakt Fitz-Jim door de aanwezigheid van onder meer Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic weinig tot geen kans op een basisplaats of regelmatige invalbeurten.

"Ik ben Amsterdammer, heb het heel goed naar mijn zin bij Ajax, maar in de Eerste Divisie heb ik niet heel veel meer te leren", liet hij weten tegenover het weekblad. "Uiteindelijk wil ik bij Ajax de stap naar het eerste maken, maar daar is nu veel concurrentie. Dan zou een verhuur een goed idee kunnen zijn, als de club het daar ook mee eens is." Fitz-Jim speelde tot nu toe 88 wedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij goed was voor vier treffers en elf assists. Viermaal kwam de rechtspoot uit voor de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Excelsior zaken doet met Ajax. Eerder deze zomer haalde de Kralingse club namelijk Kik Pierie op in de Johan Cruijff ArenA. De 23-jarige verdediger tekende bij de Rotterdamse club een contract tot de zomer van 2025.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede keuze, moet spelen. Nog niet goed genoeg voor Ajax 1. Wel jammer bij een ploeg die op kunstgras speelt, maar het zij zo.

30 augustus 2023 om 16:15

Zeker een minpuntje. Zijn mij de eerste weken als ploeg wel positief opgevallen. Ik vind het een mooie oplossing.

30 augustus 2023 om 16:17

Betwijfel heel erg of deze jongen ooit goed genoeg gaat zijn. Fysiek zal het een probleem blijven en hij heeft geen buitengewone kwaliteiten die dat kunnen opvangen.

30 augustus 2023 om 16:33

Hier sluit ik mij bij aan. Bij Jong Ajax was hij vaak wel goed genoeg maar hij is duidelijk niet goed genoeg voor Ajax 1. Misschien kan een periode bij een andere Eredivisie club helpen en kan hij zichzelf daarmee dusdanig ontwikkelen dat een terugkeer bij Ajax mogelijk is.

Spelen voor Excelsior is ook geen ramp, die ploeg heeft de laatste maanden leuk voetbal laten zien en is dit seizoen ook goed begonnen. Eens zien of Fitz-Jim zich in de basis kan spelen daar.

30 augustus 2023 om 17:25

Ik heb geen twijfels op zich. Fysiek komt hij te kort en qua voetbal weet ik het ook zo niet. Goed om even verder te kijken voor nu en hopelijk veel speeltijd in Kralingen

30 augustus 2023 om 18:02

Serieus? Voetballend is hij juist ontzettend sterk. Ook wint hij het meerendeel van zijn duels wat je niet zou verwachten. Fysiek dus beter dan je denkt.

30 augustus 2023 om 23:51

exact dit, mensen lullen maar wat.
Deze jongen is de ideale man voor de 6, die is is nog veels te druistig en loopt vaak uit positie.

31 augustus 2023 om 01:29

Kijk naar een Reijnders, die had ook een lange aanloop nodig om fysiek te komen waar hij nu is. Fitz-JIm is een hele goede voetballer, nu moet het fysiek gaan komen. Ik denk dat het goed is dat hij wedstrijden gaat spelen op het hoogste niveau. Wie weet waar hij over enkele maanden staat,

30 augustus 2023 om 16:50

Gaat ook nooit goed genoeg worden voor top van de eredivisie.

30 augustus 2023 om 20:43

Allang goed genoeg voor Ajax. Zou een enorme verbetering zijn ten opzichte van zowel louter lange ballenman Van den Boomen, en de onder wat druk meteen bezwijkende Tahirovic.

30 augustus 2023 om 23:53

jij hebt er overduidelijk geen kijk op.. Dat pasje van Tahirovic op Kudus in de openingswedstrijd, waaruit de 2-1 komt.. joh, verdiep je eens echt in het spel ipv iedereen maar na te praten.

31 augustus 2023 om 14:12

Dat is eerlijk gezegd tot nu toe het enige bijzondere wat Tahirovic tot nu toe heeft gedaan. Maar onder de druk zie je wel echt zijn gebreken, vooral tegen Excelsior. Verloor toen op eigen helft 4x de bal onder druk waardoor Excelsior een counter kon opzetten. En dit gebeurde ook in een paar andere wedstrijden, zo eerlijk moeten we zijn.

31 augustus 2023 om 01:20

Was het niet zo dat Ajax geen spelers verhuurd aan clubs met kunstgras? Tenzij ze geen perspectief in de speler zagen en hem na een verhuurperiode willen verkopen.

31 augustus 2023 om 01:29

Dat was onder van der Sar en Overmars. Mislintat kan daar natuurlijk anders over denken

31 augustus 2023 om 08:36

@tahamata

Voor wie is het een goede keuze ? Stel hij doet het redelijk bij Excelsior. Zie jij hem dan volgend jaar basisspeler van Ajax worden ? ik namelijk niet. Dan komt hij terug en zit hij in hetzelfde schuitje. Het is voor Ajax goed omdat ze dan een transfersom kunnen vragen, maar of het voor hem goed is is maar de vraag.

31 augustus 2023 om 10:54

Als hij heel goed speelt krijgt hij natuurlijk een kans in de voorbereiding. Je hebt je dan bewezen op ED niveau, dat is toch even wat anders dan de situatie waarin hij nu zit. Hij hoeft ook niet direct basisspeler te zijn volgend seizoen. Volgens mij riep jij eerst juist dat hij verhuurd moest worden, wat zou we een goede keuze zijn dan?

31 augustus 2023 om 11:38

Hij had al enkele jaren geleden verhuurd moeten worden. Zijn ontwikkeling loopt al jaren vertraging op waardoor ik hem niet meer zie slagen (hij wordt ingehaald door andere spelers). Dat betekend dat je voor hem persoonlijk af kunt vragen of hij er goed aan doet.

31 augustus 2023 om 14:13

Vorig jaar was zijn beste jaar, dus zou niet zeggen dat hij zich niet meer ontwikkeld heeft. Heeft toen ook zijn debuut en basisdebuut mogen maken in Ajax 1. Nu gaat hij wederom op hoger niveau spelen, structureel. Dus hij gaat met stapjes vooruit elk jaar. Idealiter volgend jaar selectiespeler Ajax 1 voor de roulatie op zijn minst.

Prima oplossing! De beste jonge man is het niveau van de KKD al een tijdje ontstegen en verdient gewoon een volwassenere ploeg omzich heen om echt tot zijn top te komen. Ben erg benieuwd naar zijn ontwikkeling dit jaar

Dit wordt een gevalletje Unuvar. Zien we over 2 jaar met een contract bij Fcu/sparta. Gaat het gewoon niet redden.

30 augustus 2023 om 16:22




Ik denk het ook. Is ie toch nog steeds profvoetballer. Tonnetje per jaar. Ook niks mis mee. Wellicht een keer een buitenkansje ergens in het buitenland, wordt ie ook miljonair, voor wat het waard is. Is een echte liefhebber imo. Ook zonder Zyech-auto. Excelsior een briljante keuze .... normaal gesproken rechter rijtje / degradatie zone. Knokken voor elke bal.



31 augustus 2023 om 05:03

Mhdaw

Wat heeft de auto van Ziyech hiermee te maken

30 augustus 2023 om 17:59

Unuvar heeft toch nog nooit een kans gehad in Ajax 1? Een van de grootste aanvallende middenvelders uit de Ajax opleiding. Eeuwig zonde dat die niet een echte kans heeft gekregen. Hopelijk doet hij het goed bij Twente dit jaar, behalve tegen ons. Is in ieder geval goed begonnen. Wat mij betreft halen we hem mooi terug naar Ajax volgend jaar. Echt totaal niet te vergelijken met deze Fitz-Jim die ik het inderdaad niet zie redden in Ajax 1.

30 augustus 2023 om 18:19

Waarom zie je Fitz-Jim het niet redden dan? Was juist de beste speler van Jong Ajax vorig seizoen.

30 augustus 2023 om 18:57

Mijn ding met Fitz-Jim is niet persoonlijk, laat ik dat even vooropstellen. Al beviel me zijn toon dat hij JA of KKD ontgroeid zou zijn totaal niet. Maar wat ik van hem heb gezien op hoger niveau vond ik gewoon niet adequaat genoeg voor ons aller Ajax. Het is niet alsof dat niet alsnog kan in de toekomst maar i dunno, ik vind hem die x factor missen voor het eerste. Zei het al eens eerder, ik vind hem te lief en te aardig en dat zijn niet de kwaliteiten die hem of ons veel gaan brengen voor een speler op zijn positie. Ik kan het mis hebben, de wonderen zijn de wereld niet uit maar over het algemeen vind ik dat ik daar best een goeie kijk op heb. Zo doende mijn view op Fitz-Jim.

30 augustus 2023 om 19:14

Maar hij is de KKD ontgroeid, dat is dus gewoon realistisch. In Ajax 1 nauwelijks gespeeld. 2 bekerpotjes in de basis tegen KKD ploegen waar hij zichzelf al tegen bewezen heeft in de KKD zelf. Dus dat hij daar niet opvallend speelde zegt weinig, want is dus al bewezen dat hij kan uitblinken tegen zulke tegenstanders. Tegen NEC viel hij gelijk energiek en veelbelovend in.

Als je nauwelijks Jong Ajax hebt gezien denk ik niet dat je helemaal een accuraat beeld kan schetsen. Zou zeker geen wonder zijn als hij het red. Tenminste, je lijkt vanwege je teksten je mening te baseren op de geringe minuten in 1. Hierin heeft hij zijn kwaliteiten nog te weinig kunnen laten zien.

30 augustus 2023 om 19:21

Nou laten we dan op zijn engels zeggen lets agree to disagree, op zn gentlemans. Ik wens hem oprecht success en mocht hij het toch wel halen dan zou ik de eerste zijn die mijn woorden inslikt en hier op terug komt. Maar vooralsnog blijf ik bij mijn mening tot ik iets heb gezien dat daar eventueel een verandering in brengt. 😊

30 augustus 2023 om 18:05

Ik zou Unuvar niet afschrijven hoor. Baal er van dat Twente geen optie tot koop heeft kunnen bedingen.

30 augustus 2023 om 23:31

Volgens mij is Unuvar best goed bezig.
Heeft een pechvarianten gehad in Turkije, maar begint bij Twente weer z’n goede vorm te hervinden. Zou mij niks verbazen als ie dit seizoen tot wasdom komt en volgend jaar gewoon een plek in de selectie van Ajax weet te bemachtigen.

Fitz Jim doet er goed aan om een seizoen bij Excelsior te spelen. Wellicht kan hij daarna ook aanhaken, of nog een seizoen aan een subtopclub verhuren om daarna de stap te maken.

krijg bij deze jongen toch wel beetje de eiting/ekkelenkamp gevoelens... kan vast prima voetballen maar is gewoon niet voor het niveau ajax. hoop dat hij dat zelf ook snel inziet en gewoon via een andere weg bij mooie clubs terecht komt.

dat ajax verlengd snap ik, die zien zo'n speler ook liever niet gratis weglopen.

30 augustus 2023 om 17:38

Ik zie in hem juist een mix van Blind, Anita en Emanuelson. Kan echt een goede spelmaker worden

30 augustus 2023 om 18:03

Anita en Emanuelson? Daar heeft ie wel wat meer snelheid en creativiteit voor nodig, wat hij dus niet heeft op dit moment in mijn ogen.

30 augustus 2023 om 19:20

@CorAjax96, een mix zegt hij, dat betekent de snelheid van Blind wellicht. Ik vind Fitz Jim net als hijzelf ook te goed voor jong Ajax. En er is nog een gat te overbruggen voor hij aanspraak maakt op een plek in Ajax 1, als hij dat niveau ooit haalt. Hij is ook niet piepjong, verhuren en vlieguren maken is volkomen logisch in zijn geval. Niet iedereen ontwikkelt zich op dezelfde manier, het kan geweldig uitpakken zoals met R. de Boer of Vertonghen destijds, of niet zoals Salah Eddine.

30 augustus 2023 om 21:45

Creativiteit heeft hij juist. Snelheid vooral op de eerste meters, op langere afstand niet.

30 augustus 2023 om 21:47

Ik denk dat hij doelt op het inzicht/de pass met die vergelijking van Blind.

30 augustus 2023 om 20:44

Jij kent hem duidelijk niet. Doe er dan ook maar niks over zeggen. Zou nu al een flinke verbetering zijn in Ajax ten opzichte van Van den Boomen en Tahirovic. Vooral ook qua type.

Beste keuze voor zowel Fitz Jim als Ajax. Fitz Jim is te goed voor Jong Ajax in de KKD, maar komt (momenteel) tekort voor Ajax 1. Excelsior lijkt mij een prima tijdelijke vervolgstap voor hem. Misschien een beetje net zoals Matusiwa een paar jaar terug. Die was ook te goed voor Jong Ajax, maar die kwam toen nog tekort voor Ajax 1. Dat was dan wel weer omdat dat het Ajax uit het seizoen 18-19 was en daar was het niveau wel serieus hoog, maar Matusiwa werd toen halverwege dat seizoen verhuurd aan de Graafschap en deed het daar gewoon prima.

Vond het wel jammer dat Matusiwa toen geen kans kreeg toen hij terugkeerde bij Ajax en meteen werd verkocht aan FC Groningen. Het Ajax waar Fitz Jim dit seizoen uitmaakt of vorig seizoen van heeft uitgemaakt, is wel meerdere niveaus lager dan het Ajax van 18-19 maar het is wel een vergelijkbaar patroon. Al hoop ik dat Fitz Jim het goed zal doen bij Excelsior en dan misschien wel zijn kansen kan krijgen bij Ajax.

30 augustus 2023 om 16:30

Laat dat momenteel maar achterwege. Zijn fysiek werkt niet mee, maar hij weet dat ook niet te compenseren met een perfecte positionering, tweebenigheid of spelinzicht/tempo. Ik denk dat zijn max echt bij de sub top ligt. Misschien dat hij van Az nog een mooie stap kan maken, maar bij Ajax zie ik het niet gebeuren.

30 augustus 2023 om 17:29

Ik denk dat het zo'n typische speler is die een vent moet worden bij een ander team. Dus een verhuur lijkt me daar heel goed voor. Moet hij zelf ook willen natuurlijk maar dat is voor zijn ontwikkeling wel het beste.

30 augustus 2023 om 18:04

Zijn positionering en spelinzicht + handelingssnelheid is juist van hoog niveau.

30 augustus 2023 om 18:10

Dan verschillen we van mening. Hij kwam tegen mindere tegenstanders onder minder druk al tekort op deze punten, waarbij er ook voor de tegenstander kansen uit kwamen. Fair enough had hij ook weinig steun aan de laatste linie.

30 augustus 2023 om 18:20

Dan heb je misschien toevallig de mindere wedstrijden van hem gezien. Meerendeel van de wedstrijden heeft hij een hoog niveau gehaald bij Jong.

30 augustus 2023 om 20:45

@rochus

Hij ondervindt werkelijk geen enkel nadeel aan zijn fysiek, geen enkel. Heeft iedere wedstrijd een hoog percentage aan gewonnen duels en balveroveringen, zet goed druk en aan de bal heeft hij juist enorm veel profijt van zijn lichtvoetigheid.

31 augustus 2023 om 00:01

ik snap dan ook totaal niet waarom ze hem er niet bij houden wanneer er een echte spelverdelende 6 nodig is. hij weet nml perfect hoe hij die rol moet vervullen; tussen de 2 cvs in de bal ophalen en verdelen. kan hij zo goed

Hier snap ik dus echt niks van. Geen slechte speler, maar zeker niet goed genoeg voor 1. En ik zie ook niet in dat hij ooit goed genoeg gaat worden. Dan was hij allang doorgebroken.

30 augustus 2023 om 16:29

logisch dat ze verlengen om nog geld te kunnen vangen bij verkoop?

30 augustus 2023 om 18:05

Want elk talent moet op zijn 20e zijn doorgebroken? Mazraoui en De Jong waren ook pas 20/21 toen ze doorbraken.

30 augustus 2023 om 20:47


'dan was hij allang doorgebroken'. Niet onder laffe trainers die liever voor ervaring, 'zekerheid', degelijkheid en 'betrouwbaarheid' gaan.

Ieder talent dat bij Ajax is doorgebroken de laatste 4 jaar, en dat zijn er erg weinig voor Ajaxbegrippen, extreem weinig, is erin gekomen nadat de zoveelste aankoop een miskoop bleek, of als er meerdere blessuregevallen waren.

31 augustus 2023 om 00:04

en ipv welke miskoop is vdBeek of Taylor dan in het team gekomen?

31 augustus 2023 om 00:43

Taylor ivm allerlei blessures. Van de Beek was wel een logisch traject.

Goede keuze voor hem, jammer dat hij zo lang tussen jong Ajax en Ajax 1 is blijven hangen. Voetballend is deze jongen echt ruim voldoende maar fysiek is het net zoals bij Unuvar zo zwaar ondermaats dat dit gewoon niet genoeg is om te compenseren aan de bal.

Zo kan het ook Vos, i.p.v. lopen janken via je zaakwaarnemer.

30 augustus 2023 om 17:10

Alsof deze jongen iets te willen heeft. Vos heeft interesse van de hele top gezien zijn interessante profiel. Heel Engeland, de Atletico's, Franse teams, Dortmund, Leipzig. Die willen allemaal wel zo'n type Vos. Type Fitz, daar zitten ze echt niet op te wachten. Ook nooit interesse in hem geweest itt Vos die zowel met 16 en 18, iedereen had afgeslagen

30 augustus 2023 om 17:34

Nou dan moet Vos lekker gaan toch? Waarom verlengd hij dan als hij kennelijk verwacht dat hij nu al in de basis te staan en niet om kan gaan met concurrentie? Als hij echt zo goed is kan hij er toch op vertrouwen dat hij de concurrentiestrijd wint?

Vos is inderdaad een veel vaker voorkomend type middenvelder dan Fitz. Daarom vind ik Fitz veel unieker en veel beter passen bij Ajax, kennelijk ook qua persoonlijkheid want Fitz hoor je niet piepen. Niet voor niets dat Fitz ook meer minuten heeft gemaakt voor JA vorig jaar en niet op de bank te vinden was.

30 augustus 2023 om 17:40




@rijnstad, spelers die niets beters kunnen krijgen hoor je over het algemeen niet piepen. Uitzonderingen als Boilesen daargelaten. Dat Fitz meer minuten heeft gemaakt bij Jong is logisch want hij is 2 jaar ouder en mag uitgezonderd Ajax 1 nergens anders meer spelen, alleen als dispensatie speler voor de Yl zou evt nog gekund hebben maar Ajax heeft dit al een tijdje niet meer gedaan

De verlenging zo vroeg, vond ik inderdaad niet slim aan de kant van Vos en vooral zaakwaarnemer tenzij je het dichttimmert met clausules. Ik ben sws pro korte verlengingen ongeacht of je kansen krijgt, bekeken vanuit het oogpunt van toptalenten bij een club als Ajax. Als Hato slim is, verlengd ie ook zo kort mogelijk.



30 augustus 2023 om 18:00

Wat goed is komt snel, genoeg voorbeelden van bij Ajax de laatste jaren. Vos is gewoon geen elite talent en mag een toontje lager zingen en zijn semi-generatiegenoot Tahirovic uit de basis spelen en niet bang zijn voor een vage Noor die waarschijnlijk als derde keus binnen komt waaien (als hij al komt). De Ajax talenten van tegenwoordig denken allemaal dat ze gegarandeerd een basisplekje kunnen bemachtigen als ze een paar keer leuk zijn ingevallen. Daar krijg je op de lange termijn van die verwende talenten van zoals Rensch, die pas weer start met voetballen en gif in zijn spel krijgt als hij wat concurrenten achter zich heeft via aankopen. Acht het niet onwaarschijnlijk dat een Sven dat ook heeft gezien en anticipeert door het Vos wat lastiger te maken en concurrentie aan te trekken. Ik vind het dan hoogst opmerkelijk dat je je zaakwaarnemer dit soort uitspraken laat doen: ga dan lekker bij Atletico in het tweede spelen als ze een leuk bod doen.

En wat betreft Fitz: agree to disagree, ik zie nog steeds heel veel potentie in die jongen. Hij heeft een x-factor en een magistrale steekpass ondanks dat hij fysiek niet hetgeen kan leveren wat van “de moderne middenvelder” gevraagd wordt. Tijd zal het uitwijzen, ik denk dat hij het linksom of rechtsom ver gaat schoppen.

30 augustus 2023 om 18:21

Als Mannsverk komt dan gaat hij echt geen 3e keus zijn. Denk zelfs 1e keus dan.

30 augustus 2023 om 18:47

@rijnstad, ik vind het geen slimme move van ze om zolang te tekenen maar van wie die uitspraak komt vind ik ook een beetje lastig. Die zaakwaarnemer is ook maar een jong jochie, amper 7 jaar ouder dan Vos, die kan ook iets impulsiefs doen.

Ik vind Rensch trouwens niet zozeer verwend maar vooral dromerig, nonchalant. Ik zie hem ook niet graag als back, vind ook dat ie daar verpest is. had hem net zoals Timber eigenlijk wel graag op de dm positie in een eerder stadium gezien. Goeie voetballer, iets te klein en slap voor het centrum/

Tijd zal het inderdaad uitwijzen.

31 augustus 2023 om 09:58

Tja als je niet tekent, waar ga je dan ballen en wat is dan je perspectief? Er wordt altijd erg makkelijk over gedacht maar grotere talenten komen elders niet aan de bak.

Kijk maar naar Gravenberch, zat op zijn 20ste gewoon op de bank bij Bayern. Kijk maar naar Rijkhoff, speelt nu op zijn 18de in de derde Bundesliga.

31 augustus 2023 om 16:45

@speedyafc, jongens willen bij Ajax niet op de bank zitten voor een Ajax salaris. In het buitenland hebben ze daar vaak veel minder problemen mee. Zo'n van de Beek hoor je ook totaal niet klagen, net zoals Riedewald. De een ging bij Ajax na een paar wedstrijden op de bank al klagen, de ander na een paar maanden. Als ze miljoenen verdienen trekken ze hun mond niet meer open. Zo'n Fitz heeft die keuze niet eens. Maakt niet eens uit wat voor potentie sommigen in hem zien, daar gaat het nu niet om. Mazraoui is nu een topper maar veel meer keuze dan blijven zonder contract had ie destijds ook niet.

Ik zou hem graag als vervanger van Eiting zien bij Volendam

Jammer, bij Excelsior speelt Koopmeiners al op zijn positie. Hij kan beter naar Volendam gaan of naar Almere om zo echt veel ervaring op te doen.

30 augustus 2023 om 18:49

Koopmeiers is weg. Was gehuurd en is nu naar almere geloof ik

Heerlijk nieuws. Zie hem als potentiële 6/8 voor Ajax 1. Even een jaartje knallen bij Excelsior en dan hopelijk volgend jaar minuten in Ajax 1. Fysiek wordt altijd benoemd, maar hij wint het meerendeel van zijn duels. Dus welk probleem is er dan? Voetballend zeer goed en erg veel inzicht, typische Ajax middenvelder.

Ik weet niet hoe blij ik hier mee moet zijn. Laat me graag positief verassen. Naujoks is igg ook voorlopig niet helemaal naar verwachting aan het presteren, dus er is ruimte voor een versterking daar

30 augustus 2023 om 21:24

Vorige week zien spelen tegen Cambuur. In de kkd is hij gewoon een dominante middenvelder. Denk dat hij voor Excelsior een aanwinst is.

30 augustus 2023 om 23:38

Ik hoop dat je gelijk hebt. Wat voor type middenvelder vind jij het?

31 augustus 2023 om 00:12

zie de reacties van Ajax12321 in dit topic. die verwoorden zijn stijl het best

Hoop dat ie ergens anders in de eredivisie nog een paar stappen kan maken, dan kan hij een echte aanwinst voor ajax worden in de toekomst...

Had bij Heerenveen niet misstaan. Die kunnen nog wel wat gebruiken op het middenveld.

Klasbakkie, had hem graag in Ajax 1 gezien, wat dat betreft is dit de minst slechte oplossing. Nu hopen dat we over een jaar een trainer hebben die het in hem ziet zitten.

Aardig talent. Goed verlengd en nu verhuren. Eredivisieminuten eeft hij echt nodig. Te goed voor de KKD nu.

Doet het goed bij jong Ajax maar niet goed genoeg voor Ajax 1. Maar we gaan het zien hoe hij zich gaat ontwikkelen daar. Prima keuze

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren