Ajax geeft Mohamed Ihattaren toestemming om spotlight te pakken

Dinsdag, 28 juni 2022 om 15:10Wessel Antes • Laatste update: 17:45

Mohamed Ihattaren zal binnenkort weer interviews gaan geven. Dat meldt Floris Roos van Ajax Life. Ajax is deze week bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in De Lutte en Ihattaren maakt een fitte indruk. Nu de middenvelder zijn fysieke gesteldheid op de rit heeft maken de Amsterdammers hem klaar voor een terugkeer tijdens persmomenten.

Ihattaren werkte de afgelopen maanden in de luwte aan zijn comeback. Op verzoek van Ajax verscheen de linkspoot geen enkele keer tijdens interviewmomenten. De verwachting is nu dat hij eerst voor de camera’s zal verschijnen bij Ajax TV. Daar mag hij zijn verhaal doen. Op de persdag, die aanstaande vrijdag zal plaatsvinden, zal hij mogelijk ook met andere media praten. Dat deed hij tot dusver nog niet sinds zijn terugkeer uit Italië.

Tot nu toe speelde Ihattaren slechts een duel in het eerste elftal van Ajax. Dat was in de bekerfinale tegen zijn oude club PSV. De verwachting is dat Ajax hem dit jaar definitief gaat overnemen van Juventus. Dit kan de club doen door een zeer goedkope optie te lichten in het huurcontract met la Vecchia Signora. Alfred Schreuder beschouwt Ihattaren als onderdeel van zijn plannen voor het komende seizoen.

De oefenduels die Ajax deze week zal afwerken zijn live te zien bij Ziggo. Dinsdagavond speelt de club om 18.00 uur tegen SV Meppen. De verwachting is dat Ihattaren direct zijn opwachting zal maken. Meppen komt in Duitsland uit op het derde niveau. Aankomende zaterdag staat om 13.00 uur het duel tegen SC Paderborn op het programma. Die club speelt een niveau hoger in de Duitse voetbalpiramide. Beide wedstrijden vinden plaats bij Quick’20 op sportcomplex Vondersweijde in Oldenzaal.


Poll

Begrijp je dat Mohamed Ihattaren buiten beeld werd gehouden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door zytto34)

Erg benieuwd naar Ihattaren dit seizoen. Hoop dat hij zijn oude niveau weer aanraakt en dan hebben we er een erg goede optie bij.

28 juni 2022 om 15:30

Ja dat hoop ik ook. Een fitte Ihattaren is een van de beste spelers in de Eredivisie. Ik heb zo genoten van hem toen hij pas 17 jaar oud was. Ik kan mij heel goed de wedstrijd herinneren tegen Ajax, waarbij hij Nico Tagliafico dronken heeft gespeeld. Dat overkomt Nico niet vaak. Sindsdien had ik de wens om hem in een Ajax shirt te zien.

In ieder geval heel goed van Ajax dat ze Mo geen interviews lieten geven, ook niet actief op Social Media en een programma hebben samengesteld om hem fit te krijgen. Mooi om te zien dat het gelukt is. En nu spelen en wedstrijdritme opdoen.

28 juni 2022 om 15:41

Marc433

Ik had sinds ik hem in de jeugd zag een wens om hem in Ajax shirt te zien. Hoopte zo lang dat Ajax hem in de jeugd zou wegkapen. Na zijn doorbraak, dacht ik hij is onhaalbaar.

Voor mij nog steeds best onwerkelijk om hem en in Ajax shirt te zien en hem zo te zien genieten. Man straalt van geluk en plezier.

Ik zou het wel fijner vinden, om hem eigenlijk nog langer uit de media te houden. Journalisten gaan weer zuigen over de periode PSV, Schmidt, Italie en zijn gewicht.

Hij is er nog niet, gun hem die tijd nog.

28 juni 2022 om 16:11

De periode PSV, Schmidt, Italie en z'n gewicht zijn allemaal punten waar hij zelf schuldig aan was. Zodra hij zich dat ooit gaat realiseren en z'n focus 100% op voetbal legt, kan ie een sensatie worden. Ben alleen bang dat mentaliteit niet volledig hervormbaar is.

28 juni 2022 om 16:17

Benieuwd inderdaad hoe hij reageert als hij straks wel 6-7 maanden moet banken en het af en toe met invalbeurtjes moet doen. Daar ging het bij PSV mis.

28 juni 2022 om 17:15

@ Mrkrillin

Leuk om te lezen dat jij ook zo enthousiast bent over Ihattaren.
Dat geluk en plezier uitstralen kan ik zeker beamen. Ik woon in Amsterdam en ging/ga geregeld langs om een training van zowel Ajax1 als Jong Ajax bij te wonen. Hij kan heel goed opschieten met oa Unuvar, Taylor, Timber. Maken vaak grappen en zoeken elkaar op.

We moeten nog afwachten hoe hij het goed doen, maar ben iig blij om te zien dat hij fit is en gemotiveerd erbij loopt. En Schreuder heeft uitgesproken dat hij er alles aan zal doen om Ihattaren te laten slagen.

Over die journalisten en bepaalde vragen.....ja daar heb je zeker gelijk in.
Ik zie het zo voor me dat zij hem uit de tent proberen te lokken.

28 juni 2022 om 17:19

@ Eindtovenaar10

Geen enkele speler vindt het leuk om op de bank te zitten. Ook Nico en Klaassen gaven duidelijk aan dat zij dat niet leuk vonden. Dat is het risico van voetballen bij een topclub. Er zijn namelijk meer goede spelers.

Hij moet zijn kans grijpen en laten zien op de trainingen en tijdens wedstrijden. Schreuder gaf iig aan er alles aan te willen doen om Ihatteren te laten slagen.

28 juni 2022 om 16:07

En wat is zijn oude niveau? Die paar wedstrijden waarbij hij boven zichzelf uit steeg?

28 juni 2022 om 17:19

Als je de potentie van Ihattaren niet ziet, heb je er weinig kijk op.

28 juni 2022 om 18:00

Dan zij dat maar zo.

28 juni 2022 om 20:23

Dat was ook de tendens rondom de transfer van Ziyech. Je onderschat de kunde van de Amsterdamse organisatie.

Ajax is juist goed geworden in retentie van toptalenten die normaal zouden uitvallen als lastige jongens. Goedr begeleiding vanuit de club is goud waard en dat bewijst Ajax nu al jaren.

28 juni 2022 om 18:06

Sportief heeft die nog niet veel kunnen betekenen, maar wat gaat Ajax tot nu toe goed om het hem zeg. Rustig fit worden, minuten maken in Jong Ajax, vertrouwen geven en nu de volgende stap. Ik hoop dat die zijn topvorm weet te etaleren, is een serieuze versterking voor het Nederlandse elftal dan.

Hij is fit dat was hij bij PSV voor het seizoen ook die vlieger gaat niet op, dat zegt echt niets. Ben bang dat het ook bij Ajax niks gaat worden zal gevalletje Labyad worden, hier en dan invalbeurt.. is ook groter gemaakt dan dat hij is waande zich bij PSV echt jezus alles moest om Illataren BV draaien.

28 juni 2022 om 15:21

Laten we eerlijk zijn, Ihattaren heeft in z'n linker kleine teen meer klasse dan Labyad in beide benen.

28 juni 2022 om 15:28

Als je de huidige Labyad pakt wel ja. Als je de Labyad uit pakweg 2011 pakt, weet ik dat nog zonet niet. Bij PSV meer goals en assists in minder wedstrijden dan Ihatarren.

28 juni 2022 om 15:32

Labyad was ook een gigantisch talent wat op zijn 18e in de basis stond bij PSV. Door enkele verkeerde carrièrekeuzes heeft hij zijn potentieel nooit waar weten te maken.

28 juni 2022 om 16:08

Labyad heeft anders meer laten zien in de laatste jaren dan Ihattaren.. En dat is knap, gezien het aantal minuten wat Labyad gemaakt heeft.

28 juni 2022 om 16:12

Labyad was in die tijd ook een supertalent misschien nog wel groter dan depay,een van de jongste debutanten ooit bij psv en zijn statistieken waren beter bij psv

28 juni 2022 om 17:34

Ik wil even een ding benadrukken Ihattaren heeft 10 x zoveel voetbalgogme als labyad heeft en had in de tijd van PSV. Dan mogen de stats we beter zijn maar Ihattaren heeft veel meer talent dan labyad.

28 juni 2022 om 15:22

Ik denk dat het wel iets gaat worden. Ihattaren speelt nu bij de club waarvoor hij wil spelen. Je zit dat nu al terug bij mo hij is veel kilo's kwijt

28 juni 2022 om 15:27

Wat een onzin... 'club waarbij hij wil spelen' typisch een ajacied. Als zijn vader niet was overleden en hij niet in een depressie was geraakt dan speelde hij nu gewoon bij psv hoor. Ajax is echt niet de club waar hij altijd al heen wilde.

28 juni 2022 om 15:34

@worldowner1, nah dan was hij ook al weg hoor. Maar dan voor veel meer miljoenen. Zo'n toptalent blijft echt niet zo lang

28 juni 2022 om 15:40

Wow, vorig jaar zag je dat bij PSV ook! Wat een toeval! Volgens mij wil hij gewoon bij PSV en Ajax tegelijk spelen.

28 juni 2022 om 15:43

Heb jij zijn intervieuws niet gezien hij vond Ajax mooier spelen dan PSV

28 juni 2022 om 15:43

Inmiddels is hij al 20 en krijg ik eerder het gevoel dat het een eeuwig talent blijft dan dat hij een dragende speler voor Ajax of oranje gaat worden. Ihattaren was vooral bijzonder omdat hij op zijn 17e al heel goed speelde in het 1e (net als Aissati en Labyad bijv) maar uit eindelijk is hij al 20 en moet hij het nog steeds laten zien. Ik heb meer vetrouwen in spelers als Taylor , van Dongen en Fritz jim dat ze doorbreken dan dat Ihattaren de grote ster van Ajax gaat worden. Ik had er nog vetrouwen in omdat ten Hag zulke spelers aan de praat kan krijgen maar nu hij vetrokken is moet ik nog maar zien of Ihattaren zo wereldvoetballer is als dat de Ajax fans beweren.

28 juni 2022 om 15:49

@fcu_030 “al 20” Dat is nog steeds jong ook voor een voetballer.

28 juni 2022 om 15:59

Tuurlijk is het jong maar als je ziet hoe Mo binnen kwam op zijn 17e had iedereen verwacht dat hij nu veel veder zal zijn. Heeft natuurlijk ook een hele zware periode gehad maar inmiddels is die nu 20 en moet hij het wel laten zien de komende seizoenen of het een topspeler word of een leuke speler voor de eredivisie.

28 juni 2022 om 16:07

"dat deed hij tot dusver nog niet sinds zijn terugkeer uit Italië"

Daarvoor staat mij ook niks bij van wat jij hier claimt? Volgens mij zuig je het gewoon uit je duim.

28 juni 2022 om 17:35

Frenkie De Jong en Antony waren ook ´al 20´ voordat ze een basisplaats op dit niveau kregen. Ihattaren heeft nog genoeg tijd. Ziyech debuteerde op zijn 20ste pas bij heerenveen en was 24 toen hij bij Ajax kwam. Uiteindelijk is het gewoon een speler met veel kwaliteiten en gewoon extreem jong. Heeft gewoon al 75 wedstrijden op het hoogste niveau gevoetbald en zat op zijn 18de bij Oranje. Heeft een zwaar jaar gehad (mede door het verlies van zijn vader als tiener zijnde), maar in potentie gewoon het grootste talent van de Eredivisie. Het kan 2 kanten op, maar Ihattaren kan zomaar het koopje van de laatste 10 jaar worden als hij zijn koppie er bij houdt.

28 juni 2022 om 21:14

Wijst niet op dat hij perse bij Ajax wil spelen. Hij wil gewoon lekker voetballen.

28 juni 2022 om 15:22

Je bent bang of wil je stiekem graag dat het zo gaat lopen

28 juni 2022 om 15:33

@soccerfan ik heb het al eens eerder gezegd. Dat hij zo snel fit is geworden is knap, ook al is fit zijn natuurlijk op zichzelf wel het minste wat je moet doen in topsport. Maar ik denk wel dat het grootste gevaar nog moet komen en dat is het moment dat hij echt bij het 1e aan gaat sluiten als het seizoen begint. Ik verwacht namelijk dat hij voorlopig nog moeite gaat hebben om zich er echt in te spelen. Zeker als Antony zou blijven. Ik vraag me wel echt af hoe hij dan om zou gaan met het reserve zijn, want bij PSV vond hij zichzelf wel heel goed vergeleken met zijn medespelers. Misschien dat dat bij Ajax wel anders zal zijn, maar daar ben ik wel heel benieuwd naar.

28 juni 2022 om 16:24

Hoe hij omgaat met een reserve rol is altijd afwachten. Maar mensen dachten ook dat het bij Berghuis niet goed zou gaan.

Ajax heeft natuurlijk wel wat andere spelers rondlopen, denk aan een Tadic of een Anthony (braziliaans international). Bij PSV moest hij 1 van de dragende spelers zijn, in tegenstelling tot bij Ajax (op dit moment).

Neem daarbij de privé omstandigheden en de moeizame relatie met de coach (waar beide schuldig aan zijn). En dan kan je dat gedrag verklaren.

Ik hoop dat hij dit seizoen gaat schitteren, want talent heeft hij zeker.
En dat zeg ik niet omdat ik voor Ajax ben. Want hetzelfde hoop ik voor een Danilo na zijn overstap richting Feyenoord.

28 juni 2022 om 15:25

Jeetje wat een afgunst in jouw reactie zeg.

Van Bommel heeft Ihattaren bij PSV belangrijker gemaakt dan hij misschien was. Die status heeft Ihattaren mee genomen onder zijn periode bij Schmidt. Dat boterde totaal niet.

Het feit dat Ihattaren er weer zo fit uit ziet vindt ik erg positief voor de toekomst. Natuurlijk kan het nog misgaan. Maar als het echt alleen maar aan zijn mentaliteit zou liggen, dan zou hij er nu niet zo fit uit zien.

28 juni 2022 om 15:44

Bij PSV was hij vorig seizoen ook fit toen het seizoen begon. Hij moet het allemaal nog maar is laten zien he. Is hij fitter dan de andere spelers van Ajax? Waarschijnlijk niet, die jongens zijn altijd fit geweest en voor hun zou het niet eens als bijzonder gezien worden dat zij fit zijn.

Buiten dat begint nu pas alles wat als Ihatarren een heel seizoen op de bank moet zitten achter Kudus, Berghuis en Antony (mogelijk ook nog Bergwijn). Blijft hij dan rustig of gooit hij er met de pet naar. Dat zijn allemaal dingen die zich nog uit moeten wijzen.

Bij PSV had hij wel degelijk mentaliteitsproblemen en die schuld ligt alleen bij hem zelf. Natuurlijk zijn er verzachtende omstandigheden en ik zal ook zeker niet beweren dat het geen succes kan worden bij Ajax.

28 juni 2022 om 15:49

Memphisdelay

Achter Kudus, Berghuis of Antony zitten is wel makkelijker te accepteren, dan achter hardlopende blinde paarden als Vertessen of Bruma. Of achter twijfelaar Doan.

Jongen weet gewoon, ik moet fitter en beter zijn dan mijn concurrenten. Onder Schmidt was het niet zo. Hij kon goed spelen (denk bijv beker tegen Ajax) en dan weer op de bank. Terwijl kip-zonder--kop rennende Vertessen meer kansen bleef krijgen.

Ik ben geen grote fan van Schreuder, maar denk wel dat hij rechtvaardiger en eerlijker is. Dat hij niet iedere speler met een one-size fit all aanpak aanpakt.

28 juni 2022 om 16:08

@mrkrillin,

Er klopt weinig van je verhaal. Ten eerste heeft Ihatarren nooit op de bank gezeten voor Bruma of Doan bij PSV met die spelers speelde hij helemaal niet samen onder Schmidt. Vorig seizoen viel hij inderdaad 1x niet in ten opzichte van Thomas en toen was hij er meteen al klaar mee. Maar alsnog kansen genoeg gehad ook van Schmidt.

De beste jongen overschat zichzelf. Hij ging daar voor de camera staan alsof hij het mannetje was, geheel onterecht na een verliespartij tegen Ajax en zo goed was hij ook weer niet. Hij kraakte zelfs zijn eigen teamgenoten af, terwijl hij het hele seizoen er vrijwel niets van bakte. Dit soort dom gedrag zou je nooit van profs als Malen, Dumfries, Gakpo of Madueke zien.

Misschien klikte het inderdaad niet, wat natuurlijk ook gewoon kan. Maar het kan niet dat je er dan zo'n potje van maakt, als wat hij gedaan heeft.

28 juni 2022 om 16:16

Schmidt teste zijn mentaliteit en toen is Mo door de mand gevallen. Hopelijk heeft hij daar van geleerd en kan hij het nu een heel seizoen volhouden.

28 juni 2022 om 15:28

Labyad heeft zich tenminste altijd goed gedragen en ook een best redelijk rendement gehad voor iemand die nooit serieuze kwaliteiten had. En die was 6 miljoen. Als Ihattaren net zoveel betekent voor ons, is 1,8 miljoen een absoluut koopje!

28 juni 2022 om 15:35

Leuke supersub was geen vaste waarde of dragende kracht voor Ajax. Labyad rol kan Illataren wel vertolken het zal echt geen dragende speler worden en geen vaste basisspeler worden. Als Illataren iets niet heeft is het rendement....

28 juni 2022 om 16:45

Lol, dit is iets wat je hoopt, wat een gigantische afgunst zeg.

28 juni 2022 om 15:30

Ik denk echt dat het een succes wordt mede dankzij zijn motivatie, afgetraind lichaam en talent. Ook heeft hij de beste trainer voor hem met Alfred Schreuder die vertrouwen in hem heeft.

28 juni 2022 om 15:33

Vergelijken met labyad. Heeeel sterk.

28 juni 2022 om 16:58

Ergens is dat niet zo'n hele gekke vergelijking hoor. Beide superjong doorgebroken bij PSV, ruzie gemaakt met alles en iedereen, naar het buitenland vertrokken, daar mislukt en uiteindelijk bij Ajax terechtgekomen.

Nu vind ik Ihattaren ook een groter talent dan Labyad destijds, maar dat is meer persoonlijke voorkeur dan dat Labyad bij PSV (toen ze op hetzelfde punt in hun carrière zaten) minder was, sterker nog, misschien was hij toen even nog wel beter. Hoe ze dat bij Ajax gaan invullen weten we van Labyad en gaan we zien van Ihattaren, al denk ik dat Ihattaren er wel gaat komen bij Ajax (uiteindelijk zie ik een opstelling met Ihattaren op 10 en Berghuis als 8 nog wel gebeuren tegen de kleintjes)

28 juni 2022 om 15:35

Je hoopt het dat het allemaal mis gaat. Sinds het mis ging bij PSV heeft Mo tot nu toe, nog geen woord gezegt over de hele situatie maar kreeg vanuit de PSV kamp wel bakken met shit over zich heen. PSV kon gewoon niet omgaan met het feit dat hun grootste talent niet wilde bijtekenen terwijl het nieuwe contract sterk opgewaardeerd was. Je bent eerlijker geweest als je had gezegt dat Mo en Schmidt niet door 1 deur konden want dat was een feit maar verder waren het allemaal broodje aapverhalen aangevuld met aannames.

28 juni 2022 om 15:48

Hij heeft wel wat gezegd over de hele situatie in een interview bij de Telegraaf. Bij PSV hebben ze er volgens mij weinig woorden aan vuil gemaakt. Natuurlijk konden zij niet door een deur maar uiteindelijk ligt dat wel voor een groot deel bij Ihatarren. Als hij nu bij Ajax als een dikkerdje de training oploopt dan nemen ze hem daar ook niet serieus.

Of hij het grootste talent van PSV was betwijfel ik ook ernstig. Ik zelf denk dat Malen, Madueke en Gakpo meer potentie hebben.

28 juni 2022 om 15:44

Aqua1

"ben bang dat het ook bij Ajax niks gaat worden zal gevalletje Labyad worden"

Hey pannekoek, dan is het toch een goede deal voor Ajax!

Labyad was gekocht voor 7 miljoen en best wat minuten en goals/assists gemaakt. Heeft ieder jaar zijn best gedaan en geen slecht woord tot einde contract. Bepaalde spelers gaven aan veel van hem geleerd te hebben, zie bijv Gravenberch mbt schieten.

Als Ihattaren gevalletje Labyad wordt, betekent, dus een prima bankzitter die voor veel minder gekocht is, namelijk 2 miljoen.

Dan lijkt mij een werelddeal en snap niet waarom jij er bang voor bent.

28 juni 2022 om 15:46

Want ja jij kan de toekomst voorspellen….. laten we gewoon kijken en genieten hij kan is veel verder dan Labyad en dan nog op zn jonge leeftijd.

28 juni 2022 om 15:47

Je hoopt het wat totaal iets anders is als een verwachting.

28 juni 2022 om 16:07

Dit is de eerste keer dat ik het met je eens ben, Aqua..

28 juni 2022 om 16:09

haha de jaloezie druipt ervan af aquatje. Deze jongen wordt gewoon 2e keus op rechtsbuiten en zelfs eerste keus als antony vertrekt.

Hij is lekker bezig, heb echt vertrouwen in hem en heeft ook de gunfactor mee.

Kan niet wachten op zijn intervieuw eindelijk komt hij voor de camera

28 juni 2022 om 15:34

Ben benieuwd of hij enige vorm van reflectie kan tonen. Het interview met de telegraaf van een paar maanden geleden liet dat niet echt zien. Je kan je alleen ontwikkelen als je je fouten en tekortkomingen kan toegeven. Als hij de schuld weer buiten zichzelf gaat zoeken, dan twijfel ik eraan of hij er echt van geleerd heeft en er sterker uit is gekomen of gaat komen.

Dan hoop ik voor die jongen dat hij een goede wedstrijd speelt vanavond. De media zal toch wel met wat zuig-vragen gaan komen, dan kan je maar beter iets hebben om op terug te vallen, goed gespeeld, fit, goed in je vel, gelukkig.

Mooi, vind hem altijd leuk en spontaan voor de camera, soms iets te maar dat is alleen maar mooi. Hopelijk start ie straks in de basis want een fitte Ihattaren met vertrouwen is puur genot om naar te kijken

Ik gun hem echt de wereld (behalve die paar potjes tegen PSV dan), maar ik hoop dat hij die spotlight vooral op het veld gaat pakken en achter de microfoon gewoon eerst maar '13 in een dozijn' interviews houdt.

We gaan het zien. Tot nu toe 2 keer dezelfde fout gemaakt. Laten we hopen voor zo'n talent dat hij het niet nogmaals doen. Maar echt zijn ogen heeft geopend.

Op een paar goede wedstrijden na niets laten zien bij PSV. Alles en iedereen is schuld aan het mislukken behalve Mo zelf. Op het moment dat hij moest strijden voor zichzelf en zijn positie totaal door het ijs gezakt. Met de woorden ik wil de duurste PSV speler worden alleen maar praatjes verkocht. Denk dat het daar ook bij gaat blijven. Een paar inval beurten en de Ajax jeugd heeft hem dan al ingehaald. Mentaal niet sterk genoeg. En degene die het vertrouwen in hem hadden zijn al weg.

Denk niet dat het veel wordt met hem. Mentaal te zwak om te slagen.

28 juni 2022 om 15:58

Hoop echt dat het hem lukt, zou het tof vinden. Maar heb ook iets van laat het maar eerst een lange tijd zien. Ben alleen bang dat ie teveel exentrieke motivatie nodig heeft en teveel schouderklopjes voordat ie echt kan shinen. Dat zou niet goed zijn voor de langere termijn. Ben benieuwd iig, hoop echt dat hij zal slagen bij Ajax.

28 juni 2022 om 16:25

Erg vreemde conclusie over iemand die net de hele zomer heeft doorgetraind om fit te worden..

28 juni 2022 om 16:52

Dat is knap, maar dat is ook maar een eerste stapje. Hij is bij PSV ook fit geworden. En dan valt hij weer terug. Deze jongen is geen professional en daarom zie ik hem niet slagen.

Ik had daar nog even mee gewacht als Ajax zijnde. Die zegt dalijk 1 woord verkeerd en de media gaat uiteraard prikken op de zwakke plekken. Wie weet hoe gevoelig hij daar nog voor is..

wist niet dat dit het geval was. zijn wel meer spelers die op deze manier behandeld mogen worden vind ik, soort van zelf bescherming.

Ik hoop nog steeds voor hem dat hij er alles uit gaat halen na een moeilijke periode waar hij zelf ook niet bepaald de juiste keuzes heeft gemaakt. Lijkt me voor iemand op die leeftijd en zijn omstandigheden ook niet heel gemakkelijk.

Mocht het eruit gaan komen dan zou het overigens wel mooi zijn als het tegen ons PSV net even niet lukt allemaal

Ik zou het liever gezegd zo laten. Lekker alleen bezig zijn met voetbal, zonder het gezeik van de pers om elke bal die je raakt (of eet).

Hoop echt dat PSV de talenten beter gaat begeleiden, ja Mo had er zelf een aardige hand in.

Maar hebben ze na vertrek nog een een band met PSV.

Mo en Bergwijn bij Ajax, Hendrix en Brenet bij Feijenoord, ik vind het maar niets!

Denk dat een van Bommel of een Cocu dit nooit hadden gedaan. Dat zijn PSVers!

Hij is eerder ook al topfit bij PSV verschenen en toen werd het ook niks. Ik hoop oprecht dat het dit keer anders is, hij zijn carrière weer op de rails weet te krijgen en uiteindelijk kan schitteren in Oranje, ook al speelt hij niet meer voor PSV. Maar eerst zien, dan geloven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. TaylorMiddenvelder11
B. BrobbeyAanvaller11
R. PasveerKeeper10
S. BerghuisAanvaller10
S. BergwijnAanvaller10
AntonyAanvaller10
D. BlindVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

18 fans
Middenvelder, 20 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 0 0 0 0
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2021/2022 Jong Ajax 5 4 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Ihattaren bezocht afgelopen week een behoorlijke crimineel in de gevangenis’

Er komen steeds meer details naar buiten over de contacten die Mohamed Ihattaren heeft met mocromaffia-criminelen. Eerder op maandag werd al bekend dat verdachten in een auto van Ihattaren voor het...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren