Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afwezigheid op training duidt op snel vertrek: Feyenoorder neemt afscheid

Laatste update:

De transfer van Danilo naar Rangers FC laat niet lang meer op zich wachten. Woensdagmorgen was de Braziliaanse aanvaller al niet meer te bezichtigen op het trainingsveld van Feyenoord, meldt Rijnmond. Danilo heeft naar verluidt afscheid genomen van zijn Rotterdamse ploeggenoten en vliegt spoedig naar Schotland voor zijn medische keuring.

De transfer van Danilo kwam dinsdag tot stand na stevige onderhandelingen. Pas bij het vierde bod ging de landskampioen akkoord, waardoor de centrumspits Feyenoord al na een jaar verlaat. De Rotterdammers maken wel een aanzienlijke winst op Danilo, daar hij vorig jaar zomer transfervrij overkwam van Ajax. In het shirt van Feyenoord kwam hij tot 14 treffers en 4 assists in 48 officiële wedstrijden.

Technisch directeur Dennis te Kloese is op de achtergrond intussen bezig met het aantrekken van een vervanger van Danilo. Ayase Ueda lijkt daarvoor de voornaamste kandidaat te zijn. De spits van Cercle Brugge kwam afgelopen seizoen tot 22 competitietreffers en staat tevens in de belangstelling van Sevilla en Sporting Portugal. Hij geeft echter de voorkeur aan een Champions League-avontuur met Feyenoord.

Wie woensdag wel op het trainingsveld van Feyenoord verscheen was Ezequiel Bullaude. De Argentijn liet dinsdag nog verstek gaan, wat de geruchten over een vertrek voedde. Bullaude ligt goed in de markt en kan rekenen op interesse van onder meer Boca Juniors, SC Braga en Bologna. Vasco da Gama deed zelfs al een bod, maar dat sloeg Feyenoord af. De Brazilianen bereiden naar verluidt een nieuw bod voor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord is redelijk goed bezig de laatste tijd. Danilo bedanken voor bewezen diensten en daar een mooi bedrag aan overhouden. Hopelijk blijft Bullaude wel. Daar zie ik zkr nog wel potentie in.

Lijkt mij een upgrade. Prima gehandeld van Feijenoord. van de top 3 heeft feyenoord de zaken het beste voor elkaar. Toch denk ik dat de CL ze punten gaat kosten in de competitie.

26 juli 2023 om 13:01

Dat ligt er maar aan hoe kwalitatief je bank is en hoeveel blessures er zijn gedurende het seizoen. Met Ueda hebben ze misschien een prima stand in voor Gimenez. Ik denk alleen aldat Kökçu erg gemist gaat worden.

26 juli 2023 om 13:13

Kokcu gaat zeker gemist worden. Maar het afgelopen seizoen heeft wel geleerd dat spelers zich goed aanpassen bij feyenoord en ze goed met mutaties omgaan. Wieffer stormachtige ontwikkeling, hartman die bijna verhuurd was aan excelsior enz enz. ook het vertrek van Dessers, Senesi, til en nog wat.

Goed bezig daar in Rotterdam. Zou fijn zijn als ze in Eindhoven en Amsterdam ook eens wakker worden. Snap niet waarom alles zo lang moet duren.

Ik moet zeggen dat ik wel jaloers ben op de weg die in is geslagen bij Feyenoord. Logische keuzes, directe vervanging van een vertrekkende speler. Het klink allemaal zo makkelijk maar zie het nog maar te doen.

26 juli 2023 om 12:55

Laten we de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is. Als de transfers van Ueda en Ivanusec kunnen worden afgerond lijkt Feyenoord er goed voor te staan, maar er kan altijd nog een kink in de kabel komen. Met Stengs zit Feyenoord aan de goede kant van de medaille door hem last-minute weg te kapen voor Antwerp, maar het is onvermijdelijk dat je ook een keer aan de andere kant terechtkomt.

26 juli 2023 om 13:01

Absoluut waar. Maar er lijkt in elk geval meer schot in de zaak te zitten. En Feyenoord heeft ook de mazzel dat het team van vorig jaar eigenlijk gewoon stond als een huis en je alleen hier en daar wat poppetjes moet vervangen. Bij PSV en vooral Ajax moet zo goed als een heel team gebouwd worden qua tactiek, spelopvatting en ook de rol die spelers innemen binnen de groep.

Zeker omdat beide teams een nieuwe coach hebben is het redelijk noodzakelijk dat het team snel rond is. Geen idee waarom dat allemaal zo lang op zich laat wachten.

Niet alles wat Feyenoord doet is geweldig, het onderhandelen kan wel nog wat beter qua bedragen en doorverkooppercentages. Maar er zit in elk geval een stuk meer logica in dan ik tot dusver in Eindhoven en Amsterdam heb weten te ontdekken.

26 juli 2023 om 13:02

De andere kant zijn wij al terechtgekomen met Szymanski.

26 juli 2023 om 13:01

En ik vond het in Rotterdam al te lang duren.

Maar waarom sommige dingen lang moeten duren is altijd lastig he.
PSV heeft inmiddels 23 mil uitgegeven ongeveer.
Moet misschien eerst verkopen heeft 8 verdedigers onder contract staan

26 juli 2023 om 13:04

Het moet nog blijken allemaal. Stengs is officieel nog niet binnen. Ivanusec is nog ook niet binnen en Ueda ook niet.

Mochten deze drietal binnen komen, dan hoop ik dat er niemand weggaat. Danilo had goede teamspirit daarnaast ook goede band met Paixao en ik zie ook dat Jahanbaks en Geertje belangrijk zijn voor de teamspirit.

26 juli 2023 om 13:11

Vreemd, had even het idee dat Stengs al helemaal rond was. Er lijkt in elk geval wel meer vaart in te zitten dan bijvoorbeeld Sutalo met Ajax. Ik vind het wel een vreemde transferperiode. Het lijkt echt alsof het allemaal veel en veel langer duurt dan in voorgaande jaren maar misschien ligt dat aan mij.

26 juli 2023 om 13:16

Volgens mij las ik dat Ajax een afspraak had met Dynamo te wachten tot na de voorronde CL wbt Sutalo

26 juli 2023 om 13:22

Dat zou ik toch wel een bijzondere afspraak vinden, dan mist hij dus de hele voorbereiding bij Ajax. Of dat nou echt wenselijk is in de fase waar Ajax nu zit.

26 juli 2023 om 13:32

@JtjeVtt Fiorentina heeft een bod van 12 miljoen op sutalo uitgebracht. Ik zo Ajax hier ook nog wel achter het net vissen. Voor Danilo een super kans om lekker door te ontwikkelen. Ik zie hem nog wel ver komen.

26 juli 2023 om 13:38

@JtjeVtt Heeft ook te maken met de media die tegenwoordig elke transfer van kop tot staart weg schrijven. Zoveel artikelen waarbij je elke keer weer de hoop hebt dat de transfer wordt bevestigd. Maar dan gaat het weer over de transfersom, de interesse van andere clubs in de speler, wat oud-spelers er van vinden, welke huisje de partner heeft uitgezocht, maar niet het verlossende woord. Dan lijkt het ook snel heel langzaam te duren.

26 juli 2023 om 14:02

Stengs was ook rond en het is nu ook net officieel

26 juli 2023 om 14:25

Stengs inmiddels wel officieel. Next..

26 juli 2023 om 14:47

Inderdaad en contract verlenging van Bijlow. Hopelijk blijft Geertje ook. Dan zie ik wel een leuke seizoen tegemoet.

26 juli 2023 om 13:32

We hehbben genoeg verschrikkelijke jaren gehad bij feyenoord maar nu is de weg maar boven gevonden, tenminste zo voelt het echt wel voor mij. Feyenoord heeft zichzelf goed verkocht in Europa met name in de conference league en Europa league. De waardes van spelers stijgen direct er is meer oog voor spelers van Feyenoord, al met al super goed bezig. Dit seizoen zie ik ze ook vlammen in de Eredivisie.

Obrigado Danilo! Ondanks alle scepsis, zeker ook van mijn kant, is hij toch meermaals enorm waardevol gebleken. Bovendien levert hij nu ook een mooie transfersom op die de club helpt bij de verdere doorontwikkeling. Zijn komst is echt een prima zet gebleken.

Prima deal, al is het wel te hopen dat Paixao hierdoor niet minder gaat presteren…

26 juli 2023 om 12:57

Die is inmiddels aardig gesetteld en anders vliegt hij op een vrije dag maar een keer naar Glasgow

26 juli 2023 om 13:07

Paixao woont nu een jaar in Nederland. Is toch wel tijd om inmiddels ook in het Engels met anderen te kunnen communiceren.

26 juli 2023 om 15:57

Zal allemaal wel meevallen. Denk niet dat Danilo en Paixão van plan waren om hun hele carrière bij elkaar te blijven

Mocht je Danilo praktisch inruilen voor Ueda heb je het keurig gedaan. Benieuwd hoe dit afloopt met Ezequiel. Zag daar eigenlijk de natuurlijke opvolger van Til in, maar uiteindelijk bleek Sebastian de nieuwe uitblinker op 10.

We verdienen net zo veel aan Danilo dan destijds aan Berghuis.

26 juli 2023 om 13:07

haha idd, bizar eigelijk he wat succes kan doen.

plus berghuis had natuurlijk wel een clausule in zijn contract staan.

26 juli 2023 om 13:10

Dat is de grap, want deze deal als je het nuchter bekijk is 100x beter

26 juli 2023 om 13:40

Op Berghuis leden we verlies, alles meegenomen. Plus dat hij de beste speler was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren