Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvallende rol voor Frenkie de Jong lonkt opnieuw tegen Napoli

Laatste update:

Frenkie de Jong keert dinsdagavond tegen Napoli zoals verwacht terug in de basisopstelling van Barcelona. De 22-jarige middenvelder begon zaterdag tegen Eibar (5-0 winst) vanaf de reservebank en lijkt in de Champions League-wedstrijd in Napels een aanvallende rol te krijgen van trainer Quique Sétien.

Sétien stelt namelijk in de persoon van Antoine Griezmann en Lionel Messi slechts twee pure aanvallers op, waar Barcelona meestal met drie spelers voorin acteert. Daardoor is er plaats voor vier spelers die normaal als middenvelder fungeren: naast De Jong zijn dat Sergio Busquets, Arturo Vidal en Ivan Rakitic. Zo lijkt De Jong opnieuw een plek te krijgen kort achter de spitsen Griezmann en Messi, een rol die hij ook al vertolkte uit bij Real Betis (2-3 winst).

Aan de zijde van Napoli speelt oud-PSV'er Dries Mertens in de punt van de aanval. Daarmee houdt de voormalig PSV'er Arek Milik, die tussen 2014 en 2016 bij Ajax speelde, op de bank. Voor Fabián Ruiz wordt het een interessante wedstrijd: de Napoli-middenvelder staat volgens hardnekkige geruchten al maandenlang in de concrete belangstelling van tegenstander Barcelona.

Opstelling Napoli: Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Mário Rui; Fabián Ruiz, Demme, Zielinski; Callejon, Mertens, Insigne

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Pique, Umtiti, Junior Firpo; Busquets, Rakitic, De Jong, Vidal; Messi, Griezmann

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom geen Arthur en Lenglet? Beide zijn goed in vorm de afgelopen weken. Met name Arthur is heel belangrijk voor het spel van Barcelona.

25 februari 2020 om 20:26

Zondag ook Classico he, het zijn ook de enige twee die je kan roteren..en die vorige match ook gespeeld hebben

Is dit de definitie van handdoek in de ring of we klaren het thuis wel? Rakitic in de basis ipv Arthur en Umtiti die boven Clem start. Plus Vidal die waarschijnlijk als linksbuiten start... Het lijkt Valverde wel qua opstelling. In ieder geval wordt het toch pas in de 2e leg thuis bepaald en komende zondag staat de Clasico voor de deur. Laten we hopen dat we dan wel de sterkste 11 te zien krijgen.

25 februari 2020 om 20:25

Denk dat je met deze opstelling er op rekent om genoeg stabiliteit te hebben om geen doelpunt te incasseren, en vooraan maakt Messi 9 kansen op 10 wel het verschil. Als je hier dan de wedstrijd controleert, verspil je ook weinig krachten wat belangrijk is op dit moment.

‘Lonkt’... dat wordt meestal gebruikt om iets positiefs aan te duiden, maar ik denk dat een aanvallendere rol niet bepaald positief is voor de jong. Die moet niet al te ver naar voren staan, dan rendeert hij stukken minder en speelt hij niet ‘in zijn kracht’.

Ik snap echt niks van deze opstelling. Waarom Rakitic? Die brengt al ruim 2 jaar niks. Waarom geen Fati met zijn snelheid? Waarom geen Lenglet? Firpo overigens ook een drama maar geen betere opties nu Alba geblesseerd is... De bank van Barca is echt van dramatische kwaliteit (puig heeft veel talent, maar Neto, Araujo en Akieme, daarmee kan je toch niet aankomen in de Cl), typerend voor de manier waarop dit incapabele bestuur te werk gaat.

25 februari 2020 om 21:08

Omdat Fati geen robot is, maar een jochie. Die moet je rustig brengen en dat lijken veel teveel mensen niet te begrijpen. Hij heeft nu eigenlijk al teveel minuten gemaakt, want hij komt als jong menneke in een team dat nog niet zo goed draait. Zelfs Messi werd rustiger gebracht.

Hele verrassende opstelling maar begrijpelijk met de Clasico om de hoek, it’s going down Sunday

Ben ik nou zo gek of zijn zij gek bij Barcelona? Hoe kun je Frenkie een aanvallende rol geven? De man die misschien 10 goals heeft gemaakt, slecht schot heeft en veeeel beter is op een andere positie? Waarom

25 februari 2020 om 21:40

Ze hadden beter donny kunnen kopen volgens mij..

25 februari 2020 om 22:13

Donny zou perfect bij Barca passen als type nu, dat is zeker. Zou echt de diepgang brengen die ze nodig hebben.

Ik neem aan dat toch echt Vidal het dichtst in de buurt van Messi en Griezmann zal spelen. Kan daar toch wat beter uit de voeten hetzelfde geldt voor Rakitic

Het was lang een van, zo niet de beste in zijn rol maar busquets kan er echt geen drol meer van. En om dan Frenkie dan op zo'n belachelijke positie te zien lopen, doet mij denken dat deze coach totaal niet weet waar hij mee bezig is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren