Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat moet puzzelen: ‘Daar voelden de jongens zich ook niet senang bij’

Laatste update:

Dick Advocaat is al een tijdje eindverantwoordelijke bij FC Utrecht en de 71-jarige trainer stelt dat er nog voldoende werk af te leveren is. "Iedere dag probeer je iets te geven en kijk je of ze het oppakken, of het scherper wordt. Er is een aantal dingen dat ik anders wil zien", zegt Advocaat in gesprek met Voetbal International.

Dit weekend nemen de Domstedelingen het op tegen AZ, een club dat verder is dan Utrecht, aldus Advocaat. “Zij hebben maar twee spelers moeten vervangen deze zomer. Een goede ploeg, met veel beweging, maar die zijn al wat langer bezig. De backs en de middenvelders lopen daar al een tijdje. Wij moeten verhinderen dat ze dat kunnen uitvoeren.”

Advocaat constateert dat het in de verdediging en middenveld goed gaat, maar dat het voorin 'nog zoekende' is. “Als je dan geen vaste spits hebt, dan wordt het moeilijk. We waren vorige week in België (2-1 tegen Royal Antwerp FC, red.) met Jean-Christophe Bahebeck en die deed het voor de eerste keer, in samenwerking met de rest, best aardig.”

“Dan is het jammer dat zo'n jongen wegvalt”, doelt Advocaat op de blessure van de Franse aanvaller. De trainer lijkt tegen de Alkmaarders weer voor een systeem met drie spitsen te opteren. “Dat tweespitsensysteem liep ook niet. Daar voelden de jongens zich ook niet senang bij", aldus Advocaat, die blijft hameren op verbetering: "Er is een aantal spelers dat beter moet dan ze nu laten zien."

Wat verwacht jij van FC Utrecht-AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Venema dus eens in de basis zetten met Tanane en Kerk op de vleugels

Bahebeck en Makienok geblesseerd, Dessers komt tekort

dus is dit de oplossing voor nu

of zo, als ie met 3 aanvallers wil spelen

Strieder nog niet fit

Bergstrom, Emanuelson , vd Maarel op de bank, en v Overeem of Gavory op middenveld.

Boussaid kan ook in basis voor Tannane of Kerk

Jenssen
Klaiber
Letschgert
W. Janssen
Guwara
v.d. Streek
Gustafson
Overeem/Gavo
Tannane
Venema
Kerk

Toch jammer, Dessers startte enorm goed maar dat is als een pudding ingezakt. Ik had best hoop dat hij het zou gaan maken. Ten Hag had de ploeg ook echt goed staan. Hopelijk komt er snel weer schwung in en kunnen we de weg richting het linkerrijtje inzetten.

wanneer startte Dessers goed? dit jaar niets, vorige jaar niets, alleen toen ie aangetrokken was een paar intik goals tegen o.a. een zwak ADO

Boussaid heeft in één wedstrijd op mij meer indruk gemaakt dan Kerk in zijn hele carrière tot nu toe. Hij stond toch ook niet voor niets in de belangstelling van Man City en andere grootmachten?
Met alle respect voor Kerk maar zijn krediet is toch wel een keer op?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren