Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advies voor ‘Golden Boy’: ‘Hij is mentaal nog niet klaar voor Bayern’

Laatste update:

Owen Hargreaves raadt Raheem Sterling een transfer af. De vleugelspeler, die zaterdag nog de Golden Boy-award ontving, heeft zijn contract bij Liverpool nog niet verlengd en wordt gelinkt met een overstap naar clubs als Real Madrid, Bayern München, Chelsea en Paris Saint-Germain. Oud-middenvelder Hargreaves denkt dat de Engels international echter beter op Anfield kan blijven.

/

“Hij moet nog een paar jaar bij Liverpool blijven, dat is het beste voor zijn ontwikkeling. Hij is op mentaal gebied nog niet zo ver om zo’n stap te maken. Bayern is een van de beste clubs in de wereld en Josep Guardiola is een geweldige trainer en er is bijna geen betere bestemming mogelijk voor Sterling. Hij zou er goed passen, maar hij moet gewoon nog langer op Anfield blijven”, is Hargreaves duidelijk in de Daily Mirror.

Brendan Rodgers is namelijk ook een topcoach die Sterling kan helpen bij diens verdere ontwikkeling.” Liverpool zou in het contract van Sterling, dat nog tot 2017 doorloopt, naar verluidt een gelimiteerde transfersom van circa 75 miljoen euro laten opnemen om de geïnteresseerde clubs op afstand te houden. Het weeksalaris van Sterling moet worden verhoogd van 35.000 naar 125.000 euro.

Ben jij het met Owen Hargreaves eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hargreaves heeft gelijk. Laat Sterling eerst nog maar wat meer ervaring opdoen in de Premier League. Vorige week zag je in de wedstrijd tegen Man Utd dat hij totaal niet efficiënt is. Hij zorgt zeer zeker voor dreiging, maar hij moet en kan nog veel bepalender worden.

21 december 2014 om 12:49

Precies, als hij werkt aan zn afwerking kan hij echt een grote worden.

Zou zeker beter zijn als hij daar blijft, hij zou om dit moment bij geen enkele echte topclub in de basis kunnen komen en al helemaal niet bij bayern met de beste rechtshalf vd wereld genaamd Robben

Guardiola stopt zijn hoofd toch vol met instructies, terwijl Sterling juist veel vrijheid nodig heeft.

Rodgers geeft iedereen veel vrijheid lijkt het wel, terwijl er wel wat structuur mag komen in de rest van de ploeg. Maar met die gekke, wisselende opstellingen wordt dat sowieso lastig.

21 december 2014 om 12:45

Terwijl het individu onder Guardiola toch telkenmale excelleert. Bijzonder is dat, waarschijnlijk zal het wel niet kloppen wat je zegt.

21 december 2014 om 13:00

Excelleert, wie, wat, wanneer en hoe? Aan het hoofd staan van een door van Gaal opgeleide volwassen groep die klaar is om te oogsten (prijzen te pakken).

Met zijn perfectionisme en tactische vastberadenheid laat hij het als een geoliede machine lopen. Op individueel vlak dus helemaal niets.....

Enigste namen die zijn doorgebroken onder Pep zijn Busquets (debuut bij Rijkaard) en Pique (opgeleid door Man Utd). Dus nou nou, wat een invloed. En zijn aankopen en flops (ff snel uit het hoofd): verkopen Eto'o, Ibra flop, Hleb flop, Song flop, Mascherano voor lange duur ook.

Sorry, maar aan mijn reactie kun je wel merken dat ik alles rond pep vrij opgeblazen vind.

21 december 2014 om 13:05

Pedro. Messi in de spits zetten terwijl het verstand zegt dat hij beter op de flank kan. Iniesta en Xavi zijn van goede voetballers doorgegroeid naar absolute wereldtop. Ik denk dat de toegevoegde waarde van Guardiola nogal onderschat wordt.

21 december 2014 om 13:18

Mwah, vind ik overdreven. Messi in de spits zetten, zou een experiment zijn van bijna elke trainer. Messi scoorde er toen al enorm op los en kon centraal wellicht nog meer als spil fungeren.

Moet je echt met iets anders komen dan dat. Vind ik de actie van De Boer om Eriksen tegen City in de spits te zetten, gedurfder, maar ook niet zo extreem bijzonder.

21 december 2014 om 13:54

calm dat is achteraf makkelijk zeggen.

Maar toen had je wel Ibra in je team die wissel moest. Geen enkele trainer zou ibra op bank zetten zodat messi midden kon spelen.

21 december 2014 om 14:33

@schop1989

Ik zal niet zeggen dat Van Gaal niet van waarde is geweest voor Bayern. Maar die is al 4 jaar weg en het team ziet er nu ook wel wat anders uit. Bovendien werd Van Gaal ontslagen omdat het in 2011 totaal vierkant draaide bij Bayern.

Bayern speelt uitstekend voetbal en Barcelona was een van de beste teams ooit onder hem. Niet veel coaches zijn al zo succesvol geweest als Pep. Dus als het zo gemakkelijk is als jij liet uitschijnen waarom kan dan niet iedereen het?

Onder Guardiola won Barcelona 14 trofeeën in 4 seizoenen, sinds hij weg is, zitten ze aan 1 trofee in 2 seizoenen en zowat elke speler is er op achteruitgegaan.
Guardiola is gewoon een toptrainer.

21 december 2014 om 14:33

@schop1989

Ik zal niet zeggen dat Van Gaal niet van waarde is geweest voor Bayern. Maar die is al 4 jaar weg en het team ziet er nu ook wel wat anders uit. Bovendien werd Van Gaal ontslagen omdat het in 2011 totaal vierkant draaide bij Bayern.

Bayern speelt uitstekend voetbal en Barcelona was een van de beste teams ooit onder hem. Niet veel coaches zijn al zo succesvol geweest als Pep. Dus als het zo gemakkelijk is als jij liet uitschijnen waarom kan dan niet iedereen het?

Onder Guardiola won Barcelona 14 trofeeën in 4 seizoenen, sinds hij weg is, zitten ze aan 1 trofee in 2 seizoenen en zowat elke speler is er op achteruitgegaan.
Guardiola is gewoon een toptrainer.

21 december 2014 om 15:19

@maryske

Nou eigenlijk is Guardiola met slimme woorden vertrokken. Hij noemde het zelf 'het niet meer kunnen motiveren van spelers'. Ik noem het meer het aan zien komen dat de belangrijkste spelers in het team los van Messi(xavi, Iniesta, Puyol, Dani Alves) niveau zullen gaan verliezen door leeftijd en het niet meer mogelijk zal zijn om te presteren zoals ze deden met die enorme snelheid. Het moge dan duidelijk zijn dat het ook gewoon onder Guardiola uiteindelijk mis was gegaan. Na te domineren komen clubs altijd in een fase van sportieve recessie. Dat is het logisch vervolg vaak van domineren, het kan nooit te lang vast worden gehouden omdat er altijd te lang aan het spel, spelers en tactische opvatting wordt vast gehouden.

Guardiola koos dus voor de meest veilige optie om zijn naam hoog te houden(die terecht hoog is/was/is) en dat was Bayern.

Een team dat net met een extreem gebalanceerd elftal de CL had gewonnen en Guardiola vrijheid kreeg om verder aan te sleutelen.

En dat is begrijpelijk.

21 december 2014 om 13:01

Was jij ook zo iemand die bij de komst van Guardiola zei dat Robben maar beter kon vertrekken omdat Guardiola niet met ego's kon werken, en daardoor de beste kwaliteiten van Robben onbenut zou laten?

21 december 2014 om 13:28

Nee. Nu heeft Robben ook niet zo'n ego zoals bijvoorbeeld Ibrahimovic trouwens.

liverpool is een schande team , hij moet daar onmiddelijk weg , zonder tijd te verliezenn onmiddelijk naar bayern dat zou een top club voor hem zijn ,waar hij zich beterr ontwikkeld dan bij dat geestloze liverpool

Is misschien momenteel nog te licht. Maar ik zou hem met genoegen ruilen tegen shaqiri met bijbetaling van zo een 5 tot 8 miljoen van bayern. Kan raheem de eerste tijd even wennen in Duitsland, rouleren met ribery. En over een jaartje of 2 a 3 de plek van ribery definitief overnemen.

21 december 2014 om 16:56

Denk dat dat dan eerder 20 miljoen bijbetalen wordt.

@gnst shaqiri is echt een goede voetballer liet hij ook op het wk zien
sterling is een botje niet sterk

shaqiri is 23 jaar vandaar hij wat meer fysiek heeft, sterling pas 19 jaar er zal flink betaalt moeten worden ookal mag shaqiri naar anfield in de ruil van (sterling) hij word met de tijd verschrikkelijker kan bij bayern nog beter worden , deze vergelijking klopt niet echt van je gappie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren