Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat: ‘Een paar jaar geleden had ik nooit voor dit salaris getekend’

Laatste update:

Dick Advocaat mag terugkijken op een mooie carrière als trainer, waarin hij diverse lucratieve contracten sloot met fraaie clubs en landen, maar de 66-jarige oefenmeester is nog altijd onverminderd ambitieus. Wel denkt de bondscoach van Servië dat hij bezig is aan zijn laatste klus.

/

Dat betekent niet dat het einde van zijn loopbaan al in zicht is voor de Nederlander; Advocaat sluit niet uit dat hij ook in 2018 nog actief is als keuzeheer van de Serven. De oud-middenvelder, die onder meer tot tweemaal toe het Nederlands elftal onder zijn hoede had, nam ik juni wel bewust de beslissing om niet meer bij een club aan het werk te gaan, hoewel hij voldoende opties had.

“Ik wilde alleen nog ergens aan de slag gaan als bondscoach”, vertelt Advocaat aan het Algemeen Dagblad. “Nee, ik doe dit niet voor het geld. Laten we zeggen dat ik een paar jaar geleden nooit voor dit salaris had getekend. Ik heb wel meteen aangegeven dat ik niet in Belgrado zou komen wonen. Daar begin ik gewoon niet aan.”

Denk je dat Dick Advocaat met Servië naar het EK van 2016 gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Minder salaris = minder bitterballen. Jaja! Dick, dat is even wennen.
Maar je beschikt tenminste wel over een heerlijk elftal waar veel potentie in zit.

8 september 2014 om 11:24

Denk dat dicky met 1/12 van zijn vermogen voor de rest van zijn leven voorzien is van bitterballen..

8 september 2014 om 12:55

Ag joh. Als hij ergens meet verdient is die zo weg. Dat hebben wij wel gezien bij dick.
Dus zo serieus moeten we dit van hem niet opvatten.

ik als serviër ben wel blij met de kleine generaal.
ik hoop alleen dat hij wel de juiste keuzes maakt en niet zoals zijn voorgangers spelers die beslissend zijn eruit laat.
zoals gister toen hij kuzmanovic erin zette begon het lekker te lopen en mitrovic in plaats van die djordjevic ! basta voor de andere mitrovic achterin !

maar met deze ploeg moeten we het ek wel halen !

Stojkovic
Basta
Ivanovic
Subotic
Kolarov
Matic
Kuzmanovic
Markovic
Ljajic
Tadic
Mitrovic
8 september 2014 om 11:29

Dick heeft wel vaker discutabele beslissingen genomen helaas. (zie wissel 2004 Bosvelt voor Robben oa). Ik weet niet of het zo verstandig is om Dick als bondscoach te hebben.

8 september 2014 om 11:34

naja ik hop dat hi dat niet zal doen .. wan met deze selectie die hij nu heeft moet hij het wel doen.
ik verheug me al op de wedstrijd tegen albanie volgende maand !

8 september 2014 om 11:41

Playofffs moet die kunnen halen. Volgens mij zijn er dan ook meer landen welkom. Of heb ik dat mis? Dacht toch 24? Zou betekenen, dat bijna de helft er heen mag.

8 september 2014 om 11:55

ik denk dat hij ook met dit materiaal zelfs 1e anders sowieso 2e moet kunnen eindigen !

8 september 2014 om 13:26

@reservebankje

Beetje flauw om het trainerschap van Advocaat te beoordelen op basis van één ongelukkige wissel tijdens een hangen en wurgen toernooi.

Het is mijn favoriete trainer ook niet, maar hij heeft toch behoorlijk wat bereikt in zijn werkzame jaren. In drie landen landskampioen geworden, een Uefa cup gewonnen. Ik denk dat een land als Servië niet snel een betere trainer zal vinden.

Ik hoop alleen dat hij wat meer op de aanval durft te spelen. Oost Europese ploegen spelen toch vaak behoudend en op de counter, en Advocaat heeft die naam ook een beetje. Ik denk dat dit Servië (en wat er nog aan jonge spelers achter zit) in staat moet zijn om met goed voetbal dwingend te spelen.

8 september 2014 om 16:55

Hij zal wel van ze fouten geleerd hebben bij de overige clubs heeft hij het niet slecht gedaan er zijn zo wel meerdere top trainers doe fouten hebben gemaakt van gaal die zich niet kwalificeerde voor wk 2002 en zo zijn er nog paar op te noemen ik denk dat advocaat wel leuke resultaten zal boeken Servië heeft een goed elftal

8 september 2014 om 11:39

Ik als niet servier vind eigenlijk dat Dickie dit elftal niet verdient. Dickie kenmerkt zich als coach als een angsthaas die altijd wel een 6 of 7 presteert met het materiaal dat ie krijt.... maar nog nooit heb ik m sensationeel zien presteren met n ploeg. En eerlijk gezegd vind ik dat Servie dat met de mooie voetballers die ze hebben wel een x verdienen!

8 september 2014 om 11:46

jaa ik weet het niet ik hoop dat hij het wel goed doet.. tot nu toe hebben we alleen Antic gehad in 2009 die in de poule met onder andere Frankrijk 1e eindigde.
dus ik hoop dat dick dat nu ook doet met deze prachtige selectie

8 september 2014 om 11:51

Zou kunnen, maar weet je, Ygo's zijn gewoon liefhebbers van mooi voetbal. Jullie hebben nu ook een paar sierlijke spelers, daar past een coacjh bij die ook aanvallend durft te speleen. Dicky gaat jullie waarschijnlijk best naar het EK brengen, maar sensatie hoef je van hem niet te verwachten...

8 september 2014 om 11:39

Ah men... wat een elftal. Ook zoveel potentie, ervaring. Is Handanovic ook geen servier? Die keeper van Inter als ik mij niet vergis.

Ps. Ik had wel Markovic en Tadic omgedraaid.

8 september 2014 om 11:44

Handanovic is een Sloveen

8 september 2014 om 11:46

ja inderdaad daar heb ik me in vergist tadic n markovic !
en andanovic is een Sloveen

8 september 2014 om 11:58

Samir Handanovic is een Bosnier(moslim) die gevlucht is voor de oorlog naar Slovenie..

Als ik die opstelling zo bekijk hè, dan heeft die Dick daar toch een lekkere selectie zitten hoor. Ervaren krachten en veelbelovende talenten in een goede mix. Met een prima coach, wat Dick best wel kan zijn zo af en toe, kan dat team toch denk ik best hoge ogen gooien.

Deze opstelling en wissels van Servië tegen Frankrijk is gewoon beter dan de Nederlandse selectie, heel simpel.

8 september 2014 om 11:38

Ach hou aub op, Servië beter?

8 september 2014 om 11:53

Nederland blijft aanvallend sterker, Servie's verdediging daarentegen is ongelooflijk sterk.

8 september 2014 om 13:37

@Timmoty

Op papier hebben ze een aardige selectie. Maar absolute wereldtoppers hebben ze (nog) niet. Laat ze zich eerst maar eens plaatsen voor een EK, want dat hebben ze al 14 jaar niet gedaan. Daarna gaan we nog wel kijken of ze een betere selectie hebben dan Nederland.

Dit is echt een hele leuke uitdaging voor Dick Advocaat. In het voormalige Joegoslavië loopt echt ontzettend veel voetbaltalent rond en ook de vertegenwoordigde jeugdelftallen zijn al verschillende keren Europees kampioen geworden.

Het is aan Dick om Servië te plaatsen voor het komende EK in Frankrijk, wat zeker moet lukken. Het enige wat het land nog mist is een goede spits. Al is het wat dat betreft afwachten hoe Mitrovic (Anderlecht) zich de komende jaren zal ontwikkelen.

8 september 2014 om 14:06

Mitrovic wordt een topspits, is hij eigenlijk nu al bij anderlecht. Een echte afwerker.

Dick advocaat... total overschaate coach.
Ik weet niet wat de buitenlandse ploegen en teams in hem zien maar vind hem niet meer dan een gemiddelde coach.
Over zijn hele carriere heeft hij met 1 ploeg na niet echt iets bijzonders gepresteerd kijkend naar het beschikbare materiaal.

Is er iets gebeurd waardoor die niet in Belgrado wil wonen trouwens?

8 september 2014 om 11:33

haha niet zover ik weet .. het is wel een gigantische stad vergeleken met bijvoorbeeld amsterdam of rotterdam met wat criminaliteit maar dat heb je overal// verder wel een prachtige stad .. ik bedoel als dick zich gewoon niet op nauwe plekjes bevind haha dan moet het voor hem daar heerlijk goedkoop leven zijn in een prachtige stad !

8 september 2014 om 12:20

Gozer, waar heb je het over? Belgrado staat bekend als uiterst veilige stad in vergelijking met andere steden. Snap niet dat je nog durft die naam in je nickname te hebben en dit soort onzin te verkondigen.

8 september 2014 om 12:26

hahah kerel ik heb er 7 jaar gewoond voordat ik naar nl vertrok??? hoe bedoel je?? ik weet heus wel wat er speelt in mijn hoofdstad ??? lees jij servische kranten wel eens ?? of je leeft in een waan of je wilt niet bekennen dat naast dat het een prachtige stad is .. ook wel misdrijven voorkomen .. er gebeuren daar zat dingen .. maar zoals ik al zei het is een prachtige stad om te leven .. als je maar niet in verkeerde dingen terecht komt of in wijken waar er veel onrust is .

voorbeeld ik ben partizan fan ging en ga binnenkort ook naar tottenham thuis // je kan daar niet gewoon met een shirtje van rode ster of partizan lopen zonder risico ! zo iets kleins kan al je leven kosten .. en ik heb voorbeelden zat !

8 september 2014 om 12:56

Brate, wat een onzin praat je hier nou, de georganiseerde misdaad in Servie is alleen spelende tussen clans die ook van elkaar weten wie of wat erbij zit. De enige criminaliteit waar de gemiddelde mens mee te maken heeft in Belgrado is zakkenrollen, maar dat gebeurt in elke metropool. En jouw theorie over de doodsbedreigingen omtrent clubshirts raken ook kant noch wal, want dat is alleen een probleem in de blokken buiten het centrum van Belgrado, wat minder te makken heeft en waar de meeste ultra's gevestigd zijn. Belgrado is een fantastische stad om in te wonen, maar Dick Advocaat heeft gewoon geen trek in al het gezeik wat onlosmakend verbonden is met het verhuizen naar een nieuw land. Wat betreft de selectie, die is nu eindelijk op peil met een goede balans op alle linies. Aanvallers als Mitrović, Đorđević, Tadić en Marković zijn voor ieder land in onze poule een versterking. Een middenveld met Matić, Jojić en Ljajić is ook niet slecht. De verdediging heeft geen introductie nodig. Individueel heeft Servië gewoon een sterk team, maar het wordt tijd dat daar een ploeg van wordt gemaakt. Hopelijk kan Advocaat dit doen zonder inmenging van de corrupte bond of trieste spelersmakelaars. Ik krijg een bloeddruk van 200 bij 150 als ik Radosav Petrović en dergelijken bij het team zie zitten.

8 september 2014 om 13:16

dat tussen clans is waar .. dat is al jaren... en is ontstaan na de oorlog.
verder de criminaliteit zeg ik toch ook is er alleen als je jezelf in nauwe situaties bevind en op plekken waar je niet hoeft te zijn ??
maar dat wat sica zegt klopt gewoon niet dat het vergeleken met andere steden minder is.. dat is gewoon niet zo.. jij bent serviër jij leest vast ook wel de kranten als blic .. kurrir .. jij hebt miss ook wel familie zitten in servië en van hun hoor je het ook dagelijks .. als je mijn reacties goed leest zie je dat ik zeg ( het is een prachtige stad .. mijn lieveling hoofdstad op arde !! ) alleen dat er niks gebeurd is niet waar.

8 september 2014 om 11:34

Hehe, ik denk dat dit gewoon belastingvriendelijker is.

8 september 2014 om 11:54

Heeft niks met Belgrado te maken.
Hij zou ook de bondscoach van Marokko worden, maar de Marokkaanse bond eiste dat hij in Marokko kwam wonen en daar liep het op spaak.
Dickie wil gewoon lekker thuis in Nederland blijven wonen.

Dat zei hij bij België indertijd ook. En plots was hij weg naar een plek waar er meer te graaien viel.

Toptrainer hoor, maar niet loyaal en te veel money oriented. Dat laatste mag, maar wanneer je al 4 keer binnen bent voor de regen, dan zou de hebzucht wat mogen vervlakken. Niet bij hem dus. Maar goed, dat wisten ze bij België ook wel op voorhand.

Hij had afgelopen zomer met België op het WK kunnen staan en wie weet les petits Belges verder kunnen gebracht hebben dan die kwartfinale. Hij zal het wel niet toegeven, maar hij zal zich dit toch een héél klein beetje verzucht hebben.

8 september 2014 om 11:54

Compliment voor je zeer treffende reactie!

Op zich wel hilarisch om uit de mond van een moneyhopper te horen dat hij het niet voor het geld heeft gedaan

Of het gelukt was met Dick weet ik niet maar dat er, laat ik zeggen meer voetbal, uit deze ploeg te halen viel lijkt me duidelijk.

8 september 2014 om 12:28

Mocht ie 17 zijn en een meisje, we zouden het een Breezersletje genoemd hebben. hehe

Of ie echt België verder had gebracht, dat zullen we nooit weten. Mijn gevoel zegt van wel. Ik schat hem toch een stuk hoger in dan onze Willy.

Maar er zijn andere top-coaches met evenzeer goede elftallen snel huiswaarts gekeerd.

Naast resultaat, waar toch wat geluk bij komt kijken, heb je ook kwaliteit van het spel. Ik denk dat we onder Advocaat op dat segment vandaag verder zouden gestaan hebben.

Bovendien, ook al was zijn verblijf van korte duur, hij heeft toch wat los gemaakt hoor. Met hem is de professionalisering begonnen. Voor Advocaat er was, was nationale keuzeheer van België zijn, een veredelde hobby. Hij heeft er een beroep van gemaakt.

Ook de bond is zichzelf in vraag beginnen stellen en heeft toch op allerlei vlakken een serieuze inhaalbeweging gemaakt. Maar ze zijn er nog lang niet.

Neen, zeker geen rancune dat ie bij ons even te gast was. Maar het is wel een gold digger. Dat weer wel.

8 september 2014 om 13:02

Haha, inderdaad.

Ik heb verder niet zo'n goed beeld van Wilmots. Het lijkt me wel een people manager.

Hoe dan ook, het materiaal is er de komende tijd om er iets leuks van te maken.

8 september 2014 om 13:24

Goede motivator. Het is zo'n type waar je voor door het vuur wil gaan.

Op Belgische voetbal fora vinden ze het tactisch een nul, maar dat zeggen ze vooral omdat ze zelf Wilmots willen overstijgen. Ze willen in de verf zetten dat zij het allemaal beter kunnen en weten.

Ik vind hem tactisch net wel sterk. Speelt wel meestal hetzelfde systeem, maar dat is geen teken van zwakte. Af en toe past hij dit aan, ook tijdens de wedstrijd.

Hij doet meestal goede wissels, dus hij leest de wedstrijd wel goed.

Hij is vooral onervaren en dat komt soms tot uiting. Voorbeeldje: voor en op het WK amper geoefend op standaardfases. Terwijl die net zo belangrijk zijn. Zeker op een WK waar er wel wat ploegen een bus voor de goal zetten.

Maar ik denk wel dat hij hier uit geleerd heeft. Hij gaat die fout niet meer maken.

Al bij al, zeker tevreden, maar toch zou ik liever een coach aan het hoofd zien die de allure van de ploeg heeft.

8 september 2014 om 13:28

Later is gebleken dat de situatie tussen Advocaat en de Belgische voetbalbond niet goed was doordat Advocaat meerdere malen aangaf dat er te weinig professionaliteit binnen de Belgische voetbalbond was. Dit was een van de voornaamste redenen waarom hij toen weer vertrokken is. De Belgische voetbalbond nam zijn kritiek toen niet serieus.

Achteraf heeft de bond zich achter de oren gekrabd met als gevolg dat er wel naar zijn kritiek is geluisterd. Wilmots heeft dit later ook zelf aangegeven in een interview. Dus gold digger is makkelijk gezegd, al is het wel enigszins kortzichtig en kinderachtig om dat te zeggen.

8 september 2014 om 13:55

U verwachtte natuurlijk dat ie zou zeggen:

"hallo, ik ben Dick Kapoen en ik koos voor de poen". Neen, toch?

Dat het allemaal wat beter kon bij die bond, da's zonder meer waar. Maar dat als excuus gebruiken terwijl je nét in dienst bent...neen. Overruled, niet geloofwaardig.

En al zeker dat ze hem heus wel de nodige macht hadden gegeven om een transitie in het werk te stellen.

Ach neen, de roebels en het persoonlijk onderhoud met Poetin zal wel meer indruk gemaakt hebben.

8 september 2014 om 14:14

Wees eens eerlijk. De uitdaging die hij bij Rusland kreeg is vele malen groter dan bij Belgie, het land waarbij er nog weinig professionaliteit te zien was en ook niets gedaan werd aan zijn kritiek. Rusland heeft op de lange termijn gewoon veel meer mogelijkheden. Daar werd hij ook serieus genomen. Logische keuze.

Of wil je beweren dat wanneer je werkgever je uitlacht om je ideeën. Dat er dan een andere werkgever is die je een aanbod doet, en je wel serieus neemt, dan is de keuze volgens mij heel simpel.

Dat hij in dit geval meer is gaan verdienen staat hier los van. Voor minder geld had hij het waarschijnlijk ook gedaan omdat er geen prettige situatie voor hem was bij Belgie.

8 september 2014 om 14:47

U gaat er vanuit dat in Rusland alles wel in orde is.
Ik betwijfel dat. Ooit al in Rusland geweest? Ja? Dan zou u het ook betwijfelen.

Komt nog eens bij dat op zijn niveau, je wel even rond gaat bellen hoe het eraan toegaat bij je eventuele toekomstige werkgever. Dat doe ik zelfs. Ik teken nergens ergens blind. Dickie is te geslepen omdat niet te doen. Hij moet min of meer geweten hebben hoe het er bij de Belgische bond aan toe ging.

Volgens mij werden zijn ideeën helemaal niet weggelachen. Wel waren sommige van zijn vragen financieel niet haalbaar. Zou best kunnen dat ze er ook niet de financiën voor vrij wilden maken. Zoiets moet je ook wat verdienen eh. Als nieuwe werknemer stel je in het begin nooit te veel eisen, dat doe je wanneer je iets bewezen hebt bij je werkgever.

Misschien dat hij zich ook wat mispakte aan de Belgische cultuur?
Nederlanders zijn direct, Belgen zijn wat politieker hierin.

Ook de manier van werken is compleet anders. Ik kan het weten, heb zelf jaren in Nederland bij diverse bedrijven gezeten.

Het is een beetje cliché, maar zo werkt het in Nederland doorgaans:
Weken en maanden palaveren, vergaderen en plannen. Meestal te lang. Iedereen moet en mag zijn zeg doen. Maar goed wanneer alles op papier staat, dan gaan ze wel als een speer.

Zo werkt het dan weer in België:
Niet te veel papierwerk, niet te veel vergaderen. Gewoon direct beginnen, we zien wel waar we uitkomen. Moeten ze soms dingen overnieuw doen, maar ze komen er wel.

Grotere uitdaging? De premature nieuwe lichting van de RD naar het EK en daarna het WK brengen leek me anders een mooi project. De groep van nu was er toen al eh, alleen 4 jaar jonger en héél groen achter de oren.

Hij was pas al in dienst en begon al te melken over AZ, hij beloofde plechtig dat hij er niks mee zou doen. Beetje later zat ie er toch. Toonbeeld van loyaliteit is dit. En betrouwbaarheid ook al.

Daar is de kiem gelegd om ineens maar door te trekken richting Rusland.

En dan is er nog zijn waslijst met clubs waar ie voor gewerkt heeft. Het is een jobhopper en hij weet het. Nu u nog.

Ook gaf ie zelf wel degelijk toe dat het geld een rol speelde, hij zwakte het gewoon wat af met 'ik koos ook voor het geld'.

Zie ook:

Advocaat verbrak zijn contract bij de Kbvb om voor Rusland te gaan werken. De 62-jarige Hagenaar geeft toe dat het financiële plaatje daarbij ook belangrijk was. "ik koos ook voor het geld.

hln.be/hln/nl/923/sport/article/detail/1121796/201...

Weet u wat het loonverschil was tussen Rusland en België?

België: 1 miljoen euro per jaar
Rusland: 6 miljoen euro per jaar

In zijn plaats was ik wellicht ook vertrokken, maar dan zonder de cinema en het natrappen.

8 september 2014 om 17:32

Ja ik ben in Rusland geweest. Het was dan niet voetbalgerelateerd maar voor zaken (export, verkoop en distributie). In mijn ogen zijn er wel dingen gaande in Rusland die ik graag anders zou zien. Neemt niet weg dat er op hogere niveaus, zeer professioneel gewerkt wordt.

"zoiets moet je ook wat verdienen eh." Hiermee spreek je jezelf enigszins tegen. Bij het ondertekenen van het contract heeft de Belgische Voetbalbond een coach binnengehaald uit Nederland (met de directere benadering dan Belgen zoals jij min of meer zegt, daarbij is het een Hagenees die al helemaal niet op zijn mondje gevallen is). Wanneer het meteen duidelijk is wat er beter kan is het dan onnodig om af te wachten. Het is immers geen gewone job, bondscoach.

Dan de lichting van de Rode Duivels, ikzelf ben daar niet echt van onder de indruk. Het is zo dat er nu meer talent doorbreekt dan voorheen. Maar spelers die echt het verschil kunnen maken heeft België nog niet. Ook zijn er geen goede backs (veredelde centrumverdedigers). Het is er nu nog steeds niet uitgekomen. Maar dit terzijde.

Dat gedoe met AZ. De Belgische Voetbalbond heeft hier zelf toestemming voor gegeven. Ik zie hier geen probleem. Advocaat heeft toen toegezegd dat het alleen voor dat seizoen zou zijn. Dat is het ook geweest.

Wat is er mis met een waslijst van clubs?

Zoals jij al citeert: "de 62-jarige Hagenaar geeft toe dat het financiële plaatje daarbij ook belangrijk was". Het interessante zit hem in het woordje 'ook'. Daarmee doelt hln waarschijnlijk op de moeizame samenwerking met de Belgische Voetbalbond. Voor het Belgische publiek is het populistisch om dat niet te benoemen en te zeggen dat hij voor het geld gaat. De periode van Advocaat bij Belgie heeft Belgie geen cent gekost, er is zelfs voor betaald, gezien zijn afkoopsom voor het contract van bijna een miljoen. Gratis advies.

Loonsverschil is logisch. Als bondscoach van Rusland zijnde hoort dat salaris erbij om serieus te kunnen worden genomen. Dat is een verschil in cultuur, zoals je ook het verschil tussen Belgie en Nederland aangaf.

Maar nogmaals, zonder het gevoel dat je serieus genomen wordt, is het lastig werken. Dan ga je op zoek naar wat anders. Dat die baan beter betaalde is dan mooi meegenomen. Hierbij stop ik de discussie want we gaan te ver offtopic.

Ik denk dat Advocaat het goed gaat doen bij Servië. Complete selectie hebben ze.

Matic vind ik echt een geweldige speler , zeker 1 van de beste op zijn positie . bij Chelsea zeer waardevol.

Servie kan een hele gevaarlijke outsider worden als ze het EK 2016 halen.

Servie word laatste, waardeloze spelers (alleen Ljajic en Kolarov) van enige waarde

8 september 2014 om 12:20

kijk ik dacht even is hij het waard met zo reactie ... zal ik hierop reageren hahah .. maar ik denk dat je dit gewoon als provocerend hebt geplaatst en zelf wel weet wat er in servië rondloopt en het niet alleen ljajic die overigens nooit in de basis staat ( wat hij wel verdiend vind ik bij servië ) en kolarov zijn.
maar dat er namen rondlopen die bijvoorbeeld bij chelsea spelen ( matic- ivanovic ) en toch ook een subotis een markovic die bij dortmund en liverpool spelen .. en zo heb je nog zat andere spelers.. maar of jij wil provoceren ?? haha of je hebt totaal geen verstand van voetbal !

8 september 2014 om 12:46

Ik raad je aan om je telefoon of laptop uit te zetten als je de volgende keer weer in de coffeeshop zit, want veel nuttigs komt er niet uit.

8 september 2014 om 18:38

Hahhaa sorry maar ik kom echt niet meer bij van het lachen hahahha. Ivanovic basisspeler bij Chelsea geen waarde ? Matic basisspeler van Chelsea geen waarde? Markovic geen waarde ? Hahaa ik voel die haat van de Albaneesjes gewoon echt heerlijk. Cana is natuurlijk over de top toch ahahha. KOCMET !!!

Ik vind Servië een geweldig team. Deze ploeg gaat ook zeker het ek halen in 2018!!

Servië heeft een prachtig talentvol team die naar mijn mening veruit de beste ploeg van de groep is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren