Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aankoop van Chelsea geeft toe: ‘Het is duidelijk nog niet goed genoeg’

Laatste update:

Olivier Giroud maakte in januari de overstap van Arsenal naar Chelsea. Op Stamford Bridge kwam de Franse spits tot dusver tot acht wedstrijden, waarin hij één keer scoorde en drie assists leverde. In gesprek met L’Équipe geeft Giroud toe dat het in het restant van het seizoen beter moet.

“Ik ben blij met hoe ik me aangepast heb en hoe mijn teamgenoten mij verwelkomd hebben. Maar ik moet eigenlijk meer doelpunten maken. Ik ben heel erg bezig met mijn statistieken en het is duidelijk dat het nog niet goed genoeg is”, zegt de Franse spits, die Chelsea naar verluidt zeventien miljoen euro kostte. “Ik ben in ieder geval tevreden over mijn spel. Je moet veeleisend zijn. Ik tekende bij Chelsea omdat ik een nieuwe uitdaging wilde.”

“Wanneer je in januari tekent, is dat nooit gemakkelijk. Het acclimatiseren in een team gaat dan anders. Ik wilde er direct klaar voor zijn, ook al kwam ik terug van een blessure van zes weken”, vervolgt Giroud, die momenteel deel uitmaakt van de Franse selectie voor de oefeninterlands tegen Colombia en Rusland. “De manager liet me in de tweede wedstrijd starten en het ging goed. Het is waar dat ik tot dusver ook een aantal matige wedstrijden heb gespeeld.”

Arsène Wenger stelt vrijdag dat Giroud zelf liever bij Arsenal was gebleven. “Olivier is een Arsenal-man. Hij vertrok om dezelfde reden als Theo Walcott. Ze waren teleurgesteld, maar ook realistisch genoeg om hun situatie te analyseren. Hij moest aan zijn carrière denken en besloot daarom te vertrekken, ook al had hij diep in zijn hart willen blijven”, wordt Wenger geciteerd door Metro. Giroud speelde vanaf de zomer van 2012 bij Arsenal.

Denk jij dat Olivier Giroud zijn draai zal vinden bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zijn nog geeneens hele slechte cijfers voor iemand die pas nieuw is bij een ploeg die niet lekker draait.

Ik begrijp Chelsea totaal niet, wat moet je met een spits die niet eens basis kon spelen bij een subtopper. Heeft Abramovich de geldkraan dicht gedraaid?

Nee hijzelf is niet goed genoeg ... Giroud is verre van een topspits. Veeeelste wisselvallig, als hij een goede dag heeft maakt hij er zo 3-4 in 1 wedstrijd maar daarna scoort ie de volgende zes wedstrijden niks. Oliedomme deal van Chelsea!


Hij stond niet eens basis bij Arsenal en dan binnenhalen als de verlossende spits. Chelsea kon beter voor Aubameyang gaan aangezien die op de counter spelen wat meer zijn spel is.

Giroud had beter gewoon voor Everton moeten kiezen. Als Lukaku daar aan lopende band kon scoren, dan kan Giroud dat ook. Giroud is op alle vlakken beter dan Lukaku behalve snelheid.

Everton is een ploeg die hun tactiek aanpassen aan kwaliteiten van hun spelers. Als je Giroud goed gebruikt dan scoort hij zekers 2 goalen per match. Everton heeft/had prachtige backs en hun flankspelers vallen nog mee. Met een goede voorzet kopt Giroud garandeert eentje binnen.

Hij is niet voor niets basis in nationale ploeg van Frankrijk.
Wenger is gewoon spelers kapot aan het maken laatste jaren.. vond Giroud eigenlijk wel nog goed doen in Arsenal.

24 maart 2018 om 00:17

Juist niet, Everton heeft al een verdomd statische ploeg. Giroud zou daar juist niet passen. Cenk is perfect voor Everton, een type Lukaku alleen beweeglijker en dan minder sterk. Hij sleurt, hij trekt, passeert spelers en pikt zijn goaltjes mee. Giroud is een geweldige aanspeelpunt, maar meer niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren