Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afvaller van Spanje in tranen: ‘De trainer belde mij rond middernacht’

Laatste update:

Álvaro Morata beleefde vorig seizoen een moeilijke tijd bij Chelsea en zodoende werd de spits niet opgeroepen voor de nationale ploeg van Spanje om deel te nemen aan het WK in Rusland. De aanvaller is erop gebrand te presteren bij de Londenaren de komende voetbaljaargang om zodoende het nare gevoel van de afgelopen tijd achter zich te laten.

“Het was waarschijnlijk geen depressie, maar wel iets soortgelijks”, zegt Morata in gesprek met de Daily Mirror over zijn gemoedstoestand afgelopen seizoen. “In voetbal gaat het vooral over wat er allemaal in je hoofd rondspookt en in dit opzicht had ik het vorig jaar zwaar. Ik kwam hier met veel verwachtingen en veel druk. Ik begon goed, maar daarna kreeg ik problemen, zoals met mijn rug.”

“Ik probeerde verschillende dingen om beter te worden. Het zat op een gegeven moment echt in mijn hoofd”, aldus de Spanjaard, die door zijn tegenvallende prestaties niet werd geselecteerd door toenmalig bondscoach Julen Lopetegui. “Ik durf best toe te geven dat er traantjes zijn gelaten. De trainer belde mij rond middernacht en zei: ‘Je komt niet in mijn plannen voor.’ Ik ben 25 jaar, het WK was alles voor me.”

“Ik speelde bij Real Madrid en kon me perfect ontwikkelen. Ik kwam naar Chelsea om de selectie van het WK te halen, om in de basis te starten. Maar dit soort tegenslagen maken je alleen maar sterker. De volgende dag had ik een fotoshoot voor Hugo Boss in Madrid, maar ik kon niet het juiste gezicht opzetten. Ik had daar moeten zijn om vragen te beantwoorden, maar ik ontsnapte. Ik ging met mijn vrouw naar Italië.”

Verwacht jij dat Álvaro Morata ooit topscorer van de Premier League wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja is zeker een harde klap. Wat wij mensen gewoon letterlijk vergeten is de leeftijd van zulke spelers. Morata is nog maar 25 en als je dan niet wordt opgeroepen voor een wk terwijl je daar op rekent, dat doet dan zeker pijn. Morata heeft wel echt een kut seizoen gehad en zoals hij aangeeft het zat dat jaar gewoon niet mee en alles steeg naar z’n hoofd. Ik vond hem bij Madrid bij elke inval beurt ongelofelijk sterk en vooral zijn tijd bij Juventus. Ik hoop echt dat hij zijn klasse weer zal laten zien anders past het Engelse voetbal denk ik niet bij hem.

Heel Chelsea had een dramatisch jaar. Spelers als Pedro en Fabregas, normalerwijs twee sleutelspelers, gingen ook niet mee.

Hij had nooit weg moeten gaan bij Juve! Deed het daar supergoed en was ook geliefd. Gelukkig is hij nog maar 25 en is zijn tijd bij Chelsea nog zeker niet voorbij. Anders staan er volgens mij nog genoeg (sub)top clubs van Europa voor hem klaar!

Hebben we die Spanjaard weer met zijn luxe problemen... bijna depressief, kom op zeg!

5 augustus 2018 om 14:20

Zo'n prof heeft een luxueus leventje maar heeft tevens veel meer stress, druk en andere zware mentale situaties om mee om te gaan dan jij en ik. Heel begrijpelijk dat ze soms in de put zitten

5 augustus 2018 om 14:34

Denk dat het zeker wel onderschat wordt idd, maar na die laatste zin moet ik toch wel lachen. Voor iedere andere burger is het vaak gewoon een spiraal aan tegenslagen. Een ontslag of andere financiele dompers die gewoon opstapelen bijvoorbeeld. Hij noemt een fotoshoot... en zelfs dat kan hij niet aan. Nee, nog beter; hij neemt een tripje naar Italie.

5 augustus 2018 om 14:21

Iniesta, Rose die doelman Enke die zelfmoord heeft gepleegd en ongeacht nog vele andere spelers hebben depressies. Dus wat is je punt?

5 augustus 2018 om 14:41

In andere sporten zie je het ook vaak vooral bij wielrennen. Pantani en Franck Vandenbroucke hadden hier ook last van, dan nog een beetje drugs erbij en het is klaar. Maar ook darters Keegan Brown en James Wade hebben last gehad van depressies. Ik snap Morata heel goed. Toen ik de brief kreeg waar ik te horen kreeg dat ik was afgevallen bij FC Groningen barste ik ook in huilen uit. Bij profvoetballers is die druk nog 10 keer zo erg om maar weer te presteren en te blijven presteren. Ze verdienen miljoenen, maar er kijken ook miljoenen mensen naar je en als je een tijdje niet zo goed speelt zijn er ook miljoenen mensen om jou af te kraken. Als je daar gevoelig voor bent snap ik best dat je depressief wordt.

5 augustus 2018 om 16:22

Precies. Veel mensen denken vaak, verdienen genoeg moeten niet zeuren alsof het geen mensen zijn.

6 augustus 2018 om 10:39

@psvchelseaboy

James Wade is wel het slechtste voorbeeld dat je kan noemen qua depressies . De beste man is namelijk manisch depressief. Dit is dus een aandoening waar geen genezing voor is.
Hij kan dit alleen maar onder controle houden door dagelijks medicijnen te slikken, om zo zijn emoties stabiel te houden. Dit is ook gelijk de reden waarom je hem op een podium nauwelijk emotionele uitspattingen en uitbarstingen ziet maken.

Verder is ieder mens gewoon vatbaar voor depressies, hoeveel je aankan heeft te maken met je persoonlijkheid. Maar elk mens heeft zijn breakingppoint. Dus waarom zou een profvoetballer daarvan verschillen?

Wat moet Chelsea nou met hem? Heeft hier en daar wat doelpunten gemaakt maar het totaal was echt om te janken. Het is een sympathieke gozer en heb het idee dat hij echt zijn best doet maar denk eerlijk gezegd niet dat hij het in zich heeft om het te maken bij een topclub.

5 augustus 2018 om 14:50

Vorig jaar stond hij wel vaak op een eiland. In een voetballende ploeg komt hij veel beter tot zij recht. Hij mist enorm veel kansen en dat moet echt beter. Eigenlijk kan hij alleen koppend iedere kans erin krijgen. Ik heb nog wel geloof in Morata. Als hij zelfvertrouwen krijgt schiet hij er zo 20 plus in onder Sarri.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren