Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax bevestigt contractverlenging en verhuur aan Rosenborg

Laatste update:

Ajax heeft het contract van Victor Jensen verlengd, zo meldt de club via de officiële kanalen. Het contract van de 22-jarige aanvallende middenvelder, dat liep tot en met 30 juni 2023, is met een jaar verlengd tot medio 2024. Daarnaast is Ajax met Rosenborg BK overeengekomen dat Jensen tot 31 december 2022 op huurbasis voor de Noorse club uitkomt.

Het Deense BT wist dinsdagochtend te melden dat Jensen tijdens de winterse transferperiode is benaderd door clubs uit Rusland, Italië en Nederland. Uiteindelijk is het echter Rosenborg dat de middenvelder voor de rest van het huidige kalenderjaar van de Amsterdammers zal huren. Met de verlenging van zijn contract, lijkt Ajax nog altijd toekomst in het talent te zien. Dat Jensen bij Rosenborg de voorbereiding op het nieuwe seizoen kan meemaken, zou hem volgens BT over de streep hebben getrokken.

Jensen maakte in 2017 de overstap van FC Kopenhagen naar Ajax. In totaal kwam hij tot nu toe drie keer in actie voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. In de tweede helft van het seizoen 2020/2021 werd Jensen verhuurd aan FC Nordsjaelland, waar hij in achttien duels tot drie goals kwam. Het Deense talent speelde zijn wedstrijden de afgelopen jaren bij Ajax overwegend in de beloftenploeg. Hij speelde tot nu toe zestig wedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij veertien keer tot scoren kwam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf het een mooie speler vinden. Te licht voor Ajax 1 en concurrentie op zijn plek is moordend, maar iets zegt me dat die jongen zomaar bij een subtop club zal spelen in de toekomst. Fijne voetballer, maar misschien niet gemaakt voor het moderne voetbal of het top niveau waar het tempo hoog is

Dit is puur een investering voor je liquide middelen. Op 22-jarige leeftijd geen aanspraak maken bij het eerste elftal, denk ik niet dat Ajax iets in hem ziet. En tuurlijk kan die dan verbazen later als die een laatbloeier blijkt te zijn, maar de meesten zijn dat eerder niet dan wel.

1 maart 2022 om 14:37

Het contract verlengen doet Ajax ook om hem later te kunnen verkopen. Ik verwacht niet dat er bij Ajax nog iemand is die echt verwacht dat deze speler ooit bij Ajax door gaat breken.

1 maart 2022 om 15:42

Ik verwacht dan ook dat Ajax zijn contract verlengt om er nog een transfersom aan over te houden. Gezien de leeftijd van andere talenten die doorbreken, lijkt het me sterk dat Ajax nog een sportieve toekomst in deze jongen ziet.

1 maart 2022 om 15:06

Is alleen maar om er nog wat aan te verdienen.
Dit zie je bij de rijke suikerclubjes ook overal.
Contracten enkel verlengen om er nog wat geld aan te verdienen.

totaal onbegrijpelijk dat zo'n jongen dan verlengt, was een mooie optie voor een Nederlandse club geweest.

1 maart 2022 om 14:38

Misschien was het een eenzijdige optie of anders een voorwaarde om verhuurd te worden. Ik kan mij voorstellen dat hij niet blij is bij Ajax (qua spelminuten). Dit is een speler die ook gezien zijn leeftijd minuten moet maken, en als je wilt groeien, zijn dat geen minuten in de KKD.

1 maart 2022 om 14:42

Ik verwacht dat je als reserve bij Ajax meer verdient dan bij een middenmoter in de Eredivisie. Dus dan kan je het risico nemen en hopen dat een Utrecht, AZ of Vitesse je oppakt. Kiezen voor minder salaris en spelen bij een lagere club of kiezen voor zekerheid en verlengen. Ik snap dat dan wel.

Heel simpel. Misschien bloeit hij op in Noorwegen. Die spelen ook regelmatig Europees. Is geen misselijke club. Mocht hij alsnog mislukken daar dan kan je hem altijd wegdoen.

Victor Jensen blijft een mooie speler. slim om hem zo meteen eerst contract te verlengen en daarna meteen te verhuren. extra ervaring opdoen en daarna terug halen naar Amsterdam

Waarom niet verhuren aan een Eredivisieclub zodat je hem wekelijks ziet spelen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren