Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvaller moet zich zorgen maken bij Feyenoord: ‘Dat zegt genoeg’

Laatste update:

Feyenoord trok twee jaar geleden enkele miljoenen uit om Bilal Basacikoglu over te nemen van sc Heerenveen, maar de vraag is hoe zijn situatie komend seizoen zal zijn. De 21-jarige flankspeler kan zowel op links als op rechts uit de voeten, maar na Eljero Elia is nu ook Steven Berghuis gearriveerd. Basacikoglu heeft nog niet kunnen imponeren in De Kuip en moet misschien vrezen voor verder verlies van speeltijd.

/

Oud-Feyenoorder Regi Blinker zegt in het Algemeen Dagblad dat de komst van Berghuis een interessante zet is. Wim Rijsbergen denkt er net zo over, maar ziet wel dat het voor Basacikoglu lastiger wordt. “Die stond eerst al in de pikorde achter een aanvallende middenvelder”, zegt Rijsbergen, doelend op Jens Toornstra. “En nu halen ze ook Berghuis. Dat zegt genoeg. De trainersstaf heeft geen vertrouwen in Basacikoglu”, vermoedt hij.

Blinker is wel gecharmeerd van de ex-speler van AZ en FC Twente, die gehuurd wordt van Watford. “Ik had in mijn tijd mijn werk goed gedaan als ik mijn man voorbijkwam en een voorzet afleverde. Maar Berghuis kan het allebei, hij gaat ook naar buiten”, aldus Blinker.

BIlal Basacikoglu gaat ... bij Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 augustus 2016 om 09:03

Derde keus denk ik zo. Toornstra komt nog voor hem in de lijn.
God mag weten waarom , want die staat totaal niet op zijn plek op de rechtsbuiten. Maar dat Toornstra boven Bilal staat zegt wel dat het vertrouwen heel laag is.

2 augustus 2016 om 10:16

Op rechts wel, maar op links is Bilal tweede keus. Dat Toornstra de voorkeur krijgt heeft ook te maken met de extra ondersteuning voor het middenveld die je dan hebt.

2 augustus 2016 om 10:33

Probleem hier voor Bilal is dat Berghuis met zijn linker op rechts staat. Als Elia uitvalt, heb je natuurlijk gewoon simpel kans dat Berghuis naar links gaat en kuyt of Toornstra op rechts komen.

2 augustus 2016 om 13:44

Met een ver opkomende back als Karsdorp is het niet onlogisch om Toornstra daar neer te zetten. Doet verdedigend zijn werk als Karsdorp naar voren is en verdedigt dan terug naar de rechtshalf/rechtsback positie. Daarom staat hij daar, inderdaad niet omdat het een geweldige rechtsbuiten is.

Hij heeft in 2 jaar niks laten zien en ook zondag voegde hij met zijn invalbeurt niks toe. Hij heeft zijn kansen gehad, maar niet gepakt. Dan is het logisch dat Feyenoord verder gaat kijken. Wel jammer, want ik vond het een logische transfer 2 jaar geleden en had er echt veel meer van verwacht gezien zijn spel bij SC Heerenveen.

2 augustus 2016 om 08:56

Toch vind ik Bilal beter spelen dan Toornstra.
Bilal zorgt voor dreiging en kan een pass afleveren wat ik Toornstra verdomd weinig zie doen.
Maar ben het met je eens, ik had ook meer verwacht van Bilal maar moet ook toegeven dat hij nog niet echt het vertrouwen heeft gekregen. Hij heeft nooit veel minuten gemaakt.
Ik verwacht dat Bilal zal vertrekken maar vrees dat we er daarna achter komen dat we dat beter niet hadden kunnen doen.

Ach Bilal is gewoon een eendagsvlieg waar men teveel voor heeft betaald. Hij is niet de eerste en zeker ook niet de laatste die na 1 goed jaar bij een subtopper weg wordt gekocht door een topper en daar hopeloos faalt.

2 augustus 2016 om 09:04

Ik ben een Feyenoord fan, maar wij zijn echt geen topclub meer. 3e worden achter Psv en Ajax met 20 punten verschil is gewoon zwak. We zijn ook al een paar keer buiten de top 3 gevallen in de jaren voor Koeman, en al 17 jaar geen kampioen meer geweest. Dus we zijn geen topclub, en dat maakt het alleen maar erger voor Bilal, want als je het niveau van Feyenoord niet omhoog kan brengen, dan ben je gewoon echt slecht.

2 augustus 2016 om 13:46

Afgelopen seizoen op 20 punten, met name door die slechte reeks. De seizoenen daarvoor gewoon 3e, gedeeld 2e en 2e. Met een vrijwel lege portemonnee ook nog eens. Het valt allemaal wel mee.

Toch zou ik Bilal niet verhuren of verkopen. Ik vind namelijk dat hij over specifieke kwaliteiten beschikt, die hij alleen in de selectie heeft. Diepgang. Dat vind ik de grootste nadeel van Toornstra op die positie. Hij heeft geen diepgang en als hij een keer diep gaat wordt hij eruit gesprint.

Ik denk zelf dat Feyenoord Bilal niet goed gebruikt, puur door het gebrek aan creativiteit. Afgelopen zondag zag ik Karsdorp weer eens de bal brengen terwijl Bilal een beweging maakte om diep te gaan. Waarom brengen? Nelom en Vilhena zijn daar ook zo'n fan van. Zou niemand op de training eens aangeven dat ze moeten passen? Ik zag dat vorig seizoen namelijk ook.

Ik hoop dat Bilal een keer als invaller erin komt en dat Berghuis op '10' komt te spelen. Ik denk dat hij Bilal wel kan lanceren. Volgens mij heb je dan gewoon een goede invaller die een wedstrijd kan beslissen.

2 augustus 2016 om 10:10

Inderdaad, en verder, die jongen is 21(!). Waarom schrijft iedereen hem meteen af? Gewoon lekker de tijd geven. Toornstra verkopen en Bilal en Berghuis gebruiken voor rechtsbuiten. Flores als back-up Elia.

2 augustus 2016 om 11:12

Of je zet Toornstra gewoon eens op zijn normale plek en zet Dirkie eens op de bank want die is echt totaal niet geschikt voor de 10. Je haalt Toornstra van Utrecht waar die het best was op het middenveld en vervolgens gooi je hem op de vleugel echt belachelijk, en dan klagen dat die niet best is nee duh.

Gio moet eens Kuyt eruit durven te laten of halen want net als zondag was die weer een partij slecht.

2 augustus 2016 om 13:47

Als je Kuyt eruit haalt heb je helemaal geen leider meer in het veld. Domste wat je kunt doen.

2 augustus 2016 om 15:13

Toornstra komt net als Kuyt te kort voor de '10' positie. Toornstra moet gewoon banken of een transfer maken. Gustafson op '10'.

Bilal heeft ook niet echt de kansen gekregen. Mag af en toe invallen maar speelt nooit echt in de basis.
Zo komt een speler ook niet in het juiste ritme
Zou hem niet verkopen , kan op zowel links als rechts op de vleugels spelen. Overigens berghuis moet zich ook eerst bewijzen , heeft een jaar nauwelijks gespeeld.

waar baseer jij dit op?
Heeft afgelopen jaar vrijwel niets gespeeld.we doen net of we Messi hebben binnengehaald.laat hem eerst maar bewijzen dat hij de rechtsbuiten is van Feyenoord. Heeft tenslotte in het verleden ook diverse malen(jaren ) gefaald.leestwente en eerste jaar Az.
Bilal is sowieso een betere invaller dan Toornstra vanwege zijn snelheid.
Ik vond het belachelijk dat hij werd opgeroepen door Blind voor Oranje maar kon mij wel bekoren.
Nu Nelom er nog uit en dan hebben we een redelijk elftal.

Bilal gaat het niet halen bij Feijenoord, dat lijkt me na al die invalbeurten en basisplaatsen wel duidelijk. Dus, snel afscheid en verlies nemen. Berghuis is prima voor Feijenoord, goed dat deze jongen investeert in z'n carriere en niet alleen in z'n bankrekening. Daar kunnen nog heel wat spelers en spelersmakelaars van leren.

Bilal is niet goed genoeg voor de basis van Feyenoord. Toornstra is wel goed genoeg (denk ik) maar geen vleugel speler. Buiten dat zijn de vleugels van Feyenoord erg zwak bezet.

Bilal is denk ik prima voor de bank. Berghuis moet ik ook nog maar zien. Berghuis speelde in Nederland redelijk, maar heeft in Engeland maar een paar wedstrijdjes gespeeld. Ook is het jammer dat gehuurd is. Speelt hij goed dan is hij volgend jaar weg, speelt hij slecht, tsjah dan ben je ook van hem af na 1 jaar.

Feyenoord zou eens 442 of misschien weer 5212 moeten spelen. Ook is Kuyt op de 10 positie niet echt brilliant, maar in de spit gaat hij er nog genoeg inschieten, daar ben ik van overtuigd.

Het enige wat er bij Bilal is veranderd sinds zijn overstap vanuit Heerenveen, is dat hij nu dezelfde kapper heeft als Vilhena.
Qua voetbal lijkt hij op Narsing, maar dan helemaal zonder rendement.
Als hij zich nou eens gaat bezig houden met volle bak profvoetballer zijn, dan kan hij misschien nog aanklunen, anders word het straks rechter rijtje Turkije of Bulgarije voor de centen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren