Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat: ‘Het moet heel gek lopen willen we ons niet handhaven’

Laatste update:

Met nog één wedstrijd te gaan is Sparta Rotterdam reeds veroordeeld tot de nacompetitie. De Spangenaren gaan het seizoen besluiten op de zeventiende plaats, maar hebben directe degradatie in ieder geval weten te ontlopen. Trainer Dick Advocaat is ervan overtuigd dat Sparta ook volgend seizoen in de Eredivisie actief zal zijn.

“Het moet heel gek lopen willen we ons niet handhaven. We zijn normaal gesproken gewoon beter dan die andere ploegen”, zegt Advocaat in gesprek met de NOS. De oefenmeester hield een goed gevoel over aan uitwedstrijd tegen Feyenoord, die met 3-1 verloren ging. “Qua spel en mogelijkheden zeker, we hebben in de eerste helft vijf honderd procent kansen gecreëerd. We wisten dat Feyenoord na vorige week niet heel scherp zou spelen, dat deden ze ook niet echt.”

Doordat FC Twente met 5-0 verloor van Vitesse, heeft Sparta in ieder geval directe degradatie ontlopen. “We hielden er al rekening mee dat het had kunnen gebeuren. Maar je wil zelf ook een prestatie neerzetten. Dat is, met name in de eerste helft, aardig gelukt. Alleen vielen de doelpunten niet”, vervolgt de oefenmeester. “Wedstrijden in de nacompetitie staan op zich, maar we moeten er met een goed gevoel ingaan. In thuiswedstrijden zijn we moeilijk te verslaan.”

“We hebben vandaag laten zien dat we tot goede dingen in staat zijn”, voegt Sander Fisher toe. Hij merkte tijdens het duel met Feyenoord dat FC Twente aan het verliezen was van Vitesse. “Tijdens de wedstrijd krijg je er wel wat van mee. Ik hoorde onze supporters wel een aantal keer juichen en zingen, maar je weet het nooit zeker omdat je toch met je eigen wedstrijd bezig bent. Ons eerste doel was om niet rechtstreeks eruit te gaan en dat is gelukt.”

Gaat Sparta Rotterdam zich handhaven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop voor mijn dick dat Sparta erin blijft

29 april 2018 om 22:54

Word sowieso een harde kluif met name het matige spel van een Sparta zoals ze vandaag weer lieten zien.ze kunnen hun borst nat maken tegen een Cambuur of een dort je wint niet zomaar van deze taaie Jupiler teams.word heel moeilijk.wie weet word het toch nog een Jupiler.

29 april 2018 om 23:36

Wel het beste bier naar mijn mening

Dit soort uitspraken zijn eng, vooral als Dick ze doet. Play-offs kunnen alle kanten op. Sparta zou beter moeten zijn maar moeten echt nog volle bak. Kwalitatief maar iets beter en niet voor niks de nummer 17.

29 april 2018 om 20:23

PO kunnen zeker alle kanten op zeker met de uit doelpunten. Maar ik hoop dat ze het redden.

29 april 2018 om 21:10

Advocaat is te slim en ervaren om dit zomaar te zeggen omdat het in hem opkwam. Blijkbaar denkt hij op deze manier zijn spelers vertrouwen te geven oid.

29 april 2018 om 21:17

Hij wil zijn ploeg een beetje oppeppen, niks mis mee. Zelfvertrouwen is ook belangrijk om te kunnen presteren. De eerste divisie ploegen zitten in een flow, hebben een mooi seizoen achter de rug terwijl Sparta er niet aan te pas gekomen is. Dus begrijp ik Advocaat wel, hij wil dat zijn spelers er vertrouwen in gaan krijgen, dat ze geloven dat ze echt beter zijn dan NEC of Cambuur.

29 april 2018 om 21:42

Hij zei het ook niet zo stellig als geschreven staat in de tekst dacht ik. De oorspronkelijke quote weet ik niet meer maar volgens mij wou hij meer iets zeggen als "als we spelen zoals we vandaag lieten zien dan moet het heel gek lopen als we degraderen"

Gun Dick het lijfsbehoud van Sparta maar een eitje is het niet, je kan aan de bak tegen de Jupiler ploegen. En dan schat ik Roda sterker in dan Sparta. Gun het ze wel.

29 april 2018 om 20:30

Ik vind de krediet van Advocaat een beetje overdreven. Het is nou niet bepaald moeilijk te concurreren met een tegenstander die slechts 23 punten weet te pakken en zo'n 15 wedstrijden lang geen enkele overwinning weet te pakken. Overigens Een goede prestatie van Sparta en ik vind het ook een mooie club.

Buiten Leeuwarden en Nijmegen zal iedereen het Sparta gunnen. Maar Cambuur en NEC. Dat wordt een hele kluif.

29 april 2018 om 21:06

Vind sparta een hele mooie club, maar Cambuur nog veel mooier! dus ja sluit me wel bij jou aan haha

29 april 2018 om 22:28

B. even lenen voor de play-offs? Die schiet jullie zo naar de Eredivisie 😆

29 april 2018 om 22:38

We zijn sowieso al blij met Crowley😉

29 april 2018 om 22:38

We zijn sowieso al blij met Crowley😉

30 april 2018 om 00:16

Haha, stuur maar door, hij weet de weg nog te vinden neem ik aan

Hoop dat Sparta er in blijft, maar de recente geschiedenis is op dat vlak niet zo heel gunstig voor Dick. Veel JL-ploegen die via de nacompetitie naar de ED komen. De afgelopen 20 jaar zijn er evenveel ploegen gedegradeerd uit de ED dan er gehandhaafd zijn, via de nacompetitie. De afgelopen 6 jaar is duidelijk in het nadeel van de ED-ploegen.

29 april 2018 om 22:39

Het wordt Dordrecht, Cambuur of Nec

zo lekker heeft hij het nou ook niet gedaan eingenlijk sinds zijn komst bij Sparta. meer onkunde van FC Twexcit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren