Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aissati kijkt uit naar debuut van Ajacied: ‘Hij is echt een geweldig talent’

Laatste update:
/

Ismail Aissati vertrok in de zomer van 2012 bij Ajax, maar hij volgt de verrichtingen van zijn ex-werkgever nog steeds. De middenvelder van Terek Grozny mist de ‘geweldige speelstijl’ van Ajax. In Rusland is het leven weliswaar ‘oké’, maar de competitie is heel zwaar. “De teams zijn erg verdedigend ingesteld. Het is niet heel leuk om naar te kijken.”

Aissati is ervan overtuigd dat het komend seizoen beter zal gaan met Ajax. “Ik ben ook gecharmeerd van Thulani Serero, Anwar El Ghazi en Ricardo Kishna”, vertelt de middenvelder aan Ajax Showtime. Aissati volgt ook de jeugd van de Amsterdamse club. “Ik kan niet wachten op het debuut van Abdelhak Nouri, hij is echt een geweldig talent.”

Aissati, 26 jaar, ziet zich niet op korte termijn naar Nederland terugkeren. Na zijn periode in Amsterdam kwam hij een seizoen uit voor Antalyaspor, om vervolgens een driejarig contract met Terek Grozny te ondertekenen. “Ik wil nog graag een paar jaar in het buitenland spelen. Daarna wil ik mijn loopbaan afsluiten in Nederland”, besluit de enkelvoudig Marokkaans international.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij zo uit beeld is geraakt was echt een geweldig talent bij Psv. Ik kijk ook uit naar de dag dat Nouri zal debuteren bij Ajax 1. Hij gaat het echt maken.

Wat een held is deze speler! Niets meer dan respect dat hij in grozny is gaan voetballen en daar iets wil betekenen voor de bewoners van grozny!

Maar leuk dat hij goed op de hoogte is van de jeugd bij ajax. Ik zie in hem ook wel een toekomstige trainer op de toekomst.

27 april 2015 om 11:55

Ik weet niet of jij sarcastisch bent, maar enige reden waarom Ismael daar speelt is vanwege het geld. Daar is niks heldhaftigs aan. Hij kon echt wel bij een club in Belgie, Nederland of Duitsland terecht maar koos voor het geld in Turkije/rusland.
Is zijn goed recht uiteraard, maar men moet niet doen alsof hij het voor de bevolking van Tsjetsjenie doet.

27 april 2015 om 12:06

Ik ben serieus, er was laatst een reportage over hem op Itsjkeria (staatsomroep), waarbij ze hem een week hadden gevolgd. Hij heeft een weeshuis opgezet in Grozny en probeert ook een buurthuis op te zetten waar de kinderen kunnen samen komen en spelen met elkaar.

27 april 2015 om 12:22

Ik zeg eerlijk dat ik ook dacht dat je sarcastisch was, maar nu ik dit hoor ben ik zeer te spreken over Aissati. Goed van hem dat hij zo'n initiatief toont.

27 april 2015 om 13:32

prachtig initiatief die hij (waarschijnlijk) vanuit zijn islamitische geloofsovertuiging heeft genomen. Niets meer dan respect daarvoor. Alleen is de voornaamste zaak dat hij naar Grozny is gegaan natuurlijk het geld. Ik kan anders geen reden bedenken waarom je kiest voor Grozny (met alle respect) en steden als Amsterdam, Brussel, Berlijn, Toulouse, Istanboel links laat liggen.

27 april 2015 om 14:47

het belgisch team in 1986 (mexico) hebben anders ook een weeshuis opgezet en steun(d)en het tot (nu/vorig jaar) toe. maar die hadden toen (waarschijnlijk) ook allemaal de islamitische geloofsovertuiging.??? ON van aissati sws een goed initiatief. goede voetballer maar voor het geld gekozen. ik hoop dat Nouri dat voorlopig in iedergeval niet doet.

27 april 2015 om 14:56

Ik zeg nergens dat anders of niet- gelovigen geen goeie dagen verrichten. Ik zeg alleen dat Aissati dit waarschijnlijk heeft gedaan uit geloofsovertuiging. De islam moedigt goeie daden aan en één van de beste daden die je als moslim kan doen is opkomen voor de minder bedeelden of voor de zwakkeren (weeskinderen bijvoorbeeld).

27 april 2015 om 15:28

Wat een rare reactie zeg. Ik vond het best een logische opmerking. Hij is inderdaad vast zo opgevoed. Dat andere mensen dat ook doen heeft daar niks mee te maken.

Leuk om te zien dat zo'n jongen dat soort initiatieven neemt. Had ik nog niet gehoord. Ik denk dat hij mentaal net niet sterk genoeg is voor de top. Kwam op mij altijd wat onzeker over. Als het even noet lukte, dan lukte direct niks meer. Andersen zou eens met hem moeten praten, wordt precies hetzelfde verhaal.

Een ieder kijk uit naar de komst van Nouri. Maar ook naar die van Van de Beek en El Mahdioui. Dat moet op korte termijn een geweldig middenveld opleveren.

Daarom blijft het jammer dat Ajax Sinkgraven (eens een goede voetballer) gehaald heeft. Nouri zal daarom iets langer moeten wachten....

27 april 2015 om 12:18

Eens een goede voetballer bestaat niet tenzij je over de 35 bent. Het is altijd zo kortzichtig. Toen hij bij Heerenveen speelde riep iedereen inclusief v/d Gijp dat hij naar Ajax moest en nu na een matig seizoen van de hele ploeg, is het ineens een slechte voetballer. Waarom zal Nouri iets langer moeten wachten. Sinkgraven is nog zeer jong. Dus als Nouri niet eter is dan speelt hij dus nooit en als hij wel beter is dan hoeft hij ook niet te wachten. Als je in het dagelijks leven ook zo beredeneerd zal je het wel ver schoppen.

27 april 2015 om 12:34

Daarom zijn er dus leestekens. Hij bedoelde te schrijven: 'eens, een goede voetballer'.

27 april 2015 om 13:24

Exact, er had een komma tussen gemoeten.

@dewa; Sinkgraven vind ik een prima voetballer, die eigenlijk goed bij Ajax past. Alleen ik had 'm niet gehaald, vanwege Nouri. Oké, die is nog jong en een lichtgewicht. Maar gooi 'm toch maar eens voor de leeuwen.

By the way, je hoeft je geen zorgen te maken om mijn dagelijkse leven....

27 april 2015 om 15:23

Hij zal wel bedoelen dat hij het ermee eens is dat Sinkgraven een goede voetballer is, maar dat ie eigenlijk anderen in de weg loopt.

27 april 2015 om 16:26

ok fcbogarde, nu stond er dus, eens een goede voetballer. Misverstand jij moet wat duidelijker schrijven en ik wat beter opletten. Excuus van mijn kant. Net vond ik je nog een domme eikel. Nu denk ik dat het wel goed zit Ha Ha.

29 april 2015 om 08:49

@nijogeth
Dat in de weg lopen snap ik niet. Als Nouri beter is dan Sinkgraven dan speelt Nouri en niet Sinkgraven. En als Sinkgraven speelt en niet Nouri dan is Sinkgraven beter dan Nouri en dus een prima aankoop.kortom of Nouri slaagt bij Ajax heeft niets te maken met Sinkgraven.

Dan heeft ie genoeg geld en dan pakt ie nog ff een trip naar het midden oosten en dan hoeft heel ze familie niet meer te werken omdat kleine issi voetbalt. Het gaat ook helemaal niet meer om de prijzen, het publiek vermaken, of de stadions vol zitten. Het gaat om het geld. Het is hun werk geworden. En dat doe je het liefst waar je het meest verdiend en een beetje behoorlijk kan leven.

27 april 2015 om 12:25

Natuurlijk gaat het allemaal om geld, vandaar sta ik ook op dit moment op de markt om wat afgedankte troep proberen te verkopen om zo mn vakantie straks wat leuker te maken met wat meer centjes op zak. Pfff.

29 april 2015 om 08:51

Ben ik met je eens maar met het talent van Aissatti had het in zijn carrière om meer moeten gaan dan geld!

Aisatti was een groot talent. Jammer dat hij nu met alle respect Grozny speelt, zou hem graag terug in Nederlnd willen zien. Bij een AZ ofzo.

Laten we nu allemaal rustig blijven en afwachten wat deze speler net als MaraDonny gaan brengen.

Andersen bij Ajax was ook een wereldtalent en laat helemaal niets zien in het eerste. Aissati speelde op zijn 17e het toen nog grote Milan ondersteboven en kijk waar hij nu zit.

Daarintegen zijn er ook talenten die vanaf dag 1 het wel waar maken zoals bijvoorbeeld een Eriksen of Memphis.

27 april 2015 om 15:25

Eriksen werd ook altijd bekritiseerd en velen vonden hem in zijn laatste jaar ook niet super en niet beslissend genoeg. De stap kwam ook te vroeg vonden velen.

Voetbaltechnisch is nouri een speler om naar uit te kijken. Maar qua fysiek is hij nog zwakker dan andersen. En dat is al een mietje. In de jeugd CL wedstrijd ajax tegen as roma viel nouri door de mand tegen fysiek sterke spelers die goed kunnen verdedigen.

27 april 2015 om 13:32

Tegen het fysiek nóg sterkere psg kwam hij anders zeer aardig mee.. Fysiek is het probleem niet zo, hij speelt al z'n hele leven tegen fysiek sterkere spelers, hij weet niet beter. Hij moet voetballend de stap van jeugdspeler naar senior maken, als ie die stap zet, is ie er klaar voor. Vd Beek loopt op dat gebied iets op hem voor..

27 april 2015 om 13:38

Psg speelt ook heel anders dan as roma he. Psg speelt aanvallend voetbal waardoor er voor ajax meer ruimte komt om te aanvallen.

27 april 2015 om 14:08

Dat is ook zo, maar dat maakt de rest van m'n reactie niet minder waar.. Appie weet prima om te gaan met spelen tegen fysiek sterkere en grotere spelers.. Niet alleen Appie had moeite met Roma, dat had de hele ploeg, daarom wilt Ajax ook graag tegen dat soort tegenstanders spelen, zodat ze leren daar mee om te gaan. Daarom spelen Donny en hij nog in de A1, als ze daarmee kampioen worden spelen ze volgend seizoen opnieuw Youth League.

marokanen en Ajax is nooit een goed huwelijk gebleken. Kijk maar naar die kapsones mannetje El ghazi met zijn reactie over Frank. Dan kan je wel zo geweldig talent zijn je hebt ook zoiets als mentaliteit. Het is maar de vraag of het wel zo geweldig is om die in je selectie te hebben. Ik heb toch mijn twijfels.

27 april 2015 om 13:27

Er lopen wel meer spelers rond met een waardeloze mentaliteit bij ajax. Zivkovic, kishna. Ajax zou er goed aan doen om spelers voortaan ook op de juiste mentaliteit te scouten en op te leiden.

27 april 2015 om 14:07

Van rhijn en boilesen slechte mentaliteit? Verklaar je nader. Beide modelprof, vind ikx

27 april 2015 om 17:55

Ik vind dat Aissati en El Ghazi juist wel een goede mentaliteit hebben! El Ghazi is een mannetje, maar hij is altijd zelfkritisch en lult niet om de hete brei heen. Volgens mij traint ie ook goed. Aissati heeft zich teruggeknokt vanuit Jong Ajax. Getuigd ook van een goede mentaliteit!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren