Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Abdou Harroui kan al na een jaar van club ruilen in de Serie A’

Laatste update:

Abdou Harroui kan mogelijk een stap binnen de Serie A gaan maken. Volgens de Italiaanse transferjournalist Nicolò Schira hengelt Spezia naar de diensten van de spelverdeler, die onder contract staat bij Sassuolo. De clubs zijn inmiddels in onderhandeling.

Sassuolo nam Harroui deze zomer voor drie miljoen euro over van Sparta, nadat de Jong Oranje-international vorig seizoen al op huurbasis in het Mapei Stadium speelde. Nog in dezelfde transferperiode zou I Neroverdi dus alweer geld kunnen verdienen aan Harroui. Het is niet duidelijk wat Spezia voor hem zou willen betalen en of ze de middenvelder willen overnemen of huren.

De 24-jarige middenvelder speelde vorig seizoen 434 minuten in de Serie A, verdeeld over 22 wedstrijden. Daarin kwam de Leidenaar niet tot een assist of doelpunt. Hoogtepunt voor Harroui bij Sassuolo was zijn winnende doelpunt in de achtste finale van de Coppa Italia tegen Cagliari. Voor zijn overstap naar het hoogste niveau in Italië maakte Harroui furore bij Sparta, waar hij in 2018 in het eerste elftal kwam en ook debuteerde in het betaald voetbal.

Spezia zal Harroui willen verleiden met meer kans op speelminuten en kan dan bijvoorbeeld wijzen op de overstap van Albin Ekdal, die eerder deze zomer transfervrij tekende voor Spezia en Sampdoria daarvoor verliet. Bij zijn mogelijke nieuwe werkgever zou Harroui vermoedelijk moeten vechten tegen degradatie. De ploeg uit La Spezia eindigde vorig seizoen zes punten boven de streep. Sassuolo werd afgelopen jaar elfde en hoefde niet naar beneden te kijken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'abdou Harroui kan mogelijk een stap binnen de Serie A gaan maken.'

Als dit om een definitieve transfer gaat is het wel een stap omlaag. Harroui is vorig jaar in 22 wedstrijden in actie gekomen, met een gemiddelde van nog geen 20 minuten per wedstrijd. Ik denk dat de stap van Sparta naar de Serie A toch een te grote was.

2 augustus 2022 om 18:04

Geen schande natuurlijk. Jaartje vlammen bij Spezia en kijken hoe de kaarten dan geschud zijn.

2 augustus 2022 om 18:50

Nee, het is helemaal geen schande om prof te zijn bij welke club dan ook. En zijn zoveel jongens die heel graag prof zouden willen zijn, maar waar het uiteindelijk niet gelukt is.

Ik vraag me alleen af of het hem beter zal vergaan bij een Italiaanse degradatie kandidaat. Nu was Sparta natuurlijk ook geen hoogvlieger in Nederland, al wordt er in Nederland door de onderste clubs naar mijn idee toch meer gevoetbald dan onder in de Serie A.

Ik bedenk me net dat Harroui al een jaartje weg is en dat Sparta in zijn laatste jaar de play-offs om Europees voetbal haalde toch? Dus zo'n laagvlieger was Sparta in zijn laatste jaar niet.

2 augustus 2022 om 19:15

Ik had wel verwacht dat hij wat vaker zou mogen spelen.

Klopt ja, Sparta eindigde toen achtste uit mijn hoofd!

2 augustus 2022 om 20:21

Ik zat even op transfermarkt te kijken naar zijn statistieken. Toen dacht ik nog, 22 wedstrijden is niet slecht. Maar in totaal nog geen 440 minuten gespeeld. Het lijkt er op dat hij die wedstrijden elke keer slechts de laatste 15/20 minuten mee mag doen.

3 augustus 2022 om 13:12

Jammer want hij deed het sat seizoen bij Sparta goed. Hoop voor hem op een revival bij Spezia maar hij moet denk ik proberen om in een meer voetballende ploeg te geraken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren