Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aan Feyenoord gelinkte Turk zet krabbel onder jaarsalaris van 2,6 miljoen

Laatste update:

Mehmet Topal blijft bij Fenerbahçe. De club uit Istanbul maakt bekend dat men met de tot verdediger omgeturnde middenvelder een principeakkoord heeft bereikt over een nieuw contract en volgens de Turkse media gaat de dertigjarige Topal voor vier seizoenen verlengen in het Ülker Stadion.

/

De 59-voudig international van Turkije wordt er financieel niet slechter van, want zijn jaarsalaris van 2.050.000 euro gaat naar verluidt 2.600.000 euro bedragen. Topal speelde tot dusverre 176 duels voor Fenerbahçe en daarin kwam hij tot veertien doelpunten en twaalf assists. Hij kwam eerder ook uit voor Galatasaray en Valencia.

De Spin, zoals Topal ook wel wordt genoemd, werd in januari nog in verband gebracht met Feyenoord en ook Tottenham Hotspur en Espanyol zouden belangstelling hebben getoond. De contracten worden waarschijnlijk binnen een paar dagen getekend en dan zal Fenerbahçe ook de exacte cijfers bekendmaken.

Een goede zet van Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mehmet Topal blijft. Nu boeit het mij geen moer meer wie er komen en/of gaan. Topal is de kern van het Fenerbahce elftal.

12 juni 2016 om 10:46

Ja man, dat is zeker waar. Ik had stiekem gehoopt dat we hem konden halen naast Selcuk, maar gaat dus niet meer door. Goed gehandeld van Fener.

12 juni 2016 om 14:46

Ik baal ervan had ook stiekem gehoopt op een terug keer jammer man

Had liever ook dat gokhan gonul was gebleven

12 juni 2016 om 11:00

is het al zeker dat hij vertrekt dan ?

12 juni 2016 om 11:04

Het is nog niet officieel waar hij gaat spelen, maar dat hij bij fenerbache niet meer gaat spelen is officieel gezegd door gokhan en fenerbache zelf.

Had Topal toch nog graag bij een Tottenham of Leverkussen gezien, maarja dit betekent dus dat Gs voor Alex Song zal gaan als Melo's opvolger...

12 juni 2016 om 12:01

Na het zien van Donk kan ik alleen maar blij zijn met namen als Song en Neustadter.

12 juni 2016 om 12:26

Ik hoor verschillende mensen zeggen dat we Donk moeten houden als reserve verdediger, maar dan zou hij alleen maar in de weg van Koray's ontwikkeling staan.

Song is eig niet een echte stofzuiger als Topal, maar eerder allround. Zieke visie & passing skills, ideaal dus voor een aanvallende Gs volgend jaar + Dzemailli komt terug

Ik hoor ook dat ze Chedjou willen verkopen voor 3 mil? lol weet niet wat ik hier van moet denken idioot Dursun

12 juni 2016 om 13:09

Nu je het zegt, als ik die Dzemaili zie spelen gisteren vraag ik me echt af waarom GS hem heeft verhuurd en ook nog eens iets van anderhalf miljoen salaris heeft betaald aan hem, een speler waar ze geen gebruik van hebben gemaakt dit seizoen.

12 juni 2016 om 13:40

Chedyou wilt zelf weg.

12 juni 2016 om 18:25

Ik vind hem altijd zo nonchalant spelen en dat is nou niet echt een goede eigenschap voor een verdediger. Gewoon proberen te slijten aan een club in China of Qatar ofzo.

Qua transfers hoor ik de naam Neustadter en Song vaak voorbij komen en daarnaast komt Dzemailli ook nog terug. Topal had mijn voorkeur gekregen maar die blijft waarschijnlijk bij Fb.

Chedjou verkopen lijkt me al een heel slecht plan, laat staan voor een belachelijk bedrag als 3 miljoen. Maar met Dursun Özbek als voorzitter moeten we overal rekening mee houden jammer genoeg.

Je kunt dit de transfer van het jaar noemen dat fenerbache hem behoudt. Topal is niet alleen een geweldige speler op het veld maar ook erbuiten is het een geweldige gast. Ik hoopte dat hij naar BJK ging komen, maar nu heeft fenerbache hun talisman kunnen behouden. Fener heeft wel nood aan nieuwe spelers want naast de league hebben ze ook europees voetbal (waarschijnlijk europa league want wij turkse teams stoten bijna nooit door de kwalificatie van champions league, maar als ze champions league spelen zou het beter zijn voor ons land maar dan heeft fener de selectie niet om daar te concurren vind ik natuurlijk tenzij ze de goede transfers maken). Hun hele verdediging is verzwakt, ze hebben maar 1 cv, 1 la, 1ra en 3de keuze keeper in doel in de selectie. Vleugelspeler gaan ze volkan sen (vanwege blessure) verliezen voor de 1ste seizoenshelft en gaan ze hun keeper volkan demirel verliezen (vanwege blessure). Aatif is een zeer slimme aankoop. Weet je wat zeer grappig is dat er voor nani en rvp geen aanbiedingen komen maar wel voor fernandao van china. Dit is fenerbache hun laatste kans om de juiste transfers te maken maar met pereira aan het roer vind ik dat ze als ze zelfs messi halen ze geen succes zullen krijgen (betekent dit dat pereira volgend jaar de league kan winnen, misschien maar van dit jaar de analyse is dat fener veel problemen zal krijgen met hem aan het roer)

12 juni 2016 om 11:35

Ik hoef persoonlijk geen fb/gs spelers bij mn cluppie te zien. Onze scoutingsbeleid is redelijk goed geworden als je dan tussen 3788287328 spelers geen fatsoenlijke rechtsback kan vinden en aankomt zetten met Gonul, dan faal je voor mij! We gaan CL spelen, haal versterkingen voor europa, niet voor Turkije.
Los van dat zijn GG en Topal natuurlijk wel 1 van de betere. Ik zeg één van de betere omdat ik Atiba beter dan Topal vind. GG is zonder twijfel de beste van Turkije. Maar als ik dan zie hoeveel hij wilt verdienen en dan ook nog 32 straks maar 1 assist dit seizoen, nee die hoeft van mij niet te komen.

12 juni 2016 om 11:59

Atiba draait een goed seizoen en hij is gelijk beter dan Topal? Denk dat je hier goed mis zit mijn Bjkli vriend. En hoe je het went of keert, Gokhan (ja ik heb ook kritiek op hem) blijft wel de beste Turkse rechtsback. Als hij gratis bij je binnen komt wandelen en je weigert hem, dan kan je pas zeggen dat je keihard aan het falen bent. Zo een speler is handig gezien jullie huidige back. En zeker als hij gratis is. En dat salaris kan je over onderhandelen. Je moet niet vergeten dat je met het aantrekken van Gokhan ook een psychologische tik uitdeelt aan je directe concurrent.

Edit: vergeet een heel stukje mee te posten

12 juni 2016 om 12:00

Natuurlijk gtore7 ik wil ook niet dat de spelers van fener naar ons komen. Maar het is een ook een feit dat we turkse spelers in de selectie moeten hebben en naast gokhan is er geen betere turkse rb (maar inderdaad zou ik iemand anders halen die jonger is en beter in europa) en het is zeer moeilijk dat we atiba zullen behouden die bilic wilt ons gewoon niet met rust laten!! Ze zijn verschillende soorten cvm maar atiba is ook 33-34 en iemand zoals atiba te vinden is zelfs moeilijk voor de beste scouting in de wereld (hiermee bedoel ik gewoon dat het zelfs voor de beste scoutingsbeleid in de wereld moeilijk is om zulke spelers te vervangen hiermee bedoel ik niet dat bjk de beste scoutingsbeleid heeft in de wereld). Ik heb wel vertrouwen in ons beleid door goed onderhandelingen hebben we ons uit een van onze zwaarste tijden gehaald. We zullen de juiste handelingen maken daar ben ik zeker over. Eerst onze verdediging verbeteren en voor de rest zien we wel of er veranderingen moeten komen aanvankelijk van welke spelers vertrekken (dus als atiba vertrekt een cvm kopen misschien zelfs een extra middenvelder, als tore vetrekt nog 1 vleugelspeler halen, gomez vertrekt 1 spits aankopen) hopelijk kunnen we ook volgend seizoen een paar gasten van de academie kansen geven zoals eslem, enz. in de 1ste elftal laten spelen vooral in bekerwedstrijden.

12 juni 2016 om 12:29

Atiba beter dan Topal? Atiba zit in een flow, Topal is stabiel. Topal is 2,3 niveau's hoger dan Atiba. Niet te hoog van stapel lopen.

12 juni 2016 om 13:15

Dit seizoen is Atiba natuurlijk beter dan Topal, maar zoals je zelf al zegt, Topal presteert al jaren op dit niveau. Atiba presteert ook, maar dit jaar was hij echt van een ander niveau. De meeste ballen afgepakt, de beste passing percentage, daar kan niemand aan tippen.

Vond het al raar dat Fenerbahce het zover heeft laten komen. Ze zijn met Caner en Gokhan al twee hele goede backs kwijtgeraakt en om dan ook nog je beste verdedigende middenvelder gratis de deur uit te laten lopen zou echt gekkenwerk zijn.

Met het kwijtraken van hun backs hebben ze veel aanvallende kwaliteiten laten lopen, dus ze zullen er iets voor terug moeten halen. Salih komt terug van Roma, maar weet niet of Perreira hem gaat laten spelen. Als ze Diego kunnen slijten aan een Braziliaanse club dan kunnen ze misschien een goede spelmaker ervoor terughalen. Met een goede spelmaker geloof ik dat je Van Persie ook beter kunt laten renderen.

12 juni 2016 om 12:04

Het is eigenlijk schandalig he. We hadden de beste backs van het land en beiden lopen gratis de deur uit. Wat zullen onze concurrenten blij zijn met een vent als Aziz Yildirim aan het roer bij Fener.

12 juni 2016 om 12:15

Gokhan is niet meer wat het is .

En het zijn beide geldwolven, aziz heeft goed gehandeld.

Geldwolven kunnen direct vertrekke niet tevreden met 2.25 mil per jaar en dan nog 3 mil eisen, wie denk dat gokhan is alves?

12 juni 2016 om 14:52

Oja geldwolven meen je dat nou Nani en RVP zijn dat niet voor hun betalen ze wel maar iemand die altijd meer dan 100% geeft moet het maar accepteren

12 juni 2016 om 17:57

Vraag me echt af hoe lang het nog gaat duren tot de supporters zich tegen Aziz Yildirim gaan keren. Kan me niet voorstellen dat het merendeel van de FB supporters hem nog steunen.

Nu ze Caner en Gönül zijn kwijtgeraakt, moest Fener wel heel ver gaan om Topal te behouden. En dat hebben ze ook gedaan. Topal gaat in vier jaar tijd bijna 13 miljoen euro verdienen. Wat ik niet begrijp, je geeft dat bedrag wel aan Topal en de supporters zijn blij dat hij blijft. Maar als Gönül dat vraagt is het 'we zijn in 9 jaar tijd met hem 2 keer kampioen geworden' en wordt hij een geldwolf genoemd.

Topal is de leider van Fenerbahce. Deze man is de belangrijkste man van Fener. Er is niet veel overgebleven van het team aangezien de beste backs (gratis!) zijn weggestuurd door een idioot, maar goed. Ben benieuwd naar de versterkingen die gaan komen op deze posities.

Buiten de versterkingen op de backs, centraal achterin, vleugel en de spits, heeft Fener een goede 10 nodig. Ik zie het liefst Ziyech of een Ben Arfa op deze positie, want wat kunnen die mannen voetballen. Jammer dat Diego niet heeft kunnen laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Als het kampioenschap volgend jaar ook wordt verspeeld, dan zie ik mijn club veranderen naar een soortgelijke club als Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren