Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanwinst PSV komt eindelijk tot bloei: 'Hij is een fantastische speler'

Laatste update:
/

Het grote publiek kon zondagmiddag eindelijk serieus kennismaken met Gastón Pereiro. De Uruguayaanse aanvaller, die afgelopen zomer met veel pijn en moeite werd ingelijfd door PSV, luisterde zijn basisplaats in de topper tegen Ajax (1-2) op met twee treffers en was daarmee de grote man. “Hij is een fantastische speler”, zei teamgenoot Davy Pröpper na afloop van de knappe overwinning.

Pereiro werd op het laatste moment in de basiself opgenomen, toen duidelijk werd dat Maxime Lestienne vanwege familieomstandigheden niet mee kon doen. “Hij is een heerlijke speler”, jubelde coach Phillip Cocu na afloop. “Beetje bij beetje dient hij zich aan. Hij voelt zich prettig aan de linkerkant. Hij moet zijn creativiteit kwijt kunnen.”

De speler zelf verklaarde in gesprek met het ANP dat de eerste maanden in Nederland moeizaam zijn verlopen. Hij zei zijn familie te missen, al helpen Spaanstalige teamgenoten als Héctor Moreno en Andrés Guardado hem bij het aanpassen aan een nieuwe omgeving. “Met Héctor en Andrés heb ik een goede relatie”, aldus Pereiro.

Gastón Pereiro moet de komende wedstrijden in de basis starten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was de beste wedstrijd waarin hij het kon laten zien. Vooral zijn tweede doelpunt was echte klasse

4 oktober 2015 om 20:20

Idd een mooi doelpunt.

4 oktober 2015 om 20:31

denk dat het voor cocu nu handig is om lestienne op rechtsbuiten te zetten en peirero op links en luciano eruit te halen. kijken hoe dat gaat

Laat het ophemelen beginnen. En 1 mindere pot en het is meteen een baggere speler.
Zo gaat het hier.
Trouwens vond ik Ajax zo zwak dat zelfs Brenet goed leek.
Niets ten nadelen van zijn schitterende tweede goal, maar wat die Riedewald daar doet zie je wekelijks bij de B junioren.

4 oktober 2015 om 20:10

Brenet speelt de laatste wedstrijden gewoon prima...., was een uitblinker tegen United en vandaag speelde hij ook sterk.

4 oktober 2015 om 20:28

Brenet had El Ghazi in zijn pocket

4 oktober 2015 om 20:34

Dit seizoen heeft elke RB met een beetje kwaliteiten El Ghazi in zijn pocket. En dan heb ik het niet over de rb's van Heracles, Twente, etc.

Dan heb ik het over de Rb's van Jablonec, Celtic, Psv, Rapid, etc.

4 oktober 2015 om 20:52

Brenet was tegen Cska echt weer enorm slecht hoor. Deed het vandaag en tegen United prima, maar heeft niet het vereiste niveau ben blij als Willems weer fit is!

4 oktober 2015 om 20:54

LB bedoel je. Hij maakt het dit seizoen nog niet waar als t erom gaat

4 oktober 2015 om 21:10

Brenet was tegen Cska echt dramatisch. Vandaag had iedere back daar kunnen staan, El Ghazi gaf echt totaal niet thuis, voor de tweede wedstrijd op rij.

4 oktober 2015 om 22:43

Ohja die RB van Celtic die heletijd werd uitgespeeld door El Ghazi en daardoor rood pakt.

4 oktober 2015 om 23:37

De wedstrijden die ik ban Brenet heb gezien, speelt hij beter op linksback dan zn teamgenoot aan de andere kant. Arias speelt dit seizoen niet al te best.

5 oktober 2015 om 00:32

Arias begon goed aan het seizoen, maar is de laatste wedstrijden inderdaad minder. Geeft Younes en later Fischer veel te veel ruimte.

4 oktober 2015 om 20:57

Je hebt gelijk hoor maar je kan wel zien hoe goed en vooral hoe makkelijk hij kan voetballen.

Heerlijk aankoop beleid van Brands! Gerichte en meteen versterkende aankopen. Kapitaal op het veld....

4 oktober 2015 om 20:32

Dat vind ik al jaren, alleen ontbrak het aan ervaring. Die is nu terug te vinden in de vorm van Guardado, Moreno en in mindere mate (omdat deze mislukt zijn in het buitenland) De Jong en Lestienne. Ik noem geen Schaars, omdat Moreno en Guardado belangrijke spelers waren in een topcompetitie, terwijl Schaars niet eens altijd een basisspeler was bij Sporting.

PSV mag wel achterlopen op Ajax, wat mede door de moeilijkere wedstrijdschema kwam, maar Europees zie je de ervaring dan terugkomen. Hoe PSV ondanks een 3-0 achterstand gewoon Cska bijna 2 punten had weggesnoept.

En nog iets! Cocu, de verlegen mannetje die wel voetbalkennis had, maar gewoon niet hard kon zijn... Zijn uitstraling is helemaal veranderd en hij past zich heel goed aan op de tegenstander in plaats van klakkeloos hetzelfde systeem te gebruiken. Zeer veel complimenten voor zijn groei!

4 oktober 2015 om 21:37

Totale onzin dat het ontbrak aan ervaring. De ploeg van PSV is nu juist vrij jong als je het vergelijkt met de selecties in afgelopen jaren. Brands kocht gewoon steeds prima spelers, maar geen spelers die leiden tot een uitgebalanceerde ploeg. En daar lijkt hij nu wel voor het tweede jaar op rij eindelijk in geslaagd. Brands voor de aan- en verkopen en Cocu voor de groep zijn door schade en schande wijs geworden en zijn langzamerhand uitgegroeid tot vakmannen met de bekroning vorig seizoen.

5 oktober 2015 om 02:20

Hoezo totale onzin? Dit PSV draait gewoon om Guardado hoor, je zag de laatste wedstrijden wel dat het gewoon erg moeizaam gaat zonder hem. Guardado brengt kwaliteit en ervaring.

5 oktober 2015 om 13:16

Omdat PSV in de jaren dat Ajax kampioen werd, zat spelers had met ervaring. Die spelers konden alleen niet goed genoeg (meer) voetballen. PSV doet het nu gewoon beter omdat ze ten eerste betere spelers hebben en ten tweede omdat de balans in de selectie beter is. Het had dus weinig te maken met dat "het ontbrak aan ervaring".

Hele mooie speler.

Hij is wat lui, maar heeft een prima techniek en beslist vandaag de wedstrijd met een geweldige goal. Hij is beter dan Narsingh en Lestienne bij elkaar.

4 oktober 2015 om 20:21

Uhm, hiermee doe je Lestienne zeer te kort. Lestienne geeft altijd 100% en Pereiro is een stuk luier. Deze jongen gaat zeker ook nog slechte wedstrijden spelen en Lestienne speelt behoorlijk constant!

4 oktober 2015 om 20:26

@ Thijssl

Dat ben ik niet met je eens hoor. Ik zou wel Narsingh wisselen in plaats van Lestienne, maar Lestienne is een harde werker, maar heeft lang niet de techniek en verfijning van Pereiro. Daar zit een groot verschil in. Enige nadeel van Pereiro is dat hij wat laks lijkt, past een beetje bij zijn type, maar het zou ook niet voor het eerst zijn dat zo'n type speler er dan toch niet het maximale uit weet te halen. Cocu had hem anders toch al veel eerder op moeten stellen?

4 oktober 2015 om 20:28

Lestienne bij 11 goals betrokken. Dat zegt mij meer dan genoeg. Is gewoon een Mvp.
Wel heeft die Pereiro iets schiettrends qua techniek. Bal kort aan de voet, goeie draaicirculatie. Heerlijk!

4 oktober 2015 om 20:53

Lestienne doet het ook gewoon prima ja. Als iedereen beschikbaar is gewoon Lestiënne, de Jong en Pereiro opstellen.

Lestienne en pereiro volgende wedstrijd laten starten, narsingh op de bank, probleem opgelost.

Met Pereiro hebben we eindelijk weer een wereldsuperspits in wording sinds luis Suarez!

4 oktober 2015 om 20:56

(hij is geen spits)

Niet verder vertellen hè.

Kan lestienne dan naar rechts en narsingh eruit ?

4 oktober 2015 om 20:26

Pereiro kan ook wel op links

Lestienne en Pereiro op de zijkanten lijkt de meest logische keuze, er moet echter wel genoeg diepgang zijn. Narsingh weet in ieder geval waar hij aan toe is, presteren!

4 oktober 2015 om 20:36

Lestienne en Pereiro zijn beide niet gebonden aan een flank. Maar dat Pereiro zich zo bewijst is een mooi voorteken voor Psv. Van Narsingh kunnen we inmiddels wel zeggen dat die het niveau van PSV niet aankan. Wat die knakker allemaal aan het doen was in Moskou verleden week bijvoorbeeld, te-nen-krom-mend, wat een slappe speler is dat zeg!

Vond hem tegen Eindhoven (oefenwedstrijd) al opvallen. Denk dat deze jongen nog veel beter gaat worden.. Al vond ik hem vandaag buiten zijn 2 doelpunten, niet opvallen..

5 oktober 2015 om 09:12

Niet opvallen? Hoe hij de bal aan een touwtje heeft bij elk balcontact slaat nergens op. Wil hem nu nog niet teveel ophemelen, heeft nog moeite met het meeverdedigen.

Narsingh eruit pereiro erin en wisselen met lestienne van kant tijdens de wedstrijd. Heerlijke aanvalslinie

Heerlijke timing om je talent zo te laten zien in deze wedstrijd. Laten we vooral niet te hard van stapel lopen na 1 leuke wedstrijd, maar het talent is duidelijk te zien. Weet alleen nog steeds niet zo goed wat nu de echte positie is van deze jongen. Is het een 10, buitenspeler of spits?

Ook prettig dat er eindelijk een serieuze concurrent is voor Narsingh, ofja concurrent, wat mij betreft krijgt Gaston altijd de voorkeur. Prachtige techniek en een verademing tegenover Narsingh. Het moet eens afgelopen zijn met dat geklooi op rechts.

Heerlijke speler, iedereen kan zijn dat zijn techniek zo'n 20x beter is dan die van Narsingh, mag van mij gewoon een vaste basisplaats krijgen.

4 oktober 2015 om 21:50

Helemaal waar, een nadeel is echter weer dat hij niet heel snel is. Terwijl juist de snelheid van Narsingh echt wel een wapen is gebleken voor Psv. Pereiro zou je mooi kunnen opstellen tegen tegenstanders die zich ingraven, waar je weinig hebt aan de snelheid van Narsingh, maar veel aan de geweldige techniek van Pereiro.

4 oktober 2015 om 22:43

Narsingh kan niet eens een fatsoenlijke voorzet geven. Hij moet eerst 30 ballen verkloten voordat hij een goede geeft. Gevalletje; eendags vlieg.

Ben ik nu de enigste die vind dat Pereiro precies dezelfde soort voetballer is dan Javier Pastore van PSG.. lang, beetje slungelige maar techniek om van te watertanden.. en die 2e goal dat is echte Europese top doelpunt klein gaatje en gelijk afmaken!

Pffffff gaan we weer, die jongen speelt 1 goede pot en is er meteen al.
Een paar jaar geleden was Boetius al meteen het nieuwe supertalent na 1 goede pot, zelfde met Kishna.
Laten we even lekker afwachten allemaal.

4 oktober 2015 om 21:21

Zegt de ajax fan... De ampioen iin eigen talenten overhypen.

on: Speelde een heerlijke wedstrijd, erg knap bij zijn basisdebuut.

5 oktober 2015 om 02:21

Dat hij een groot talent is was al wel bekend hoor. Anders had misschien niet zoveel geld en moeite in hem gestoken.

Heerlijke speler, als ik PSV was zou ik Narsingh lekker op de bank zetten zodat Pereiro kan spelen.

Ja een raspaardje noem je zo iemand, of ongeslepen diamant. Hoe dan ook, goed scoutingswerk van Psv. Deze man kan op den duur weer heel veel opleveren voor de club.

Als iedereen fit is dit misschien functioneel?!

Zoet
Arias
Bruma
Moreno
Willems
Hendrix
Guardado
Lestienne
Propper
Pereiro
De jong
4 oktober 2015 om 21:55

Ja absoluut de beste opstelling! Zo zie ik het ook graag.

5 oktober 2015 om 00:35

Lijkt me het beste ja. Vandaag bleek ook weer dat het middenveld Guardado/pröpper/hendrix gewoon echt het beste staat. Pröpper was minder de laatste wedstrijden, maar lijkt op een of ook veel vrijer te spelen met Guardado en Hendrix naast/achter zich.

Ik wil cijfertjes geven aan spelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren