Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-aankoop trotseert noodweer: ‘Speel niet mee, maar krijg toch kippenvel’

Laatste update:

Perr Schuurs zit zondagmiddag op de tribune bij de topper tussen Ajax en PSV. De kersverse aankoop van de Amsterdammers, die zich pas na dit seizoen officieel meldt bij zijn nieuwe club, trotseerde het noodweer en was op tijd in het stadion. Het doet veel met hem, vertelt Schuurs aan FOX Sports.

"Ik speel vanmiddag niet mee, maar toch krijg ik kippenvel", geeft Schuurs aan. De achttienjarige verdediger leeft al mee met het wel en wee van Ajax. "Ik vind dat ik er al een beetje bij hoor… Ik hoop dat we drie punten pakken. Het was voor mij een droomweek. Mooier had het niet gekund."

Ook PSV hoopte Schuurs over te nemen van Fortuna Sittard, maar Ajax kreeg de voorkeur. "Ik wilde sowieso in Nederland blijven spelen. Het gevoel bij Ajax was het beste. Hoe ik werd ontvangen, als je ziet hoeveel jeugd hier doorbreekt…", zegt de tiener. "Van Fortuna naar Ajax is natuurlijk een grote stap, maar ik houd wel van een uitdaging."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groot gelijk jongen, al was het makkelijker om je daar in de basis te knokken met Schwaab & Isimat. Wöber, de Ligt en Schuurs. Dat wordt smullen volgend seizoen.

10 december 2017 om 19:34

Vooraf aan deze wedstrijd evenveel tegendoelpunten. Dus het verschil met Ajax kunnen we miniem noemen. Al heeft de Ligt wel meer talent dan de twee van PSV.

Als ik hem was dan was ik lekker in Limburg gebleven. Lekker in de middag een wandeling maken door de heuvels en in de avond je nieuwe club zien spelen lekker warm op de bank. Maargoed, hij moet het zelf weten. Moet hij morgen niet gewoon trainen trouwens?

10 december 2017 om 19:28

Ja hij moet wel trainen neem ik aan, ik moet morgen ook werken maar ik kan toch ook gewoon gaan kijken?

10 december 2017 om 20:14

Tja maar jij bent hem niet, jij hebt geen contract getekend bij Ajax en jij ben niet nieuwsgierig naar je nieuwe omgeving in het volgende seizoen. Dus wat jij had gedaan is logischer wijze een andere keuze dan die van Perr Schuurs.

10 december 2017 om 21:16

Arnout, dit soort dingen is wat de mannen van de jongens scheidt. Schuurs gaat 100% voor deze kans, en dus was hij er vandaag bij. Hij kiest ervoor om niet nu al te gaan slacken, maar in plaats daarvan betrokkenheid te tonen, te wennen aan de omgeving, mensen te spreken, en dingen te leren.

De keuze voor Ajax van Schuurs is helemaal duidelijk. Je wilt onderdeel zijn van een voetballend elftal en niet van een Passief Saai Voetbalteam. Per zal vanmiddag ook genoten hebben !

11 december 2017 om 12:47

Och och ajax speelt ook een keer goed..

Prachtig, lijkt mij een leuk talent, bij Ajax wordt wel wat verwacht Per, dus werk je te pleuris dit jaar, fysiek en qua handelingsnelheid en je kunt er snel staan.

Als azijn zijker op veltman hij speelde cgoed, maar schone word steeds afgemaakt maar is on misbaar, maar f de jong super maar wober wat een geweldige aankoop is dat en als ajaxied laten we hopen met schuurs er volgend jaar erbij dat het achterin wel goed zit

Haha, vandaag zal deze jongen nog blijer zijn geworden met de bevestiging van zijn juiste keuze!
Hij kwam ook even in beeld op het scherm, maar niet veel mensen herkenden hem nog..😄

Per Schuurs absoluut topaankoop. Ik zat toevallig op de tribune toen hij er twee maakte afgelopen weekend.. Werk bij een voetbalsite dus pak wel meer vam dat soort wedstrijden mee

Maar hebben we Per nodig? Ik ga nu he vz over me heen krijgen, maar type Schwaab beter? Voor de ervaring? Kan die mooi De Ligt em Wober coachen.

Ik ben benieuwd of hij de stap kan zetten van Jupiler League naar eredivisie. Dat verschil is uiteraard mega groot.
Zal flink aanpoten worden voor hem, maar er zit zeker een goede kop op. Lijkt me een verstandige jongen die hard werkt. Ik hoop voor hem en Ajax dat hij het niveau aan kan!

Lekker hoor dat ze hem en die Bandé al hebben binnengehaald voor volgend jaar.
Ik ga er van uit dat Ziyech, Younes, Viergever en Veltman weg zullen gaan aan het eind van het seizoen. Denk dat Dolberg na dit (tot nu toe matige) jaar nog wel een jaartje blijft, de Ligt is pas 18 en lijkt me geen speler die haast heeft, die blijft ook nog wel een jaar. Als ze dan in de zomer eindelijk een goede rechts- en linksback en een extra middenvelder halen staat het er niet slecht voor.

Onana
aankoop
de Ligt
Wöber
aankoop
Donny
Schöne
F. de Jong
Neres
Dolberg
Kluivert

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren