Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied wil supporters trots maken: ‘In de Eredivisie én Europees’

Laatste update:

Ajax versterkte zich afgelopen zomer met de Colombiaanse verdediger Davinson Sánchez. Zijn komt bleek een schot in de roos. De mandekker speelde zich in de basis en maakte indruk in de eerste seizoenshelft. Barcelona zou hem volgens geruchten zelfs willen overnemen. De international wil zich eerst goed ontwikkelen in Amsterdam en daar het beste uit zichzelf halen.

/

De Ajacied zegt iemand te zijn die graag het initiatief neemt. "Ik voel me verantwoordelijk en wil graag het goede voorbeeld geven aan mijn ploeggenoten”, zegt hij op de clubsite van Ajax. “Thuis ben ik een rustig persoon, maar op het voetbalveld neem ik graag risico’s. Bovendien ben ik een groot perfectionist. Daarin kan ik heel hard zijn voor mezelf. Ik ben erg kritisch op mezelf en probeer elke wedstrijd weer een treetje hoger te komen en de grenzen van mijn kunnen op te rekken. Elke wedstrijd weer, ook komend jaar.''

Sánchez hoopt met Ajax de fans dit jaar te verrassen. “Met prachtig voetbal en sterke resultaten waar we trots op kunnen zijn”, vervolgt de verdediger. “In de eredivisie én Europees. Op persoonlijk vlak wil ik de mensen ook graag verrassen. Met mijn Engels gaat het al een stuk beter dan in het begin, maar ik moet er nog hard aan werken. Ik zou graag nog beter kunnen communiceren met mijn ploeggenoten en mede-Ajacieden.''

Speelt Davinson Sánchez volgend seizoen nog bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan mag Overmars wel eerst gaan investeren in ervaren spelers die wat toevoegen aan het basiselftal. De gemiddelde leeftijd van de gehele selectie is veel te jong om kampioen te kunnen worden of minimaal een halve finale EL te kunnen bereiken. Met wisselvallige prestaties maak je de fans niet trots.

5 januari 2017 om 17:01

Die ervaren spelers gaan niet komen dus vergeet dat nu maar gewoon. Ajax moet talenten zoals Sanchez halen en laten groeien en voor een godsvermogen verkopen. Een ideale mix van eigen talent en talent uit het buitenland met twee ervaren krachten op het veld zetten. Dat is hoe Ajax al jaren te werk gaat en wat succes zal gaan opleveren. De contracten gaan verlengen van de aankomende toppers en financieel gezien verder groeien. Voldoende potentie om in Europa te kunnen verrassen.

5 januari 2017 om 17:25

En waarom lukt het Psv dan wel om ervaren spelers te halen die wat toevoegen aan het basiselftal?

5 januari 2017 om 18:08

Beter 4 miljoen aan tekengeld uitgeven aan Moreno dan 4 miljoen uitgeven aan Vd.Hoorn...

5 januari 2017 om 18:26

Materazzi zou jij anders je glazen bol kunnen verkopen aan Overmars? Want dan zou Ajax nooit meer miskopen doen.

5 januari 2017 om 18:57

je ziet dat Guardado dit jaar ook niet in vorm is en dan heb je weinig meer aan zijn ervaring. Psv heeft op dit moment meer aan hendrix. Kwaliteit en vorm gaan altijd boven ervaring. Heiko westermann heeft ook ervaring maar mathijs de ligt is toch nu al veel beter. Onzinverhaal altijd van die ervaring. Mocht je het dan toch zo belangrijk vinden, Ajax heeft al de perfecte man met volop ervaring in de vorm van Schone

5 januari 2017 om 19:14

Leo Moreno: Bedoel jij niet die Guardado die zowel Dolberg als El Ghazi al na 20 minuten uit de wedstrijd werkte. Denk dat hij daarmee toch wel erg belangrijk is geweest. Daarnaast zie je in wedstrijden dat hij er niet bij is dat PSV hem wel mist. Voegt naar mijn mening enorm toe aan Psv.

5 januari 2017 om 19:21

hij speelde gewoon slecht en werd daarom ook terecht gewisseld. Die blessure van Dolberg was ongelukkig maar die op el Ghazi was gewoon geel. Nou, als je dan zo opgefokt door blijft gaan dan pak je zomaar een tweede, niks waardevols aan. Dus ja, ik bedoel inderdaad die Guardado die er voetballend niet aan te pas kwam en daardoor overtredingen nodig had om de Ajacieden af te stoppen, dat is eerder een zwaktebod. Verder bleef Ajax daarna gewoon domineren zonder dat psv met Guardado daar iets tegenover kon stellen.

5 januari 2017 om 17:04

Het is een onmogelijke taak om een ervaren speler te halen die nog van waarde kan zijn. In het verleden al teveel miskopen gedaan. Kuyt is in lange tijd de enige die nog van waarde is en betaalbaar. Ajax kan zich beter focussen op het halen van jong talent en proberen deze vast te houden. Talentvolle spelers met ervaring halen gaat niet meer, daarvoor hebben ze de boot met de naar de top van Europa gemist.

5 januari 2017 om 17:24

@Anfieldred Kap eens met die smoesjes dat het niet mogelijk is. Psv haalt toch ook gewoon Guardado, Moreno, Luuk De Jong, V.Ginkel? Spelers die veel ervaring hebben opgedaan, betaalbaar zijn en wat toevoegen aan het basiselftal. Het tegendeel is dus allang bewezen dat het onmogelijk is om ervaring te halen die wel wat toevoegen aan het basiselftal.
Het experiment dat Cillessen, Veltman, Viergever, Klaassen, El Ghazi langer bij Ajax moesten blijven levert blijkbaar ook geen prijzen op.

5 januari 2017 om 17:31

Guardado is inderdaad een voorbeeld die ik oversloeg. Daar heb je totaal gelijk in. Luuk de Jong, Moreno en van Ginkel zijn geen europese topspelers. Luuk de jong trapt er in de Eredivisie veel in maar heeft buiten de Eredivisie nog niets bewezen. Kuyt, Guardado zijn inderdaad Enkelingen/uitzonderingen, maar het lijstje van gefaalde aankopen is langer.

5 januari 2017 om 17:32

En Huntelaar zou ook welkom zijn om met Dolberg te concurreren want die Cassierra kan er helemaal niks van!

5 januari 2017 om 17:40

@anfieldred
Europese topspelers hebben we het toch ook niet over. Spelers met ervaring die iets toevoegen zijn dit toch juist goede voorbeelden. Luuk de Jong heeft de vorige twee seizoenen met 46 doelpunten behoorlijk bijgedragen aan de twee titels, vind je niet? Neem daarbij Van Ginkel die er als middenvelder in een een helft van de competitie er bijna twee inlegt en Moreno die de leider van de defensie en je probeert die weg te praten als 'niet europese topspelers' te zijn. Ze hebben PSV enorm geholpen en zijn een absolute aanwinst gebleken.

En dan noem je Kuyt bij de uitzonderingen terwijl alledrie de bovengenoemde spelers meer impact hebben gehad (zeker op het veldspel), maar daar kun je over twisten.

5 januari 2017 om 17:44

Luuk De Jong, Moreno en Van Ginkel hebben Psv wel veel geholpen om titel(s) te winnen.
In die categorie spelers zou Ajax ook aankopen moeten gaan doen.

5 januari 2017 om 17:45

Ik moet eerlijk zeggen dat ik twijfel of Huntelaar nog van waarde kan zijn zoals Kuyt. Als die had moeten komen had hij dat vorig jaar eigenlijk al moeten doen.

5 januari 2017 om 17:46

Maar ik heb het over Europees sterke spelers zijn Nederland halen. Guardado en Kuyt zijn spelers die Europees nog mee tellen. Van Ginkel, de Jong en Moreno stellen internationaal gezien weinig voor.

5 januari 2017 om 18:00

Alleen vergeet je er bij te zoeken dat psv wel een godsvermogen aan tekenend betaalt. Dat is iets wat ajax niet gaat doen. Moreno bv 4 miljoen tekengeld...

5 januari 2017 om 18:53

@materazzi: leuk dat je allemaal die voorbeelden van psv noemt maar Ajax doet het op dit moment gewoon beter met jongere spelers. Wat maakt het nou uit hoe oud een speler heeft of hoeveel ervaring die heeft. Uiteindelijk draait het om kwaliteit en ik zie liever een jongen als Dolberg in de spits die erg goed speelt en alleen nog maar beter wordt dan een versleten Huntelaar die het allemaal niet meer kan belopen en de helft vd tijd geblesseerd is. Honderd keer liever Dolberg en Cassierra dan.

5 januari 2017 om 17:19

Ajax heeft genoeg ervaring in het team: Schone heeft erg veel ervaring en ook Klaassen, Veltman en Viergever hebben de nodige ervaring. We hebben echt niet nog meer ervaring nodig, wat een gezeur altijd. Gewoon doorgaan waar ze mee bezig waren, Ajax is hartstikke goed bezig en hopelijk wordt het de 2e seizoenshelft zelfs nog iets beter. Ik zie ze wel kampioen worden en ver komen in de EL. Als je ziet wat voor een teams daar de afgelopen jaren in de finale hebben gestaan dan zou dat ook voor Ajax mogelijk moeten zijn.

5 januari 2017 om 17:28

Maar toch presteerd Ajax te wisselvallig omdat ze veel meer jonge spelers hebben in de selectie. En Veltman, Viergever, Klaassen en Ziyech nemen de jongere spelers ook niet op sleeptouw in de grotere wedstrijden. Ze spelen zelf juist niet best in de grotere wedstrijden laat staan dat ze de jonkies op sleeptouw nemen.

Dan is er nog flink wat werk te verrichten.

Geweldig gescout deze jongen. Ik ga nog niet te hard van stapel met hem lopen (Douglas als perfect voorbeeld, hoop potentie maar komt er net niet uit) maar deze jongen heeft wel alles in zich om de Europese top te halen. Erg positief verrast door zijn inzet en kwaliteiten. Ben benieuwd naar de 2de seizoenshelft!

Laten we vooral blij zijn als ajax met zo een geweldig verdedigend talent, het beste in de eredivisie, mrt kop en schouders.

Heerlijk, iemand die gewoon vooruit wil en het beste wil laten zien, eerste drie reacties zijn negatief en, zoals gewoonlijk, wordt het leeftijd verhaal er weer bijgehaald. Dit is de beste speler van ajax van de eerste helft van het seizoen en samen met dolberg de grootste verassing misschien wel. 19 en 20 jaar oud. Dat zie ik liever en doet mij meer plezier dan dat hele ervaring verhaal me wat kan schelen.

5 januari 2017 om 17:53

Plaats deze uitspraak bij Veltman en de wereld zou te klein zijn, die zou een shitload of negatieve reacties krijgen.

5 januari 2017 om 18:29

Naar mijn idee is iedereen ook wel een beetje uitgekeken op Veltman. Ik denk dat het grootste gedeelte van de supporters Tete daar willen hebben staan.

En voor het centrale duo komt hij ook niet in aanmerking in mijn ogen. Heeft helaas aangetoond daar tekort te komen. Speelde zeker goede wedstrijden maar komt tekort helemaal als ze Europees spelen. Dan heb je aan het beest Sanchez toch wat meer.

5 januari 2017 om 19:48

Omdat veltman toch ook niet de beste speler is? Wat wil je nou zeggen?

5 januari 2017 om 21:08

Je hoeft toch niet de beste speler te zijn om te zeggen dat je de fans wilt plezieren? Kan me een zelfde soort reactie herinneren van Veltman vorig jaar en die kreeg toen de wind van voren, terwijl ook Veltman gewoon het beste wilt laten zien en vooruit wilt.

Enorm goede speler en goede scouting van Ajax. Persoonlijk geloof ik in een Europese stunt van Ajax. Genoeg talent en als Ajax de stijgende lijn voortzet kan het nog een heel mooi half jaar worden. Persoonlijk hoop ik nog op een goede vleugelspeler en back. Hoewel ik vind dat Riedewald ook prima als back kan spelen. Las laatst dat Vertonghen nog graag terug zou willen naar Ajax. Dat zou wel een geweldige toevoeging zijn aan deze selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren