Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Basacikoglu vindt op de valreep nieuw avontuur en begint aan zevende club’

Laatste update:

Er komt een einde aan het huwelijk tussen Heracles Almelo en Bilal Basacikoglu. De buitenspeler kwam dit seizoen nog niet in actie voor de club uit de Keuken Kampioen Divisie en vertrekt naar Tuzlaspor, dat uitkomt op het tweede niveau in Turkije. Beide clubs hebben de transfer nog niet bevestigd.

Basacikoglu maakte vorig seizoen in het degradatiejaar nog geregeld zijn opwachting namens Heracles, maar kwam dit seizoen nog niet in actie. In de competitieduels die de Almeloërs gespeeld hebben werd de Turks Nederlandse buitenspeler op de tribune geposteerd. Basacikoglu kan zijn gewenste transfer nog maken, daar de window in Turkije donderdagavond pas sluit. In de meeste overige landen in Europa sloot de transferwindow vorige week.

Met Tuzlaspor komt Basacikoglu uit op het tweede niveau in Turkije. De club is het seizoen begonnen met vier punten uit vier duels en bezet daarmee de veertiende plek op de ranglijst. De aanvaller had bij Heracles nog een contract tot volgend jaar zomer, waardoor Heracles een bescheiden transfersom overhoudt aan zijn vertrek. Het is niet bekend hoe hoog de transfersom is. Basacikoglu kwam vorig jaar binnen bij Heracles, maar wist nooit een basisplaats af te dwingen.

De Almeloërs zullen vooral blij zijn dat met Basacikoglu opnieuw een van de grootverdieners van de loonlijst vertrekt. Vorige week donderdag, op de laatste dag van de buitenlandse transferwindow, maakte de club met het vertrek van Sinan Bakis het afscheid van een andere grootverdiener bekend. Het tweetal kwam niet voor in de plannen van John Lammers en werd dit seizoen op de tribune geposteerd. Bakis kwam in Almelose dienst tot achttien treffers in 62 wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij heerenveen was hij een net zo groot talent als ziyech,2 jaar jonger en was net zo ver als ziyech destijds...sommige spelers pieken gewoon jong en worden nauwelijks beter..

8 september 2022 om 18:38

Nostalgische gedachtes maken dingen vaak mooier zullen wij maar zeggen

8 september 2022 om 18:53

Ziyech had toen nog niet de inhoud om zoveel te spelen

8 september 2022 om 19:12

Bilal had toen nooit naar feyenoord moeten gaan. Speelde zo kort bij ons, misschien als die langer gebleven was beter ontwikkelde en dan verder gaan, maar ja, wat als

Man, dit was geregeld een speler die nogal frustratie opwekte bij Feyenoord. Die statistieken van hem de laatste jaren zijn ook van een dermate armoedig niveau voor een aanvaller.

8 september 2022 om 19:35

Dat doorrollen tegen ADO destijds was misselijkmakend. Zeker geen speler die ik mis in het Feyenoord tenue.

Trainers moeten gaan inzien dat sommige buitenspelers enkel op 1 positie kunnen voetballen. Bilal is bij Feyenoord alleen maar misbruikt op rechts en hij heeft nooit een kans gehad op links. Hij heeft de techniek, de snelheid en een uitstekend schot om een goede linksbuiten te (worden).

8 september 2022 om 18:42

Die gozer kon er bij Heracles echt he-le-maal niks van. Hij had geen lef, geen durf, geen actie, geen dreiging, weinig snelheid, geen diepgang, en alles (echt ALLES!) werd maar weer veilig teruggelegd. Als hij de bal inmiddels door een foute aanname of aan de tegenstander niet al was verloren. Ik had hoop dat hij bij ons kon opleven, maar hij heeft echt enorm teleurgesteld.

Het maakte werkelijk niks uit of hij nou op links of rechts stond. Altijd even matig.

Lekker in Istanbul leven doet hij goed alleen is het wel einde carrière kan je zeggen en dat al op je 27ste

8 september 2022 om 23:07

Hij heeft wel paar miljoen bijelkaar verdiend, turken regel is in zijn voordeel.

Hij heeft een flinke bijdrage geleverd aan de degradatie van Heracles. Broodvoetballer. Bedankt voor niks. Dooei

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren