Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag blij met succes van Feyenoord in Europa League

Laatste update:

De plaatsing van Feyenoord voor de groepsfase van de Europa League heeft voor ADO Den Haag financieel gunstige gevolgen, zo meldt Omroep West. Volgens de lokale omroep treedt daardoor een clausule in de overeenkomst over Lex Immers in werking.

/

In de onderhandelingen tussen de clubs over Immers bedong ADO dat Feyenoord een geldbedrag moest overmaken indien de club uit Rotterdam in de groepsfase van de Europa League zou spelen. Het is niet bekend om hoeveel geld het gaat.

ADO had deze zomer al enkele financiële meevallers. De club uit de Hofstad profiteerde al van de transfers van Daryl Janmaat en Jens Toornstra naar respectievelijk Newcastle United en Feyenoord. Beiden hebben een verleden bij de huidige nummer twaalf van de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zijn natuurlijk gelukkig meevallers waaraan de clubs iets heeft, het zullen een paar miljoenen bedragen schat ik. Leuk voor ADO en leuk voor hun oude spelers, want die zijn er ook op vooruit gegaan.

2 september 2014 om 16:08

Je schat het hoog in. Denk maximaal een paar ton.

2 september 2014 om 16:15

@ El Jardinero

Toornstra was al 9 ton!

2 september 2014 om 16:38

Zijn echt geen miljoenen hoor. Zou betekenen dat feyenoord dan bijna niks over houdt aan EL. Denk ook paar ton hooguit.

2 september 2014 om 17:00

Janmaat 2% want hij heeft 3 clubs gediend toen hij -21 was

2 september 2014 om 16:08

Ik denk op die transfers een leuk bedrag maar groepsfase voor Europa leugue zal niet zo veel opleveren?

2 september 2014 om 16:18

ADO kreeg 25% van de transfersom van Toornstra, wat ongeveer 9 ton tot 1 miljoen euro oplevert.... en misschien 2-3 ton bonus voor Immers. En bij Janmaat krijgt ADO alleen een deel van de opleidingsvergoeding... wat in totaal 5% is waar ADO dan 1-2% van krijgt. Dan praat je over grofweg 2% van 7 (?) miljoen dus 140.000...

Dan kom je om ongeveer 1.4/5 miljoen euro uit. Dat zijn nou niet miljoenen maar toch mooie meevallers! Die je niet begroot aan het begin van het seizoen...........

Nou wat moeten we blij zijn met die euro's van al onze spelers die bijna gratis bij ons zijn opgehaald

Janmaat is voor een haags recordbedrag van maar liefst 1.5 mil vertrokken
Immers voor 9 ton plus kevin jansen
Toornstra 1mil en daar hadden we wel meer voor kunnen vragen.
Toch niet zo slecht achteraf gezien, als je je bedenkt dat onze beste spelers normaliter transfervrij de deur uit liepen

2 september 2014 om 16:19

Ja maar als je zoals gezegd wordt top 5 wilt gaan spelen moeten deze dingen toch ophouden, kijk wat clubs voor janmaat en toornstra gekregen hebben en kijk wat wij ervoor hebben gekregen, en dan vooral toornstra met een totaal onnodige overstap naar Utrecht, is hij bij Utrecht beter geworden dan dat die bij ons was? Volgens mij niet, ik begrijp dan niet hoe die ineens zoveel duurder is

Ongelooflijk zelfs met dit heb je nog last van die Hark, meneer heeft echt 0,00% bijgedragen hieraan wat een grap.

2 september 2014 om 16:35

Je mag wel iets meer respect opbrengen voor een middenvelder die in 2 jaar tijd 24 goals heeft gemaakt. Noem mij eens 1 andere middenvelder in de eredivisie die even nadoet.

2 september 2014 om 16:57

Toornstra!

2 september 2014 om 17:07

Immers en Toornstra scoorden beide 12 goals. Toornstra had wat strafschoppen voor nodig om aan dit aantal te komen en Immers geen één strafschop!

2 september 2014 om 17:13

Nee, Immers mist zelfs nog de strafschoppen, om maar eens aan te geven hoeveel hij eigenlijk verprutst. Altijd dat wijzen naar zijn goals, hij had er wel 30 kunnen en eigenlijk moeten maken.

2 september 2014 om 17:25

Geeft niet, strafschoppen zijn ook goals. En Toornstra deed het bij Utrecht. Is net iets lastiger dan bij Feyenoord om te scoren. Hoe je het ook went of keert, beide 12 goals!

2 september 2014 om 22:51

Zo lust ik er nog een paar.. Die strafschoppen moeten er wel in, zagen we zondag weer. Immers mag ze niet eens meer nemen omdat hij ze te vaak mistte. En wat als toornstra zulke opgelegde kansen kreeg als immers? Haalde hij de 22-25 wel,
Zegt helemaal niks!

2 september 2014 om 16:37

Immers was vorig seizoen de meest scorende middenvelder en heeft een flinke bijdrage gehad in het bereiken van de tweede plek. Het kan misschien niet je favoriete speler zijn maar dit slaat echt nergens op.

2 september 2014 om 17:13

Klopt, zonder Immers was Feyenoord kampioen geworden.

2 september 2014 om 20:02

Fron010 en Dd28 jullie zijn echt de 2 meest waardeloze supporters die Feyenoord kan wensen. Als je niet eens achter je eigen spelers kan gaan staan ben je niks waard voor Feyenoord. Walgelijk zulke mensen. Immers is 1 van de enigen die wedstrijd in wedstrijd uit de snot voor zijn ogen loopt en 110% zijn best doet. Dat hij hier en daar kwaliteit mist neem ik voor lief want wat die gozer in het veld brengt neem ik mijn petje voor af en kan menig speler nog een ountje aan zuigen. 24 goals voor een middenvelder daarmee was Feyenoord anders nooit 2de mee geworden. Super belangrijk geweest afgelopen seizoenen en als je dat niet eens kan waarderen ben je in mijn ogen het niet waard om een supporter van Feyenoord te zijn. Blijf dan maar lekker thuis naar Tom Egbers kijken met je Smartphone in je hand voetbalzone checken om lekker te bashen op Immers.

2 september 2014 om 23:35

Ach hij rent zich kapot, geef me dat salaris en ik ren 2x zoveel, en lekker boeiend dat die veel scoorde vaak in wedstrijden die al gesped waren, nooit dat hij beslissend was en punten pakte, drana speler en een shande dat die tokkie bij feyenoord speelt, ik wil het maximale voor mijn club, kan beter zeggen dat jij waardeloos bent dat je het goedpraat dat deze troep er speelt.

3 september 2014 om 00:22

Ach ach wat ben jij een zielepiet zeg. Zeker ook nog last van een korte termijn geheugen?! Immers was jullie beste speler laatste 10 wedstrijden afgelopen seizoen mjaa dan ben jij vast alweer vergeten?! Won gisteravond niet voor niets de zilveren schoen (had goud moeten zijn) notabene een klassement van de telegraaf en vi! Als jij al in het stadion zit ben je wss drukker met schreeuwen dan met de wedstrijd volgen :-)

3 september 2014 om 07:39

Zoals ik al zei Ron blijf jij lekker met je schultenbrau thuis. Zulk volk zit Feyenoord niet op te wachten. Je wilt het beste voor Feyenoord? Begin jij ze is met steunen dan.

Tja, dat geld kunnen ze wel gebruiken mocht blijken dat die Chinees een oplichter blijkt te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren