Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat blij met nieuwe namen: ‘Maar het is nog maar een voorlopige lijst’

Laatste update:

Dick Advocaat nam enkele verrassende namen op in zijn 35-koppige voorselectie voor de aankomende WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden. De bondscoach van het Nederlands elftal heeft onder anderen Klaas-Jan Huntelaar en Daryl Janmaat op zijn lijst staan en bij OnsOranje licht Advocaat zijn keuzes toe.

"Het is bewust een grote lijst, omdat veel spelers niet spelen of geblesseerd zijn. En dus hebben we de keuze wat groter gemaakt", aldus de keuzeheer van Oranje. "Het is dezelfde lijst als de vorige keer, alleen nu met Janmaat en Huntelaar erbij. Maar het is nog maar een voorlopige lijst: we moeten natuurlijk rekening houden met hoe de spelers er straks voor staan", weet Advocaat, die afwacht hoe de blessure van de eveneens opgenomen Robin van Persie zich ontwikkelt.

Advocaat prijst Huntelaar en Janmaat. "Huntelaar heeft de laatste weken goed gespeeld. En Janmaat speelt de laatste weken weer mee met Watford, dus ook hem houden we goed in de gaten", aldus de oefenmeester, die vertrouwen heeft in een goede afloop. "Ik vind dat we ons na die 4-0 nederlaag tegen Frankrijk goed gerevancheerd hebben tegen Bulgarije. Iedereen denkt maar dat dat simpel is, maar dat is niet zo. Met 3-1 winnen is een uitstekend resultaat, dat moeten we meenemen naar de volgende twee wedstrijden."

Denk jij dat het Nederlands elftal gaat winnen van Wit-Rusland en Zweden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Jongens als Janmaat, Huntelaar en Babel geven niet zozeer een kwaliteitsimpuls maar geven je wel mogelijkheden kwa spel. Met Tete, Veltman, en Fosu Mensah heb je spelers die verdedigend prima zijn maar aanvallend geen klap voor de neus waard zijn. Babel is een spits die uit de omschakeling gevaarlijk kan zijn, en Huntelaar is een constante goaltjesdief gebleken zelfs in zijn nadagen.

19 september 2017 om 16:19

Fosu-Mensah is een centrale verdediger. Waarom zou hij aanvallend 'een klap voor de neus' waard moeten zijn?

Ik vind het bovenal apart dat er 3 rechtsbacks zijn opgeroepen, maar liefst 7 centrale verdedigers en maar 1 linksback.

Je kan Ake en Indi wel als linksback zien, maar beiden spelen daar allang niet meer bij hun clubs. Laat dan minimaal 1 speler van het rijtje de Ligt, Rekik, Ake en Indi vallen ten faveure van iemand die wekelijks linksback speelt. Dan neem je toch gewoon Pieters, van Aanholt of Willems mee? Ik heb niets van Willems gezien nog, bij op Whoscored staat hij qua cijfer op plek 25 van alle Bundesliga spelers. Echt slecht zal hij het dan niet doen en hij kan iig toch een aardige voorzet geven.

Sowieso had van Dijk er ook wel weer bij gemogen. Als bondscoach moet je toch op de hoogte zijn dat die man weer 2x bij jong heeft gespeeld, alweer heeft ingevallen bij het hoofdteam en aan kunnen nemen dat hij de komende weken nog zeker minuten gaat maken.

Daarnaast snap ik niet dat Leroy Fer er niet bij is. Van de Beek, Klaassen, Propper en van Ginkel zijn qua middenvelders op veel punten vergelijkbare types, terwijl Fer iets brengt wat geen van hen kan bieden. Hij brengt een fysiek wat we verder veelal ontberen in de selectie. Zeker tegen tegenstanders die de boel dicht gaan gooien is de aanwezigheid van van Dijk en Fer toch gewoon gewenst bij standaard situaties.

19 september 2017 om 16:29

Voorlopige selectie. Dus hij zal de situatie van Dijk wel in de gaten houden. Wanneer hij aankomende weken gewoon weer minuten gaat maken dan zal hij er alsnog bijgeroepen kunnen worden. Snap wel dat hij dat nu nog niet doet.

19 september 2017 om 16:29

Ja Willems zou een goede zijn om erbij te halen, zeker met de spitsen die in vorm zijn bij ons (dost, Huntelaar) Willems is zo'n beetje de enige linkspoot die hem fatsoenlijk voor kan slingeren. Vorig jaar was hij echter zo matig dat hij wel een goede serie neer moet zetten voordat we hem weer op zouden moeten roepen.

Fer is een beetje de Fellaini van Nederland, een breekijzer en een fysiek powerhouse op het middenveld. Hij is buiten zijn kopkracht echter eenzelfde type als Klaassen en Wijnaldum, Strootman en Vilhena. Een buffelaar, van Ginkel en Propper staan blijkbaar ook nog boven hem in de pikorde. Al hebben die wel wat meer scorend vermogen.

19 september 2017 om 17:06

Gebaseerd op wat zal van Dijk er wel bij komen? Hij geeft juist aan dat dit een grotere lijst is omdat bepaalde spelers niet spelen. Van Dijk selecteren! En zo ontbreken er nog wel wat namen.

19 september 2017 om 17:08

Helemaal eens met oog op selecteren van Fer en van. Je hebt power nodig om die doelpunten te maken. En natuurlijk persoonlijkheden.

19 september 2017 om 18:51

Zijn alle 3 beter dan een vincent Jansen die maar wat doet. Meneer ren je rot maar raakt geen knikker. Advocaat moet selecteren op spelers die presteren en veel spelen enniks anders. Jan Maat is beter dan Kasdorp en Veltman bij elkaar.

20 september 2017 om 08:30

Toch nog iemand positief over veltman

Leer het nou gewoon een keer en speel of:

4-3-3 met Tete en Pieters als backs, of 5-2-3/5-3-2 met Karsdorp en Haps.

Men blijft aankloten, zet centraal de Vrij naast v. Dijk, speel je met 3 centrale zou ik er een linkspoot bijzetten, Indi, Hoedt, maar ook Viergever of v.d. Heijden zou geen schande zijn!

Middenveld veel samen laten spelen en trainen om automatismen erin te krijgen met Vilhena, Klaassen en Wijnaldum.

Voorin kijken of je met (echte) vleugels wil spelen, wil je dat zet dan Robben gewoon links en Promes rechts, met Dost als target man.

Je kan gaan voor geen diepe spits, dan speelt er een 10 die uitzakt en Robben met Promes op de "verkeerde" flank zodat deze naar binnen kunnen.

Andere optie is een links (Janssen of v. Persie) en rechtspoot (Dost, Huntelaar, de Jong, etc.) samen neer te zetten.

Maar een Babel, Elia, Affelay, etc. moet je niet meer naar terug grijpen, VERGANE GLORIE!

19 september 2017 om 16:25

Toen je al zei dat Viergever en v.d. Heijden geen schande zouden zijn voor het Nederlands elftal stopte ik al met lezen

19 september 2017 om 16:51

Het zouden ook niet mijn eerste keuzes zijn, maar ik ben er wel van overtuigd dat ze op dit moment echt beter zijn dan De Ligt. De Ligt wordt waarschijnlijk wel beter dan die twee uiteindelijk, maar op dit moment is hij dat nog niet in mijn ogen.

Dat je stopt met lezen is uiterst zwak en het is nog sneuer dat je dat trots vermeldt. Spray maakt een punt graag een linkspoot erbij te willen, noemt Indi en Hoedt en vd Heijden en Viergever daarna. Als je met 3 centrale verdedigers wil spelen heb je er minimaal drie nodig die aan de linkerkant kunnen, hij noemt er vier. En dan heel erg vallen over die laatste twee namen, ga liever eens in op de rest van zijn post. Je pakt nu het minst belangrijke onderdeel eruit, de derde en vierde keuze voor een van de drie centrale plekken achterin.

19 september 2017 om 17:10

Ja dat mag, maar die hebben wel al een en ander meegemaakt, kunnen perfect naast/tussen die twee gasten in spelen.

19 september 2017 om 16:30

Ik zag Hoedt van het weekend spelen en dat deed hij bij Southampton veel beter dan in het NL elftal. Naar de middenlijn dribbelen en een crosspass op Robben, Memphis of Promes kan hij wel. Dat doet hij ook op Tadic waar door er kansen ontstaan om een actie te maken of een voorzet te geven.

Zweden wordt een lastige pot, Wit-Rusland lijkt op papier een makkie, maar deze wonnen ook gewoon van Bulgarije. Kortom ik durf hier geen geld op te zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren