Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan heeft geluk aan de zijde en loopt in slotfase weg bij Celtic

Laatste update:
/

AC Milan had bijzonder veel moeite met Celtic, maar de Italiaanse grootmacht is het nieuwe Europese seizoen begonnen met een overwinning. Het verschil tussen beide ploegen kwam pas in de laatste tien minuten tot stand: verdediger Cristian Zapata brak met een fortuinlijk schot de ban, waarna Sulley Muntari de zege definitief binnenloodste. I Rossoneri gaan daardoor samen met Barcelona aan kop in groep H.

Celtic, waar Virgil van Dijk zijn opwachting maakte in de basiself en met Derk Boerrigter op de bank, toonde zich een taaie opponent. AC Milan begon wel goed en kreeg via Mario Balotelli een goede kans, maar de spits zag zijn harde knal weggebokst worden door doelman Fraser Forster. De gasten verstopten zich echter niet en waren via Scott Brown zelfs vlakbij de verrassende 0-1. De aanvaller kon zijn voet net tegen de bal krijgen, maar zag hoe Christian Abbiati met een knappe safe een achterstand voor de thuisploeg voorkwam.

Via Balotelli, Alessandro Matri en Antonio Nocerino was Milan nadien dreigend, maar mede dankzij uitstekend optreden van Forster bleef de brilstand tot aan het rustsignaal gehandhaafd. Met name de laatste redding, op slag van rust na een van richting veranderd schot van Balotelli, kreeg de handen van de aanwezige toeschouwers op elkaar. De fans in San Siro zaten te wachten om dat ook voor de thuisploeg te doen, maar naarmate de wedstrijd vorderde leek dat een steeds onmogelijker missie te worden.

Celtic kreeg na de pauze zelfs meer mogelijkheden en leek met een gelijkspel te krijgen waar het gezien het knappe weerwerk recht op had. In de slotfase nam Milan echter alsnog afstand. Met een speculatief schot, dat van richting werd veranderd door Emilio Izaguirre, zorgde nota bene verdediger Zapata voor de bevrijdende 1-0, waarna Muntari met een eenvoudige rebound het duel vijf minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd definitief besliste: 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Totaal onnodig en onverdiend, zo jammer dit. Van Dijk en de Jong speeln beiden weergaloos.hopen dat we volgende wedstrijd tegen Barca kunnen verrassen, deze wedstrijd gaf hoop!

18 september 2013 om 23:50

Ook hoop voor Ajax. Milan is helemaal niet zo geweldig. Celtic heeft het helaas laten liggen. Dat deed PSV ook. Maar je kan het ook als kwaliteit zien dat Milan een slechte wedstrijd gewoon over de streep trekt. Dat is het verschil tussen de Italiaanse top en de Nederlandse en Schotse top.
Wij doen leuk mee, maar als het om de punten gaat, staan we met lege handen.
Ajax moet thuis proberen 3 punten te pakken tegen dit geplaagde Milan.
Ik zie deze poule steeds positiever in.

Was te verwachten dat milaan hier zou winnen

De 3 punten zijn binnen en dat is het belangrijkste.. wanneer El Shaarawy, Poli, Kaka, Abate, Di Sciglio en Montolivo terug komen pakken we ons wel terug...

hopelijk een gelijkspel tegen Napoli in het weekend.. en daarna knallen!!

Forzaa Milanooo!!

18 september 2013 om 22:50

Als ik eerlijk moet zijn zie ik Milan met deze selectie gewoon verliezen van Napoli, dat zo goed is. Als iedereen van Milan erbij is is het een open match maar met de huidige basiself verwacht ik dat een punt echt het maximale is voor Milan.

18 september 2013 om 22:52

Jaa.. ik denk ook dat een punt het maximale is.. daarom hoop ik daarop.. zelfs een verlies is niet erg met deze spelers, als het maar geen afslachting word.. maar dat zal wel niet.

Maar met alle spelers erbij is het een onvoorspelbare wedstrijd, ik denk dat Napoli onderhand wel het beste team van Italie genoemt mag worden?

18 september 2013 om 22:52

Met deze selectie wint Napoli gewoon met 3, 4-0. Dit was een hele, hele slechte Milan. Kwalitatief en op het veld heel slecht.

18 september 2013 om 23:06

Je overdrijft man.. zelf met 0,0 creativiteit wist Milan best kansen te creeeren.. Balotelli is zo ongelooflijk goed dat Milan tegen niemand kansloos is, laat staan als Shaarawy er nog bijkomt.

19 september 2013 om 00:26

@ Ac milan22

Enig idee wie er nog zullen ontbreken over twee weken tegen Ajax? Ik volg Milan nauwelijks dus weet niet wie welke blessure heeft enzo

19 september 2013 om 01:25

De sciglio zal 100% er niet zijn, de rest zullen wss over 2 weken terug zijn.

19 september 2013 om 19:07

Ac_milan22

Je een punt lijkt me ook het maximalen,napoli is inderdaad de sterkste ploeg van Italie op dit moment samen met Juve dus daar ga ik mee akkoord

18 september 2013 om 22:57

Goed resultaat met beperkte krachten.

Wat voor speler is Birsa? Zagi k laatste ook invallen.

18 september 2013 om 23:06

Hij viel niet in.. hij begon basis

Niet echt goede speler, een back up voor Kaka..

18 september 2013 om 23:21

Ik bedoelde: Zag ik laatst ook een keer invallen haha.

Oke, geen groot talentje of zo?

18 september 2013 om 23:35

Nee.. verwacht er maar niet veel van haahaha..

18 september 2013 om 23:57

Wanneer komen ses, montolivo en abate terug? Zijn die er weer bij in amsterdam? En kaka gaat dat niet halen denk ik ofwel?


Ont: Milan wint op zn milans, jammer dat nederlandse ploegen deze enorme kwaliteit niet hebben...

Ik had wel meer verwacht van Milan.
Maar dit was niet een slecht resultaat. Had wel graag SES binnen de lijnen gezien, was hij geblesseerd ofzo?

18 september 2013 om 22:53

El Shaarawy ligt er nog eventjes uit. Dit Milan was erg zwak maar we speelden met 3,4 basisspelers. Ik ben al blij met het feit dat we gewonnen hebben.

Stephan El Shaarawy & Kaká niet erbij? heb ik iets gemist of wat..???

18 september 2013 om 22:48

Geblesseerd.

18 september 2013 om 22:49

Allebei geblesseerd. Milan miste een aantal belangrijke spelers vandaag.

18 september 2013 om 22:50

beiden geblesseerd.. net als Pazzini,montolivo,poli, Di Sciglio en Abate...

waar Niang en Saponara niet op de CL lijst stonden.. We speelden echt met een zware b-team..

18 september 2013 om 23:02

Oke ty denkje dat ze over 2 weken tegen Ajax aanwezig zullen zijn die 2 grote heren?

18 september 2013 om 23:05

Kaka zeer waarschijnlijk niet, maar Shaarawy wel..

Waarom kreeg Celtic een vrije trap in de 16?

18 september 2013 om 22:50

Scheidsrechter vond dat Abbiati een pass van Zapata in de handen ving waardoor het een terugspeelbal was. Ik vond van niet, Zapata keek niet eens naar Abbiati.

18 september 2013 om 22:53

Keeper raakte eerst de bal met de handen aan, en nadien pakte hij m ogmaals op met de handen.

18 september 2013 om 22:59

Als een keeper de bal met zijn handen aanraakt, en daarna dribbelt en hem weer in zijn handen neemt word er gefloten voor een indirectevrijetrap want dat mag niet.

18 september 2013 om 23:02

Ik had het verkeerd, ik wist helemaal niet dat dat niet mocht. Dan mag je dit toch niet verwachten van iemand met zoveel ervaring als Abbiati.

Heb deze wedstrijd niet kunnen zien omdat ik Napoli kijken was, maar goed dat Milan gewoon de 3 punten pakt tegen Celtic, zij het op een niet al te mooie manier. Met overwinningen voor Napoli en Milan, en morgen hopelijk Fiorentina en Lazio, is het alleen maar gunstig voor de Serie A. Jammer dat Juve niet gewonnen heeft tegen de Denen.

Overigens moeten De Jong en Van Dijk allebei opgeroepen worden voor het Nederlands elftal, speelde vandaag naar wat ik hoorde weer erg goed.

18 september 2013 om 22:51

Amico ik ben bang dat we tevreden moeten zijn met drie CL Tickets.. Duitsland, Engeland en Spanje liggen toch echt te ver boven ons. Maar je blijft natuurlijk hopen.

18 september 2013 om 22:54

Ik weet het amico, maar we moeten gewoon die punten blijven pakken. Zo lopen die drie competities niet uit, en lopen de andere competities onder ons niet in. Sowieso is het altijd lekker om te winnen, helemaal zoals vandaag Napoli tegen Dortmund. Krijgen de mensen, en al die haters weer te zien dat de Serie A gewoon een sterke competitie is.

18 september 2013 om 22:59

Dat zeker, we spelen. Ondanks alle ellende nog steeds in een fantastische competitie. Hopelijk zal het dit jaar anders gaan en nemen de Italianen de EL serieus.

19 september 2013 om 08:49

Van Dijk had een jaar geleden al in Oranje moeten lopen maar van Gaal is wat dat betreft een blind paard

Vraag me niet hoe.. We hebben gewonnen. Ik moet zeggen dat ik het vrij spijtig vindt voor Celtic. Ze waren toch heel wat beter dan Milan.. Laten we eerlijk zijn. Maarja als we met het A team maar beter doen.

Zonde, als Celtic het wat beter had uitgespeeld hadden ze hier verdiend gewoon gewonnen en nu met lege handen door 2 lullige tegen doelpunten.

Goed om te zien dat Van Dijk heel aardig op dit niveau mee kan komen, deed eigenlijk niks fout en zat er een aantal keer goed tussen en De Jong speelde erg sterk, op een paar domme overtredingen na maar dat zit nou eenmaal in zijn spel denk ik.

Gelukkig voor Ajax dat celtic geen punt pakt aangezien we voor plek 3 gaan.

Ik mag overigens toch hopen dat Louis van Gaal snel bij draait en Nigel de Jong de volgende keer gaat oproepen.. Hij is op dit moment ongelooflijk belangrijk. Zou makkelijk één van de betere middenvelders zijn van Nederland.

Milan wint echt op z'n Italiaans. Onverdiend vond ik trouwens. Celtic toonde meer wilskracht en hadden minimaal een punt verdiend. Had meer ingezeten voor de Bhoys.

19 september 2013 om 00:31

Celtic gaat gewoon tweede worden in deze groep!

Wat een wedstrijd zeg... De basis alleen al, een middenveld met De Jong Muntari en Nocerino, een aanval met Birsa en Matri. Geen wonder dat er totaal geen creativiteit in het spel zat. Mooi dat we hebben gewonnen, niet helemaal verwacht toen ik de opstelling zag.

In feite deed Celtic niets onder voor AC Milan.

Frank de Boer denkt aan overwinteren, maar dat zal met dit ajax een bijna onmogelijke opgave worden.
Celtic bracht vorig seizoen Barcelona een nederlaag toe en verloor uit ternauwernood met 2-1.
Dat gaat dus bijzonder moeilijk worden voor ajax.
Tegen compleet AC Milan geef ik ze net zo min kans als tegen Barcelona.

Niet te vroeg juichen...het gaat nog stormen in Celtic Park.

18 september 2013 om 23:34

gelukkig Milan gewonnen al was het niet best maar het belangrijkste is dat we 3 punten hebben gepakt.en ook mooi dat ajax verloren heeft,mijn avond is weer goed.

18 september 2013 om 23:37

Mooi dat Ajax verloren heeft? Als je juist meer kans wil maken op de volgende ronde in de CL, dan hoopte je juist op puntverlies van Barca....??!

Verwachte zege, maar op basis van de samenvatting niet terecht. Celtic had hier toch een punt voor het grijpen.

Iemand die kan vertellen of Van Dijk een kans hoort te krijgen in het NL elftal ipv De Vrij?

19 september 2013 om 01:14

Nog te vroeg, laat die jongen eerst maar uitblinken bij Celtic en wat wedstrijdjes in de CL draaien. Al zal het me niks verbazen als hij met goede wedstrijden tegen Barca en Ajax zomaar is kan worden opgeroepen.

Celtic fans zijn in elk geval overtuigd inmiddels dat ze een topper hebben binnen gehaald

19 september 2013 om 08:55

Die jongen had al een jaar bij Oranje moeten zitten. Hij doet niets onder voor welke cv in Nederland dan ook. Vind het te idioot voor woorden dat de Vrij en BMI daar lopen ipv van Dijk.

Hoe speelde emanuelson?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren