Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Agüero gaat concurrentiestrijd niet uit de weg: ‘Ik respecteer mijn contract'

Laatste update:

Sergio Agüero ziet zijn sportieve toekomst vooralsnog bij Manchester City. De spits is door de aanwezigheid van onder anderen Gabriel Jesus niet meer onomstreden bij de Engelse grootmacht, die achter de schermen bovendien bezig zou zijn met de komst van Alexis Sánchez (Arsenal) en Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund). De Argentijn zegt desondanks niet uit te zijn op een zomers vertrek uit het Etihad Stadium.

Het huidige contract van Agüero loopt nog door tot medio 2019. "Ik ben gelukkig bij deze club, dus ik zal mijn contract respecteren", laat de aanvaller gedecideerd optekenen in gesprek met Xinhua. "Ik denk niet aan mijn volgende werkgever en focus me volledig op Manchester City. Ik denk dat ik geen slecht seizoen achter de rug heb. Ik stak in prima vorm. Het klopt dat ik veel wedstrijden gemist heb, waardoor ik het team een periode niet kon helpen, maar al met al was het een zeer positief seizoen."

Agüero, 29 jaar, is sinds de zomer van 2011 actief voor City, dat hem toentertijd voor ongeveer 45 miljoen euro wegplukte bij Atlético Madrid. De Argentijns international werd met the Citizens tweemaal landskampioen van Engeland en legde verder ook nog een keer beslag op onder meer de FA Cup. Agüero was in vier van zijn zes seizoenen op het eiland goed voor ten minste twintig doelpunten in de Premier League.

Vind jij dat Sergio Agüero de beste spits is van Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft naar mijn inziens niet het volledige potentieel uit zijn carrière gehaald. Vond City altijd een verkeerde keuze.

20 juni 2017 om 22:11

Dat heeft meer zijn blessures te maken dan met City

20 juni 2017 om 22:12

Scoort zowat elk jaar 20+ doelpunten. Alleen door blessures wordt niet vaak rekening met hem gehouden.

20 juni 2017 om 22:26

Een verkeerde keuze?! 90+3 vergeten?!!

21 juni 2017 om 06:06

Leg je rekensom eens uit. Wat bedoel je 🙃

21 juni 2017 om 07:09

Wedstrijd tegen qpr

21 juni 2017 om 09:09

Doelt op winnende doelpunt in slotfase van de wedstrijd wat later de landstitel binnensleepte voor Man City als ik me niet vergis =).

21 juni 2017 om 18:14

Dat is zeker een hoogtepunt 😉 Daar benoem je wel direct wat ik bedoel! Wanneer hij naar een andere club was gegaan dat direct voor de prijzen kon spelen ipv naar een club die de mogelijkheid kreeg om aansluiting te maken met de top maar nog wel in de stijgers stond, dan had hij meer prijzen in zijn kast gehad.
Als je kijkt naar zijn stats in de premier League alleen al... wat een moyenne !

Bijvoorbeeld een Real Madrid, een Bayern of een Barca misschien zelfs wel een Juve was hij veel beter gebruikt.

2x kampioen en 1x League cup en 1x the shield.
Nu is hij al 29 en pas nu kan city pas bouwen met jeugd en gericht ingekocht.
Als hij nu weg gaat, gaat hij op een moment wat voor City een groot keerpunt is.

21 juni 2017 om 12:09

Aguero is geen Ronaldo die alleen maar bezig is met een betere voetballer worden. Zijn keuze om naar City te gaan was niks mis mee. Hij heeft zich goed ontwikkelt als speler, altijd een basisplaats en is een levende legende geworden bij Man City.

21 juni 2017 om 13:21

Hij heeft het inderdaad erg goed gedaan bij City, maar ik neem aan dat hij doelt op de clubs als Barcelona en Real Madrid.

21 juni 2017 om 18:19

City was bij zijn entree net in aanbouw. Werd lukraak ingekocht zonder enige visie. Er moest een team komen wat kon aanhaken en even mee kon.
Pas nu zie dat city met al zijn jeugdspelers en een vorm van doorselecterende weg is ingeslagen.

Wanneer je kijkt hoe hij het gedaan heeft bij City is dat nog verdomd goed. Bij de top 5 /6 van Europa had hij nog beter geworden. Laat staan bij de top 3 daar was het helemaal vlammen geworden.

Als Sanchez en Aubameyang echt komen, vraag ik me dan af hoe City aan al dat geld komt.

20 juni 2017 om 22:11

Aubameyang gaat echt niet komen. Er is totaal geen noodzaak voor nog een spits, helemaal niet een die niet wilt banken. Aubameyang zou alleen gehaald kunnen worden als City met 2 spitsen gaat spelen maar dit lijkt mij sterk met Guardiola als coach.

20 juni 2017 om 22:21

Het schijnt dat ze een tijdje geleden overgenomen zijn door een nogal rijk persoon. En ze hebben daarna ook wel een paar spelers gekocht. Maar dat is allemaal heel stilletjes gegaan blijkbaar.....

20 juni 2017 om 22:40

Voor zover ik wist was er zo iets als de FFP dat zo iets onmogelijk maakte.

20 juni 2017 om 23:32

Volgens mij is dat niet meer zo streng. Als je ziet wat clubs als City en Milan nu al uitgegeven hebben en er komt nog meer bij!

21 juni 2017 om 00:04

FFP is een wassen neus. Grote clubs mogen meer inesteren want hebben meer omzet. Hoe meer omzet hoe meer je mag bijleggen

21 juni 2017 om 04:41

Ik ga helemaal stuk om deze haha. Is idd allemaal heel subtiel gegaan als een dief in de nacht dat hele City.

21 juni 2017 om 08:45

Vreemd om dat te zien van een Chelsea-supporter....

21 juni 2017 om 18:21

Hahaha toen was er waarschijnlijk geen besef van de historie van Chelsea voorafgaande periode abramovic.

20 juni 2017 om 22:47

Van de eigenaar die ook nog lachend Messi, Ronaldo, neymar, Suarez, Hazard en wie hij verder nog wil kopen. Voor hem houden alleen de regels dit tegen en de spelers die niet willen komen.

Zal toch wat zijn Aguero naar Arsenal en Sanchez naar City via een ruil deal?, Arsenal kan nog een wereldspits gebruiken.

20 juni 2017 om 22:30

Aguero gaat nooit naar Arsenal komen, jammer genoeg.

21 juni 2017 om 00:38

Komop je weet zelf ook wel dat Arsenal geen wereldspits aan kan trekken nu het zo slecht met de club gaat. Alleen Lacazette is haalbaar.

21 juni 2017 om 08:47

Wat een overdreven uitspraak weer.. Ze halen voor het eerst op 1 punt na geen CL en meteen gaat het slecht? Wat verwachten mensen nou van een club die maar 3 of 4 wereldspelers in de selectie heeft? Echt realistisch wordt er niet naar gekeken.

21 juni 2017 om 18:22

Helaas is Arsenal gezakt van topclub naar subtopper.

City wil dit jaar kampioen spelen. Pep heeft Dani Alves en Alexis Sanchez er al bijna zeker bij en nu probeert ie nog bij Iniesta. Wordt spannend daar in de premier league: Chelsea, Manchester 2×, Liverpool, Tottenham.. ze doen allemaal mee. Arsenal gaat liever voor totteringsday

20 juni 2017 om 22:30

Sánchez er bijna zeker bij?

Aguëro moet altijd spelen als hij kan spelen. Is altijd dreigend ook in grote wedstrijden, heeft city de titel bezorgd in de slotfase van de laatste speeldag. Pellegrini had in mijn ogen ook niet weg gehoeven. Clubs tegenwoordig kopen spelers en trekken trainers aan terwijl ze het niet nodig hebben. Waar is het oude vertrouwde voetbal gebleven?? Aguëro is altijd gevaarlijk met zijn dribbels en positiespel. Snel, redelijk balvast en een goede trap. Wat wil je nog meer als trainer. Guardiola is sowieso een apart type trainer. Ik denk dat andere trainers meer bereikt konden hebben afgelopen seizoen met een team als manchester city. Heel mooi wat hij met barca gepresteerd heeft maar is niet meer de toptrainer die hij was. Geen enkele prijs gepakt afgelopen seizoen. Hij hoort aguëro meer respect te geven. Ook al is gabriel ook een goede speler hij is geen spits van wereldniveau..

21 juni 2017 om 12:13

City had afgelopen seizoen vooral last van een fantastisch Chelsea team. Daarnaast zijn tegen een aantal problemen on hun team aangelopen, die ze nu proberen op te lossen. Qua spel en mentaliteit is het al veel beter dan de laatste 2 jaar onder Pellegrini. De felheid was er langzaam vanaf aan het gaan.

21 juni 2017 om 18:25

Nou nou... dat is wel heel erg kort door de bocht. Als je één seizoen geen prijs pakt ben je het predikaat top coach kwijt ? Bij Bayern heeft hij ook mooi voetbal gespeeld.
En city zat in de herfst met zijn selectie toen Pep kwam. Aankomend seizoen kan je hem enigsinds afrekenen op zijn prestaties. Nu is de visie duidelijk en kan hij zijn aanpassingen in de selectie doorvoeren.

Ik snap niet dat de meeste mensen Agüero een slechte spits vinden. Deze Argentijn heeft met 20 doelpunten en 6 assists er gewoon een top seizoen opzitten. City moet geen aannvallers kopen. Met link Sané, links Sterling en voor voorin Agüero met achter de hand Jesus en Iheanacho is dat onnodig. Linksback en extra verdediger mag er wel komen. Of wat vinden jullie?

21 juni 2017 om 09:51

Aanval is de beste verdediging zeggen ze dan..

21 juni 2017 om 12:18

Dat er geen nieuwe backs werden gehaald snapte niemand wat van. Je zag duidelijk dat City iet kon verdedigen zonder Kompany en dat Otamendi het in zijn eentje niet kon doen.

Dat Pep uberhaupt alleen maar talenten ging halen vond ik al tricky. Maar Jesus en Sane bleken een schot in de roos te zijn. Vorig jaar was er dan ook echt wel een winger nodig, maar het was duidelijk dat je een stabiele verdediging nodig hebt om kampioen te worden. En dat terwijl het verdedigend in de CL wel weer aardig ging...

21 juni 2017 om 18:27

Aguero is zeker een topspits maar had veel groter kunnen zijn en meer kunnen bereiken dan anno nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren