Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax belegt ‘besloten’ persconferentie en lijkt nieuws over Heitinga te hebben

Laatste update:

Ajax gaat donderdagmiddag om 16.00 uur een persconferentie beleggen, zo weet Joep Schreuder van de NOS te melden. De Amsterdamse club heeft diverse clubwatchers uitgenodigd om naar de Johan Cruijff ArenA te komen en met Sven Mislintat te spreken. Er is geen officieel bericht de deur uitgedaan over de persconferentie. Vermoedelijk wordt er uitsluitsel gegeven over de toekomst van John Heitinga.

Het is nog altijd niet duidelijk of Heitinga door kan als trainer van Ajax. Het lijkt er echter sterk op dat de 36-voudig landskampioen de knoop over het al dan niet aanblijven van de voormalig verdediger heeft doorgehakt, aangezien er voor donderdagmiddag een persconferentie gepland staat. Dat onthulde Schreuder donderdagmiddag tijdens een radio-uitzending op NPO Radio 2. Er zijn geen details bekendgemaakt, maar de verslaggever van de NOS verwacht dat het over de toekomst van Heitinga zal gaan.

Dat er ook duidelijkheid komt over een eventuele nieuwe trainer voor de Amsterdammers, verwacht Schreuder niet. "Ik heb niet het idee dat ook meteen de nieuwe trainer bekendgemaakt wordt, maar als er een persconferentie wordt belegd, dan gaat het wel ergens over." In de wandelgangen worden Peter Bosz, Kjetil Knutsen en Kasper Hjulmand gelinkt aan het trainerschap in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax legde afgelopen zondag beslag op de derde plaats in de Eredivisie. Daarvoor had het wel de hulp nodig van PSV, dat met 1-2 won bij AZ en zo voorkwam dat de Alkmaarders nog een plekje stegen op de ranglijst. Ajax zelf verloor met 3-1 op bezoek bij FC Twente. Ajax zal volgend seizoen in de play-offs van de Europa League moeten instromen en gaat zo voor het eerst sinds 2009 niet eens in een voorronde van de Champions League uitkomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bijzondere keuze om Ron Jans al te presenteren als de coach voor volgend seizoen terwijl die vanavond nog moet spelen met z'n oude club

1 juni 2023 om 14:52

Dan zal dat ook wel niet zo zijn ;-)

1 juni 2023 om 15:47

Ik snap je grap niet....

1 juni 2023 om 15:59

@genieterr: Bassie was sowieso al nooit grappig. Adriaan trouwens ook niet. Sapperdeflap

Nou, we gaan ervoor zitten. Wordt dit ook via de Ajax app uitgezonden wellicht?

1 juni 2023 om 14:45

Oh lees nu dat deze besloten is. Apart.

1 juni 2023 om 14:49

Wellicht willen ze pottenkijkers weren?
Een cameratje in de zaal en moeilijke vragen weren.. Lijkt me niet zo'n slecht idee gezien het rampjaar wat Ajax heeft gehad.

1 juni 2023 om 14:53

Wel fijn als er wat transparantie is. Nu moet ik wachten op een artikel wat er gezegd is van Joep Schreuder die het weer opschrijft vanuit zijn interpretatie.

Die kans lijkt me groot dan. Hoop dat we niet nog lang hoeven te wachten op een nieuwe trainer. Bosz of Knutsen lijken me prima opties

1 juni 2023 om 14:55

Belachelijk man! Zo ga je toch niet met clubiconen om!

1 juni 2023 om 15:07

Hahaha grappig om dat te zien van een PSVer 😂 Heitinga is interim trainer, die na het halfjaar dat hij over zou nemen terug zou treden naar zn rol als assistent. Hoeft dus geen heisa van te worden gemaakt dat dit via een besloten persmoment wordt gedeeld, persoonlijk zou ik een persbericht al voldoende hebben gevonden.

1 juni 2023 om 15:13

Het is sarcastisch bedoelt wat @PSV18 zegt

1 juni 2023 om 15:25

Bedoelde het inderdaad niet serieus zoals MB al zegt haha.

1 juni 2023 om 15:04

Ik denk dat ze gaan bekendmaken dat hij een contract gaat tekenen voor 3 jaar. Oh wacht, ik bedoel hoop

Kjetil Knutsen zo snel mogelijk aanstellen met Winston Bogarde als assistent voor het Ajax-DNA en stukje verdedigende discipline terug te brengen in het elftal. Kijken of je André Bergdølmo als assistent erbij kan halen is zowel bekend met de Noorse als Nederlandse voetbalwereld

1 juni 2023 om 17:43

Maduro is iemand die gehaald moet worden als opvolger Reiziger.
Zie wel een goede trainer in hem

Niets persoonlijks tegen Heitinga, maar ik mag toch hopen dat ze hem vervangen. Van mij mag hij absoluut voor de club blijven werken. Zoals al eerder is aangegeven, het was nou ook niet echt zijn eerste keuze om als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

1 juni 2023 om 14:48

Inderdaad hij mag prima bij Ajax blijven om de koffie te zetten of hotels te regelen voor uitwedstrijden

1 juni 2023 om 18:34

Heel eerlijk, Heitinga heeft het niet goed gedaan. Maar daarbij komt wel echt kijken dat het zwaar klote omstandigheden waren.

Sjonnie, bedankt, jongen. Het was niet makkelijk en je hebt de handschoen opgepakt die niemand wou oppakken en 0,0 steun vanuit de club in de lsatige weken/maanden voor het einde.

1 juni 2023 om 15:02

Reiziger had de handschoen graag opgepakt.

Hopelijk dat ze afscheid nemen van Heitinga. Komt nog veel tekort en volgend seizoen moet er gepresteerd worden.

Nou, dat lijkt me inderdaad trainernieuws. Erg benieuwd waar ze mee komen. Hoop op een afscheid van John als hoofdtrainer (maar met behoud van een rol binnen de club, zodat hij nog kan groeien) en aankondiging van een nieuwe. maar dat zal wel te optimistisch zijn haha

ik hoop oprecht op goed nieuws vanavond. heitinga mag echt binnen ajax blijven, maar aub niet als hoofdcoach. we hebben karakter en ervaring nodig, aanvallend voetbal.

Ik hoop niet dat Bosz gepresenteerd wordt, erg leuke voetbalvisie maar uiteindelijk win je daar niet de hoofdprijzen mee, te naief.

Ik verwacht geen groot nieuws (alhoewel ik uiteraard helemaal verkeerd kan zitten). Aan de andere kant is het vertrek van een interim-trainer normaal gesproken geen groot nieuws 😅

Zou het niet een kennismaking tussen Mislintat en Ajaxwatchers kunnen zijn?

Misschien mag Heitinga als goedkope oplossing en echte Ajacied toch wel blijven en 200 miljoen investeren! We wachten het af, na 16u meer nieuws.

Mag hopen dat hij wel mag aanblijven als assistent of jeugdtrainer. Je hebt hem naar voren gepushed en dan functioneert hij niet en moet ie helemaal weg. Vind niet dat je hem mag veroordelen daarvoor.

Bizar.
Alleen clubwatchers? Dus we zetten de persvrijheid maar even opzij?
Ik hoop dat VZ het verkeerd heeft begrepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren