Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvaller met verleden bij Ajax en Arsenal wil terug naar Nederland

Laatste update:

Quincy Owusu-Abeyie stal tien jaar geleden de show tijdens het WK Onder-20 in Nederland, maar in het decennium dat volgde bereikte de spits niet het wereldtoneel. Als een nomade trok hij van club naar club en op dit moment zit hij zonder werkgever. De Amsterdamse zoon van Ghanese ouders hoopt dat er een interessante club voor hem komt en daarbij sluit hij een avontuur in de Eredivisie zeker niet uit.

/

Quincy vertrok als tiener van Ajax naar Arsenal, maar ging medio 2006 naar Rusland. “De keuze was niet verkeerd, maar het was niet het goede moment”, blikt de aanvaller zaterdag terug in het Algemeen Dagblad. “Ik was twintig, ik had bij Arsenal moeten blijven. Ik had nog zo veel kunnen leren. In Moskou ben ik als persoon gegroeid, sterker geworden, maar in sportief opzicht is het niet geworden wat ik ervan gehoopt had.”

Na Arsenal en Spartak speelde Quincy in dienst van Celta de Vigo, Birmingham, Cardiff City, Portsmouth, Al-Sadd, Málaga, Panathinaikos en Boavista. Nu zit hij zonder club en wacht hij af hoe het verder gaat. Het beste moet nog komen, verzekert de 29-jarige aanvaller, die zichzelf nog wel tot 2022 ziet doorspelen. Hij traint iedere dag voor zichzelf, maar mist het veld. “Ik ben gegroeid, als mens en voetballer. En geloof me, ik kan nog steeds het verschil maken”, aldus Quincy.

Er zijn Eredivisieclubs die Quincy goed kunnen gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 juli 2015 om 09:32

Ja alleen Drenthe heeft natuurlijk wel aardig geld binnen gehaald.
Die tekende zijn contract en was binnen. 80% van de spelers die in Nederland spelen halen dat niet.

Hij had na Madrid wat slimmer moeten zijn en dan had hij nog mooie voetbal jaren gehad ook.

4 juli 2015 om 10:19

En jij denkt dat Quincy Owuso/abeyie in Rusland niet goed heeft geboerd?

"En geloof me: ik kan nog steeds het verschil maken." Niet heel geloofwaardig op dit moment, eerst zien dan geloven. Was trouwens een leuk talent, maar de afgelopen tien jaar heeft ie aangetoond niet geschikt te zijn voor het leven van een prof. Benieuwd of een Nederlandse club het nog aandurft met hem.

4 juli 2015 om 08:00

Dat is precies waar frank nog naar op zoek is een buiten speler die het verschil kan maken 😂

Leuk voor Groningen, maar dan n laag salaris.

Deze kerel heeft de afgelopen jaren godvermogens opgestreken bij middelmatige clubs. Die zal geen genoegen nemen met modaal Eredivisieloon.

4 juli 2015 om 09:02

Denk dat een club als boavista niet zoveel betaald hoor, speelden nog 2e divisie recent

4 juli 2015 om 09:11

Denk het juist wel, hij wil gewoon weer voetballen op niveau

4 juli 2015 om 09:46

Het is de vraag wat je wil. Is geld belangrijk dan hoef je niet terug te komen, vind je voetballen belangrijk dan zal je een stapje terug moeten doen.

4 juli 2015 om 13:49

Hij heeft nu geen club. Een eredivisie-salaris is beter dan geen salaris.

Tja weer zo'n voorbeeld, tis te hopen dat de jongentjes er eens van gaan leren en gewoon tot minimaal hun 20ste in NL blijven.

Oudere speler
Ervaren
Al jaren vrij weinig gepresteerd
Vanaf februari geen club.

Klinkt als de ideale Van Geel-op-31-augustus aankoop waardoor hij drie kwart van het seizoen nodig heeft om wedstrijdritme op te doen.

4 juli 2015 om 08:36

Gelukkig niet zeg. Van Geel zoekt verdedgers (Braafheid , Nuytinck ? )

4 juli 2015 om 08:57

Waarom zou Braafheid komen? Speelt regelmatig en heeft een dik salaris bij Lazio. Nuytinck geef ik dan nog een grotere kans.

4 juli 2015 om 09:02

Volgens mij gaf Gouka, Feyenoord-watcher van het AD een keer aan dat Nuytinck geen optie is.

5 juli 2015 om 12:38

Nuytinck heeft onlangs zijn contract verlengd bij Anderlecht

Daar zal geen eredivisieclub geinteresseerd in zijn toch ?

iets voor De Graafschap!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren