Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag krijgt ‘toezegging’ en kan de transfermarkt op

Laatste update:

Hui Wang faciliteerde de komst van Wilson Eduardo en Oleksandr Iakovenko en heeft ook voor de komende zomer transferbudget beschikbaar gesteld voor ADO Den Haag. Dat zegt Jan Willem Wigt, de algemeen directeur van de nummer dertien van de Eredivisie, woensdag tegen Omroep West.

/

“Dat is een toezegging, maar ik ga geen bedragen noemen. Het geld hoeft niet zozeer uit de verkoop van spelers te komen. Het kan ook zo zijn dat wij van de aandeelhouder extra budget krijgen. Ik denk dat wij met de club die kant op moeten dat wij met Heerenveen en Groningen kunnen wedijveren”, aldus Wigt in gesprek met de regionale omroep.

ADO zou belangstelling hebben voor onder anderen Mitchell te Vrede, de spits van Feyenoord. Dat zei voormalig Feyenoorder Joop van Daele afgelopen zondag bij RTV Rijnmond. Te Vrede kan dan wellicht de opvolger worden van topscorer Michiel Kramer, die heeft aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur.

Denk jij dat Michiel Kramer deze zomer bij ADO Den Haag vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat ze nou ook een beetje gerichte aankopen gaan doen, en niet zomaar met hun geld gaan gooien. Maar dat zal wel goed komen denk ik. Zou mooi zijn als ze weer de aansluiting kunnen vinden voor de Europa League.

10 juni 2015 om 18:41

Aan welke spelers denk je dan?
Wat is haalbaar voor Den Haag?

10 juni 2015 om 18:55

Vergeet ook niet dat de financial fair play voor kleinere clubs best beperkend kan zijn en ADO nu niet zomaar een top 5 klassering kan kopen.

10 juni 2015 om 19:12

kramer top verdiener maken anders moet je voor veel geld spits terug halen of ruilen met lexie

10 juni 2015 om 19:13

Ah ok, dus het niet zo dat ze er op los kunnen kopen zoals City destijds mee begon?
En ik hoopte dat door zo'n eventuele koopclub het niveau van de Eredivisie zou kunnen stijgen

10 juni 2015 om 19:48

met Kramer wist ADO ook geen top 10 notering te halen, er is meer nodig dan alleen Kramer behouden en Vitesse heeft tientallen miljoenen erin gestopt, ik denk dat Wang er nog geen 10 miljoen in stopt hoor,

10 juni 2015 om 20:15

los van financial fairplay kan je niet zomaar een top 5 plek kopen

dat is bij Vitesse, Utrecht, Twente ook eerder gebleken

veel clubs ontlopen elkaar niet veel, en een ingespeeld team en brede selectie die succesvol is is afhankelijk van meerdere factoren zoals vorm, blessures, zwaarte programma bij bv spelen Europees, flow indien het gaat lopen, tegenovergestelde als het tegenzit en spelers angstig worden, vorm en sterkte van andere selecties, rust of onrust om de club heen.

10 juni 2015 om 20:17

Vitesse heeft geen 10 miljoen gestopt in spelers, wel in jeugd,innovatie etc. Als je kijkt naar de basis, heeft dit nog geen 2 miljoen gekost. Room, diks eigen jeugd, kashia transfervrij, Jarie 250.000( opvolger Werff transfervrij) achtenteh 300.000. Propper eigdn jeugd, vejinovic en Vako transfervrij. Wallace gehuurt, traore gehuurt, Labyad gehuurt. Op dr bank zaten nog spelers als Leerdam, Nakamba, Kruiswijk, Velthuizen, Djurdjevic die niks gekost hebben. De selectie van Vitesse kost volgens mij hrt minst vam alle eredivsie clubs. Ook ado zou het op die manier moeten doen, je moet alleen de eerste jaren op de blaren zitten ( dat heeft Vitesse gedaan) door hoge salarissen aan te bieden. Ze staan nu wel al 4 jaar bij de beste 6, 3x europees.

10 juni 2015 om 20:29

als je de salarissen meeneemt en dat zijn ook kosten dan zit Vitesse op een uitgave van een veelvoud van die 10 miljoen

10 juni 2015 om 20:34

je moet naar de afgelopen jaren kijken wat is er sinds de komst van Jordania qua geld in transfers, huursommen en salarissen gestopt om Vitesse sterker te maken en naar de top 5 te brengen? nou tientallen miljoenen dus

10 juni 2015 om 22:19

Falkeburg, boyata, achabar ( huur ), ritzmaier ( huur of koop ), van de velden of het haalbaar is weet ik niet maar het zou wel top zijn. Misschien ook nog de verdediging versterken.

Wormgoor
Derijck
Schet
Houtkap

Mogen wat mij betreft weg.

10 juni 2015 om 23:28

Boyata heeft net getekend bij Celtic, lijkt me dus niet dat hij naar ADO komt

10 juni 2015 om 23:56

Schet zijn contract loopt al af

10 juni 2015 om 20:38

halen Europa league is een kwestie van bij de eerste 7 eindigen en dan play offs goed doorkomen

is nooit een garantie kijk naar Feyenoord, aan de andere kant is top 7 halen ook geen grootse opgaaf als je beetje selectie hebt, maar goed clubs als AZ, Heerenveen, Groningen, Utrecht, Zwolle, Twente zitten daar wisselend in, afhankelijk van hoe dat seizoen verloopt maar in voorronde EL verdien je weer niets en is het ook niet echt geweldig voor een club of supporters...

het verdienmodel voor Nederlandse clubs zit sportief hooguit bij halen CL voetbal en directe plaatsing El

de gelden moeten vooral komen uit winst in transfers en tv gelden

10 juni 2015 om 22:29

Als je Zwolle Utrecht Groningen in het rijtje AZ zet heb je er weinig verstand... misschien met eens kijken naar de eindrangschikking van de afgelopen jaren... tevens het budget..

10 juni 2015 om 23:04

als je de laatste 4 jaar neemt dan is het niet vreemd hoor AZ heeft lager gestaan

10 juni 2015 om 23:10

eindstand 2013

5e FC Utrecht
7e Groningen
8e Heerenveen
10e Az
11e Zwolle

eindstand 2014

5e Groningen
6e Az
7e Heerenveen
10e Utrecht
11e Zwolle + bekerwinnaar

eindstand 2015

3e Az
5e Heerenveen
7e Zwolle + bekerfinalist
8e Groningen + bekerwinnaar
11e Utrecht

11 juni 2015 om 07:39

Volgens mij was AZ ook bekerwinnaar 2013.. Begroting van bv Utrecht en Groningen is de helft wat ze in Alkmaar te besteden hebben. Utrecht en Groningen is middenmoot, AZ Heerenveen en Twente subtop. 2011 was AZ nog vierde Utrecht11e en groningen 14e. (wat clubs als Groningen en Utrecht misschien 25 jaar geleden hebben behaald).

Zwolle is voor het eerst in het linkerrijtje geindigd in de eredivisie! Die club kan je niet eens middenmoot noemen.

Tevens speelde AZ veel europese wedstrijden wat je niet kan zeggen van clubs als Utrecht en Groningen die verliezen van amateurs uit Luxemburg en schotland.

AZ is gemiddeld de derde club van Nederland afgelopen 10 jaar..

Een transferbudget. *

10 juni 2015 om 18:38

Ik hoop dat er eens een keer beleid gevoerd wordt en niet lukraak gekocht wordt.

10 juni 2015 om 18:43

Wanneer is er bij den haag lukraak gekocht dan?

10 juni 2015 om 19:27

nou laatste 2 jaar zijn er aardig wat spelers gehaald die niets lieten zien

10 juni 2015 om 19:46

er is lukraak gekocht en gehuurd met spelers als

Cabral
Schet
Derijck
Sem de Wit
Houtkoop
Kristensen
Houtkoop
Coremans
Gouriye
Korte
Esajas
Poupon
Tira
Marengo
Eduardo
Lakovenko
Wildschut
V Haaren

zomaar ff wat transfers van de afgelopen 2 seizoenen waar ADO niet sterker door werdt, gezien het aantal, kan je dat lukraak noemen

10 juni 2015 om 19:53

Dat zijn er inderdaad aardig wat.
Van dit rijtje zijn Jakovenko en Eduardo zeker niet mislukt,
Houtkoop heeft te weinig kansen gehad,
Kristensen is gewoon basis speler,
Derijck...tja nog niet op eerder Ado niveau laten we maar zeggen.
De rest is inderdaad mislukt!

10 juni 2015 om 20:16

Marengo is natuurlijk nog niet mislukt en ik ga er van uit dat hij zeker van toegevoegde waarde is.

10 juni 2015 om 20:17

nou dus aardig wat mislukt, en Eduardo en Jakovenko hebben ADO ook niet veel verder gebracht, en daarvoor worden spelers gehaald, misschien geen miskoop maar ook geen echte versterkingen toch?

Steyn werd tijdje terug knap 9e met geen bijzondere selectie, dus veel beter is het niet geworden

10 juni 2015 om 21:04

Marengo heeft nog geen minuut gespeeld, hoe kan je nou zeggen dat dit een flop was?

10 juni 2015 om 21:07

@duplan: Dan heb jij niet goed opgelet of goed gelezen. De chinezen hebben een x-aantal keer hun deadline niet gehaald waar onder een deadline voor de transfer markt. Terwijl dit al speelde medio juni 2014.

Dan kan je concluderen dat een x aantal aankopen inderdaad lukraak zijn gekocht.maar zoals jij het stelt valt meer onder de noemer lukraak.

Niet elke speler die daar speelt is zonder gedachten gekomen. Je kan echter wel stellen dat de spelers die tussen de periode van 01-08-2014 tot 01-09-2014 lukraak zijn gekocht en gezien de periode ook niet geheel onlogisch waren. Deal met Wang was nog niet rond, selectie was nog niet rond en het vijvertje met spelers op de markt was wel rond maar al aardig leeg gevist.

10 juni 2015 om 21:18

Je kan merken dat je voorkeur niet bij den haag ligt. In het seizoen dat Steyn 9e werd draaide AZ, Groningen en Heerveen een lang deel van de competitie slecht en kwamen pas laat op stoom. Roda vloog er uit na een dramatisch seizoen.
ADO daarin tegen verloor zowat elk duel tegen hun concurrent of speelde gelijk maar won er volgens mij maar 1 a 2. Pakte wel punten tegen de betere goden van de eredivisie. 40 punten pakten ze. Het voetbal was niet om aan te zien en het slechtste in tijden.

Jakovenko en Eduardo hebben een prima seizoen gedraaid. Er had nog meer ingezeten maar laten we wel wezen, als je defensie cadeautjes achterin weggeeft win je nooit. Het waren er veel. Tel daarbij de afgekeurde doelpunten die nooit afgekeurd mochten worden erbij op. Laten we zeggen dat het een lukraak ongelukkig seizoen is geweest en dat de spelers beter hebben gepresteerd dan het teamstatistiek aantoont.

10 juni 2015 om 21:44

in ieder geval geen versterking nog,

10 juni 2015 om 21:45

een prima seizoen? ze zijn pas in de winterstop gekomen en hebben maar een handje vol wedstrijden gespeeld zonder aansprekende cijfers, hoe zo een prima seizoen?

11 juni 2015 om 00:09

Hiervan zijn de echte miskopen: Schet, Gouriye, Derijck en Poepon.

Cabral, Wildschut, Iakovenko en Wilson waren gehuurd.

De Wit, Houtkoop, Kristensen, Coremans, Esajas, Tira en van Haaren kwamen gratis. Waarvan ik Kristensen wel een aanwinst vind.

Korte is van ADO Den Haag en moet zich nog gaan bewijzen. Vind dat wel een talent!

Marengo is nieuw voor komend seizoen en kan best een aanwinst zijn. Heeft een goed seizoen gedraaid bij FC Volendam.

Iakovenko en Wilson zijn goede spelers, had ik graag nog een seizoen gezien hier!

Verder vergeet je de goede aankopen de laatste jaren: Holla, Hansen, Kanon, Malone, Zuiverloon, Kramer, Meijers, Gehrt en Alberg.

Met talenten als Bakker, Kastaneer, Buwalda en Owobowale is de selectie redelijk compleet voor volgend seizoen.

Er word gesproken over 3/4 gerichte versterkingen en dan kan ADO best eens in het linkerrijtje gaan eindigen volgend seizoen! Dat is ook het doel.

11 juni 2015 om 00:22

En dan vergeet ik Chery nog!

Zeg ruilen Kramer te Vrede

10 juni 2015 om 18:56

En bij Den Haag zijn ze gek denk je om Kramer tegen Te Vrede te ruilen? Kramer is toch echt (veel) beter.

10 juni 2015 om 19:26

Kramer heeft maar 1 seizoen wat laten zien, de 8 jaar daarvoor niets, lijkt me toch een risico voor andere clubs

10 juni 2015 om 21:02

Niet iedereen is meteen in het begin even sterk, maar moge duidelijk zijn dat die aardig op dreef is en het is een echte feyenoord spits

10 juni 2015 om 23:23

qua techniek komt ie te kort, hij heeft 1 seizoen 16 goals gemaakt of 17? nu dat had een Haller of Boymans van Utrecht ook gehaald als ze heel seizoen hadden gespeeld met gemak

Uth Casteignos scoren dat ook, we moeten het ook niet overdrijven hoe goed Kramer is, op 1 leuk seizoen, en of ie het op een hoger niveau kan valt nog te bezien

22 juni 2015 om 13:52

Jij moet ook niet overdrijven dat een Haller of Boymans er zo maar even 17 doelpunten in een seizoen maken. We zullen komend seizoen zien waar deze twee Utrecht-spitsen toe in staat zijn.. .mols1970

Nu ADO budget heeft, kan het dus versterkingen aantrekken.
Ik ben hel benieuwd welke spelers er naar Den Haag komen.

10 juni 2015 om 20:23

ik ben eerst benieuwd hoeveel geld Wang overmaakt voor transfers

Kramer voor te Vrede en 5 ton overmaken naar Den Haag!

Benieuwd wie er (willen) komen en bovenal wat het budget is!

10 juni 2015 om 19:07

Kramer voor Castaignos ook een optie? #wishfulthinking

10 juni 2015 om 23:59

Toevallig hoorde ik vandaag (weet niet of al bekend is en of je me überhaupt wil geloven) dat castagnois in onderhandeling met genoa is.

11 juni 2015 om 00:12

Geen probleem, ik wil je best geloven hoor. Beste is (voor hem, maar ook de club) dat hij vertrekt. Waarheen is momenteel niet in het belang van de club, maar hoop zo erg dat die jongen zal slagen. Veel terechte maar nog meer onterechte kritiek gekregen in z'n periode bij ons.

Eerst maar eens zien of die Wang zijn woord nakomt. Tot nu toe is het allemaal alleen maar onduidelijk geweest sinds hij er is.

Weer een ander verhaal. Pas werd nog verkondigd dat de begroting gelijk bleef en dat alles langzaam zou gaan verlopen. Ik hoor bijna iedere week wat anders. Laten we hopen dat het de goede kant op gaat, Maar tot dusver is het erg rommelig. Dan weer dit, dan weer dat. Wat dat betreft passen Wang en Fraser goed bij elkaar.

10 juni 2015 om 19:25

eerst maar eens zien of en wanneer en hoeveel geld er wordt over gemaakt, met 3 miljoen of 5 miljoen stijg je ook niet zomaar automatisch 5 plaatsen op de ranglijst hoor, zo simpel is het niet

en v Duinen en Kramer wilden een stap hogerop, terwijl v Duinen zijn kansen voorgaande jaren zijn ontnomen om te kunnen vertrekken en nu ook niet veel meer heeft laten zien

Zou goed nieuws zijn voor ADO als het daadwerkelijk waar is. Iemand van de ADO fans die voorkeuren heeft voor haalbare spelers? Ik had zelf de volgdnde:

Botaka van Excelsior
Tighadouini NAC
Armenteros Willem II
Ligeon Ajax
Ahchabar van Feyenoord


10 juni 2015 om 18:51

Ohh jij wilt dus 1-1-9 spelen?
Bovendien is Tigha niet haalbaar hoor vergeleken met de andere interesse die hij heeft

11 juni 2015 om 09:09

Waarom 1-1-9???
2 spitsen een back een linksbuiten en een middenvelder.
Tighadouini niet haalbaar
Ahchabar heeft net getekend bij Fn.
Botaka niet goed genoeg.
Armanteros heeft al bij topclubs mogen ruiken en komt echt niet naar Ado.
Ik zou het zoeken in jonge talentvolle spelers uit het buitenland. Daar kun je ook nog wat aan verdienen mochten ze echt slagen. Aangevuld met 2 ervaren krachten zou je weer iets sterker kunnen worden. Nu nog een echte trainer en we kunnen omhoog.

10 juni 2015 om 19:23

Achabar heeft net bijgetekend bij Feyenoord dus die gaat niet een paar stappen terug doen

Ligeon zit op de radar van meerdere en betere clubs dan Ado

Armenteros zit goed bij Willem II toch?

Tighadouini is in vizier van de top 3 en moet veel geld kosten dus die gaat heus niet naar Ado

Botaka heb ik geen zicht op zijn kwaliteiten

10 juni 2015 om 19:55

Gaat er geen van deze vijf worden inderdaad.

Heb te weinig inzicht in wat we kunnen qua geld, en wie er beschikbaar en/of geïnteresseerd is.
We gaan het wel zien!

11 juni 2015 om 00:11

Armenteros was gehuurd van Anderlecht.

er is geen zinnig woord over te zeggen als niemand weet hoeveel miljoen ADO te besteden heeft...

niveau Groningen Heerenveen willen ze, ook een vaag begrip want er zijn ongeveer 8 clubs die in die marge zitten van zoals dus Utrecht, Heerenveen, Groningen, Zwolle, Cambuur, ADO dan nu dus en een AZ of Twente als die een minder seizoen draaien

de nummers 5-12 wisselen van plekje ieder seizoen onderling dus... en daarvan hebben er meer ambities

11 juni 2015 om 00:18

Zwolle en Cambuur zitten niet in die marge. Die liggen qua begroting zelfs onder ADO en hebben nu even wat uitschieters. Zwolle gaat denk ik flink wat spelers deze zomerstop kwijt raken. Denk aan Necid, van der Werff, Hahn, Drost, Saymak enz. Dat is niet zomaar op te vangen. Cambuur zal gewoon weer tegen degradatie voetballen komend seizoen.

Ik zou als Ado zijnde van weert proberen te halen Een afmaker en zeker niet veel slechter als kramer

Elke keer is er weer heel veel optimisme in Den Haag. Nu hebben ze een nieuwe gozert die het mag zeggen, maar uiteindelijk bepaald de Chinees. Ik heb het te doen met deze club, je bent nu in handen van een mister No en moet maar afwachten of hij het vol gaat houden. Zegt mijnheer No dat het geld op is of hij trekt zich terug, omdat een eredivisie club toch niet lukratief is dan dat hij dacht, ja dan zijn de rapen gaar en zit ADO met de gebakken peren. Niveau Groningen of Heerenveen kan, qwa inwoners aantallen en grote van de regio Den Haag zeker! Maar ADO had al jaren deze clubs voor moeten zijn en toch is het nog steeds niet gelukt, hoe kan dat! Slecht beleid en geen visie, jaar in jaar uit. En nu dan in handen van een vreemde! Ik heb het te doen met de ADO fans.

10 juni 2015 om 20:44

gaat niet om grootte stad, maar om grootte achterland qua supporters en sponsoren + geschiedenis

Heerenveen en Groningen hebben vrijwel in de gehele provincie geen concurrentie van andere clubs dus hun achterland is groter

Utrecht is 4e stad van NL maar heeft op 30 min rijden Feyenoord en Ajax,

ADO heeft het zelfde probleem met bv Rotterdam

10 juni 2015 om 22:53

Even wat feiten: Dan ken jij het achterland van Stadsgewest Haaglanden niet, daar wonen ruim 1 miljoen en de provincie Groningen nog geen 600.000 mensen! In Friesland wonen iets meer dan 600.00 inwoners en daar heb je ook nog eens twee eredivisie clubs daar! Als ADO gewoon constant in de subtopper had meegedraaid dan hadden zij ook elke week 30.000 toeschouwer gehad. Heeft niets met Rotterdam te maken en Utrecht, want in de regio Rijnmond en provincie Utrecht wonen even 2,4 miljoen inwoners. Kortom in de steden driehoek Rotterdam, Den Haag en Utrecht wonen maar liefst 3,4 miljoen mensen. Meer dan zat om Ado, Feyenoord, Utrecht en- hetzij in geringe mate Excelsior - van meer dan voldoende toeschouwers te voorzien. Dat gebied heeft qwa toeschouwers meer potentieel dan in Groningen en bij Heerenveen en Cambuur.,

11 juni 2015 om 00:13

Alleen snap jij niet dat ADO altijd onderin de eredivisie gevoetbald heeft en dus de meeste mensen in de omstreken van Den Haag voor Feyenoord en Ajax zijn.

11 juni 2015 om 10:05

Beste Humberto, het ligt ook aan de samenstelling van je stad. Den Haag is de politieke en internationale hoofdstad van Nederland en bestaat tevens uit veel mensen van Turkse en Marrokaanse komaf. Als ik dus door Den Haag fiets, zie ik voornamelijk 'pakken' en mensen in Galatasaray/Fenerbache/Besiktas- of PSV-shirtjes lopen. Ik woon op vijf minuten van het Zuiderpark, maar FC Den Haag-shirtjes zie je hier niet.

11 juni 2015 om 23:35

Je bent blijkbaar blind, je doet net of er in het Noorden geen Turken en Marrokanen wonen. Wel veel minder dan in de Randstad, maar toch, het is een drogreden. De club ADO heeft er gewoon jaren een zoortje van gemaakt dat de bevolking geen vertrouwen in de club heeft. Als ze gewoon de club goed had geleidt. en ADO een constante factor was in de subtop, dan was het publiek wel gekomen en daar heeft de regio Haaglanden ook in aantallen de mogelijkheid. ADO had gewoon de 4e club in Nederland moeten zijn.

11 juni 2015 om 23:41

Gompie070: Hoe komt dat slimmerik? Dat onderin voetballen heeft met slecht beleid van jaren te maken. De markt is groot genoeg maar de bestuurders bij de club ADO hebben jaar in jaar uit verkeerde keuzes gemaakt waardoor de club vaak onderin heeft gespeeld. Stadion van 19.000 moet elke 14 dagen helemaal stijf vol zitten, de markt is er. In het Noorden is de markt vele keren kleiner en toch komt daar meer publiek dan bij Ado.

10 juni 2015 om 21:27

Hoe kan je dat nou zeggen ? haha misschien pakt die "gozert" het wel voorzichtiger aan en investeert meer van zijn budget aan de jeugd of contracten, staff of noem maar op en koopt of huurt het broodnodige om in de eredivisie te blijven. Wanneer de tijd rijp is pas dan ze knipt goed opent. Je weet het niet

Je hoeft het niet te doen te hebben met die club want je baseert het werkelijk nergens op, alleen vanuit een onderbuik gevoel en dat is onzin. Leen mij je glazenbol ff?

Hij heeft nog niks gedaan in de zin zoals jij en ik het waarschijnlijk had gezien of verwacht. Ik heb er wel vertrouwen in en zie wel wat spelers komen. Tot nu toe kan jij simpelweg niks zeggen alleen hoe jij het interpreteert en niks feitelijks gezien.

10 juni 2015 om 22:59

Investeren in jeugd? Het is een investeerder en wil snel geld verdienen. Komt hij wel van terug, want bij geen enkele eredivisie club wordt veel verdient. Ajax nu even, maar dat is jaren anders geweest. Ergo heb er maar vertrouwen in, zou ik ook zijn als ADO fan, want dit is de laatste strohalm waar de club zich aan heeft vastgehouden. Was de Chinees niet gekomen dan had ADO al lang op de kont gezeten. Gezien de markt en grote van de omgeving is dat natuurlijk een schande. ADO had met goed beleid al jaren een subtopper moeten zijn.

11 juni 2015 om 13:15

Dan ga je per saldo er vanuit dat iemand niet wil of gaat investeren in de jeugd?terwijl je daar ook goede klappers mee kan maken. Zoveel heeft hij niet geinvesteerd.
Wanneer je een jeugdcomplex aanpast stijgt je club ook in waarde en de producten daarvan leveren ook geld op. Wederom een opmerking wat vanuit het onderbuik gevoel ontstaan is

Over een laatste stohalm ben je wel heel erg drastisch. Van der kalle had de club wel in de eredivisie gehouden. Er zijn clubs die het met minder doen.

Met een ding ben ik het wel met je eens met goed beleid was ado al jaren een subtopper en laat je daar nou net de spijker op de kop slaan. Met Wang, gezien de visie die ik er over heb, die rustig investeert, bouwt aan de club kan het alleen maar beter gaan.

Zwakke onderbouwing wat vanuit een onderbuik gevoel komt is eigenlijk het reageren niet waard maar gezien het feit dat ik je wel wilde wijzen op deze benadering hoop ik dat je beter relativeert wat je onderbuik gevoel jouw zegt.

11 juni 2015 om 13:30

ik moest toch nog even aan je denken toen ik dit las.

http://www.adofans.nl/article/12866/ontwikkelingen...

11 juni 2015 om 18:32

http://www.adofans.nl/article/12866/Ontwikkelingen-bij-de-jeugdopleiding.htm

13 juni 2015 om 15:49

Goed bezig. De jeugdopleiding moet steeds verder worden ontwikkeld om zo eigen spelers tot het eerste elftal te laten doorstromen. De eerste stappen zijn in ieder geval gezet onder leiding van Wang.

Laten ze maar eerst beginnen om dat kunstgras rond de kerstbomenjachtperiode buiten te zetten en met oudejaarsnacht in de fik te steken! En aankomend seizoen met een heerlijk groene grasmat de gasten ontvangen. Voetbalt zoals het moet !

Eerst zien dan geloven. Door schande en schade wijs geworden ben ik de volgende mening toegedaan. Veel beloven en weinig geven doet de gek in vreugde leven. Maar ik hoop oprecht dat ik mijn cynisme kan laten varen, en dat we nou eindelijk eens leuk voetbal gaan zien, en dat dan in het linkerrijtje. En dan dat stadion uitbouwen, ook in Den Haag komen er 25.000. Door dat nieuwe stadion komen er al veel meer toeschouwers kan je nagaan als de mensen tweewekelijks vermaakt worden.

En pleurt alsjeblieft op met die nepsprieten. Lijkt wel of ik naar Subeteo zit te kijken. Den Haag verdient leuk voetbal op een perfecte grasmat. We zitten hier toch niet in de Sahara???!

10 juni 2015 om 21:50

door een groter stadion heb je niet automatisch meer toeschouwers, daar zit een limiet aan, en met name het succes van de club van wat ze laten zien, concurrentie van andere clubs in omgeving bepalen het aantal toeschouwers

De selectie staat al merendeels:

Hansen
Zwinkels
Coremans

Zuiverloon
Wormgoor
Derijck
Kanon
Meijers
Buwalda
Malone
Ebuehi

Jansen
Gehrt
Bakker
Alberg
Kristensen
Hevel

Marengo
Van Duinen
Kramer
Kastaneer
Houtkoop
Owobowale
Korte

Waarvan van mij Derijck en Houtkoop mogen vertrekken.

Hansen
Aankoop
Zuiverloon
Wormgoor
Kanon
Bakker
Kristensen
Alberg
Aankoop
Kramer
Marengo
11 juni 2015 om 10:12

Ook altijd gezegd: FC Den Haag heeft het materiaal in huis, er moet alleen een team van worden gemaakt. Daarom liever investeren in een trainer die dat wel kan.

Enige investering op het veld die ik eventueel zou doen is een reserve LB (Meijers basis). Ik weet dat Kanon daar kan spelen, maar die zie ik liever in de basis op het centrale middenveld. Mocht er dan wat met Meijers gebeuren halverwege de tweede helft, zie ik liever een verse kracht die de hele flank nog kan belopen dan een uitstekende cv die al een hele wedstrijd erop heeft zitten.

Heb ook nog niet zoveel vertrouwen in Hevel, maar daar moeten eerst drie geblesseerden voor zijn voordat hij in beeld komt.

Wil Wigt dus echt gaan investeren, dan is dat louter kwaliteitinjectie. Een NOG betere middenvelder, een NOG betere verdediger, een NOG betere..

11 juni 2015 om 10:18

Waar ik 'Kanon liever centrale middenvelder' zei bedoelde ik 'Kanon liever centrale VERDEDIGER'

STOP DE TIJD!

11 juni 2015 om 21:27

Er moeten inderdaad spelers bij komen die nog beter zijn. Haal je een goede CV zou je Derijck weg moeten zien te krijgen, zo ook op het middenveld. In de aanval mag er wel wat bij komen!

Ik zie ook graag Buwalda debuteren. Speelde een sterk seizoen bij VVV Venlo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren