Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat passeert zomeraanwinst en mist Toivonen in Waalwijk

Laatste update:

Dick Advocaat heeft duidelijk uitgesproken dat PSV dit seizoen kampioen moet worden en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Zaterdagavond speelt de zelfbenoemde titelfavoriet de eerste wedstrijd van het nieuwe voetbaljaar, uit bij RKC Waalwijk. Advocaat rekent op een zege: "Op papier zijn wij beter dan RKC Waalwijk, dan moeten we dat dan ook maar uitstralen", zei hij.

/

De oefenmeester kan zaterdagavond geen beroep doen op Ola Toivonen, die geschorst is, en Advocaat laat aanwinst Mathias Jörgensen thuis. "Het was een keuze tussen Zanka en Derijck en ik kies op dit moment voor Derijck", legde de coach uit op de website van PSV. "Derijck is bekend met manier van voetballen, daarnaast spelen we wat meer naar voren en spreekt hij goed de taal, het is ook een gevoelskwestie. Zanka heeft nog wat meer tijd nodig. Hij komt terug uit een zware blessure, alhoewel het daar mij niet om gaat. Het gaat er om wie het het beste laat zien op de training.”

En op die trainingen doet Tim Matavz, fel bekritiseerd door Advocaat, het de laatste tijd prima. "Bij Matavz zie je duidelijk verbetering in de afwerkvormen, daarin is hij het scherpst. Van alle spelers scoort hij het makkelijkste", zei Advocaat, die weet dat zijn ploeg de torenhoge favoriet is tegen RKC: "RKC heeft echter niets te verliezen en het verleden heeft uitgewezen dat dat niet altijd makkelijk is. Behalve als wij ons eigen spel kunnen spelen. Het is een nieuw seizoen, RKC is de eerste wedstrijd en die moet je winnen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 augustus 2012 om 15:27

Zanka is transfervrij overgekomen van Kopenhagen
Hij is lang geblesseerd geweest en moet zich aanpassen aan de Nederlandse taal
Dus dat heeft tijd nodig voor hem

10 augustus 2012 om 15:28

Een talentvolle Deen gratis binnenhalen die ook door andere goede clubs werd begeerd. Maar nee, de beste jongen spreekt nog niet volledig Nederlands, is wel in les, en komt terug van een zware ik dacht knieblessure. Dan geef je logischerwijs Derijck nog wel even de voorkeur op de bank!

Al hoop ik dat Bouma snel verdwijnt uit het centrum ne dan het Hutchinson - Zanka - Marcelo - Willems wordt of Pieters!

10 augustus 2012 om 15:56

Van Bommel 2mln salaris, net als Advocaat (gokje)
Zanka 1.2 mln tekengeld
Narsingh 4.1 mln + tekengeld Narsingh en Raiola +- 1.5 mln
Waterman?? wat moet je er mee?

Ziet er toch iets anders uit en wat reëler

10 augustus 2012 om 16:03

kerel dat salaris kan helemaal niet want ook psv moest bezuinigen op salaris , ik denk toch zeker 1 mln maar echt geen 2mln .
ik vind zelf dat het totaal geen wanbeleid is want het zijn eigenenlijk ook nog allemaal versterkingen behalve waterman.
daarbij kun je op Narsingh en op Zanka nog flinke winst maken!
ON: in normale doen moet psv dit makkelijk kunnen winnen , bij RKC zijn de meeste sterkhouders ook weg dus ik denk zelf dat ze niet heel veel kans hebben.

Ik hoop dat Wijnaldum zich zal laten zien hij krijgt nu zijn kans om zich te bewijzen in de basis, omdat Toivonen geschorst is voor deze wedstrijd. Het wordt gewoon hetzelfde opstelling als afgelopen zondag tegen Ajax met alleen Wijnaldum voor Toivonen. PSV zal in deze wedstrijd het moeten laten zien en de punten moeten pakken.

10 augustus 2012 om 15:46

Wijnaldum heeft in de voorbereiding laten zien ook te kunnen scoren. Ook in de belangrijke wedstrijden. Tegen Ajax scoorde hij namelijk al. Het zal een wedstijd worden waarin PSV aanvalt en RKC loert op een counter. Waarom is Toivonen eigenlijk geschorst?

10 augustus 2012 om 16:06

Toivonen is geschorst omdat die ze 5e gele kaart pakte in de laatste wedstrijd tegen Excelsior uit.. Dan ben je automatisch geschorst voor de volgende wedstrijd en dat is dus morgen tegen Rkc.

10 augustus 2012 om 20:21

Oke, ik wist wel dat de regels zo in elkaar zaten. Maar ik wist niet dat Toivonen uit bij Excelsior nog zijn 5de gele kaart heeft gekregen.

Dus als ik het goed begrijp is Zanka (nog) niet wat ze er van verwacht hadden?
Gecombineerd met aanpassing uiteraard.

10 augustus 2012 om 15:34

En gecombineerd met de terugkeer van een zware blessure. Conclusies trekken na 4 weken voorbereiding is mij veel te makkelijk. Zanka krijgt gewoon een jaar om zich aan te passen desnoods, transfervrij overgenomen en moet wennen in zijn geheel. Voetballen kan die echt wel!

Duidelijk dat Zanka nog niet kan aarden in nederland, Verassend aangezien Denen toch vaak zich eigen simpel aanpassen. Hij geldt in zijn thuisland als een groot talent.

10 augustus 2012 om 16:58

Verdiep je eerst eens wat er allemaal met Zanka aan de hand was ( terug komst van een zware Blessure)
En zo kleine 4 weken voorbereiding mee gedaan.
Logisch dat hij nog niet heeft "aangepast" ...
Hoe kan je nu al zeggen dat hij niet kan aarden nu hij net pas in zijn nieuwe leef omgeving is.
Als jij naar een ander land zou emigreren dan ben je echt niet in 4 weken geaard.
Dus niet zo snel conclusies trekken svp

10 augustus 2012 om 17:06

Dat is allemaal Onzin, Hij is toch een Prof!!! Eigenlijk hoor je als Prof gewoon Overal meteen mee te kunnen, Ik vind Excuses als Hij heeft maar 4 weken voorbereiding meegedaan, Of hij komt terug van een Zware blessure. Hij is al Weken gewoon weer fit, Dan hoort ie gewoon moeiteloos mee te kunnen,

Je kunt mij Moeilijk vergelijken met Mij, Aangezien hij veel meer verdient als mij. met dat geld dat hij verdient, hoor je je eigen gewoon overal moeiteloos aan te passen, Geen Excuses

10 augustus 2012 om 17:12

Hou toch op vent dus omdat je veel verdiend moet je geen mens meer zijn maar een robot? Slaat helemaal nergens op je hebt met cultuur,taal,leefklimaat,speelstijle andere mede spelers/trainer te maken.
Was de wereld maar zo simpel als jij het doet schetsen!

10 augustus 2012 om 17:17

@borussiajero

Ik wil jou wel eens zien als je van een ernstige blessure terug komt je gelijk top-niveau bent.

En wat heeft geld hier mee te maken als ik vragen mag?

Of je nou Messi en miljoenen verdiend of een amateur, je deelt toch de zelfde passie, liefde voor het spelletje.

10 augustus 2012 om 17:18

@ Fcknudde ...

Thnx, had het niet beter kunnen verwoorden

10 augustus 2012 om 18:53

Die is goed... Dus aanpassingsproblemen is een lwestie van geld? Heb je nog meer van die oliedomme uitspraken ? Kom maar op, dan kunnen we lachen,..

10 augustus 2012 om 18:59

Ach man, Die voetballers van Tegenwoordig zeiken allemaal Om Niets, Hij is al weken weer Fit, En moet gewoon makkelijk meekunnen met het Niveau. Hij verdient verdomme tonnen aan Geld, je gaat mij niet wijsmaken, dat ie dan ook nog weken aan zijn nieuwe werkgever moet wennen, Deens scheelt kwa Dialect vrijwel niets van Nederlands, Kopenhagen speelt in een zelfde speelstijl als Psv, Aanvallend en 4-3-3, En je zult gewoon met alle mensen overweg moeten kunnen wil jij een topper worden.

Elke Dag dat die vent zich eigen moet aanpassen, Kost ie Psv gewoon een Boel geld. Ja, Aanpassing problemen als jij van de Nummer 5 van de Topklasse naar de nummer 5 Van de Eredivisie, dan kan je aanpassingproblemen met het niveau hebben, Maar niet als je van de nummer 1 van Denemarken naar de nummer 3 van de Eredivisie gaat, dat niveau is vrijwel gelijk.

Goed dat PSV dit seizoen gewoon begint met het idee dat ze kampioen willen en moeten worden. Beter dan die slappe hap van vorig jaar waar werd gezegd dat PSV niet per se kampioen moest worden. Volgens mij is het veel beter dat iedereen weet waar ze aan toe zijn. De spelers van PSV zijn inmiddels toch volwassen genoeg om ook onder de druk van het kampioen moeten worden te presteren.

HIj is idd transfervrij gekomen, en natuurlijk gewoon een risico die je dan moet nemen met zon speler, hij is jong, aanvoerder van kopenhagen geweest volgens mij en ook CL wedstrijden gespeelt.

Het maakt toch niet zo heel veel uit. Het gaat om een plaats bij de selectie. Niet om een plaats bij de basiself. Ook Derijck zal als alles gaat verlopen zoals verwacht voor PSV ook de gehele wedstrijd op de bank blijven.

Met dat team mag RKC natuurlijk ook geen probleem zijn.

Ik ben vooral benieuwd hoe RKC voor de dag zal komen na het goede seizoen vorig jaar.

Heeft Zanka aanpassingsproblemen, of is hij gewoon nog niet op het gewenste niveau? Denk overigens dat PSV met 0-4 wint.

Excuus lees er even overheen, aanpassingsproblemen dus. Ben benieuwd wat die jongen kan laten zien straks.

Begrijp ik nou dat matavs ook gaat spelen?

Wat wordt dan de precieze opstelling?

10 augustus 2012 om 15:33

zelfde als tegen ajax, met het verschil dat matavs er in komt voor toivonen.

edit dacht dat Wijnaldum een blessure had

10 augustus 2012 om 15:38

Volgens mij vervangt Wijnaldum Toivonen.

10 augustus 2012 om 15:33

Waarschijnlijke opstelling is:

Tyton,hutchinson,marcelo,bouma,willems - Van Bommel,strootman,wijnaldum - Narsingh,lens, Mertens.


Edit: Typo

10 augustus 2012 om 15:36

Lens doet het goed en daardoor komt Matavz er nog niet in hij doet het wel goed en heeft weer indruk gemaakt op advocaat. Toivonen wordt alleen vervangen door Wijnaldum, omdat Toivonen geschorst is voor deze wedstrijd.

Dit wordt de vermoedelijke opstelling:
Tyton; Hutch, Marcelo, Bouma, Willems; Wijnaldum, Van Bommel, Strootman; Narsingh, Lens, Mertens

10 augustus 2012 om 15:53

Tyton; Hutchinson - Marcelo - Bouma - Willems; van Bommel - Wijnaldum - Strootman; Narsingh - Lens - Mertens. Dat is de opstelling morgen.

Zanka komt er wel..
Aanpassingsproblemen zoals zoveel spelers dat hebben die naar een nieuw land, nieuwe competitie en nieuwe club komen.
Bovendien heeft hij een zware blessure achter de rug.

10 augustus 2012 om 17:00

Nieuwe cultuur niet te vergeten

weet iemand voor hoeveel die Jörgensen is gekomen?

10 augustus 2012 om 15:45

Transfervrij

10 augustus 2012 om 15:49

oke bedankt

10 augustus 2012 om 15:49

Transfervrij, maar wel 1,2 mln tekengeld...

Heeft iemand de volledige selectie want die staat ook niet op psv.nl

10 augustus 2012 om 15:58

Denk dat hij zo zal zijn en dan strootman en vbommel verdedigend en wijnaldum aanvallend

Tiet
Hutchinson
Marcela
Derijck
Willems
Vbommel
Wijnaldum
Strootman
Narsingh
Lens/matavz
Mertens
10 augustus 2012 om 16:06

dat weet ik ook , het gaat mij om de volledige selectie ben benieuwd of dat die clown dit keer wel bij de selecitie zit

10 augustus 2012 om 16:23

Oww sorry te vlug gelezen maar wie bedoel je met die clown?

10 augustus 2012 om 16:28

Zal om Manolev zijn..

Manolev gaat wel mee maar staat niet in de basis.

10 augustus 2012 om 16:39

http://www.psv.nl/teams-1.htm
hier staat de volledige selectie voor de eerste elftal 2012-2013.

Nr. speler
1 przemyslaw Tyton
2 mathias Jattah-njie Jørgensen
3 wilfred Bouma
4 marcelo Antônio Guedes Filho
5 erik Pieters
6 mark van Bommel
7 ola Toivonen
8 kevin Strootman
9 tim Matavz
10 georginio Wijnaldum
11 jeremain Lens
13 atiba Hutchinson
14 dries Mertens
15 jetro Willems
16 orlando Engelaar
17 luciano Narsingh
18 timothy Derijck
21 boy Waterman
22 memphis Depay
23 stanislav Manolev
24 marcel Ritzmaier
31 ruud Swinkels

10 augustus 2012 om 16:53

Hij bedoelt de wedstrijdselectie voor zaterdag ;

10 augustus 2012 om 16:55

dit is de volledige selectie niet de wedstrijd selectie

Ben benieuwd of de tevredenheid over Matavz ten koste zal gaan van Lens. Die lijkt me toch momenteel de onbetwiste 1e spits.

10 augustus 2012 om 17:01

Verlopig zal Lens wel de 1e spits zijn.
Maar het is mooi om te horen dat Matavz ook weer op niveau komt.
Alleen maar goed zo concurentie strijd.
En vergeet niet dat Lens op meerdere plekken inzetbaar is.

Komt hellemaal goed met Zanka, weet zeker dat die over paar weken bij de wedstrijd selectie zit..

RKC uit hmm altijd een probleem voor PSV maar nu met Bommel, Narsingh, Advocaat erbij en mannen als Strootman en Mertens een jaartje ouder zijn en met heel veel vertrouwen naar de wedstrijd toe gaan met de overwinning die behaald is op Ajax mag het eigelijk geen probleem opleveren en de 3 puntjes mee naar Eindhoven meenemen..

Opstelling:

Tyton
Hutch
Marcelo
Bouma
Willems
Bommel
Gini
Strootman
Narsingh
Lensie
Mertens

Logische keus als je moet kiezen tussen een jongen die nieuw is en zich moet aanpassen en tevens terug keert van blessure, en iemand die dit gewoon is. Heeft Derijck eigenlijk nog toekomst bij Psv?

10 augustus 2012 om 16:42

Hij is nu wissel en als Zanka gewoon zijn gewenste niveau haalt is Derijck 3e keus. Als Pieters terug komt van zijn blessure hoop ik dat Advocaat wilt experimenteren en hem als centrale verdediger opstellen. En Willems heeft speeltijd nodig, omdat het een groot talent is.

Van mij mag Derijck ook direct in de basis worden geplaatst. Bouma is echt over de top. Was om te huilen tegen Ajax. De manier ook hoe hij die corner weg geeft waaruit Ajax de 2-1 maakt...

Wanneer Pieters weer helemaal opgelapt is lijkt mij de ideale verdediging Derijck en Pieters in het centrum. En misschien kunnen we met de tijd Derijck vervangen door Zanka.

Voor aankomende zaterdag stel ik de volgende 11 voor.

Tyton
Hutchinson
Derijck
Marcelo
Willems
van Bommel
Strootman
Narsingh
Wijnaldum
Depay
Lens

Lijkt me logisch. Zanka zal langzaam gebracht worden denk ik. Slechter als Bouma zal hij niet zijn, dus ik verwacht hem binnenkort wel bij de selectie

Ik heb al maanden geroepen op deze site dat Zanka er absoluut niet meteen zou staan en dat Psvers hem niet zo moeten ophemelen. Hem in je opstelling plaatsen en hem zien als de verlosser achterin is volstrekt onrealistisch. Net terug van een blessure en er is helemaal niet duidelijk of deze jongen het niveau van de Eredivisie aan kan. Wat betreft de defensie heeft Psv dus opnieuw een groot probleem. Manolev,derijck,marcelo, Bouma en Pieters zijn pure middelmaat en Willems kan ook zomaar nog een terugslag krijgen. Raar dat ze nooit investeren in verdedigend opzicht.

Zo stel ik het voor, maarja, zanka blijft huis

Tyton
Hutchinson
Zanka
Marcelo
Willems
V. Bommel
Strootman
Narsingh
Wijnaldum
Mertens
Lens

Laat die boeren maar komen... Vorig jaar dachten zo ook wel even te winnen bij ons nadat ze de beker gewonnen hadden en toen gingen ze ook met de staart tussen de benen naar huis. Je kan Ronaldo en Messi voorin hebben, maar zolang je met Bouma en marcello aan komt zetten maakt tegen dit PSV elke ploeg kans.

10 augustus 2012 om 21:16

klopt, die boeren gaan het never nooit niet redden!

Ons Ajax is vele malen sterker in iedere linie, en door de wol geverfd

10 augustus 2012 om 21:22

Wel is het zo dat jullie selectie enorm verzwakt is en die van PSV verbeterd. Ik verwacht 0-4 voor Psv. We zullen morgen wel zien ;

Wat bedoeld hij met spreekt goed de taal? Marcelo spreekt de taal toch ook niet goed? Zanka moet nog wennen aan het niveau en dat is logisch als je ook nog eens een jaar geblesseerd bent geweest. In de voorbereiding maakte hij wat grote fouten, maar ik verwacht dat dit wel goed komt, aan zijn mentaliteit zou het iig niet liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren