Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AC Milan laat oog vallen op viervoudig international van Jong Oranje’

Laatste update:

Finn van Breemen is op de radar van AC Milan verschenen, zo meldt Corriere dello Sport. Volgens de Italiaanse sportkrant hebben i Rossoneri ‘veel scoutingsmateriaal’ verzameld over de twintigjarige verdediger die afgelopen zomer een transfer van ADO Den Haag naar FC Basel maakte.

“Ruimte voor groei in ontwikkeling, een interessant prijskaartje en potentie”, zo wordt Van Breemen omschreven door Corriere dello Sport.

De centrale verdediger groeide direct na zijn komst bij Basel uit tot een onbetwiste basisspeler. Het afgelopen half jaar kwam hij tot negentien officiële duels namens de Zwitserse topclub, terwijl hij in september van dit jaar debuteerde bij Jong Oranje.

De Italiaanse sportkrant heeft de inmiddels viervoudig jeugdinternational uitgebreid geanalyseerd. “Van Breemen is een regisseur in de achterhoede, sterk met het hoofd en op aanvallend vlak. Hij bouwt op, geeft leiding aan de defensie en kan ook nog vrije trappen nemen.”

“Van Breemen is een steunpilaar bij Jong Oranje en heeft twee bekende leermeesters gehad bij ADO: Dirk Kuijt en Dick Advocaat.”

De jonge verdediger liet afgelopen oktober tegenover Voetbal International nog weten groot te dromen. “Uiteindelijk is mijn doel om op een dag het hoogste niveau in het voetbal te bereiken. En dan maakt het me op dit moment niet uit waar dat is.”

“Ik wil in een topcompetitie spelen en in de Champions League”, zei Van Breemen ambitieus. “Dat is het grote doel en ik geloof in een goede afloop. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om te slagen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou we hebben een chronisch gebrek aan centrale verdedigers voor het NL-elftal,dus het zou wat zijn als deze zich doorontwikkelt tot topspeler

26 december 2023 om 10:41

Nee juist niet toch!
Heel veel goede verdedigers.

26 december 2023 om 10:53

Nog even en we gaan 8-1-1 spelen

26 december 2023 om 11:59

Met 8-1-1 kunnen we prima de bus parkeren tegen een frankrijk 😁

In 2014 kwam er nog een rapport van de KNVB de “Winnaars van morgen”. Waar heel veel experts aan hadden meegeschreven. Een leuk gedeelte was er op gebaseerd dat Nederland geen verdedigers kon opleiden. Zelden een rapport zó snel achterhaald zien worden. Bijzondere ontwikkeling, is dit puur de ontwikkeling van het voetbal dat er nu wat anders van een verdediger wordt verwacht dan pakweg 10 jaar terug?

26 december 2023 om 11:17

Ach, je moet natuurlijk wel blijven kijken naar hoe je spelers blijft opleiden maar ik geloof er allemaal niet zo in hoor, dit is ook gewoon het lot van een klein land.

De ene generatie is gewoon de andere niet, dan heb je een generatie met geweldige aanvallers, nu met geweldige verdedigers en zo zal het altijd blijven gaan.

26 december 2023 om 14:01

Ik denk dat het succes van bepaalde spelers daar ook invloed op heeft. Als spelers met een bepaald profiel slagen dan blijkt het een succes en zullen er vaker dat type spelers gehaald worden. Bijv. Nederlanders in de Serie A en dan met name spelers die niet bij de top 3 hebben gespeeld zoals een de Roon, Hateboer, Koopmeiners, Reijnders

Om door te groeien heb je kansen nodig bij de juiste clubs en deze kansen worden vergroot door het succes van anderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren