Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan herovert koppositie ondanks vroege rode kaart in Stadio Ciro Vigorito

Laatste update:

AC Milan heeft zondagavond een moeizame zege geboekt op Benevento. In het Stadio Ciro Vigorito leken de Milanezen na de vroege voorsprong een makkelijke avond tegemoet te gaan, maar een rode kaart Sandro Tonali bracht de club aan het wankelen. Uiteindelijk bepaalde Rafael Leão de eindstand op 0-2 en miste Benevento nog een strafschop. Dankzij de overwinning herovert Milan de koppositie met 37 punten; Internazionale volgt met 36 punten.

Direct vanaf het eerste fluitsignaal draaide AC Milan de duimschroeven flink aan. Met een moordend baltempo zorgden de Milanezen ervoor dat de thuisploeg nauwelijks de tijd kreeg om naar adem te happen. In de openingsfase kon Benevento enige weerstand bieden, maar na een kwartier spelen capituleerde de ploeg alsnog. Ante Rebic liep het zestienmetergebied binnen en werd met een harde bodycheck opgevangen door Alessandro Tuia, waarop arbiter Fabrizio Pasqua naar de penaltystip wees. Franck Kessié mocht achter de bal gaan staan om de klus vanaf elf meter te klaren, en schoot overtuigend binnen: 0-1.

Na de tegentreffer slaagde Benevento de rug te rechten en de bezoekers kwamen er minder makkelijk doorheen. Zeker toen AC Milan na ruim een half uur spelen met tien man kwam te staan, begon de thuisploeg op te leven. Het was Sandro Tonali die vanwege een late tackle de rode kaart kreeg van Pasqua, al moest de scheidsrechter de videobeelden raadplegen om tot dat besluit te komen. Vlak naar het incident werden gli Stregoni tot tweemaal toe gevaarlijk, maar Gianluigi Donnarumma hield zijn ploeg op de been.

Het rustsignaal kwam op een gunstig moment voor Mildan, dat ternauwernood de 0-1 ruststand over de streep konden trekken. Vlak na de thee verdubbelde de ploeg van Stefano Pioli de voorsprong. Een dieptepass van Rebic leek te hard, maar Rafael Leão schatte de bal op waarde en omspeelde de uitgekomen doelman. Hoewel de Portugees buiten de zestien uitkwam met zijn actie, had hij een fraaie trap in huis waarmee hij Lorenzo Montipo verschalkte: 0-2. Na een onhandige overtreding in het strafschopgebied van Rade Krunic op Gianluca Caprari kreeg de Benevento-aanvaller nog een penalty toegekend, maar hij schoot kansloos naast. In de slotfase kreeg Kessié nog een goede kans om zijn tweede treffer van de avond aan te tekenen, maar hij raakte de paal.

Wordt AC Milan dit seizoen kampioen van de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerst en vooral, complimenten aan Inzaghi en Benevento die intensief en aanvallend voetbal op de mat brachten, een goaltje was hen gegund. Maar Milan pakt de 3 punten zoals een kampioen, efficiënt, zonder echt goed te spelen.
Kjaer werd toch wel gemist de afgelopen wedstrijden, wat een beest, Lapadula kreeg geen ruimte en Romagnoli lijkt toch baat te hebben om met een volwassener iemand naast zich te spelen.
Off: Wat kan ik toch genieten van dat geschreeuw van Donnarumma BRAVOO, hoe zonde zou het zijn dat die niet bijtekent, maar Milan houdt van hem en hij houdt duidelijk van Milan dus dat lijkt wel goed te komen.

3 januari 2021 om 20:10

Ik had altijd de droom dat hij de Buffon werd van Milan. Maar dat is toch lastiget Raiola als Zakenwaarnemer. Op een gegeven moment wordt zijn salarisstrookje te hoog. Maar het enige wat ik nu nog hoop is dat hij nog 2 extra jaartjes blijft. Dan is hij 23 en kan hij alsnog 15 jaar bij bijv Real Madrid keepen. Maar ik wil nog 2 x, buiten dit jaar, proberen om de Serie A en vanaf volgend seizoen de CL te bestormen. En mocht het alsnog geen prijzen opleveren. Prima, mag hij alsnog weg. Mocht het wel prijzen opleveren dan gaat hij met een goed gevoel weg. 2 extra jaartjes maar.. ik hoop het. En het zou me niet eens boeien als hij na die extra jaren gratis weggaat. Nog ff 2 jaar vlammen bij Milan! Zoals Donnarumma al sinds zn 16e doet!

3 januari 2021 om 20:18

Met behulp van de transfers die Maldini en Massara maken, kunnen we misschien wel nog hoge ogen gooien volgend jaar in Europa. Zouden nu ook weer akkoord zijn met Strasbourg over Simakan, schijnt een groot talent te zijn. Dan zou er helemaal geen reden meer moeten zijn voor Donna om te verkassen. Laten we hopen dat hij een clublegende wordt, ik zou er aan een kant nog niet van verschieten 😉

3 januari 2021 om 20:21

ja, enige wat ik over Simakan weet is dat hij wel echt alles speelt en Maldini zeer onder de indruk is van hem, dan zal; het wel goed zitten!

3 januari 2021 om 20:50

Ik weet dat hij hoger op de verlanglijst staat dan Lovato die toch een enorm goed seizoen bij Hellas draait en Italiaans is. Dys ik heb er ook wel hoge verwachtingen van!

Het was matig, we pakken rood, maar verliezen staat niet in ons woordenboek! 0-2. En het wordt tijd dat het ook een keer hard op gezegd wordt en misschien schop ik dan paar mensen tegen hun schenen, maar Donnarumma wordt al gezien als elite van de keepers op aarde, maar ik vind hem eigenlijk gewoon de aller aller aller beste. Neuer,alisson,oblak,courtiosã¢â  zijn alle 28 of ouder Terwijl Donnarumma dit niveau al sinds zn 20e laat zien en nu 21 is. Hij kent geen gebrekken i.t.t. anderen keepers, penalty,in de lucht, traptechniek, op de Lijn. Hij is overal wereldklasse in.ã¢â  Het is echt een absurde keeper. De beste speler uit de jeugd sinds Maldini(lees: papa Maldini ) . 21 en dan al de aller beste ter wereld zijn(naar mijn mening). En Kjaer, wat was hij goed, stond ook, zoals Ronaldo in de EK finale, langs de zijlijn de coachen na zn wissel. Een van de beste verdedigers uit de serie A. Maar dat waren de enige 2 goede. Dalot staat mijlenver van Theo vandaan en we missen echt extra opties voorin zoals we dat hebben bij Theo. Tonali had het weer lastig. Leao soms weer lui maar maakt het goed met een fenomenaal doelpunt. Had hij maar het werklust van bijv Kessie of wat meer in zijn positie zijnde; Rebic.

3 januari 2021 om 20:09

Donnarumma was fantastisch. Constant ook coachend, toont leiderschap. Dat het maar snel rondkomt met zijn verlenging. Hij is onvervangbaar.

3 januari 2021 om 20:12

Hij zei dat hij wilt blijven maar Raiola maakt er altijd zo'n circus van

3 januari 2021 om 20:27

Ja klopt Mauro maar heb er vertrouwen in dat hij blijft zou echt vreemd zijn als hij vertrekt nu ze swso champions League hebben volgend jaar en met de nodige transfers deze maand scudetto, wie weet. On: wat was hij goed samen met kjaer en kessie. Leao is ook een klasbak in wording. Rebic stelt alle lange tijd teleur. Deze match hebben we echt gewonnen als een kampioen, zeer efficiënt. Jammer dat we zo diep zijn moeten gaan met over drie dagen Juventus. Zo het niet echt zitten met die kromme krunic opt middenveld. Forza milan kheb weer genoten

3 januari 2021 om 20:11

Helemaal mee eens Mauro, het is een held. Trouwens, het ontbreken van Saelemaeckers niet onderschatten, die zorgt toch ook voor de nodige creativiteit, mistte ook de wedstrijden tegen Genua en Parma (beiden gelijkspel)

3 januari 2021 om 20:14

Nouja creativiteit niet zo zeer, , wel de energie, en werklust, de hele flankbestrijken. Wie had dat gedacht; een redelijk onbekende Anderlecht jeugdspeler zo snel, zich zo inpassen

3 januari 2021 om 20:21

Ja maar die heeft wel een bepaalde flow met Cahlanoglu die anderen minder hebben in mijn ogen. Haha ik niet, ik volg Anderlecht redelijk op de voet en moest er hard om lachen toen ik hoorde dat Milan hem ging huren. Wel typisch het karakter van Alexis om dan mensen als mij de mond te snoeren

3 januari 2021 om 20:54

Niet direct te maken met jouw reactie, maar heb je een idee of Milan Piatek terug kan/wil halen? Natuurlijk is Ibra de eerste keus als hij beschikbaar is, om op de spitspositie te spelen. Echter, als Ibra geblesserd is, zoals nu het geval is, is het wel handig om een goede back-up spits in de gelederen te hebben

3 januari 2021 om 20:57

Piatek is gekocht door Hertha.

3 januari 2021 om 21:11

Heeft Milan wel een terugkoopclausule laten opnemen?

4 januari 2021 om 07:48

Ik hoop van niet, zeer beperkte speler. Ze moeten gaan voor Gomez van Atalanta die voor een prikje is op te halen

4 januari 2021 om 17:35

Anders was Piatek wel het enige lichtpuntje ten tijde van de sportieve crisis bij Milan. Volgens mij was hij zelfs topscorer geworden in dat seizoen, of in ieder geval geeindig binnen de top 5.

3 januari 2021 om 20:59

Mauro hier kan ik je even totaal niet serieus nemen, beter dan Neuer? Dat kan je toch niet met droge ogen beweren? Neuer is echt nog wel weer een treetje hoger hoor, Bayern heeft zeker een flink deel van de afgelopen CL aan hem te danken. Dit vind ik echt teveel waan van de dag.

3 januari 2021 om 21:33

Staat de bundesliga hoger aangeschreven dan de serie a?

3 januari 2021 om 21:44

Ik vraag mij nu dus weer oprecht af waar jij dit uit mijn stuk haalt, volgens mij heb ik het nergens over de Bundesliga ten opzichte van de Serie A maar je zal het mij waarschijnlijk gaan vertellen..

3 januari 2021 om 22:13

Haha is gewoon een vraag hoor. Rustig maar.

3 januari 2021 om 22:26

Nou het is tegenwoordig helemaal in om op VZ sarcastische vragen te stellen dus ging ik er min of meer vanuit dat dit ook zo was. Niet dus, excuus. Om op je vraag in te gaan: ik vind het zo enorm lastig om competities en niveaus te vergelijken. Sommige mensen doen dat door een speler erbij te pakken die in de BPL bijvoorbeeld niet presteert, dan in Italië wel en dan opeens moet de competitie in Italië dus wel van een minder niveau zijn. Zo werkt het mijn inziens niet, iedere competitie heeft andere dingen. In Engeland ligt het tempo ongelofelijk hoog maar daardoor worden er veelal 'kleinere' wedstrijden veel fouten gemaakt. In Spanje ligt het tempo puur lager maar is het meer op techniek vind ik altijd, voor mij niet de meest spraakmakende competitie. Duitsland vind ik leuk om naar te kijken omdat er veel tactische varianten worden gebruikt door (jonge) coaches en er veel jonge talenten de kans krijgen. Gevoelsmatig staat de Premier League een treetje hoger dan Duitsland, Italië en Spanje en dan Frankrijk daar weer een treetje onder.

3 januari 2021 om 22:48

Heb in die bijna 18 jaar hier ook veel retorische vragen voorbij zien komen; enfin die vraag kwam om jouw standpunt te bekrachtigen. Waar Neuer het Europees het ook laat zien heeft Donnarumma die kans nog niet dan wel nog weinig gehad. Daarom schat ik Neuer ook wel een tikkeltje hoger in.

3 januari 2021 om 23:25

@baron niks waan van dag? Heb je Donnarumma wel eens zien keepen? Dat ia absolute wereldtop wat hij toch echt al laten zien vanaf zn 20e. Een ding weet ik zeker. Neuer zat niet al op dit niveau van Donnarumma op zn 20e, want Neuer begon "pas"op zn 20e. En als hij naar Barcelona of Juve had gegaan had hij de zelfde prijzenkast. Ik vind Donnarumma niet zo zeer veel beter maar omdat Donnarumma wel 10 jaar jonger is dan de meeste topkeepers, is hij de aller beste. Nu al wereldtop, moet je nagaan hoe goed hij is over 5 jaar, waar hij pas 26 is. Nee voor mij de aller beste en dat laat hij keer op keer zien. Nogmaals Neuer en Oblak zijn niet minder of wellicht iets beter, maar die hebben dan ook 8 jaar langer op het voetbalveld gestaan

4 januari 2021 om 08:48

Als Neuer en Oblak niet minder zijn of wellicht iets beter dan kan jouw Donnarumma toch nooit de allerbeste zijn? Het ligt in de lijn der verwachting dat Donnarumma dat gaat halen ja maar garanties tot de deur he, er is nog niks behaald. Neuer heeft 2 CL titels op zijn naam staan, Donnarumma nog 0 CL-duels gespeeld. Misschien is het soms fijn om je clubbrilletje even af te zetten en het realistisch te bekijken want dit slaat werkelijk helemaal nergens op.

3 januari 2021 om 21:19

Ik wilde je enthousiasme temperen zodat ik weer realiseerde dat die kerel pas 21 is : D! En om te bedenken dat hij waarschijnlijk nog beter zal worden wtf gewoon! Ben gewoon jaloers...wat een klasbak!

3 januari 2021 om 21:46

Enorm respect voor hem maar beter dan neuer en oblak is wel wat voorbarig naar mijn mening. Kan hij zeker worden, belachelijk goed wat hij (zeker als keeper) op die leeftijd laat zien. Oblak en vooral neuer vind ik nog wel ander niveau (al is dat ook logisch gezien de leeftijd). Neuer heeft het bijv meer in de cl laten zien, al kan dat bij ac milan (nog) niet natuurlijk

Had een makkelijke overwinning moeten worden waarbij misschien wat krachten gespaard konden worden, maar helaas. Dodelijk effectief, 17 (?) wedstrijden achter elkaar twee goals gemaakt. Penalty was makkelijk gegeven, Kessie schoot m wel prachtig binnen. Woensdag de zware wedstrijd tegen Juve op het programma en dan eindelijk weer een ouderwetse topper zonder dat Milan 18 punten achterstaat. Mooi vooruitzicht!

3 januari 2021 om 20:31

17 inderdaad en heb het even opgezocht, ware het niet dat Atalanta er in juli in slaagde om Milan op een goaltje te houden (1-1gelijkspel), dan zou de teller nu op 27 staan

We hebben als Milan fans veel te voortduren gekregen afgelopen jaren.
Deze wedstrijden als vandaag konden we vroeger verliezen door gebrek aan inzet maar dit milan is gaat door het vuur.
Top 3 blijft het doel

3 januari 2021 om 20:18

volgens de meeste top 4 (cl), is het dan toch iets aangepast?

3 januari 2021 om 20:24

Haha precies, heb dat winnaarsgevoel in geen jaren meer gehad, is nog altijd wat wennen.

Het was eigenlijk niet best maar Kjaer was vandaag goed op dreef. Zat overal tussen en het was fijn om te zien dat hij terug was, ondanks dat kalulu echt prima was als vervanger. Benieuwd naar de wedstrijd tegen Juve.

Zou wat zijn als AC Milan weet te stunten en kampioen wordt van Italië, ik gun het ze wel iig, de club behoort in dat elite rijtje van 5 a 6 clubs die historisch gezien erg groot waren/zijn in Europa.

Volgende week is de kraker tussen Milan en Juve toch? Als Milan die wint dan wordt de race haast tussen Milan en Inter, maar als Juventus die weet te winnen dan zijn ze weer volledig terug in de race.

3 januari 2021 om 21:52

Woensdag is de wedstrijd inderdaad. Juve lijkt nu ver weg met 12 punten maar ook nog 2 wedstrijden tegoed, waarvan ze er nu 1 spelen en voorstaan tegen Udinese. Er volgt nog een inhaalwedstrijd tegen Napoli, daar kunnen ze nog wat laten liggen. Maar de wedstrijd van aanstaande woensdag is idd belangrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren