Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Afwezigheid van Afellay heeft reden: transfer naar Besiktas’

Laatste update:
/

Ibrahim Afellay komt woensdag niet in actie in de oefenwedstrijd tussen Barcelona en Napoli. De aanvallende middenvelder is de enige voetballer die ontbreekt in de wedstrijdselectie van trainer Luis Enrique. Spaanse en Turkse media maken melding van een overgang naar Besiktas. Het contract van Afellay met de Spaanse topclub loopt nog een seizoen door.

Barcelona zoekt naar een oplossing voor Afellay, die onlangs wel een rugnummer toegewezen kreeg maar definitief niet in de plannen van Luis Enrique lijkt voor te komen. In de eerste oefenwedstrijd tegen Recreativo de Huelva (0-1) kwam de Nederlander in de tweede helft binnen de lijnen, in de ontmoeting met Olympique Nice (1-1) verscheen hij niet binnen de lijnen en nu schittert hij door afwezigheid in de wedstrijdselectie voor de vriendschappelijke krachtmeting met Napoli.

Barcelona en Besiktas zijn naar verluidt in gesprek over een overgang van Afellay naar Turkije. Het is niet duidelijk of het om huren of kopen gaat. De aanvallende middenvelder, 28 jaar, ging halverwege 2010/11 van PSV naar Barcelona, voor circa drie miljoen euro, maar dat is door de moordende concurrentie en divers blessureleed geen onverdeeld succes gebleken.

Denk jij dat Ibrahim Afellay deze zomer bij Barcelona vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi club voor hem.. kan die wat minuten maken.

5 augustus 2014 om 19:07

Ja vind je dat een mooie club voor hem ? Naar mijn mening zou hij beter terug kunnen gaan naar PSV o.i.d., ik heb niks tegen Besiktas maar zou toch liever bij PSV spelen.

5 augustus 2014 om 19:09

Ik denk niet dat PSV hem zo makkelijk kan betalen. Verder heeft hij bij Besiktas veel meer kans op succes dan PSV met alle respect.

5 augustus 2014 om 19:11

Ik acht PSV ook beter als besiktas en competitie is ongeveer gelijk mss Turkse net wat beter alleen zit er 10x meer geld in de competitie daar.

5 augustus 2014 om 19:11

Heb je wel een punt , maar ik volg Besiktas niet echt hebben die nog veel geld ?

5 augustus 2014 om 19:19

Buiten het feit dat PSV Afellay niet kan betalen en hij nog steeds te goed is voor de Nederlandse competitie heeft PSV ook Maher, Wijnaldum, Ritzmaier, Vloet voor op zijn positie en Afellay dus niet nodig.

5 augustus 2014 om 19:22

Captiano90.

Waarom vind u PSV beter dan Besiktas?

5 augustus 2014 om 19:22

in bijna alle buitelandse competiies zit meer geld dan in nederland, zoals rusland china,middenoosten en nu ook india dat grote spelers heeft binnnegehaald zols del piero.

5 augustus 2014 om 19:24

Allemaal maffia geld daar bij die Turkse clubs, maar wat die zogenaamde rijke spaanse clubs doen is minstens zo crimineel, so who cares.

5 augustus 2014 om 19:51

@ bursaspor.

Ik weet het niet heel zeker ik volg de competitie niet, maar heb wel dat idee.

5 augustus 2014 om 19:53

@delpjerro

Maffia geld?

Google is niet zo ver weg he?

Doe eens een Google search voordat je uit je onderbuik reageert.

En dan zeg je dat notabene over Besiktas terwijl Besiktas juist de armste club is van de 3 topclubs in Turkije.

Besiktas zit net als Feyenoord in een slechte financiele positie.

En dat er een paar spelers met een salaris van 3 miljoen naar Turkije gaan wilt niet zeggen dat die clubs allemaal veel geld hebben.

Je kan je beter druk maken om de maffia geld die in clubs als Zenit, Shaktar, Anzhi of zelfs PSG en Chelsea zit.

Die sjeiks vind ik veel erger dan maffia.

En jij denkt dat een maffia baas zoveel geld heeft dat hij een club meer geld kan leveren dan Champions League succes?

En ten slotte, dat zegt iemand met Del Pjerro als nickname?

5 augustus 2014 om 20:59

Turkse competitie stelt geen fluit voor.
Veel geld. Geen idee wat ze ermee moeten doen. Technisch nog zwakker dan de oostenrijkse competitie. Turken kun je niet serieus nemen omtrent voetbal. Fanatiek maar hersenloos

5 augustus 2014 om 22:49

Haha grapjas, je bent een hater man ga fietsen

5 augustus 2014 om 23:09

@situation013

Met alles respect,maar je doet de Turkse clubs zwaar tekort.
Kapitaal zijn ze krachtiger en in de cl laten ze ook al een tijdje zien dat ze beter meekomen dan de Nederlandse/Belgische clubs.
Misschien vind je het niet leuk, maar dit zijn gewoon de feiten.


On topic: zou een goede aankoop zijn voor besiktas. Hopen dat hij het niveau weer kan halen. Want dan heb je een prachtige speler aan hem.

6 augustus 2014 om 00:34

Hebben ze in india ballen?

6 augustus 2014 om 01:03

Nee knuppels

6 augustus 2014 om 03:09

Nou ik zie galatasaray wel verder komen dan een andere nederlandse club in de champions league

6 augustus 2014 om 10:37

Redbull salzburg uhum uhum. Just saying..

6 augustus 2014 om 11:10

Jij bent een persoon die niet serieus te nemen is. Jou reactie slaat helemaal nergens op. Je zet je voor schut eikel. Ik schat Turkse competitie iets beter dan die van Nederland en Belgie en helemaal van Oostenrijk. Kijk jij nooit naar de CL. Alleen Galatasaray is al beter dan alle clubs in de minder compititie's. Wat een hersenloos k*t persoon ben jij zeg

6 augustus 2014 om 12:23

Nou ik zeg galatasaray omdat hun al 3 jaar achter elkaar mee doen ik wil ook wel weten hoe fener het gaat doen en zowieso hoe besiktas het gaat doen vast beter dan de andere nederlandse teams vergeleken met de spelers die deze 3 teams hebben

6 augustus 2014 om 12:41

Sandermadrid, je hebt het niet tegen mij toch? Of wel? Haha

7 augustus 2014 om 02:22

Das best vies een marrokaan in turkije

5 augustus 2014 om 19:36

Waar baseer je dat op dan? Van PSV naar Barca gaan om vervolgens een transfer te verdienen naar Besiktas. Buiten dat het zonde is dat deze jongen door veelal blessureleed niet is kunnen uitbloeien tot een vaste kracht is het absoluut 2 stappen terug wanneer je van Barca naar Besiktas verkast.

5 augustus 2014 om 22:37

Zou mooi zijn als hij weer aan spelen toe komt dan komt hij hopelijk ook weer in beeld bij het Nederlands elftal. Al zou die daarvoor misschien naar een grotere competitie moeten gaan, Bij een subtopper in Spanje zou hij toch ook wel een basisplaats moeten kunnen afdwingen.

Opmerkelijke stap van hem, had wel verwacht dat hij naar een betere club toe kon gaan.

Jammer dat deze jongen nu al naar een competitie gaat waar het niveau nog lager ligt dan in nederland, kan veel beter.

5 augustus 2014 om 19:08

Mag ik weten waarom u de Nederlandse competitie zo beter vind?

5 augustus 2014 om 19:10

Omdat er in Nederland met een degelijke visie wordt gevoetbald, spelers in Nederland al vroeg leren om de kop koel te houden in balbezit en vooral niet zomaar te gaan rennen als een blind paard.

Afgezien van de top3 in Turkije is de rest niet om aan te zien. Daar heb je mijn reden alvast...

5 augustus 2014 om 19:13

Behalve Ajax is de rest van Nederland ook niet om aan te zien, dus wat is je punt?

5 augustus 2014 om 19:17

Ben ik het niet mee eens, Ajax is al een tijdje niet om aan te zien (ben zelf een ajacied) ik vind dat onnuttige gepass de hele tijd onderhand ook wel genoeg, ik wil actie zijn naar voren en vooral leuk voetbal, en ik vind de Eredivisie erg spannend ,omdat het echt alle kanten op kan.

5 augustus 2014 om 19:18

Het is heel leuk en aardig dat de Nederlandse competitie met veel visie en tactisch mooi voetballen, maar zonder een sterke selectie kom je echt niet ver. Je komt ook niet ver als je steeds je beste spelers elke seizoen moet laten vertrekken. De viervoudig kampioen Ajax verliest bijvoorbeeld van PEC. Tja.

U zou is meer de Turkse voetbal moeten volgen. Neem een kijkje op mijn club, Bursaspor. Bij ons heeft een pas 17 jarige spits de nummer 10 shirt gekregen. Bursaspor doet ongeveer hetzelfde net als Nedetlandse clubs maar dan met paar gevestigde namen.

5 augustus 2014 om 19:18

De top 3 van nl is ook alleen maar aan te zien de rest is ook flut. En met visie voetballen hoe bedoel je ticki terug ticki op zij in de verdediging nou nou wat een pracht voetbal zeg. Competitie is even sterk alleen de top 3 van turkije is beter dan van nederland dat zag je ook terug aan de laatste cl met gala.

En ben marokkaan geen turk ik bekijk het gewoon objectief

5 augustus 2014 om 19:20

Eigenlijk is Ajax nog één van de minder aantrekkelijke ploegen van het moment om te zien spelen Aze/che 4 Ever... Het zijn juist de 'kleinere' ploegen die leuk, fris en aanvallend voetbal tonen.

5 augustus 2014 om 19:21

En clubs als NAC, Cambuur etc. zijn wel om aan te zien? Jouw reactie slaat nergens op

5 augustus 2014 om 19:25

Heb jij Cambuur vorig seizoen gezien? Die speelden gewoon goed voetbal, PEC Zwolle gezien? Heb je toevallig ook Go Ahead Eagles zien voetballen? Of AZ gezien?

En ja, door een goede visie en goed tactisch getraind te worden halen meer Nederlandse spelers te absolute top dan Turkse spelers. Is gewoon een feit...

Alleen het geld (door het lage belastingtarief) is aantrekkelijker. Verder? Niet echt, als je me niet gelooft moet je eens interviews van spelers die in Turkije speelden teruglezen. Die vonden het, afgezien van het geld en de cultuur, verder drie keer niks...

5 augustus 2014 om 19:28

Omdat Drogba weg is natuurlijk.

5 augustus 2014 om 19:34

Jij bent Turks dus jij vind de Turkse league beter. En wij zijn Nederlands en vinden die van ons beter. Deal with it.

5 augustus 2014 om 19:35

Analyse.

Door een goede visie en tactisch beleid halen de Nederlandse spelers inderdaad een hoog niveau. Maar wat heeft dat met de competitie te maken? Talenten gaan weg als ze 22 zijn. Wat heeft de Nederlandse competitie er aan aan een speler die vertrokken is?
Turkse competitie lopen er veel, maar dan ook echt veel betere spelers rond dan in de Nederlandse.

5 augustus 2014 om 19:37

Footballfan09.

Komt u dan alsjeblieft met argumenten waarom u de Nederlandse competitie zo beter vind. En kom niet met argumenten als ,,wij kunnen betere talenten opleiden,, of UEFA coeffecientenlijst dat ze hoger staan dan Turkije, maar dat komt omdat er veel Turkse clubs worden uitgestoten o.a Fenerbahce al 3 jaar en Besiktas Een paar keer.

5 augustus 2014 om 19:37

Wie? Unal? Hoe gaat het eigenlijk met hem! Was een veelbelovend talent.

OT: Besiktas begint een uitstekende ploeg te worden met een dodelijke aanval en waar Afellay goed past. Kan in de Turkse competitie zéker motivatie winnen, daar zorgen fans en fanatieke coaches altijd voor.

5 augustus 2014 om 19:40

Inderdaad. Enes Unal krijgt steeds meer en meer speeltijd, ik verwacht dat hij de komende seizoen 10 goals scoort. Bursaspor geeft jonge spelers altijd een grote kans. Daarom vind ik het jammer dat de Nederlanders op dit site steeds weer met het zelfde cliché komen met oude vedettes blabla.

5 augustus 2014 om 19:50

Als spelers op hun 22ste al het niveau hebben dat zij een grote stap kunnen maken (vaak Engeland, Duitsland, Spanje en soms Italië) dan hebben zij dus op dat niveau geacteerd in Nederland. Dus ligt het niveau dan hoger...

Daarnaast ligt het niveau ook veel hoger omdat hier in een hoger tempo gespeeld wordt. Er wordt hier aanvallender gespeeld, wat er ook voor zorgt dat een wedstrijd veel vermakelijker is. Zo kunnen wij de hele avond door blijven gaan...

Maar waarom is de Turkse competitie beter volgens jou? Gewoon puur op basis van argumenten, niet op basis van suggestieve informatie en vooral niet alleen kijkend naar de top3...

5 augustus 2014 om 19:52

Omdat hier meer talent doorstroomt. Wij kunnen onze eigen talenten opleiden die over een paar jaar aan de top staan.
Ik vind dat de Turkse League 'rijpere' spelers heeft, zoals een Sow en Emenike. Dit zijn spelers die wij in Nederland niet kunnen betalen. Ik vind de Turkse competitie niet beter als de Nederlandse maar gelijk. De Turkse competitie heeft veel meer geld te besteden. Ik weer zeker dat we als we hier in Nl zo veel geld te besteden hadden dat wij een van de vijf topcompetities waren gebleven. Voor zowel de Turkse als de Nederlandse competitie geld: top drie redelijk goed de rest matig tot slecht.

5 augustus 2014 om 19:54

Die reactie was trouwens op Bursaspor-

5 augustus 2014 om 19:58

Lopen veel meer betere spelers rond? Afgepeigerde vedettes ja.. Vertel mij eens welke top spelers de Turkse competitie de afgelopen 10 jaar heeft afgeleverd en welke de Nederlandse competitie? Lijkt me wel duidelijk he?

5 augustus 2014 om 20:16

Analyse.

Spelers die 22 jaar zijn zijn niet op hun top he. Hun beste jaren komen pas over een jaar of 5 en in die tijd zijn ze de eredivisie allang al verlaten. Je hebt meer aan een speler die 27 is dan een speler van 22 qua kwaliteit.

Heel leuk dat jullie aanvallender en vermakelijker spelen, maar daar haal je niet veel resultaat mee. Misschien wel in de eredivisie maar Europees zeker niet. Ajax is al bijna 10 jaar niet door gegaan naar de volgende ronde van de CL en dat noemt zich zelf een 4 voudig achter elkaar kampioen?

Mijn argumenten waarom de Turkse competitie beter is.

Europees doen we het beter, Galatasaray kwartfinale en doorgekomen in een moeilijke met Juventus. Fenerbahçe halve finale Europa League etc.
Turkse competitie heeft meer geld. Dus meer geld voor sterke spelers.
Turkse competitie heeft veel en veel betere spelers dan de eredivisie met alle respect.
Niet alleen kijkend naar de top 3? Geen probleem.
Trabzonspor zou in de eredivisie een gooi naar de titel doen. Dan heb je clubs als Bursaspor, Kasimpasa en Sivasspor die over een sterkere selectie beschikken dan de Nederlandse subtoppers. In Nederland zijn ze op tactisch gebied inderdaad veel sterker. Maar de eredivisie is ook tactisch sterker dan in Italië. Dat betekent niet dat de eredivisie sterker is dan de Serie A.

5 augustus 2014 om 20:22

Footballfan09.

Talenten opleiden heb je niks aan als ze voor hun 22e al vertrekken. Dus kom aub niet met dat argument.
Als je al de spelers gaat vergelijken van de eredivisie en Turkse competitie dan kan je binnen 2 seconden concluderen dat de Turken veel sterker zijn. Bijvoorbeeld Ajax heeft Millik als spits en Fenerbahçe een Moussa Sow of Emenike. Ik ben het wel met je eens dat als de eredivisie veel geld had ze het zeer goed zouden doen. Maar dat gaat denk ik nooit gebeuren met maar slechts 16 miljoen inwoners. Je onderschat de clubs onder de top 3. Daar zitten een paar sterke clubs als Sivasspor, Trabzonspor en Bursaspor bij.

5 augustus 2014 om 20:26

Hatsikidee.

Ik vind u heel dom overkomen. Heel leuk en aardig dat de eredivisie wereld spelers opleid, maar daar heeft de eredivisie helaas zelf niet veel profijt van. Behalve geld. Trabzonspor heeft zelfs een betere selectie dan Ajax. Ajax, de viervoudig kampioen die al 10 jaar zit te sukkelen met de groepsfase van de CL. Dat zegt genoeg over het niveau van de eredivisie. Beide competities slaan nergens op. Maar de Turkse is gewoon Beter.

5 augustus 2014 om 20:41

Bursaspor-
Ja en zo hebben wij FC Twente, AZ en Vitesse. Zoals ik al eerder zei jij zult vast Turks zijn en dus jouw competitie beter vinden terwijl wij onze beter vinden. Vind het overigens wel netjes dat je op ieder bericht reageerd wat iemand tegen jouw zegt. Alleen niet de hele tijd u zeggen.

5 augustus 2014 om 22:40

ik vind de Nederlandse competitie niet beter dan de Turkse maar ik denk dat hij in Spanje ook moet kunnen slagen en dat is natuurlijk wel een betere competitie.

5 augustus 2014 om 22:51

Ik vind het wel grappig dat je AZ vergelijkt met Go Ahead Eagles, Zwolle en Cambuur. Qua budget, stadion en spelersmateriaal niet echt een goede vergelijking. Maar ben het overigens wel met je standpunten eens.

5 augustus 2014 om 22:52

En jij denkt dat die visie bij elke club zo is? Echt bullshit man ik merk hier op VZ veek haat op de Turkse competitie maar het is gewoon een feit dat elke speler liever daar speelt dan in NL. Leuk en aardig allemaal die visies maar presteren niet in Europa, wonen in een land met geen eigen cultuur, 3 a 4 leuke stadions en een kutloon. Ik zou het wel weten

5 augustus 2014 om 23:37

Prima. Feiten. Uefa coëfficiëntenlijst,
-Op dit moment:
9. Nederland
12. Turkije

- Per hoofd van de bevolking is de Nederlandse competitie sowieso véél succesvoller. Wij met 17miljoen inwoners, de Turkse met 80miljoen.

- Turkije heeft nog geen enkel jaar boven Nederland gestaan. Zelfs niet toen Nederland 19e stond in 1986.

5 augustus 2014 om 23:42

@bihbarbarez: Helemaal geen haat hoor, ik kan echt genieten van de topwedstrijden uit Turkije en soms zie je inderdaad een ruwe diamant rondlopen. Probleem is alleen dat het voetbalklimaat in Turkije helemaal niet optimaal is voor jonge spelers om daadwerkelijk beter te worden. Wat dat betreft is Nederland gewoon een veel beter voetballand. Dat vertaald zich dan ook weer in het aantal talenten wat daadwerkelijk doorstroomt naar de top.

@bursaspor: Je hebt me wel een beetje uitgedaagd met je laatste post die naar mij gericht was. Ik vroeg je om met duidelijke argumenten te komen, die gestaafd kunnen worden en niet met de suggestieve informatie waar je nu wel mee kwam.

Ik heb voor de grap eens het verleden tussen Nederlandse en Turkse clubs in Europa opgezocht. Driemaal raden welke clubs veel vaker hebben gewonnen van Turkse club dan andersom? Hier een printscreen met de exacte cijfers per Turkse club:

Daarnaast heb ik het laatste uur eens de moeite genomen om me daadwerkelijk te verdiepen in het spel van de club buiten de traditionele top3 om. Dus even wat random samenvattingen gekeken, puur om te zien hoe de doelpunten tot stand komen (tactisch), hoe de doelpunten gescoord worden (technisch), beetje gekeken hoe spelers zich op het veld bewegen (voetballend vermogen).

Dan moet ik toch heel eerlijk zijn dat dit in niets lijkt op het voetbal wat in Nederland, maar over het algemeen in heel West-Europa gespeeld wordt. Wat me vooral is opgevallen is dat de onderste helft van de Turkse clubs verdedigend zo slecht is, dat het al heel snel lijkt alsof de andere clubs zo goed zijn.

Ik ben er echt heilig van overtuigd dat de Nederlandse competitie, puur naar het voetbal gekeken, nog altijd verder is dan de Turkse competitie.

Maar het mooie van Turkije is dan wel weer dat daar voetbal veel meer leeft dan hier. Degradatiewedstrijden met meer dan 25.000 op de tribune's kennen wij hier niet. De tifo's en choreo's zijn in Turkije veel massaler dan hier. Het geld, in combinatie met het lage belastingtarief, zijn inderdaad aantrekkelijk voor broodvoetballers.

Maar voetballend is het in Nederland nog altijd beter gesteld dan in Turkije en dat is helemaal niet erg. Elk land groeit door op zijn eigen tempo...

6 augustus 2014 om 00:29

Analyse.

Wat in het verleden is gebeurd met uitslagen van Nederlandse clubs vs Turkse clubs vind in irrelevant. We praten over nu, tegenwoordige tijd. Wat heb je aan uitslagen van 20, 10 jaar geleden? En uw printscreen bent u vergeten op te zetten neem ik aan? xD

Ten eerste, ik voel me wel vereerd dat u zoveel moeite doet voor mij, je doet in ieder geval eer aan je naam.

Maar eigenlijk zeg je niets nieuws. Het klopt volledig dat de Eredivisie tactisch beter is dan de Turkse competitie, dat meld ik zelfs op deze topic. Voetballend, maar dan ook echt voetballend is de Nederlandse competitie verder dan de Turkse. Maar gewoon algemeen is de Turkse competitie gewoon beter. De Nederlandse clubs missen net dat geld die ze nodig hebben om spelers te behouden. Ze missen de inwoners terwijl Turkije 80 miljoen inwoners heeft oftewel meer geld. Voetballend gezien, tactisch vind ik de Eredvisie ook gewoon beter dan de Serie A.

6 augustus 2014 om 00:37

Myvision,

Als u een beetje mijn reacties had gelezen op dit topic zou u wel snappen waarom Nederland voorstaat op Turkije met de coeffcientenlijst. Maar omdat ik aardig ben leg ik het wel aan u uit. Fenerbahce mag al 3 jaar niet mee doen aan een Europese toernooi, Besiktas mocht 2 jaar niet mee doen aan een Europese toernooi. Die clubs horen in de klassieke top 3 van Turkije en telkens kwam er een matige vervanger voor beide clubs. Turkse clubs doen het nog steeds beter in Europa dan de Nederlandse. Ookal komen we niet met volle oorlogssterkte. Galatasaray die de kwartfinale haalt, doorgaat in een poule met Real en Juventus.. Fenerbahce die de finale van de Europa League mist door 3 schoten op het aluminium. En wat doen de Nederlandse clubs dan met alle respect in Europa? PSV die verliest van Ludogretz? FC Utrecht die verliest van Semi amateurs uit Luxemburg? Ajax, Dinamo Zagreb en Redbull Salzburg? ik kan zo nog lang doorgaan met alle respect naar de Eredvisie toe. Dit jaar is het ook weer balen voor de Turkse clubs. De nummers 1, 5 en 6 zijn vervangen door de nummers 2, 7 en 8. Nummer 8 Bursaspor is helaas uitgeschakeld..

6 augustus 2014 om 00:51

Thanks voor je reactie.

Dat de topclubs niet mee mogen/mochten doen is feitelijk omdat ze vals speelden. Dat vind ik dan vrij logisch. Dus dat is een non-argument

Ajax heeft 2x van Dinamo Zagreb gewonnen en je weet op welke wijze Ajax destijds genaaid is.

Feit in Europa is dat NL nog beter is. En dat heeft alles met het wanbeleid in Turkije te maken en met het goede beleid van Nederlandse clubs. We zouden samen met Duitsland een voorbeeld moeten zijn voor Europa. Als het allemaal wat eerlijker zou zijn, en Nederland wat meer naar Portugal mbt. contracten zou kijken, zouden we er wat beter voorstaan.

Ik gun de Turkse supporter trouwens echt wel successen. Het is alleen dat daar echt iets moet gebeuren op bestuurlijk niveau.

6 augustus 2014 om 01:47

Jezus christus... Type ik net een lange reactie komt er weer een error...
Kort samengevat: Onduidelijk of Fenerbahce heeft omgekocht, het kan zelfs zo zijn dat Fenerbahce een flinke schadevergoeding krijgt van de UEFA. Ajax is inderdaad op een rare manier genaaid. Maar tegen Red Bull Salzburg werden ze op een genante manier naar huis gestuurd. Met die Turkse ,,wanbeleid,, komen de Turkse club in ieder geval verder dan de Nederlandse. Je beste speler die 22 jaar is verkopen ipv behouden vind ik persoonlijk ook gewoon wanbeleid. Je hebt idd gelijk dat de bestuurlijk niveau van de Turkse competitie dramatisch is. Er schijnt veel corruptie te zijn. En de achterlijke buitenlanderslimiet mag ook wel verdwijnen.

6 augustus 2014 om 03:22

Verdomme, ik krijg alleen maar errors, daarom kan ik hem niet plaatsen. Maar ik gooi die url wel ff op je profiel.

Maar om mijn bericht zo kort mogelijk te houden, in de hoop dat ik geen errors krijg:

Je spreekt jezelf tegen. Je zegt dat er in de Eredivisie beter gevoetbald wordt, maar dat de Turkse competitie beter is. Hoe kun je beter zijn in iets, als anderen daar beter in zijn? Dat is vrijwel onmogelijk.

Omdat Mcdonalds meer geld heeft, wil het nog niet zeggen dat hun hamburgers ook beter zijn dan die van snackbar Piet Patat om de hoek. Mcdonalds het miljoenenbedrijf is in dit geval de Turkse competitie en Piet Patat is de Eredivisie.

De financiële slagkracht wil nog niet zeggen dat het dan ook meteen beter is. Ook in de afgelopen twee jaar ik geloof maar 1 duel verloren (feyenoord - Besiktas)...

6 augustus 2014 om 10:43

Analyse, met wat voor visie voetballen de Nederlandse clubs als ik vragen mag? Want als je steeds verliest, voetbal je eigenlijk niet goed.

Subtopper Kasimpasa (misschien Sivasspor zelfs) verslaat al Psv, AZ en Feyenoord dus wat jij zegt is verkeerd mijn vriend. Alleen Ajax is een goede club in Nederland maar die kunnen er niks van in de CL hehe

6 augustus 2014 om 11:53

Ik vind jou heel dom overkomen. Trabzonspor een betere selectie dan Ajax haha. Einde discussie je bent Turks voor je ogen.

6 augustus 2014 om 19:34

@fbmoussasoww7,

Kom met feiten dan. Je bent hetzelfde als bursaspor-, jullie roepen maar wat op gevoel, zonder dat het gebaseerd is op feiten. Ik kom gelukkig gewoon met feiten en daar kun je helaas niet omheen.

5 augustus 2014 om 19:12

Ennnnnnnn laat de nutteloze discussie maar weer losbarsten over welke competitie beter is.

5 augustus 2014 om 19:22

Kan een Marokkaanse jongen wel in de Turkse competitie spelen?

5 augustus 2014 om 19:24

Nordin Amrabat? Via Kayserispor naar Galataseray gegaan?

5 augustus 2014 om 19:37

Haha waarom zou da niet kunne. Hoe komen sommige erbij dat Marokkanen en turken absoluut niet overweg kunne

5 augustus 2014 om 19:38

Heel toevallig is de topscorer van de Turkse competitie een Marokkaan...

5 augustus 2014 om 19:54

Hoe heet tie? Ben zelf een Marokkaan en volg de Turkse competitie niet echt?

5 augustus 2014 om 20:02

Volgens mij bedoelen jullie Aatif Chahechouhe

Zou een zeer goede keus zijn als Afellay naar Besiktas vertrekt. Besiktas heeft ook een type Afellay nodig. Is nog slechts 28 jaar.

als ik afellay was zou ik ook weggaan bij barcelona, maar niet naar besiktas. afellay is nog steeds een hele goeie voetballer die zeker naar een betere club als besiktas zou kunnen gaan. mischien naar engeland in de subtop, of weer terug naar de eredivisie een jaartje en dan zichzelf weer bewijzen met wat hij kan, en dan daarna naar een andere club. maar als hij naar besiktas gaat zullen we wel nog minder van hem horen en zal hij zichzelf niet in de schijnwerpen zetten denk ik. hij moet gewoon nog even wachten op een betere aanbieding en dan lekker naar die club verkassen.

Ik zou niet graag binnen de lijken willen treden, een beetje een griezelige zin.

Maar Besiktas zou voor hem financieel en cultureel een goede stap zijn. Maar of hij er voetballend echt op vooruit gaat, dat sowieso niet...

Edit: Hij schijnt volgens sommige Turkse pers ook al contact te hebben gehad met Ogu, die hem probeer(de/t) over te halen om naar Besiktas te komen. Weet niet of het waar is...

5 augustus 2014 om 19:13

Het is eigenlijk wel een leuke avontuur. Je speelt voorronde CL, je speelt hoogstwaarschijnlijk in de basis, je speelt elke jaar om de titel en beker.

Mensen vinden dat hij naar een Engelse subtop club moet gaan maat ik denk niet dat die Engelse clubs trek hebben In Afellay.

5 augustus 2014 om 19:14

Hij gaat naar Besiktas als die daar de kans voor heeft. Moslim land en kan daar goed verdienen...

5 augustus 2014 om 19:19

En natuurlijk ook voorronde Champions League.. Heeheh.

Lijkt me een prima transfer voor hem. Mooi land, leuke club en een prima salaris. Had hem persoonlijk liever in een andere competitie gezien aangezien ik de Turkse competitie helemaal niet volg.

Wat een mooie transfer zou dat zijn voor hem, een stap terug maar dat is zeker niet slecht voor hem. Veel spelminuten en zichzelf weer laten zien! 100% een shirtje halen!

Zou hij niet wat zijn voor Koeman bij Southampton. Hij zou daar 1 van de betere zijn en bij goed spel ook nog een stap naar een betere club kunnen maken.

6 augustus 2014 om 06:15

Ik weet niet of hij daar een van de betere zal zijn. Die jongen heeft natuurlijk ongeveer 2 jaar weinig tot niet gespeeld..

zou hem doodgraag terug zien bij Psv,
jammer dat hij niet in de eredivisie wil spelen.

Prima club voor Afellay om nog te cashen. Netto houd je toch wat meer over dan in andere landen. Qua club en competitie zullen er betere opties zijn. Buiten de topclubs Galatasaray en Fenerbahçe, subtopclubs Trabzonspor en Besiktas komen er weinig toeschouwers. En bovendien is al sinds mensenheugenis geleden dat Besiktas eens een prijs gewonnen heeft. Afgelopen seizoen voor het eerst sinds jaren weer in de top twee geëindigd. Zou ik hem toch liever bij een middenmoter in Engeland of Duitsland willen zien.

5 augustus 2014 om 19:45

BVVeendam. Ik vind dit erg genant worden. We kunnen concluderen dat u er niet veel van snapt.

Ten eerste, Besiktas is een topclub in Turkije.
Ten tweede, Besiktas heeft een van de beste supporters op aarde, er komen veel mensen.
Ten derde, Besiktas heeft voor het laatst de competitietitel in 2009 gewonnen.. Dat jij dat lang vind? Beker hadden ze ook nog gewonnen in 2011 denk ik.
Ten vierde, Besiktas is niet 2de geëindigd maar derde.

Jammer.

5 augustus 2014 om 19:57

Je hebt inderdaad gelijk over de titel in 2009. Deze heb ik gemist. Maar verder zeg ik niets over de toeschouwers van Besiktas. Dat ik ze subtop noem heeft er mee te maken dat Besiktas een veel minder gevulde prijzenkast heeft dan de topclubs. Ook internationaal staat deze club mijlenver achter op Fenerbahçe en Galatasaray.

5 augustus 2014 om 20:02

Ik erger me steeds aan jou en dat gevoel wordt steeds erger en erger. Laten we beginnen met het hypen van de Turkse competitie, dat is echt niet zo bijzonder als je denkt hoor op 2 teams na stelt het maar dan ook helemaal niets voor. Daarna zeg je dat Besiktas 1 de beste supportes heeft op aarde, maar kan je me dan uitleggen waarom de zogenaamde heksenketel amper vol is tegen Feyenoord. Dat terwijl jullie een voorsprong hebben en dat het een belangrijk toernooi is.

5 augustus 2014 om 20:30

Ik hype de Turkse competitie niet en zal dat helaas nooit kunnen doen. Beide competities slaan nergens op, maar de Turkse is gewoon beter. Jammer dat u zich steeds ergert aan mij terwijl ik gewoon met rustige argumenten kom.

Besiktas krijgt een nieuwe stadion, ze spelen nu in een andere stadion die best ver van Istanbul. De wedstrijd lijkt me eigenlijk ook al gespeeld dus ik zou niet te veel geld willen verspillen tegen een matige clubje als Feyenoord. De Turkse supporters gaan zelfs speciaal naar de stadion om Te Vreden en Verhoek te zien..

5 augustus 2014 om 20:36

Nee maar misschien om hun eigen 'geweldige' spelers. Nou dan zou ik niet zeggen dat ze de 1 van de beste supperters hebben, want die van Feyenoord is duidelijk beter

5 augustus 2014 om 20:37

En van de Spurs, Ajax, Real Madrid, Barcelona, Dortmund etc.

5 augustus 2014 om 20:43

De Turkse competitie heeft in dat opzicht dan geweldige spelers dan de eredivisie.

Besiktas supporters hebben zelfs een decibel record staan in het guiness world book of records. Ik lees boven dat u een Marokkaan bent. Jammer dat u vind dat de supporters van Feyenoord ,,Allah Allah je moeder is een ..,, beter vind dan de Turkse.

5 augustus 2014 om 20:44

De Turkse competitie heeft in dat opzicht dan geweldige spelers dan de eredivisie.
Sow of Millik.
Ba of Te Vrede
Besiktas supporters hebben zelfs een decibel record staan in het guiness world book of records. Ik lees boven dat u een Marokkaan bent. Jammer dat u vind dat de supporters van Feyenoord ,,Allah Allah je moeder is een ..,, beter vind dan de Turkse.

5 augustus 2014 om 20:51

Had Galatasaray niet dat decibel record met dat liedje wat ze voor de wedstrijd altijd zingen???

5 augustus 2014 om 21:00

Heb ik wat gemist? @Bursaspor?

5 augustus 2014 om 22:45

dat liedje ging over Atiba (hutchinson).
dus het was Atiba je moeder is een ....

5 augustus 2014 om 23:25

Fransen en FeyenoordReal.

Fransen het ging duidelijk over Allah. Hier is het filmpje ervan. https://m.youtube.com/watch?v=fwfhmJl1uXA

Of type op YouTube, Rotterdam Hooligans Shout allah your mother is a whore

'Aangezien de top 3 is de rest niet om aan te zien' buiten de top 3 vallen dus Trabzon, Sivas, Eskisehir, Bursaspor, Kasimpasa. En dit soort clubs gaan we vergelijken met Vitesse, Groningen, Heerenveen etc. Haha!! Lijkt me een makkelijke keus. Mensen denken dat de turkse competitie alleen maar fysiek is etc. Maar de laatste jaren is er tacktisch veel verbeterd. Nederlandse competitie kan je vergelijken met de Belgische (alle respect). Er lopen veel belovende talenten rond in turkije, niet dat ze beter zijn dan die van Nederland maar komen wel bij hun i/d buurt. Ik wil alleen maar zeggen dat het steeds beter gaat met Turkije.

5 augustus 2014 om 19:49

Daarom vind ik het heel raar als de Nederlanders zeggen dat de Turkse competitie onder de top 3 nergens op slaat. Onze subtop ploegen zijn bijna gelijkwaardig aan de topclubs van de eredivisie.

5 augustus 2014 om 20:07

FC Twente, Hereveen en Vitesse zijn minstens gelijkwaardig aan Kasimpasa (Babal kon amper potten breken bij Ajax) Trabzon en Sivasspor

Als dit waar is dan is het echt een domme jongen. Hij kan bij een paar mooie ploegen aan de bak in Spanje, Duitsland en waarschijnlijk zelfs Engeland en dan besluit hij naar Turkije te gaan.

Ook al doet hij nu eindelijk een stap terug dan is het nog altijd te laat. Hij is nu 28, wordt komend seizoen 29. Wie gaat hem daarna dan nog een 3-5 jarig contract aanbieden? Als hij nu een club zoekt moet hij zorgen dat hij voor 4-5 jaar tekent met een mooi salaris. En dat moet hij nu doen.

stap terug om vervolgens weer twee stappen verder te zetten..?

Affelay is welkom maar dit lijkt me een broodje aap verhaal.. Besiktas is op zoek naar een echte nr.10 en Affelay is toch het best op de flank of als centrale middenvelder..

Komende week zal alles duidelijk worden..

De namen van Lanzini,Ruiz,Belhanda en Marin worden veelvuldig genoemd en nu dus ook Affelay.. Allemaal goede spelers maar mijn voorkeur gaat uit naar Lanzini..

Hiernaast wordt Gokhan Tore vastgelegd en wordt er zeker nog een rechtsback gehaald..

Eerst Feyenoord pakken en daarna transfers doen.. Een heerlijk begin van dit seizoen..

5 augustus 2014 om 22:19

Die back wordt bijna zeker Martin Linnes. Veelbelovende Noor, velen hier oo VZ zouden schrikken als ze dat zouden horen. Een Turkse club die een talent haalt, dat kan toch niet? Daarnaast hebben ze een verbeterde bod neergelegd bij River voor Lanzini.

5 augustus 2014 om 22:53

Linnes ken ik niet maar schijnt wel een talent te zijn ja..

En Lanzini moet nu eindelijk eens binnengehaald worden..

5 augustus 2014 om 23:09

Linnes is een van de spelers die onze vrijwillige scouts hebben hebben aangeboden. Van mensen die de Scandinavische competities volgen, hoor ik alleen maar positieve verhalen. Laat Linnes een seizoen of 3 spelen, verkoop hem voor een mooi bedrag en geef daarna Musa Muhammed de kans.

5 augustus 2014 om 23:32

Als Linnes komt neem ik aam dat Motta dan op de bank gaat plaats nemen voor Koybasi door die buitenlandersregeling, hoewel ik Koybasi zeker niet minder vind dan Motta. 4-3-3 met Tolga-Linnes-Ersan-Pedro/Sivok-Koybasi-Oguzhan-Hutchinson-Lanzini-Tore-Ba-Frei. Dit team zal zeer zeker voor het kampioenschap meedoen, extreem veel talent zeg in deze groep.

6 augustus 2014 om 00:18

Oguzhan-Atiba-Lanzini wordt het sowieso niet. Bilic houdt vast aan een opstelling met twee strijders op het middenveld, Veli en Atiba. En dat werkte heel goed vorig seizoen. Lanzini zie ik meer als een concurrent voor Oguzhan en dat heeft dıe ook nodig. Wat was hij slecht zeg tegen Feyenoord.

zonden hoor van afellay het was een goede voetballer
kan koeman hem niet gebruiken ?
speelt hij in ieder geval bij een beter competitie

Ik heb veel liever Lanzini. Niks tegen afellay, prima voetballer, maar heeft de afgelopen seizoenen niks laten zien. Zelf zijn carriere verkloot door naar barca te gaan.

5 augustus 2014 om 22:47

dat kwam voornamelijk door blessures.
voor zijn blessure zat hij dicht tegen een basisplaats aan en ik vind hem ook niks minder dan een Pedro die wel veel speeltijd kreeg.

5 augustus 2014 om 22:58

Zonder due blessures zou hij ook niet veel speken, zeker nu niet met suarez en neymar.

5 augustus 2014 om 23:08

Nu niet meer maar toen zat hij er wel dicht tegen aan.

Besiktas lijkt me niet echt een interessante club voor hem. Ik zat meer te denken aan clubs als Sporting Lissabon, Atletico of Porto ofzo.. mooie clubs in mooie competities met CL garantie. (bij Porto aankomend seizoen eventjes niet)

6 augustus 2014 om 00:42

Atletico is van een ander niveau dan Porto, Sporting Lissabon is ook van een andere niveau dan die 2 clubs. Verder is Besiktas niet minder dan Lissabon.

6 augustus 2014 om 14:31

Atletico blijft niet meespelen om de prijzen in Spanje hoor.. die zijn alweer aardig uitgedund.

Met alle respect, maar zou dan niet naar Besiktas gaan... Ok hij heeft erg weinig gespeeld de laatste tijd, maar hij kan een hoger niveau aan. Vond ze zeker niet veel beter dan Feyenoord, dat zegt genoeg lijkt me. Al hebben ze wel aardige spelers gehaald op zich. Demba Ba lijkt me wel een goeie speler.
Subtopper in Duitsland moet hij makkelijk aan kunnen, zo ook Spanje of Engeland.
Maar goed we wachten af waar die naar toe gaat.

Zijn er nou echt nog dromertjes van PSV die denken dar Affelay naar Eindhoven gaat terugkomen?
Waarom zou hij, de salarissen die hij bij Besektis kan aanpakken zullen veel meer in de buurt komen van wat hij bij Barca verdiende, dan dat minimumloon(in het voetbal dan) bij Psv. Tenzij hij graag terug zou willen naar familie en vrienden, dat is jullie enige kans, maar ik heb niet de indruk dat dat nu speelt.

Een marokaan in turkije????!!!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren