Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Adebayor verspeelt ook in Togo alle krediet: ‘Tijd voor een andere vrouw’

Laatste update:
/

Emmanuel Adebayor is bij Tottenham Hotspur al een flinke tijd een ongewenste klant en nu heeft de spits het ook bij de nationale ploeg van Togo verbruid. De aanvaller werd opgeroepen voor de interland tegen Djibouti, maar hij kwam niet opdagen. Bondscoach Tom Saintfiet is er helemaal klaar mee.

“Als je date met een vrouw die niet positief reageert, moet je een andere vrouw zoeken”, tekent persbureau AP op uit de mond van de keuzeheer. Volgens Saintfiet was een tekstbericht of een e-mail voor Adebayor genoeg om zich af te melden. “Voor mij is het duidelijk: hij wil niet meer voor zijn land spelen en hij wil niet dat zijn land plaatsing voor de Afrika Cup af weet te dwingen. In juni speelde hij wel tegen Liberia, maar nu niet tegen Djibouti. Een speler kan niet zomaar kiezen wanneer hij wel of niet speelt.”

/

Adebayor speelde in juni dus nog mee tegen Liberia, maar na die wedstrijd liet hij zich teleurgesteld uit over een besluit van Saintfiet. De bondscoach had de aanvoerdersband gegeven aan Mathieu Dossevi (speler van Standard Luik) en Adebayor voelde zich gepasseerd. De aanvaller heeft sowieso een haat-liefdeverhouding met de nationale ploeg. In 2006 werd hij om disciplineredenen uit de ploeg gezet, in 2010 zei hij het interlandvoetbal vaarwel op later toch terug te keren en in 2013 werd hij aanvankelijk buiten de ploeg gelaten voor de Afrika Cup.

Bij dat laatste incident kreeg toenmalig bondscoach Didier Six van de voetbalbond te horen dat hij Adebayor wel op moest roepen. Ondertussen doet Togo het prima in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup: de eerste twee wedstrijden werden winnend afgesloten. ‘Grote namen’ in de selectie van keuzeheer Saintfiet zijn Alaixys Romao (Olympique Marseille), Floyd Ayité (SC Bastia), Serge Gakpé (Genoa) en Dossevi (Standard Luik).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ooit een gerespecteerde spits die bij vlagen hele leuke dingen liet zien.
Maar na het schiet incident vlot het allemaal niet meer.

9 september 2015 om 16:56

Shooting from the hip net zoals Babel?

Had bij Real moeten blijven.

9 september 2015 om 14:33

omdat..?

9 september 2015 om 16:50

Meer geld

10 september 2015 om 10:59

De beste man is toch nog goed voor volgens mij 140.000 per week.. Niks mis mee..

10 september 2015 om 16:22

Bij tottenham verdient ie ook niet niks hoor...

10 september 2015 om 16:22

Hoe kan die bij real blijven als ie werd verhuurd en zijn oorspronkelijke club hem terug wilde.

Tsja, zelfs als supervedette moet je toch weten dat je je behoort af te melden. Hij is superervaren en doet dan dit. Ik zou dat eens moeten proberen om zonder opgaaf van reden niet op het werk te verschijnen. Goede beslissing van de bondscoach ook.

Adebayor een topspits had prima spits voor louis geweest

9 september 2015 om 16:14

Was ooit een topspits totdat hij de overstap maakte naar Man C en toen is hij begonnen met afglijden.

De bondscoach kreeg een teken van God en besloot dat het genoeg geweest is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren