Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ajax bevestigt: Mislintat wordt nu niet aangepakt uit angst voor represailles

Laatste update:

Ajax laat externe adviseurs weliswaar een onderzoek instellen naar Sven Mislintat, toch is de directeur voetbalzaken niet geschorst door de club. Dat heeft volgens Pier Eringa, de voorzitter van de Raad van Commissarissen, te maken met de angst voor juridische vergeldingsacties van de directeur, zo wordt door Eringa bevestigd op de Buitengewone Algemene Ledenvergadering (BALV) van Ajax.

Voorlopig mag Mislintat zijn taken voor Ajax blijven uitvoeren, zo is door de RvC van de club besloten. Woensdagavond werd Eringa op de Ledenvergadering onderworpen aan tal van kritische vragen vanuit de zaal, zo tekent De Telegraaf op vanaf De Toekomst. Eringa benadrukte aanvankelijk dat 'voorzichtigheid' en 'proportionaliteit' in acht genomen dienen te worden, maar gaf uiteindelijk meer duidelijkheid: De RvC-voorzitter van Ajax, die gaat over de benoeming van de directie, is bang voor juridische represailles van Mislintat.

Ajax zit na de onthullingen van het eerder vermelde dagblad én de NOS over de verdachte transfer van Borna Sosa in een lastig parket. Volgens Joost Quant, arbeidsrechtadvocaat en thuis in voetbalgerelateerde zaken, zou Ajax er beter aan doen om Mislintat gedurende het onderzoek te schorsen. "Je kunt hier niet te lang mee wachten, dan verspeel je het recht om iemand alsnog op staande voet te ontslaan als na onderzoek blijkt dat hij inderdaad onrechtmatig heeft gehandeld. Dat noem je de onverwijldheidseis", aldus Quant tegenover De Telegraaf.

Mislintat haalde Sosa op Deadline Day namens Ajax weg bij VfB Stuttgart. Volgens De Telegraaf adviseerde Mislintat de linksback vooraf nadrukkelijk om van zaakwaarnemer te wisselen, namelijk naar AKA Global van Arthur Beck. Sosa ging daarin mee en switchte in allerijl van zaakwaarnemer. Beck blijkt met zijn kantoor drie procent van de aandelen te bezitten van Matchmetrics GmbH, een databureau dat deels in handen is van Mislintat.

Tijdens de BALV is woensdag door de leden een nieuwe Bestuursraad gekozen. De nieuw gekozen Bestuursraad bestaat uit voorzitter Ernst Boekhorst, John Busink, Marjon Eijlers, Giovanni Fränkel, Sirik Goeman, Pim van Dord en René Zegerius. De nieuwe Bestuursraad wordt aangesteld voor een periode van drie jaar. De Bestuursraad treedt, namens de Ajax Vereniging, met 73% van de aandelen op als grootaandeelhouder van de NV Ajax. Daarnaast is de Bestuursraad verantwoordelijk voor de benoeming van de RvC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bang voor represailles? Ongelooflijk. Ajax is de club van bravoure, uithangbord. Schop al die schijtbakken direct uit de RvC, als je dit gaat laten doormodderen is de club meer dood dan levend. De vorige keer hadden we zo'n 10 jaar nodig om te herstellen van bestuurders die zichzelf belangrijker vonden dan de club en nu is in een paar maanden daar niets meer van over. Laat alsjeblieft een kopstuk ingrijpen.

21 september 2023 om 00:07

Moet niet gekker worden, Ajax laat zich leiden door angst, en volgens mij angst vanuit de RvC dat ze hun eigen hachje anders ook niet meer kunnen redden. Er is geen enkele reden om Mislitat niet op non actief te zetten, al is het maar tijdelijk zolang het onderzoek loopt.

21 september 2023 om 00:17

Voetbalzone stelt hier iets als voldongen feit wat uit de koker van de telegraaf komt. Ik kan me niet voorstellen dat Pier Eringa dit 'bevestigt' zoals in deze titel wordt beweerd.

21 september 2023 om 02:36

Waar is Van Halst? Hij moet zijn aandeelhouders en supporters informeren, maar schittert door afwezigheid…

Zou Van Halst een cursus management bij Van der Sar gevolgd hebben?

21 september 2023 om 06:18

Misschien moet je dan het artikel lezen. Wat een puinhoop is het toch, maar hopen dat het op het veld snel beter gaat anders duurt het denk niet lang voor de pleuris uitbreekt in Amsterdam.

21 september 2023 om 07:05

Van Halst moet juist niet de aandeelhouders informeren, dat moet de RVC doen en sinds hij directeur is, is hij (tijdelijk) geen RVC lid meer. Dat hij had moeten zorgen dat de vragen van de persconferentie bij hem kwamen ipv bij Steijn klopt wel, maar wellicht wachtte hij deze BALV af.

21 september 2023 om 07:46

Pleuris is allang uitgebroken. Volledig. Het hoofd van zo ongeveer iedereen wordt geëist. Zowel in podcasts, statements van supportersverenigingen en onder de supporters. Zei het van de week al, Marseille is een blauwdruk voor hoe het dadelijk bij Ajax gaat. En dit keer zonder Ajax dna die de gekkies in bedwang kan houden. Met van de Sar was uit fluiten zo ongeveer het ergste wat je kon overkomen. Maar bij Ajsx loopt ook gewoon gespuis rond. Het is echt een giftige cocktail waar iedereen elkaar meer en meer ophitst, waarbij ik er niet van opkijk dat dit volledig uit de klauwen gaat lopen inclusief bestorming van gebouwen.

21 september 2023 om 08:35

@Laak,

Hou op De Telegraaf te bashen. Het is gezegd in de BLV, iets wat praktisch openbaar is en door veel mensen is bezocht. Dus ook heel gemakkelijk te verifiëren.

Het valt me op dat als de Telegraaf iets positiefs over Ajax schrijft dan nemen veel Ajacieden het voor waarheid aan. En als iets ze niet bevalt is het verzonnen.

Voorlopig is er weinig positiefs te melden over Ajax en logisch dat de leden willen weten wat er aan de hand is. Dus dit verhaal is echt wel waar.

21 september 2023 om 10:22

Dat moet de RvC helemaal niet doen. Die hebben een controlerende functie en daar hoort de pers te woord staan niet bij. Zeg dan niets…

21 september 2023 om 10:23

De telegraaf is al maanden alles wat met Mislintat te maken heeft aan het bashen en zijn debet aan een belangrijk deel van deze rel door feiten op te kloppen en te verdraaien. De NOS heeft ook een artikel over die ledenvergadering geschreven en zegt hierbij: "eringa benadrukte dat zorgvuldigheid geboden is. Daarnaast moet Ajax er rekening mee houden dat Mislintat juridische stappen kan nemen, als hij op basis van een kort onderzoek geschorst zou worden."

Dus ALS dat uit het onderzoek naar voren komt, kun je hem niet zomaar schorsen. Dat is nogal een ander verhaal dan "eringa is bang om Mislintat te ontslaan."
De Telegraaf kan niet genoeg gebasht worden want zij spelen een nogal kwalijke en grote rol in beeldvorming, waardoor de F-site en iedereen nu in een keer erg boos is en Mislintat weg wil.

21 september 2023 om 00:08

Marseille bedoelen ze denk ik

21 september 2023 om 00:11

De Telegraaf gaat zich er nu tegen aan bemoeien. We weten allemaal wie dat doen voor de Telegraaf.. deze berichten moeten we dus met een korreltje zout nemen, en nog een paar dagen rustig wachten. Het is een paar maanden te laat maar ik denk niet dat Mislintat nog een week volmaakt in Amsterdam.

21 september 2023 om 04:38

Iedereen binnen Ajax weet ook waarom ze dat doen, ze krijgen namelijk niets meer ingefluisterd. Ze staan buiten de bestuurskamer en dat kunnen ze maar niet verdragen.

Vrees dat de campagne tegen Mislintat nog vuiler wordt en de helft van de mensen hier heeft het niet eens door.

Alsof het verkopen van daaramy en bassey niet knap genoeg is. Alsof je bij een team dat vorig jaar kansloos derde wordt waarbij je de drie beste spelers verkoopt, aan het begin van het seizoen even de toon zet met 4 overwinningen… alsof er nooit eerder transfer tot stand komen door een speler die naar club A perse wil en dan zijn zaakwaarnemer inruilt… en op deadline dag er nog 1 nodig heeft om weg te kunnen…

21 september 2023 om 06:11

Jij praat hier eigenlijk alle onzin en klote spelers die Mislintat heeft gehaald goed. Ik had het puur en alleen over het niet durven uitdelen van een straf, dat lijkt me bullshit, er wordt gewoon nog even gewacht en dan zal Mislintat gewoon de zak krijgen. Als je het verkopen van Bassey en Daramy knap vind snap je er niks van. Het is niet zo dat hij daar moeite voor heeft moeten doen. Bassey is Engels, snel, groot en sterk . Dat is top voor een clubs als Fulham en die 20mil die ze betaald hebben is voor hun wisselgeld. Bij Daramy waren er ook meerdere clubs geïnteresseerd en de jongen staat internationaal gewoon bekend als groot talent. Heeft het bij Kopenhagen ook niet onverdienstelijk gedaan, en de clubs gingen dus tegen elkaar opbieden. Mislintat heeft nog precies niks goed gedaan in Amsterdam als je het mij vraagt. Mijn schele nichtje met dyscalculie had beide heren voor net zoveel verkocht.

21 september 2023 om 09:24

Haha jij hebt daramy en bassey zien spelen? Dat die voor die bedragen zijn vertrokken is een regelrecht wonder.

Klote spelers? Hoe kan je dat nou op basis van drie wedstrijden zeggen over spelers van 19-22?! Haha en dan met daarna aankomen??? Lachwekkend.

Dat jij niet ingaat op punten 1, 3 & 4 zegt feitelijk ook voldoende.

21 september 2023 om 09:37

@nielsfleuren….Jij kan niet na 2 wedstrijden zeggen dat het klote spelers zijn vriend. Dat kan niemand zeggen. En daramy staat helemaal niet bekend als een groot talent. Hem voor die prijs verkopen is gewoon goed gehandeld. Ik snap dat je anti mislintat bent en als alles klopt moet hij ook gewoon weg maar je kan niet zeggen dat hij geen goede dingen heeft gedaan. Hij heeft verdorie het salarishuis aan moeten passen en alle troep op moeten ruimen. Als er nu geen cl gehaald wordt gaan de salarissen mee naar beneden. Dat is een stuk beter dan al die dikke vette CL contracten terwijl we straks misschien conference League gaan spelen.
Sosa en sutalo alleen al klote spelers noemen, dan snap je er ook de ballen van.

21 september 2023 om 17:17

@daei16, ik heb ze alle minuten die ze gemaakt hebben gezien en Daramy zelfs regelmatig bij Kopenhagen gezien. Daramy wordt internationaal gezien als groot talent en is nog altijd pas 21?!?! Dus je kan na de paar wedstrijden helemaal niet zeggen of hij er wat van kan, volgens jou . Bassey kan prima verdedigen, met z’n kracht, snelheid enz. Alleen het voetballen ligt hem niet. En als linksback is hij totaal misbruikt. Ook nog erg jong(22 in de Ajax periode?!?) en maar weinig tijd gehad om te wennen in Amsterdam. Dus ook daar kan jij niks over zeggen volgens jou. Lekker hypocriet! Ik kan jou wel zeggen dat minimaal 75% van de nieuwe Ajacieden gaat floppen. Je kan namelijk in drie wedstrijden echt wel zien of iemand de basis technieken die in Amsterdam gewenst zijn beheerst. Dat doet misschien Forbs, Tahirovic, Gaaei, de rest absoluut niet. Sutalo niet meegerekend die is met zijn 23jaat (in de Eredivisie) geen talent meer. Dus Bassey+Daramy voor deze bedragen is niet speciaal, ze zijn nog jong en hebben talent, komen van Ajax, Bassey is dus Engels, Daramy deed het prima bij Kopenhagen. M’n nichtje had het zelfde voor deze gasten gevangen, echt waar. Ps. je andere punten boeien me niet. Mislintat moet eruit.

21 september 2023 om 17:56

Soccerfan vriend, met een beetje verstand kan je na 2 wedstrijden zeker wel zien of iemand een beetje kan voetballen. Daramy wordt zeker als talent gezien, in Footballmanager die met hun database erg goed zitten in de scouting(die grote Europese clubs daadwerkelijk ook gebruiken) groeit Daramy zelfs uit tot een speler van wereldtop. Daarnaast zei ik: je praat hier alle klote spelers die Mislintat heeft gehaald goed. Dat is natuurlijk niet hetzelfde als: Alle spelers die Mislintat heeft gehaald zijn Klote. Maar er zijn inderdaad een hele hoop klote spelers gehaald, Sutalo is de uitzondering. Sosa is een soort Daley Blind. Allebei tergend langzaam een leuke trap maar ze kunnen niet verdedigen. Blind is dan nog beter in de kleine ruimte EN volgens jou belangrijk, veel goedkoper. Want die 8 mil die voor Sosa is betaald had blind in 2 seizoen niet eens verdiend. Nu komt het salaris van Sosa boven op de 8mil die Ajax voor hem betaald heeft. Je hebt het over salarissen die naar beneden moesten. Maar er is nu 109 miljoen uitgeven aan rotzooi. Met Lang(12,5mil) ipv Tadic en Forbs(18/19mil) Donny, Schouten en Vos ipv Tahirovic en Akpom en Mannsverk, Ziyech+Godts en eventueel Misehouy ipv Mikautatze. Ramaj helemaal belachelijk, Gorter keept en Rulli en Pasveer zijn bijna terug. Ik vergeet vast nog iemand maar op deze manier had je betere, bekendere, goedkopere spelers gehad als waar we nu mee zitten. Er is teveel rotzooi gehaald, er hadden GOEDE spelers moeten komen ipv Veel spelers ! Voor die 8 miljoen van Ramaj had je 2jaar Ziyech gehad voor 4mil salaris per jaar. Akpom en Mikautatze had je niet hoeven halen. een soort Weghorst was een betere/goedkopere optie geweest achter Brobbey. Met Vos,Misehouy, V Axel Dongen, Godts, had je gewoon genoeg jeugd die je kon inpassen en dat kost zelfs helemaal niks ! Kortom: leuk dat het salaris naar beneden is, de kwaliteit is ook ontiegelijk hard geslonken.

21 september 2023 om 00:36

@myvision Als je handelt op een wijze die er op een later moment voor kan zorgen dat je een claim tegen je ingesteld krijgt, ben je nog verder van huis. Ik vind het juist goed dat Ajax in deze zaak zorgvuldig te werk blijft gaan. Dat is juist hoe het hoort.

21 september 2023 om 00:40

Dat is ook een lezing. Ik denk dat de leden van de RVC tot en met de schouders in 't achterste van Mislintat zitten. Bij Ajax hoort er juist snel doorgeschakeld te worden, tussenjaar bestaat niet en al helemaal niet twee achter elkaar.

21 september 2023 om 05:51

Molenaar to the rescue?

21 september 2023 om 09:16

Hahaha, jij ziet onze shawlmans wel graag komen hè?

21 september 2023 om 15:25

Je ziet hem alleen in tijden van crisis

21 september 2023 om 06:41

Het is ergens bijzonder inderdaad. Als je een gegronde reden hebt dan kun je een medewerker op non-actief zetten/schorsen. Wellicht zijn ze dan toch niet zo zeker van hun zaak of hebben meerdere mensen zitten slapen, bijvoorbeeld in de controlerende rol. Als het onderzoek vrij snel afgerond kan worden kan ik deze veilige keuze nog wel begrijpen. Als het bij een rechter komt is het namelijk altijd spannend wat de uitkomst wordt.

Als Ajax grondige redenen heeft om de Duitser te schorsen, hoeven ze niet bang te zijn lijkt me. Maar ook dit zegt wel wat. Zo run je toch geen bedrijf? Bang zijn voor tegen maatregelen?
Wat zijn ze daar allemaal aan het doen. Hopelijk kunnen ze straks wel de juiste mensen aannemen

21 september 2023 om 00:41

Tja dan maar iets positiefs de wereld inbrengen. De afgelopen 2 dagen zijn weer best oke geweest voor de coefficienten. Frankrijk: PSG winst, Lille winst, Lens verlies
Nederland: Feyenoord winst, Psv verlies
Portugal: Porto winst, Benfica verlies, Braga verlies. Tot nu toe niet slecht voor Nederland

21 september 2023 om 07:07

Zullen ze elkaar niet de hand boven het hoofd houden? Het lijkt er erg op. Genoeg specialisten met onderbouwing gehoord om minimaal te schorsen.Er komen nog een hoop verrassingen uit de hoge hoed komende tijd. Hopelijk grijpt de bestuursraad in

Nog ingewikkelder…pfff…deze situatie wordt nu net zo’n scène uit een actiefilm, waarbij de een de ander onder schot houdt, terwijl er ergens anders wordt gedreigd met een mes op de keel.

Nobody moves!

21 september 2023 om 00:12

En uiteindelijk drukt er buiten iemand op de knop waardoor het hele gebouw met de mensen erin wordt opgeblazen, a la de Joker

Mijn club is ziek, en bestuurd door lichtgewichten in iedere laag. 😪

21 september 2023 om 00:13

Kom Sulejmanii, zullen wij het overnemen?

21 september 2023 om 00:16

Een coupe plegen lijkt de enige oplossing, de hoge heren binnen Ajax houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd. Ik ben niet echt van rellen maar er moet nu toch ingegrepen worden.

21 september 2023 om 01:41

@niels. Ik krijg altijd een wee gevoel in mijn buik als supporters gaan roepen dat er ingegrepen moet worden. Wat wil je doen dan, even ervanuit gaande dat je inderdaad niet wil gaan rellen?

21 september 2023 om 06:15

Ik denk dat je met een grote groep (boze) supporters voor de ingang van het kantoor van Sven best wat indruk maakt. Of als iedereen bijvoorbeeld de wedstrijd van vanavond overslaat en er een leeg stadion is dat er echt wel geluisterd gaat worden naar de supporters. Dat zou in mijn ogen toch niet gek zijn, aangezien ook Ajax het van supporters moet hebben. Wordt er de eerste keer niet geluisterd, kom je een keer terug met een nog grotere groep, fakkels, spandoeken, vuurwerk en bakstenen(misschien toch een beetje rellen, je moet toch een punt maken). En uiteindelijk wordt er dan gewoon naar de supporters geluisterd. Ze zullen vroeg of laat Mislintat er wel uitgooien, maar dan blijven Hendriks, de RvC, Susan Lenderink om maar wat namen te noemen gewoon lekker zitten. En dat moeten we niet hebben. Ook zij moeten allemaal opsodemieteren. De club is verrot en dat begint bovenin bij de directie.

21 september 2023 om 06:28

Hansie Hansie, ik wil niet arrogant overkomen. Maar zelfs wij doen het beter. 😏

21 september 2023 om 07:28

@sulejmanii
Ja slechter kan niet, dus denk dat je wel gelijk hebt

@niels
Het moment dat er weer een grotere groep zich verzameld voor de hoofd ingang, is echt zeer nabij. Ik ben alleen anti rellen, wat heeft dat voor zin. Maar ook die hockeybal en zij van Ooievaar zie ik graag vertrekken. De hele organisatie is rot

21 september 2023 om 07:46

Natuurlijk ben ik ook tegen rellen, maar ik deze zie ik dit als laatste oplossing, mocht de hele zooi niet snel opsodemieteren. Je kan natuurlijk ook met een beetje beleid rellen en er hoeft niets kapot gemaakt te worden.. natuurlijk komen er ook gasten bij die daar niet zoveel om geven. Maar met 2duizend mannen met spandoeken, gezang, fakkels en ander vuurwerk maak je wel al een punt. En daar zal naar geluisterd worden ga ik vanuit.

- De trainer roept dat hij eigenlijk niks heeft met de pak em beet 87 aankopen van de TD
- De TD vraagt in september al aan de AD of hij de trainer eruit kan pleuren
- Dat is de tijdelijke AD die straks weer terug naar de RvC gaat en zichzelf moet controleren
- De TD komt in opspraak wegens mogelijke financiële malversaties
- De RvC is bang voor de TD
- Prominente leden en supporters vinden dat de RvC moet opstappen

En ondertussen sta je 12e met voetbal waar geen touw aan vast te knopen is.

Maak hier een goede serie of film over.

21 september 2023 om 06:55

Moneyball 2. In de eerste was de trainer ook een lul en de TD een held. Zou zo maar kunnen dat ie hier op mikt.

Angst voor represailles?? Als het al zover is dan kan je maar één ding doen: je verlies pakken en hem ontslaan! En alle gevolgen maar pakken en betalen. Er is nu een onwerkbare situatie ontstaan en het vertrouwen is geschaad of zelfs weg. Ajax neem afscheid en probeer iemand naast Huntelaar neer te zetten met Ajax DNA

Als ze hem ontslaan en geld moeten meegeven. Kan je hem net zo goed aan zijn contract houden, je betaalt toch het hele bedrag.
Wel een kanttekening, in een andere functie voor Mislintat.
Gewoon als mascotte op het veld laten huppelen. Als die werk weigert mag je hem met grondige redenen ontslaan zonder te betalen.

Wanneer je een sterke zaak hebt kan die Mislintat procederen wat je wilt, maar zal die weinig kunnen. Dat je bang bent voor "represailles" betekent alleen maar dat de advocaten van Ajax niet 100% zeker zijn dat zij het recht aan hun zijde hebben.

21 september 2023 om 08:40

Dan nog kun je iemand toch tijdelijk op non-actief stellen hangende een onderzoek? Dat wordt in zoveel sectoren gedaan, zelfs in het voetbal. Ik zou niet weten waarom dat bij Ajax en Mislintat anders moet zijn

Als Johan, lees Cruyff, nog had geleefd, was dit nooit gebeurd bij Ajax. Het is een bende bij de club, die ik naast Twente een warm hart toedraagt. Tijden van Cruyff, van Basten en Bergkamp, heb ze allen meegemaakt. Het Ajax DNA is compleet verdwenen. Eeuwige zonde.

Ga toch weg mensen; drie keer eerder crisis geweest binnen de NV Ajax, drie keer eerder uitgekomen..., maar nooit binnen een maand of twee. Conclusie: geef het tijd en geduld. En voor degenen geboren in de 21e eeuw: 'tijd' of 'geduld' betekent een jaar op z'n minst. Want ik heb sterk het idee dat de huidige generaties hun shizzle verliezen wanneer alles langer duurt dan een week of twee.

Afgelopen jaar was de organisatie niet sterk en dat leidde tot een voetbalcrisis. Nu is het verworden tot een bestuurlijke of organisatorische crisis, precies zoals in 1999 (na crisis Olsen-tweeling De Boer) en met Jaake en met Uri Coronel - dat heeft altijd tijd nodig om zich te repareren. Maar ook hier komt Ajax uit, zoals het altijd voorheen heeft gedaan. Het probleem nu is ook de 24-uur-media die de boel maar blijft opfokken. Eeuwig probleem, eewige oplossing: tijd en geduld.

Zo'n crisis is ook ergens goed, want uiteindelijk komt er een echt clubmens naar voren en deze brengt de club terug naar waar het hoort. Soms moet je uit je slof schieten, om een schoen tegen te komen die je past.

Dacht gisteren plots: "Je zou Alex Kroes maar zijn."

Potsierlijke vertoning en nagelbijtend toe moeten kijken.

21 september 2023 om 07:53

Zou het heerlijk vinden om nu Alex Kroes te zijn. Rustig in de coulissen wachten en in een ronde de hele organisatie schoonvegen cq schoongeveegd zien worden. Hij hoeft de puinhoop niet te managen, hooguit opruimen. Echt veel makkelijker.

Wanneer deze man 10 top aankopen had gedaan, waren dan dezelfde acties ondernomen? Heb het odee dat er nu gehandeld gaat worden puur op basis van ontevredenheid over zijn werkzaamheden, en dat er nu iets gevonden is. Vorig jaar was ook al redelijk dubieus dat de zaakwaarnemer vam tadic en Schreuder, opeens ging bemoeien met transfers.

wil het zelfde gezeik als voor het overmars tijdperk, EenRvC die geen beslissingen durft te nemen, en zo een eigen hachje proberen te redden, ajax moet lekker van de beurs afgaan dan kost dat maar een boel geld! Maar dan zijn ze wel van dat enge RVC clubje af!!

Zeg maar dag Ajax tegen je beurswaarde. Bye byee zwaai zwaai! Niks zo dodelijk als corruptie en wanbeleid in de top. Het waren mooie jaren tijd voor wat nieuws.

Het enige wat Ajax nog kan redden is dat ze aankomende zondag met dusdanig hoge cijfers verliezen (0-10)? dat het wel moet reageren met een complete bezem door het bestuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren