Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO maakt vier (!) doelpunten uit hoekschoppen; droomdebuut Van der Sande

Laatste update:

ADO Den Haag heeft in eigen huis een overtuigende zege geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Darije Kalezic kwam weliswaar op een vroege achterstand tegen Jong AZ, maar herstelde de schade daarna: 4-1. Jort van der Sande kende een droomdebuut door tweemaal het net te vinden. De overige twee treffers werden gemaakt door Matteo Waem, die eveneens voor het eerst scoorde namens ADO. Opvallend was dat alle ADO-doelpunten tot stand kwamen uit hoekschoppen. De Hagenaars hebben nu zeven punten uit vier duels verzameld, Jong AZ heeft een puntje minder.

Een overwinning voor ADO leek in de beginfase nog heel ver weg. In de vierde minuut stuurde Lewis Schouten vleugelaanvaller Jayden Addai diep. Laatstgenoemde bleef oog-in-oog met Hugo Wentges kalm: 0-1. ADO wanhoopte echter niet en kwam twintig minuten later op gelijke hoogte. Een hoekschop van Daryl van Mieghem kwam terecht bij Van der Sande, die raak kopte: 1-1. Nog voor rust wist ADO de voorsprong te grijpen en opnieuw kwam het doelpunt tot stand uit een hoekschop. Van Mieghem zag zijn corner via Jong AZ'er Mexx Meerdink bij Waem belanden, die via Finn Stam bij de tweede paal raak schoot: 2-1.

Nog geen vijf minuten voor rust was het duel beslist. Een hoekschop van Van Mieghem kon niet worden weggewerkt door de Alkmaarse defensie, waarna Van der Sande het laatste tikje gaf: 3-1. Het was goed mogelijk dat Jurre van Aken de bal even daarvoor al over zijn eigen doellijn had gewerkt, maar het doelpunt kwam op naam van Van der Sande. Ook de vierde treffer, in minuut 54, kwam tot stand uit een hoekschop. Wie anders dan Van Mieghem was de man van de hoekschop. De vleugelaanvaller zag zijn voorzet worden doorgekopt door Justin Che en weer stond Waem vogelvrij bij de tweede paal: 4-1.

Ondanks dat het ADO-publiek het 'Haags kwartiertje' uit volle borst aankondigde, gebeurde er in de slotfase weinig meer. Het tempo kwam laag te liggen en gescoord zou er niet meer worden, ondanks een grote schietkans voor Jong AZ'er Ro-Zangelo Daal. Na de 1-2 zege op FC Den Bosch boekt ADO zodoende zijn tweede zege op rij en heeft het de weg omhoog gevonden. Jong AZ heeft na de 3-1 zege op Telstar een tik moeten verwerken.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Willem II3622954175
2Roda JC Kerkrade36201243572
3FC Groningen3621873971
4FC Dordrecht36181352367
5ADO Den Haag36171182362
6De Graafschap36195121062
7NAC Breda3615912754
8Jong AZ Alkmaar3615813-153
9FC Emmen3615615-351
10MVV Maastricht3614814150
11Helmond Sport3613815-547
12SC Cambuur3613716-146
13VVV-Venlo3612915-545
14Jong Ajax36101016-1040
15FC Eindhoven3681612-1240
16Telstar369720-2034
17Jong PSV369720-2234
18FC Den Bosch368919-2733
19TOP Oss3610323-3133
20Jong FC Utrecht365922-4224

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Oprecht jammer dat Jort niet meer voor ons speelt, maar ik gun het hem van harte. Fantastische gozert en een hele goede instelling. Mooi om te zien.

Veel nieuwe spelers en nog niet ingespeeld en dan tegen het beste jong team al zo sterk spelen. Dat belooft wat voor dit seizoen.

Moest wel lachen om de titel, al waren het vier doelpunten* dan nog was de (!) niet gek geweest. Heb maar weinig kunnen zien, enkel de laatste tien minuten en toen stond de eindstand al op het bord. Maar dit ADO is in alles zoveel volwassener dan het ADO van vorig jaar, we hebben een daadwerkelijke coach, we hebben ervaren en bewezen krachten (relatief) aangetrokken en ondanks dat er geen Haagse jongens zijn aangetrokken (heb zelfs moeten wenen toen ik meekreeg dat Wilfried Kanon, die zichzelf had aangeboden bij ADO, de deur is gewezen) hebben we wel weer een paar cult-spelers erbij.

Voor Consy : er kan gezongen worden.

en de bewerking (*) : vier doelpunten an sich, niet specifiek uit een hoekschop zou ook al een wonder zijn geweest. Daar doel ik op, aangezien je het nu ook kan lezen alsof het meer of minder maar geen vier doelpunten zijn geweest.

3 september 2023 om 19:28

Dat van Wilfred Kanon heb ik niet meegekregen. Wel apart dat ze hem afgewezen hebben, die hadden ze goed kunnen gebruiken. Al moet ik zeggen dat ik geen idee heb wat zijn huidige niveau is maar toen was het serieus een geweldenaar die zelfs naar, ik meen, Monaco kon als de medische keuring geen roet in het eten had gegooid.

Het zag er in ieder geval goed uit wat Den Haag liet zien, zou mooi zijn als ze kunnen promoveren

3 september 2023 om 19:58

Ik begreep van omroep west, en die zitten er uiteindelijk altijd het beste op betreft nieuwtjes omtrent ADO, dat Wilfried Kanon, Tom Beugelsdijk, Giovanni Korte, Tristan Dekker en Danny Bakker open stonden voor een terugkeer. Kanon is voor mij een persoonlijke favoriet en zou wat mij betreft in brons mogen worden gegoten*.

Betreft zijn niveau vrees ik het ergste, maar kan hij bij mij eigenlijk niet meer kapot en zou het een droom zijn mocht hij nog eens terugkeren, in welke vorm dan ook. Anderzijds was hij in vorig jaar nog actief op de Africa Cup voor Ivoorkust. De 22 minuten die hij speelde is het laatste wat ik van hem heb gezien, maar ik kijk door een Wilfried Kanon bril dus kan er geen oordeel over vellen. Wel ongelooflijk hoe lang hij bij ons heeft gespeeld, want zoals je zegt is hij meermaals door daadwerkelijk grote clubs in beeld geweest, gek genoeg binnen Nederland nooit echt gewaardeerd.

Leuke kijktip is 'wilfried Kanon ontroostbaar na rode kaart', een daad waarmee Kanon zich in ieder geval bij mij voor eeuwig in het hart heeft gesloten. Daarbij is er ook een uur lange docu te zien over hem van FOX Sports. Wilfried met zijn grote vriend Lamine, prachtige televisie.

3 september 2023 om 20:27

Ik heb ook een zwak voor Kanon. Waanzinnige speler in die tijd en echt een geweldige publiekslieveling. Dat met die rode kaart was mooi he?buiten dat genoeg momenten gezien van hem dat me steeds n beetje meer dan maakte. Echter vraag ik me af waar hij inmiddels zou zijn kwalitatief gezien. Ik denk dat ze er heus wel over nagedacht hebben, maar als ik vandaag heb gezien, dan ben ik prima te spreken over het duo Granli en Waem. Een zwaluw maakt geen zomer, maar de versterkingen bieden wel hoop en dat is al even geleden.

Dus mede supporters: geniet van de overwinning en hopelijk met volle kracht richting Groningen!

Ik kan de wedstrijd Groningen - den Haag niet meer normaal uitspreken sinds de legendarische play offs. Toch apart dat dit nu in de kkd plaatsvindt

3 september 2023 om 21:36

Die rode kaarten van Makkelie toen hebben mij een stadionverbod opgeleverd. Nac thuis, Makkelie geeft rood aan Kanon en pingel voor Nac.
Kanon terug zou leuk zijn, alleen Waem en Granli zijn ook niet verkeerd. Desondanks voor de breedte is die gewoon een aanwinst.

Totaal nieuwe selectie aangezien veel jongens pas de afgelopen dagen naar ADO kwamen! Mooie overwinning en fijn dat er nu 11 dagen lang geen competitie is. Mini-voorbereiding voor Kalezic en de spelers om een geoliede machine te kweken💪

3 september 2023 om 21:23

Er komt nog een middenvelder. Lasse Vigen.

Een wervelend ADO, wat me doet denken aan de eerste seizoenshelft van vorig jaar.

ADO moet weer terug naar de Eredivisie.
Zo'n grote stad met grote achterban hoort eigenlijk niet in de Eredivisie. Maar dat geldt ook voor clubs als bijvoorbeeld NAC, Willem II en Groningen.

3 september 2023 om 21:24

De eerste seizoenshelft van vorig jaar was ADO barslecht onder Kuijt dus ik denk dat je een andere periode bedoeld. Heel het seizoen was trouwens slecht (ook onder Advocaat).

3 september 2023 om 21:44

De eerste zin kan je niet menen, afgelopen seizoen is het eerste half jaar draaide het voor geen meter onder Kuijt, hij is niet voor niks ontslagen

4 september 2023 om 08:13

Eerste paar wedstrijden waren hakken over de sloot werk om vervolgens in n verval te raken waar niemand aan herinnerd hoeft te worden.
Mag ik vragen wat jouw reden is om Kuijt, direct of indirect, altijd te verheerlijken?

Verder met je eens, we horen absoluut kwa stad in de eredivisie. Inmiddels is de eredivisie en de kkd wel een onwijze mix geworden.. dus wordt met t jaar lastiger allemaal.

Van Mieghem verademing voor onze ploeg! Alle 4 de corners uit zijn hoek en z’n voorzetten zijn geweldig. Nu Veerman nog ff wakker worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren