Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat: ‘Ik vind het vreemd dat we niet gelijktijdig met Zweden spelen’

Laatste update:

Dick Advocaat verzekerde vrijdagmiddag dat Jasper Cillessen en Virgil van Dijk in de basis starten tegen Wit-Rusland, maar de bondscoach had ook graag willen beschikken over Stefan de Vrij, die afgelopen weekend nog wel in actie kwam voor Lazio, maar geblesseerd afhaakte voor Oranje. Advocaat begrijpt weinig over de ontstane commotie rond de voormalig Feyenoorder.

"Hij heeft er zelf op gereageerd hoe het echt zit", zegt Advocaat vrijdag op de persconferentie in Borisov in de aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. "Hij voelt zich echt niet goed. Dan heeft het geen zin om hem naar het Nederlands elftal te halen en daar was die jongen het mee eens", aldus de keuzeheer van Oranje, die aangeeft dat alles goed zit tussen hem en de verdediger: "Er zit niks achter, zo is die jongen helemaal niet, want hij wil heel graag voor het Nederlands elftal uitkomen. Wie niet?"

Oranje speelt zaterdagavond tegen de Wit-Russen met in het achterhoofd de uitslag van Zweden tegen Luxemburg, de wedstrijd die eerder op de zaterdag wordt afgewerkt. "Ik vind het sowieso vreemd dat we niet gelijktijdig met Zweden spelen. Pas als je de uitslag weet, weet je of het een voordeel of een nadeel is. We gaan de uitslag van de wedstrijd van Zweden wel bespreken vooraf", aldus Advocaat.

De bondscoach zegt zijn huiswerk te hebben gedaan: "Ik weet dat bij Wit-Rusland altijd een groot aantal spelers van BATE Borisov meedoet. Nu ook. We weten in ieder geval hoe ze spelen. We weten dat we agressief moeten spelen, maar we moeten eerst winnen. Van daaruit gaan we proberen goals te maken. We hebben net nog even doorgenomen welke scenario's er mogelijk zijn. Wij maken met rekenen zeker geen fouten", zegt Advocaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch alleen maar voordeliger...
Als Zweden nou 4-0 wint tegen wit-Rusland nou ga dan ook voor 0-5 0-6 0-7.

6 oktober 2017 om 18:02

Als Zweden met 4-0 van Wit-Rusland wint, dan gaat er iets niet goed. Nederland moet namelijk tegen Wit-Rusland en Zweden tegen Luxemburg...

6 oktober 2017 om 19:57

Neem aan dat dat wel een regelmentair 3-0 verlies voor Zweden tegen Luxemburg zou betekenen omdat ze niet op komen dagen dan. Voor Nederland zou die situatie dus zeer voordelig zijn.

Advocaat heeft hier gelijk, het is vreemd dat ze op verschillende tijdstippen spelen. Maar je selectiebeleid is ook vreemd. Iedereen met een Nederlands paspoort oproepen. Je wisselbeleid is ook vreemd, er zitten spitsen op de bank die meer dan 10 minuten verdienen. Het is ook vreemd dat je nu al aangeeft wie er morgen speelt, dat hoort spannend te zijn net als bij de F-jes, op het laatste moment horen of je in de basis staat. Nu loopt of iedereen de kantjes er van af tijdens de training of ligt er extra druk bij die jongens. Al met al blijft Advocaat een vreemde eend.

6 oktober 2017 om 18:23

Haha, Nederlands “inhakers vinden” kampioen is gevonden hoor. De man praat over het tijdstip van een wedstrijd en jij weet het zo om te buigen naar wat sneren over het selectiebeleid.

Huh? Advocaat gaat de uitslag bespreken voorafgaand aan de wedstrijd? Wat doet dat er toe, het gaat volgens hem toch alleen om winnen? Lijkt me niet dat de uitslag van de wedstrijd van Zweden daar verandering in brengt.

6 oktober 2017 om 17:10

Dat is altijd zo een dom excuus om niet te antwoorden. Hoezo gaat het alleen om winnen? Want met 2 keer winnen ligt Nederland en waarschijnlijk nog steeds uit. Doelsaldo is onderdeel van het sport het zou heel dom zijn, daar niet wat mee te doen.

Ze hadden alleen veel eerder aan de doelsaldo moeten werken, hoevaak is er wel niet iemand op doelsaldo doorgegaan of kampioen geworden.

6 oktober 2017 om 18:37

Het gaat ook om winnen en ik vind het juist goed dat je hun uitslag weet. Hoe meer zweden er maakt, hoe meer jij er moet maken, hoe meer de adrenaline uit je lichaam moet knallen als je dadelijk het veld op gaat. De uitslag van zweden bepaalt je speech voor de wedstrijd en als je daar goed in bent kan je een team heel goed motiveren. Is ook het enige wat de coach nog kan doen voor de wedstrijd start. Op wissels na dan.

Nou, dat is toch een voordeel? Dan weet je wat er moet gebeuren, beter kan toch niet? Dat de Zweden hier niet content mee zijn is te begrijpen.

6 oktober 2017 om 17:36

Hij zegt toch ook niet dat het nadelig is? Denk dat Advocaat er zelfs blij mee is dat Zweden eerder speelt, maar vreemd blijft het natuurlijk wel.

Je moet echt met een drang naar voren spelen.
Barcelona had nooit met 6-1 gewonnen thuis van PSG als ze niet wisten dat ze zoveel doelpunten moesten maken. Als je een bepaald doel hebt en je gaat er vooraf voor dan kan het nog best lukken.
Hopelijk kan nederland met heel veel risico spelen en met iets van 2-7 winnen.
Luxenburg verliest de laatste tijd eigenlijk nooit met dikke cijfers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren