Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Adriaanse adviseert Van Gaal: ‘Op WK zijn die twee er nog niet klaar voor’

Laatste update:

Louis van Gaal is er nog niet over uit wie volgend jaar zomer op het WK in Brazilië het verdedigende centrum van het Nederlands elftal moet gaan vormen. Co Adriaanse heeft wel een duidelijke mening gevormd. De clubloze coach stelt dat Karim Rekik en Joël Veltman de toekomst van het Nederlandse voetbal zijn, maar dat ze er nu nog niet klaar voor zijn.

/

Adriaanse komt met twee opvallende namen: Joris Mathijsen en Douglas. “Van Gaal moet kiezen voor de beste verdedigers, en dat zijn op dit moment Mathijsen en Douglas. Je hebt met die twee een linkspoot en een rechtspoot. Je hebt snelheid, ervaring, fysieke kracht”, vertelde hij bij Studio Voetbal. Mathijsen is bij Feyenoord echter niet zeker van zijn basisplaats, terwijl Douglas bij Dinamo Moskou alleen maar nationale wedstrijden afwerkt.

"Veltman en Rekik zijn van nature slimmere voetballers met meer gogme", erkent Adriaanse, die aangeeft dat een WK moet worden gespeeld om te winnen. “Dus ga daarna pas met die jongens aan de slag." Oud-international Ruud Gullit zou voor Bruno Martins Indi en Jeffrey Bruma kiezen, terwijl Jan Mulder de verdediging van Oranje gewoon ‘een ramp’ vindt.

Wie zou jij sowieso niet in de basis zetten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

co die blijft maar bij deze 2 mannen als centrum , maar daar snap ik echt helemaal niks van. douglas speelde zo dramatisch slecht het afgelopen jaar biji twente. ik moet eerlijk toegeven dat ik hem bij moskou nog geen minuut in de gaten heb gehouden, maar als het geweldig was geweest hadden we er vast wel wat meer van gehoord.
en ja, mathijssen kiest hij alleen omdat hij er zelf mee heeft gewerkt toen joris nog een goede verdediger was. Maar die heeft zijn beste tijd gehad. voor ervaring is hij bruikbaar v oor koeman, maar op een wk wil je hem er echt niet bij hebben hoor...
Ik zou persoonlijk voor een centrum met indi en vlaar gaan. vlaar is verdedigend sterker dan de andere spelers en indi heeft vind ik net iets meer verdedigende kwaliteiten dan de rest en een goede opbouw. devrij en bruma ben ik geen fan van, en veltman en rekik moeten eerst maar eens over een langere periode goede wedstrijden spelen, maar die vind ik wel hét duo voor de toekomst.

18 november 2013 om 07:44

Las in de VI dat hij basiskracht is bij een team dat als nieuwe, frisse outsider voor de titel bekendstaat. In Rusland hoef je niet op een makkelijke tegenstander te rekenen, dus dat hij daar het vertrouwen krijgt zegt al veel. We weten in ieder geval dat Douglas kracht en snelheid heeft. Een echte mandekker dus. Als je daar iemand met inzicht en een goeie pass hebt saan ( veltman?), dan ben je qua achterhoede al een grote stap verder.

18 november 2013 om 09:09

Douglas speelt momenteel goed in Rusland en staat 2e en is snel

Mathijssen is volgens mij te traag voor het wereldniveau maar goed de jonkies zijn ook te bleu voor het wereldniveau en er moet toch wat opgesteld worden, tja wat is wijsheid?

18 november 2013 om 13:22

@pim
Jij heb uiteraard een zwak voor Veltman, omdat je enigszins gekleurd kijkt,
Centraal heeft Co mijn inziens gelijk.
Maar de back positie zou ik rechts vd Wiel kiezen. Janmaat is opbouwend goed,maar beperkt met verdedigen. Linksback zou ik het even niet weten. Misschien v Dijk? In ieder geval geen Willems hoop ik

Wat fijn dat we als voetbalzone leden het allemaal eens zijn dat Mathijssen in ieder geval niet meer serieus als international mee kan. Bij Feijenoord gaat het nog redelijk als hij speelt, maar dat ligt ook meer aan het discutabele niveau van de Eredivisie. Veltman kan ik niet echt een serieus oordeel over geven, die heb ik echt nog nooit zien spelen. Rekik moet het maar eens dit seizoen laten zien, want die heeft nog vrij weinig ervaring, en BMI en de Vrij moeten constant beter gaan presteren. Douglas ben ik geen fan van, al is hij wel sterk in de duels.

18 november 2013 om 01:10

Ik vind mathijsen samen met indi de enige twee opties links centraal omdat ik een matige rechtspoot op die plek geen verbetering vind en een onervaren talent een te groot risico.

18 november 2013 om 01:13

Rekik dan?

18 november 2013 om 09:10

op Douglas na zijn alle spelers die je noemt actief in de Eredivsie en zijn ze net als Mathijssen niet bijzonder opvallend constant of goed, dus dat zijn dan geen argumenten

18 november 2013 om 14:19

Verschil is wel dat al die andere opties niet op hun retour zijn. Mathijssen is gewoon te langzaam om te voetballen met veel ruimte in zn rug, iets dat het Nederlands Elftal graag doet.

Ik ben sowieso voor jongere verdedigers, we gaan toch niet veel presteren op het WK. Laat dan maar wat jonge gasten ervaring opdoen voor het komende EK, dat ze er dan wel kunnen staan en weer bevestigd krijgen wat er nodig is in de top.

Maar wie zou jij dan graag zien in de verdediging?

21 november 2013 om 18:40

het maakt mij niet veel uit wie er in staat, ze komen allemaal tekort, dus dan de minst slechtse

ik zou een keuze maken uit (inclusief bezetting vd bank) en dan een mix van talent, ervaring en kwaliteit:

Bouhlarouz
Blind
van Dijk
Rekik
Bruma
vd Wiel
Emanuelson
Bmi
Veltman
Janmaat
Vlaar

Verdorie, waarom wilt niemand Virgil van Dijk in de basis zetten. Speelde tegen Ajax twee sterke wedstrijden. Toch wilt Co Adriaanse Joris Mathijssen erbij halen. Kom op Van Gaal, roep Van Dijk op.

18 november 2013 om 00:59

Denk dat Van Gaal vindt dat Van Dijk en Douglas voetballend niet goed genoeg zijn. Ik denk dus dat beide spelers meer kans maken als er na het WK een nieuwe bondscoach is.

18 november 2013 om 10:21

Maar toch zul je in sommige wedstrijden (zeker op een wk) denk ik wel zulke spelers nodig hebben. Beulen die de tegenstander opvreten en afmatten.
Daarnaast haal je extra gevaar in huis bij corners.

18 november 2013 om 01:00

kan niet opbouwen (of iig niet zo goed als de rest), wat van gaal wilt van zn verdedigers. en vraag me af of hij ook zo goed is als hij moet verdedigen met ruimte in zn rug en of hij bruikbaar is op de helft vd tegenstander (muv corners)

18 november 2013 om 10:09

Als je iedereen die tegen Ajax sterk speelt moet gaan oproepen dan kan je de halve Eredivisie meenemen naar het WK.

18 november 2013 om 11:01

Omdat van Dijk geen ervaring heeft met voetballen bij een topclub. Hiermee doel ik op clubs als Psv, feyenoord en ajax waarbij de druk hoger is en er meer van je gevraagd wordt. (bij feyenoord is dit de laatste tijd ook iets minder geworden)

Dat dit bij Celtic meer het geval is is leuk, maar in een competitie waarbij de rest van de club het niveau jupiler league is is het ook gewoon een schande als je het slecht doet. Dus het is logisch dat het daar goed gaat aangezien de kwaliteit van celtic veel hoger ligt dan bij de rest van de competitie.

Man man man, wat lulde die Adriaanse samen met Arno Vermeulen toch een eind weg.. Wat deze mannen zeiden, ging nergens over. Achteraf lullen dat een Ajax of PSV voor Honda had moeten gaan, Mathijsen in het centrum van Oranje op het WK.. Ik heb me doodgeërgerd aan deze twee wijsneuzen, en dat is niet de eerste keer!

18 november 2013 om 05:45

Ik vind dat zij nog wel nadenken over wat ze zeggen en op voetbaltechnisch gebied erg zinnig zijn. Gullit, daar erger ik me aan. Dingen napraten en zelf geen moment de diepte in. Trouwens, dat moment waar Vermeulen zegt dat Gullit geen bondscoach kan worden is gouden tv

18 november 2013 om 07:24

Dat is ook het enige moment dat arno iets zinnigs zei. De opmerking 'ik kan me goed inleven in hoe vGaal denkt'. Wat een arrogante kwal. Bleef maar stug volhouden aan clasie met alle respect die ontstijgt het niveau misschien van feyenoord maar niet in europa.

18 november 2013 om 09:12

dat jij je ergert aan mensen met voetbalvisie vind ik niet zo interessant, we hebben niet veel smaken achterin, en elke speler die je opnoemt daarvoor kunnen we met de nodige kritiek bekijken want we hebben nu eenmaal geen lichting topverdedigers bij Oranje

18 november 2013 om 11:10

Je weet dat je nu zegt dat arno vermeulen voetbalvisie heeft he?

Als je dat door hebt zou ik je voorstellen om hier uit te loggen en jezelf aan te gaan melden bij een hockeysite ofzo.

18 november 2013 om 13:58

Mensen met voetbalverstand? Co Adriaanse noemt alleen maar spelers op die onder zijn leiding hebben gestaan en nu een beetje in de vergetelheid dreigen te raken en Arno Vermeulen beweert dat Ajax of PSV er toch wel goed aan gedaan hadden Honda destijds te halen (zover is iedereen in Nederland inmiddels al, dacht ik..). Dat noem ik nou bepaald voetbalverstand.

21 november 2013 om 18:55

iedereen die iets over voetbal zegt kan nooit altijd alleen onzin vertellen of altijd zinnige dingen

nu heeft ie er aardig kijk op ja

het is gewoon een feit dat we geen verdedigers of keepers hebben spelen bij CL deelnemers in de grote buitenlandse competities op vd Wiel na

dus we kunnen gaan roepen dat steeds de verkeerde verdedigers worden opgeroepen, maar we hebben niets anders!!

Haha, iedereen heeft echt verschillende keuzes, dat laat zien hoe onstabiel het achterin is, het is serieus een werkelijk drama. Ik zeg gewoon vd wiel vlaar van dijk blind. Met denswil en veltman als youngboys op de bank en dat gewoon lekker laten staan.

18 november 2013 om 01:13

En geen janmaat, de vrij en bmi omdat ze het verkeerde shirt aanhebben?

18 november 2013 om 01:41

Neen, omdat vd wiel in een betere ploeg speelt, vlaar in een betere competitie en blind kan je inderdaad over discussiëren.

18 november 2013 om 01:42

Hij zegt toch ook vlaar @_-

18 november 2013 om 07:28

De vrij en bmi zijn goede spelers maar net iets te lief. Je ziet dat ze gewoon europese ervaring missen anders waren ze veel verder in hun ontwikkeling.Het zegt toch genoeg als veltman, bruma en rekik er bij waren gehaald de afgelopen periodes. En denswil stond ook op de nominatie. Die 3 jongens spelen wel europees dus ontwikkelen zich.

Ik zou zelf voor Vlaar en Rekik gaan. Vlaar op zijn normale rechter positie als leider en Rekik als talentvolle speler.

Voor het aankomend wk zou ik gaan voor Van Dijk en De Vrij centraal. Op de linksback voor Martins Indi en rechtsback Janmaat. Als stand-ins van die centrale duo zou ik Rekik en Vlaar meenemen. Het voordeel van Martins Indi is dat hij zowel links-als centraal goed uit de voeten kan.

18 november 2013 om 01:28

Vd wiel, Vlaar, Van Dijk en Martins indi. In ieder geval voor komend Wk.Van de wiel met zijn ervaring op hoog niveau. Vlaar speelt elke week tegen de top van de wereld. Van dijk heeft een ideale combinatie van snelheid, techniek en kracht. Martins indi op links omdat hij dat kan en de alternatieven als blind of willems op dit moment niet goed genoeg zijn. Voor het Ek 2016 denk ik dat Vlaar dan langzaam vervangen moet worden door Rekik of misschien Veltman. Er zijn gellukig veel komende talenten voor achterin. Denk ook aan Ake bij Chelsea. Feit is wel dat we vaker denken dat zij de nieuwe stam worden. We zullen moeten afwachten wie de komende jaren echt door zal groeien. Laten we hopen dat van alle opties er een of twee het gaat lukken.

18 november 2013 om 01:42

Alsjeblieft zeg... Waarom wil iedereen Van Dijk toch meenemen maar het wk? En jij wilt m zelfs nog in de basis zetten? Blij dat jij de bondscoach niet bent...

Virgil speelt goed in een competitie die nog tien keer slechter is dan de onze, viel bij Groningen enkele keren flink door de mand en alle voetbalkenners zien dat die jongen nog flinke stappen moet maken. Misschien komt z'n tijd nog, maar iig nu nog niet..

Ik zou gewoon voor Vd Wiel, Vlaar, BMI en Blind gaan. Diepgang op de flanken en lengte centraal. Louis moet maar even accepteren dat voetballen vanuit het centrum even niet mogelijk is. Er staan goede nlse verdedigers klaar voor de toekomst iig..

18 november 2013 om 02:02

Sjakiewolfs. Blind op links voor de diepgang. Laat me niet lachen. Hij speelt alleen balletje breed en zou er niet eens bij zitten zonder zijn papie. Martins indi kan ook goed in het centrum ja, maar hij is echt niet verder dan van dijk. De schotse league kan wel minder zijn dan de eredivisie maar Celtic is minstens zo.goed als feyenoord. Wat maakt Martins Indi dan verder in zijn ontwikkeling. Ze zijn allebei piepjong en moeten beide nog vele stappen maken. Jouw argumentatie als altenatief klopt dus niet

Het beste centrum is in mijn ogen bruno martins indi - virgill van dijk. Ietwat onervaren maar wel ewn krachtig duo.

18 november 2013 om 02:00

Opzich is martins indi en van dijk ook een mogelijkheid ja voor het centrum. Maar op links is het vrij zwak. Als je dan Martins indi op links zet heb je daar nog wat normaals rondlopen.

18 november 2013 om 02:52

8ndy ging af op het jeugdek, Dijk ging af tegen Ajax.
Kijk nou s verder dan je neus lang is! Een v Aanholt is een schuchter begin.
Totale achterhoede bestaat uit houten klazen, weg ermee, van Janmaat tot Willems: ongeschikt!
Er lopen genoeg betere voetballers rond....jaaaaaah, niet bij A, F, en P. Verder kijken, blinde bondscoach

18 november 2013 om 05:17

Je brand alles en iedereen wel af maar je komt zelf ook niet vervangers.
Ben benieuwd waar jij mee komt opd it moment loopt er niet zoveel rond die mee kunnen naar Brazilie.
Of ben jij de enige die denkt dat Nederland ff wereldkampioen word.
Volgende ek mogen we weer hopen op een mooi toernooi.

18 november 2013 om 16:48

Bij deze dan:
-vd Wiel (mits hij in basis PSG blijft), Veltman, Mathijsen, Blind
Ik ga hdt niet beargumenteren, behalve dat ik denk dat de jonge Veltman goed past bij de ervaren Mathijsen.
Wat we zaterdag zagen qua achterhoede is erger dan de slechtste verdediging in de eredivisie, nooitmeer Janmaat, nooit meer Vlaar, nooit meer Willems. Die hebben hun kansen nu genoeg gehad

18 november 2013 om 09:13

v Dijk speelt ook in een Micky Mouse competitie en komt net kijken, niveau van vd Hoorn

18 november 2013 om 14:02

De Champions League, bedoel je?

21 november 2013 om 18:57

nee de Schotse competitie, ik heb het niet over 4 wedstrijden Cl...

Ik wordt altijd zo moe he van die Jan Mulder. Begint echt een beetje een seniele oude man te worde .

Als iemand Vlaar noemt, haak ik af.
Voor mij het bewijs dat de PL verdedigend geeen ruk voorstelt.
Punt is: Vlaar kan niet voetballen, hij kan geen bal stoppen, ik heb, buiten Willems, nog nooit zoiets gezien: balletje can de keeper constant 5 meter van zn voet laten schieten. Totaal geen techniek. Dat heeft een de Vrij dan nog wel.
En waarom staan deze houten klazen in Oranje? Omdat ze ooit b8j Fnoord, Ajax of Psv hebben gespeeld. Zonder tegenstand.

18 november 2013 om 11:14

Je noemt allemaal dingen die niet eens van invloed zijn op de basis van het verdedigen. Het is leuk als een verdediger goed mee kan voetballen en prachtige passes kan geven, maar hoofdzaak is dat hij voorkomt dat de tegenstander gevaarlijk kan worden en tot scoren kan komen. Juist dat laatste kan Vlaar beter dan de meeste andere cv's van Nederland op het moment.

18 november 2013 om 13:37

We moeten inderdaad allemaal van die slappe mannetjes als De Vrij neerzetten. Die kunnen een bal aannemen joepie. Dat ze bang zijn bij elk 1 op 1 duel en hun man vaak 5 meter geven om aan te nemen rond te kijken en te scoren maakt niet uit. Ze moeten een bal aan kunnen nemen!

Kneuzensite, ech niemand hier herft in de gaten dat jullie met zijn alle in 2010 dezelfde negatieve prietpraat uit lopen kramen. Toen was het met heitinga en Mathijsen, die er geen hout van konden en waardoor we eigenlijk niet naar het wk hoefden te gaan. Nu weer hetzelfde aartsnegatieve hollandse gezeik, echt te triest voor woorden haha. Adriaanse is een verademing om te horen, verdedigen doe je met het hele team en van gaal zal daar de beste beschikbare mensen bij kiezen. Denken jullie echt dat hummeltje van duitsland en Sergio ramos niet in de problemen komen in de één tegen één met de messies en neymars? Oh nee de meesten hier denken van niet...priceless.

Co, je bent een intelligente man, maar hier sla je de plank volledig mis. Mathijssen? Die is van geen enkel niveau meer. Douglas? Het zal wel, maar die man is ongecontroleerd en is geen Nederlander (ondanks dat paspoort wat ie kado heeft gehad) Het is voor Nederland te hopen dat naast Blind en vd Wiel er 2 sterke Cv's komen te staan. BMI zou er 1 van kunnen zijn, verder hoop ik op een verdere ontwikkeling van zowel Veltman als Rekik... De rest is allemaal te zwak, met de Vrij als slechtste...

18 november 2013 om 12:40

Paspoort heeft Douglas niet cadeau gekregen. Hij heeft de normale procedure voor naturalisatie doorlopen die iedereen moet volgen om Nederlander te worden. Ik word zo moe van die mensen die de waarheid niet willen zien.

Ik wil Douglas juist graag zien in hrt centrum van Oranje. Hij voegt verdedigend en corrigerend enorm veel toe.

Op papier misschien. Maar die Mathijssen en Douglas worden er echt hard uit gevoetbald door de nieuwe generatie.

Douglas had ik sowieso in het centrum gezet, die heeft iets wat de rest mist, kracht en snelheid. Was een van de beste verdedigers in Nederland (muv 1 seizoen). Ervaring is belangrijk maar Matthijsen heeft bijna een looprekje, is wat te ervaren, in mijn ogen wordt het steeds minder.

Gewoon een voorstopper die doordekt met een tactisch sterke onderschepper erachter opstellen, da's altijd het beste duo.

Hehe dit begint wel het stokpaardje van deze man te worden. Heb het hem nu een miljoen keer horen zeggen...

Ik vind het grappig dat de stuurlui aan wal zich ergeren aan mensen als Co Adriaanse, Co is een man met zeer veel voetbalverstand. En ik luister altijd graag naar wat hij te zeggen heeft. Zijn mening t.a.v. het verdedigingsduo van Oranje mag dan opzien baren, onlogisch is het niet want de jonge jongens zijn er gewoon niet aan toe. Zou zelf echter net als van Gaal wel een streep door Mathijsen zetten, maar het punt dat Adriaanse inbrengt is niet gek. En misschien is Mathijsen met al zijn ervaring nog steeds wel een betere optie dan al die jonge gastjes.
Vermeulen moet daar niet zitten overigens, voegt echt niets toe die vent.

18 november 2013 om 09:53

Het is typisch dat hij twee spelers noemt waar hij mee heeft gewerkt. Als je met hem hebt gewerkt heb jij dus voordeel!

18 november 2013 om 09:55

Je mag het typisch noemen, onlogisch is het niet. Zo'n Douglas speelt gewoon, in een sterke competitie, en doet het goed. En is qua eigenschappen alles wat een centrale verdediger moet zijn. Koppel dat aan een ervaren voetballende verdediger en op zich heb je dan een goede combo. En zijn punt wat betreft Rekik-Veltman klopt toch ook gewoon? Of wil je met die jongens op het WK gaan schutteren? Het is behelpen tot na het WK, daarna zal er hopelijk een nieuwe generatie staan die het niveau op kan pakken.

18 november 2013 om 11:36

Douglas heeft juist weinig wat een complete verdediger hoort te hebben , hij is sterk in de duels en is redelijk snel voor zijn postuur maar verder is het een blind paard,ik heb dan toch liever Bruma of V.dijk of zelfs Veltman die veel beter kunnen opbouwen en beter overzicht houden.

Ik vind die reactie van Jan Mulder nog het mooist.

Ooijer kon er ook geen ene moer van in 2010 volgens vele toen hij opeens moest starten tegen Brazilie, en hij deed het geweldig..ik vind dat we niet al te negatief moeten zijn,in een goede dag kan Nederland van echt iedereen winnen,

Adriaanse heeft gelijk centraal moet kerels hebben en geen jochies van 1 m70

18 november 2013 om 11:32

Vlaar en De Vrij zijn samen zowat 4 meter..dat zegt ook niks.

21 november 2013 om 15:03

achter in heb je zoals ik eerder zei kerls nodig zoals hummels en peppe of Kompany

Als je god en alle mensen een kans op oranje geeft, waarom Douglas dan niet? Natuurlijk zal v Gaal wel weer kunnen vertellen waarom niet, maar, en dat is het lekkere van voetbal, ik zou hem kunnen vertellen waarom wel. Trouwens dat gelul over een links en rechtspoot moeten we ook stoppen. Kijk naar andere landen als Spanje daar is dat geen issue

Welke ervaring word er bedoeld eigenlijk door Adriaanse over Douglas,wat een slap gelul zeg..en Mathijssen kan amper Feyenoord aan..

18 november 2013 om 13:59

Douglas heeft heel veel Europese ervaring (CL en EL) . Toernooien waar bv de feyenoord verdedigers zich nog nooit voor hebben kunnen kwalificeren.

18 november 2013 om 16:00

Die is ervaring in nooit constant gebleven en zegt ook niet alles,bij Twente in de competite heeft hij ook hele domme dingen gedaan als het gaat om verdedigen en zeker in de opbouw,maar verder is het wel zo dat de verdedigers die steeds aangekaart worden niet veel van elkaar verschillen in het totaal plaatje,alhoewel ik persoonlijk De Vrij nooit meer in de basis zou zetten,dan geef ik je wel gelijk om Douglas op de bank te zetten voor als er een wedstrijd op slot moet worden gezet maar zeker geen basisplaats.

Ik zou kiezen voor V.D.Wiel-Bruma-V.dijk-Blind achterin, en Douglas en Veltman/rekik op de bank.

18 november 2013 om 16:22

Douglas maakt juist bijna nooit fouten. Dat is een vooroordeel gecreëerd door de media en ontstaan door zijn woede uitbarsting na een onterechte rode kaart van bossen tegen az.
Verder speelt douglas als transfervrije speler nu basis in een team waar voor 60 tot 80 M aan nieuwe spelers is gehaald. Vrij uniek en wel wat anders dan de ED of schotse PL.

Het is jammer dat Louis Van Dijk en Douglas nog geen kans heeft gegeven. Van Dijk vond ik goed spelen bij Celtic in de Champions League en van Douglas heb ik geen recente beelden meer gezien, helaas. Beiden vind ik wel potentie hebben, maar ik wil ze eens echt een tweetal wedstrijden getest zien worden tegen een Japan of Colombia. De Vrij en BMI vind ik redelijke verdedigers, niet slecht maar zeker ook niet geweldig. Van Veltman heb ik te weinig nog gezien, en ik vind hem ook wel erg onervaren om direct op een toernooi te spelen. Mocht hij een heel goed seizoen draaien bij Ajax en zijn buitengewone kwaliteiten komen naar boven en daarmee beter dan wat we hebben, moet je hem natuurlijk wel meenemen. Daarnaast hebben we nog Vlaar, die ik wel erg houterig vind overkomen, maar hij staat natuurlijk wel altijd basis bij een Premier League club, dat zegt ook wel wat. Van Mathijsen ben ik helemaal niet gecharmeerd, veel te matig. Die twee van PSV vind ik wel potentie hebben, maar verkeren op dit moment niet in de beste vorm, maar zijn wel goede kandidaten naar mijn mening.

Mathijssen is bij Feyenoord verdedigend sowieso de beste. Ik denk ook wel de beste van de Eredivisie. Voetballend en qua snelheid is hij minder, maar ik denk dat hij in principe er nog wel in hoort te staan.

Al kan ik van Gaal zn beslissing om de jonge verdedigers kansen te geven ook wel begrijpen. Het team is sowieso toch niet goed genoeg om ver te komen, dus kan je beter jonge spelers er aan laten ruiken.

Matthijssen is toch wel een grap hoor. Douglas mag wat mij betreft ook wel een kans krijgen.

Douglas kon in zn laatste jaar al niet meer mee in de eredivisie. Zodra die zn paspoort had 'veroverd' vertrok hij richting Rusland, zo'n figuur wil ik niet eens in Oranje. Bovendien is lengte ongeveer zn enige wapenfeit en van Scolari kreeg hij ook nooit n invitatie: gewoon n zwakke voetballer!
Vanbdijk viel me ook vies tegen in Celtic-Ajax. Geen gelukte passing, draaicirkel als van Vlaar, Veltman oogde 10 keer beter. En als je niks anders hebt dan maar jong (veltman) en ervaren (mathijssen), prima duo, versterken mekaar!
Linksback hebben we denk ik geen problemen, Blind, v Aanholt, Buttner, v Peppen kunnen het alle 4
Rechtsback, fja, Janmaat als een kleuter voorbijgelopen steeds, passing bedroevend, weg ermee. Vd Wiel (mits mentaal op orde en basis van Psg)...als tweede keus de back van Pec, goeie voetballer.

18 november 2013 om 19:19

Douglas heeft als de steunpilaar van het elftal alle prijzen gewonnen in Nl gewonnen die er te winnen zijn en kwam altijd ver in Europa. Alleen zijn laatste jaar was minder.
In Rusland speelt hij zich gewoon in de basis van een miljoenen formatie en dat als transfervrije speler. Uniek !
Die staat echt op eenzame hoogte als Nlse cv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren