Doortastend PSV hengelt na Benítez ook defensieve versterking binnen

Dinsdag, 21 juni 2022 om 16:00Jordi Tomasowa • Laatste update: 16:46

Ki-Jana Hoever staat voor een tijdelijke overstap naar PSV, zo melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren huren de twintigjarige verdediger komend seizoen van Wolverhampton Wanderers. Hoever reist woensdag naar Eindhoven af voor de medische keuring.

De rechtsback, die ook in het centrum uit de voeten kan, heeft nog een contract tot medio 2025 bij Wolverhampton Wanderers. De Nederlander heeft echter weinig uitzicht op speeltijd in de Premier League en gaat zijn carrière in de Eredivisie nu nieuw leven inblazen. Afgelopen seizoen maakte hij acht keer zijn opwachting op het hoogste niveau, waarvan vier keer als basisspeler. Een jaar eerder deed hij nog twaalf keer mee (vijf basisplaatsen).

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

In de zomer van 2020 nam Wolverhampton Hoever over van Liverpool voor circa elf miljoen euro. Tot nu toe kwam de verdediger 25 keer in actie voor de club. Hij werd recent publiekelijk vermaand door trainer Bruno Lage die vindt dat de geboren Amsterdammer zowel fitter als professioneler moet worden. Volgens The Athletic heerst er binnen de club nog wel het vertrouwen dat de jeugdinternational van Oranje dit kan oppakken.

Hoever doorliep bijna de volledige jeugdopleiding van Ajax, maar vertrok in augustus 2018 op zestienjarige leeftijd om een Engels avontuur aan te gaan. Hij had nog geen professioneel contract en was daardoor goedkoop op te pikken door Liverpool. Vanaf december 2018 mocht hij met het eerste elftal meetrainen en in januari 2019 maakte hij zijn professionele debuut voor The Reds. "Ik was verbaasd dat ik een contract aangeboden kreeg van Ajax, omdat ik al langer het gevoel had dat ik niet werd gewaardeerd hoe ik vond dat ik gewaardeerd moest worden. Dat ik dan een half jaar later mijn debuut maakte in Liverpool 1, zegt ook wel dat ik in elk geval klaar was voor de Onder 19 van Ajax, denk ik", vertelde Hoever in gesprek met Voetbal International over zijn toenmalige vertrek.

Afgelopen seizoen koos Roger Schmidt bij PSV op de rechtsbackpositie veelvuldig voor Mauro Júnior. De Braziliaan werd omgeturnd tot verdediger en maakte vooral na de jaarwisseling een stormachtige ontwikkeling door. Ook Phillipp Mwene en Jordan Teze kunnen worden ingezet als rechtsback, al werd laatstgenoemde afgelopen seizoen vaak als centrale verdediger gebruikt bij afwezigheid van onder meer André Ramalho en Olivier Boscagli. Het is nog geen zekerheid dat Mauro ook volgend seizoen in het Philips Stadion speelt. De linkspoot wordt in verband gebracht met Benfica, waar hij herenigd moet worden met Schmidt.Gerelateerd

Meer sportnieuws

115 reacties (laatste reactie door j3ro3ntj33__)

Prima speler! Goed gehandeld.

21 juni 2022 om 16:05

Ligt eraan wat ze betalen. Vind Hoever echt niets hebben laten zien of indruk hebben gemaakt. Dus 5 mil is een gokje waard. Maar als daarboven is gewoon zonde

21 juni 2022 om 16:07

Het gaat om huur.

21 juni 2022 om 16:42

Vind het zeker geen goede transfer, hij wordt gehuurd en Ki-Jana heeft mentaliteitsproblemen , Bruno Lage was er helemaal klaar mee en heeft dit zelfs openbaar bekend gemaakt, dus vind dit in alle opzichten geen goede transfer.

21 juni 2022 om 16:57

Nou dan lijkt het me goed gehandeld dat de jongen op huur komt. Is het niks dan houdt het op na dit seizoen. Teze, Mwene, Mauro en Max hebben we ook nog altijd in de gelederen.

21 juni 2022 om 17:01

Juist niet want deze jongen kan de hele teamgeest verzieken zoals bij Wolves als die ernaast wordt gezet volgend seizoen krijg je een extreem demotiverende jongen op de bank die andere jongens ook zal demotiveren ook traint hij met een hele chagrijnige houding als het niet gaat hoe hij het wil en dat was de reden dat Bruno Lage er helemaal klaar mee is.

21 juni 2022 om 17:04

Max gaat,Brenet komt vermoedelijk

21 juni 2022 om 17:04

Tricky transfer inderdaad... Al zegt iets me dat van Nistelrooy echt uit het goede hout gesneden is en enorm veel respect afdwingt. Zelfs als Ajacied alle respect en ontzag voor. Wou dat een echte Ajacied zoals Witschge, Seedorf of Kluivert die potentie lieten zien. Wat een uithangbord zonder een wedstrijd ooit aan het roer bij PSV 1

21 juni 2022 om 17:05

@ziyechRihanna je zegt meerdere malen dat hij mentaliteitsproblemen heeft en een zeer lastige jongen is...heb je hier voorbeelden van? Kun je aangeven waarom hij lastig is?

21 juni 2022 om 17:08

Ik neem aan dat ze dan verstandig genoeg zijn om de jongen terug te zetten naar Jong. Daar vertrouw ik Ruud van Nistelrooy wel in. Die gaat het niet pikken als hij gaat lopen muiten.

21 juni 2022 om 17:17

@Lionaldinho84 Dat vraag ik me dus ook af. Spelers krijgen altijd de schuld in dit soort kwesties terwijl coaches soms ook rare snuiters kunnen zijn

21 juni 2022 om 17:23

Als een speler als lastig wordt omschreven dan zou ik als scout meteen gaan kijken, vaak zijn het juist spelers die iets extra's hebben. RVP werd door de media ook altijd als lastig omschreven terwijl dat echt wel reuze meeviel.

21 juni 2022 om 17:25

Ik ben het helemaal met je eens. Ihattaren en Noa Lang zijn ook spelers die iets extra's hebben en die worden ook omschreven als lastig

21 juni 2022 om 17:36

@ziyechrhina,

Anders misschien eerst even afwachten? Ihataren was ook een stoorzender bij PSV en was echt niet met topsport bezig. Toch geeft Ajax hem een kans. Hadden ze dat dan niet moeten doen? Hoever is een talentvolle speler en als v. Nistelrooij hem weet te raken en hij herpakt zich heeft PSV hier gewoon een goede speler aan.

21 juni 2022 om 19:22

@lionaldinho84

Dat heeft zijn trainer toen een keer openlijk gezegd, dat hij niet de juiste mentaliteit liet zien.

Maar voor huur lijkt me prima. Hoever kan er ook van geleerd hebben, of bij PSV meer gemotiveerd raken. We weten het niet.

21 juni 2022 om 19:57

@Japie_Krekel wat had psv volgens jouw in de ihattaren situatie nog meer kunnen/moeten doen?

21 juni 2022 om 20:24

Het verhaal Ihatarren kan ik totaal niet vergelijken met Ki-Jana ten eerste zijn er bij Mo hele andere dingen gebeurt zoals verlies van een belangrijk persoon en is daardoor een beetje in een depressie gekomen in combinatie met de leeftijd dan is het moeilijk om nog focus op te brengen op dat moment, Ki-Jana is een pure stoorzender en lag bij Wolves niet lekker in de groep en Bruno Lage toch wel een respectabele trainer die was er helemaal klaar mee en zoals ik weet heb ik niks gehoord over privéproblemen rondom Ki-Jana maar is het meer een verwend mannetje die zich niet kan gedragen als hij op de bank moet zitten en de boel dan gaat lopen demotiveren.

21 juni 2022 om 23:38

Hou toch op zeg. Even los van de omstandigheden en aanleiding was het gedrag van Ihararen veel erger dan van Hoever. Ihararen meldde zich ziek terwijl hij niets had. Was 25 kilo te zwaar, loog en bedroog PSV. Denk je dat dit goed viel bij zijn medespelers? Hij heeft veel herkansingen gehad van PSV en heeft alles zelf verneukt. Hoever is een keer een paar kilootjes te zwaar geweest en zal een keer ongemotiveerd zijn geweest. Dat kun je toch niet vergelijken

22 juni 2022 om 07:42

@Japie: Ihattaren heeft ook bewezen lastig te zijn. Wellicht heeft hij het licht eindelijk gezien, maar wat daar mis is gegaan kan je alleen Ihattaren aanrekenen

22 juni 2022 om 14:42

@pijlsnelventje, is het daarom juist niet dom?

Huur zonder optie tot koop, en je gaat 3 van je eigen spelers in de weg staan om door te groeien.

21 juni 2022 om 16:07

Het was dus echt stilte voor de storm qua transfers in Nederland. PSV nu vol in de aanval. Na Waterman en Benitez nu ook Hoever. Van die laatste begreep ik dat het om huur gaat. Of er een optie is voor koop, geen idee.

Inhoudelijk over hun niveau kan ik niks zeggen omdat ik hen afgelopen jaren niet heb zien spelen. Dus ik wacht het af...

21 juni 2022 om 16:17

vol in de aanval? ze hebben 2 keepers en een verdediger gehaald :P

21 juni 2022 om 16:23

Vol in de aanval in de zin van; transfermarkt is net open en in een tijdsbestek van slechts 2 dagen, hebben ze 3x gescoord.

Tov bijv. Ajax en Feyenoord doet PSV het qua inkomende transfers iig tot dusver beter. Bij Ajax lijkt het net of H2 op vakantie is

21 juni 2022 om 16:33

Dit is hoe Psv aanvalt: een beetje.
Ik ben geen voorstander van huren. Je verdient wsinig en leidt voor een ander op.
Clubs met heel weinig middelen ok. Maar niet de top drie

21 juni 2022 om 16:36

Er is helemaal niks bekend over een eventuele koopoptie, dus niet te vroeg oordelen. Bij Bruma werd er hier ook gezegd dat het een huuroptie was (terwijl zijn contract slechts nog één jaar doorloopt). PSV lijkt voorzichtiger met het delen van informatie over deze constructies en laat niet het achterste van de tong zien.

21 juni 2022 om 16:55

Is onduidelijk of en een optie tot koop is bedongen. Hetgeen ik eigenlijk wel verwacht.

21 juni 2022 om 17:26

@29er Een goede keeper is net zo belangrijk als een goede spits, als.je een slechte keeper hebt kost het je punten. Heb je een topkeeper dan pakt die punten. Team bouwen doe je vanuit achteren. Dus goede keepers en verdediging is het halve werk.. je doet net alsof keepers en verdedigers niet belangrijk zijn, of ben je gewoon een jaloerse ajax-fan?

21 juni 2022 om 19:25

@cas1

Zo kan je het zien, maar je kan het ook zo zien dat je voor weinig geld een jaar lang een mogelijk uitstekende speler hebt. Je hebt niet altijd goede opties om te kopen, dus je kan best een keer een speler huren.

21 juni 2022 om 23:07

Bruma heeft een contract voor 2 jaar nog, staat fout of transfermarkt gaf Rik Elferink aan.

21 juni 2022 om 23:18

Thanks voor de info. Dat wist ik niet.

21 juni 2022 om 16:10

Zijn er mensen die hem daadwerkelijk meerdere keren hebben zien voetballen afgelopen seizoen en die daarover iets kunnen zeggen? Dat je niet speelt omdat Nelson Semedo je concurrent is zegt natuurlijk niet zoveel.

21 juni 2022 om 16:11

Was bij Ajax een groot talent. Maar heeft nu nog geen 15 volledige wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld. Denk dat PSV dit niet ziet als de nieuwe rechtsback eigenlijk. 0 garantie heb je hier in ieder geval mee dat hij het beter gaat doen dan een Mwene/Mauro/Teze.

21 juni 2022 om 16:21

Was bij Ajax een middelmatig talent. Werd nooit gezien als 1 van de grote talenten van zijn lichting en dat is 1 van de redenen geweest waarom hij er voor koos om te vertrekken. Daarmee wil ik absoluut niet zeggen dat hij er niets van kan, want hij haalde vervolgens bij Liverpool verassend het 1e en daarom zien we hem nu als groot talent. Maar in zijn Ajax tijd had hij die reputatie echt nog niet.

21 juni 2022 om 16:27

Messi: dan heb je de Ajax jeugd niet gevolgd. Hij was juist een vrij gemiddeld talent. Sterker nog Rensch die een jaar jonger is kreeg meer minuten waardoor hij weg wilde. Heeft zich bij Liverpool in zijn eerste jaar goed ontwikkeld (schijnt), maar daarna lijkt het weer gestagneerd. Deze jongen zie ik het eerlijk gezegd niet redden.

21 juni 2022 om 16:47

@zytto34,

Volgens mij onzin wat jij hier beweerd. Hij zat helemaal niet bij Rensch in het team die een jaar jonger is. Toen hij wegging speelde hij ook alles als basisspeler volgens transfermarkt. Daarnaast is Rensch pas sinds jong Ajax/ Ajax rechtsback daarvoor altijd een cv. Het zal best dat hij eerst niet in aanmerking kwam voor een contract, maar volgens mij was hij van zijn lichting toch echt de beste rechtsback in zijn periode bij Liverpool.

Dat Rensch een groter talent is kan best, hoewel hij de laatste tijd slecht was. Toch is deze jongen geen pannekoek, als je kijkt naar wat hij toch op vrije jonge leeftijd heeft bereikt in Engeland.

21 juni 2022 om 17:11

Rensch werd een jaar doorgeschoven in de jeugd waardoor ze samen in het team zaten. Ook was hoever in de jeugd een speler die weleens centraal achterin stond net als Rensch rechtsback. Bij Liverpool heeft hij een keer meegedaan tegen een 4de league team in de beker, maar volgens mij is men door zijn debuut destijds compleet de realiteit uit het oog verloren. Het is een degelijk talent, maar door zijn jonge debuut bij Liverpool is men volgens mij gaan denken dat het een wereldtalent is.

21 juni 2022 om 17:28

Is niet waar toen ging hij juist weg. Hij was al weg voordat Rensch bij de onder 17 kwam. Bij Ajax 017 was hij ook alleen rechtsback, centrum verdediger was pas later. Het is zeker geen wereld talent maar hij was wel een goede back in de jeugd en ook in de nationale teams. Hopelijk past hij in het rijtje Rekik, Bruma, Malen. Ik ga er ook vanuit dat, dat hem gewoon kan lukken hoor.

21 juni 2022 om 20:18

Rensch speelde in de laatste future cup al boven hoever, dus dat klopt feitelijk niet wat je zegt.

21 juni 2022 om 16:25

Prima speler valt nog af te wachten he, zo veel heeft hij niet gespeeld afgelopen jaren en is ook nog eens op zijn vingers getikt vanwege zijn (gebrek aan) mentaliteit. Voldoet nog steeds aan alle voorwaarden om 'eeuwig talent' te blijven, dus blij dat het in eerste instantie om huur gaat met (waarschijnlijk) een optie tot koop. Ben benieuwd wat er voor de back posities nog bij komt en/of vertrekt.

21 juni 2022 om 16:40

Valt reuze mee, zo goed is die zeker niet en is ook qua mentaliteit een enorm lastige jongen, het is niet voor niets dat Bruno Lage zo openbaar negatief was over Ki-Jana Hoever in de Engelse media dus moet het allemaal nog maar zien.

21 juni 2022 om 23:11

Naja als z’n mentaliteit niet best is dan houdt het sowieso op na dit seizoen alweer. Stel hij speelt een wereldseizoen dan hopen dat PSV een koopoptie heeft bedongen die niet te hoog ligt

Dit is een goede aanwinst voor Psv!

21 juni 2022 om 16:05

Op basis van wat? Heeft weinig minuten in de benen en werd zelfs openlijk bekritiseerd?!

Mooi nieuws! benieuwd of het om koop of huur gaat!

Edit: Huur dus, top gedaan! Alleen Mwene als echte rechtsachter was magertjes, nu toch wel stevige concurrentie daar! Waardoor Max en Mauro het kunnen uitvechten op de linksback positie. Nu hopen op een goede spits!

21 juni 2022 om 16:05

Huur.

21 juni 2022 om 16:19

Waarom zou je dat doen als psv zijnde?

21 juni 2022 om 16:27

Aangezien je weinig beeld hebt van zo'n jongen zijn kwaliteiten, heeft niet veel gespeeld. Wolves vroeg daarnaast geloof ik ook fors geld. Nu kan PSV dit jaar kijken of en hoe hij presteert, zonder dat je een transfersom van meerdere miljoenen kwijt bent. Zeker als er een optie tot koop is, is dit de meest verstandige keuze.

21 juni 2022 om 16:29

Wellicht met optie tot koop?

21 juni 2022 om 16:52

Mag ik toch wel aannemen. Deze speler heeft nog niks bewezen dat je er van kan uitgaan dat hij er direct staat. Hij kan compleet door de mand vallen gezien zijn leeftijd, huidige kwaliteit en ervaring. Dan neem je wel een heel groot risico door hem alleen te huren zonder optie tot koop. Stel hij mocht het dan wel fantastisch doen dan zal er zo een club 20 miljoen willen betalen en dan is hij weer onhaalbaar voor psv.

21 juni 2022 om 23:13

Nou geweldig, kan dus alleen maar meevallen die Hoever als ik het zo lees.

21 juni 2022 om 16:54

Max gaat weg, momenteel op links de opties Mauro en Oppegard. Kwalitatief gezien met deze gehuurde Hoever is de defensie nog steeds te zwak.

Ken hem niet zo goed maar ben blij dat we in ieder geval al vroeg erbij zijn dit jaar voor transfers. Zal belangrijk worden in de voorronden

Goeie versterking denk ik hoor, PSV is goed bezig. Belooft een spannend Eredivisie-seizoen te worden volgend jaar.

21 juni 2022 om 16:21

Ik denk niet dat de huur van deze jonge speler die erg weinig heeft gespeeld bij Wolverhampton nu de ED een stuk spannender gaat maken. Mag hopen op een construtie met optie maar daar lijkt het niet op in dit verhaal.

21 juni 2022 om 18:05

@poetry Toto op heden is er meer kwaliteit vertrokken met Gotze, Zahavi, Bruma en Thomas dan dat er bij gekomen is met Hoever, Waterrman en Benitez

Het Salaris van Gotze gaat 1 op 1 naar Benitez , dus blijft het salaris van Zahavi over om een goede spits voor te huren, en verder zal er toch echt wel het nodige verkocht moeten worden om weer aan te kunnen kopen

21 juni 2022 om 22:38

Er zal toch wel e.e.a. in de portemonnee zitten bij PSV lijkt me. Aardige prijzen opgehaald voor spelers afgelopen jaren en ook weer niet zo veel uitgegeven. Ik ga er van uit dat ze Luuk de Jong gewoon op gaan pikken en daarmee 20-25 goals. Als Ajax Haller laat gaan en geen waardige vervanger haalt, scheelt dat tussen beide clubs rustig 30 doelpunten. Dus toch wel wat spanning zo op voorhand.

Dit kan een goede versterking zijn! Krijgt volgens mij nauwelijks kansen in de PL, maar heeft ook niet de minste namen voor zich. Alleen een beetje bang dat er financieel poker wordt gespeeld als er geruchten zijn dat die 10 miljoen moet kosten.

Edit: fijn dat PSV de zaakjes op tijd op orde lijkt te hebben. Van Nistelrooy die al lang bekend was nieuwe coach te zijn, en nu beginnen in de achterhoede met versterkingen. Hopelijk blijft van Sangaré en Gakpo 1 van de twee, en dan hoop ik op Wijndal als we Max verkopen, en dan nog een middenvelder naast Veerman en Sangaré (als die vertrekt 2 nieuwe dus).

Psv gaat als een speer

Hoppa, volgende aanwinst. Huur voor 1 seizoen met een optie tot koop. Groeipotentie.

21 juni 2022 om 16:30

Ik zie niks staan over een optie tot koop, of ben ik gek?

Zonder zou het wel een risico zijn, dan ben je aan het opleiden voor Wolvs..

21 juni 2022 om 17:09

Is helemaal niet bekend

Bij Wolves niet goed genoeg, weet niet of Hoever een directe versterking is.

21 juni 2022 om 16:06

Nee. Daar heeft hij gewoon betere en meer ervaren spelers voor zich…

21 juni 2022 om 16:08

Hoeft niets te zeggen, die smijten daar met geld waardoor hij weinig speelt. Kan gewoon uistekende speler voor Psv zijn.

21 juni 2022 om 18:35

In zijn geval niet alleen doordat ze met geld smijten. Er kwam van zijn manager ook de nodige kritiek op zijn inzet.

21 juni 2022 om 16:23

In de Eredivisie kan hij makkelijk mee, in Europa zal de vraag worden.

Hopelijk met optie tot koop. Denk dat dat wel de juiste beslissing is. 10 miljoenen neerleggen is een te groot risico voor iemand die nog alles te bewijzen heeft. Moet zeggen dat John de Jong prima aan deze transferzomer begonnen is.

21 juni 2022 om 16:14

"moet zeggen dat John de Jong prima aan deze transferzomer begonnen is."

Wellicht flauw om te zeggen, maar misschien dat het helpt dat zijn nieuwe baas zelf wél een goeie technische directeur is/was...

21 juni 2022 om 16:24

Ja wellicht, maar misschien ook niet. Uiteindelijk is de Jong technisch directeur en kennen wij de invloed van Brands nog niet. Dus tot nu toe mogen de credits gewoon naar de Jong.

21 juni 2022 om 16:29

Vind ik wel vrij flauw inderdaad. Beetje het Schmidt verhaal van vorig seizoen. Slechte transfers komen door John de Jong en goede transfers door iemand anders. John de Jong is verantwoordelijk voor het spelersmateriaal en zolang er geen duidelijk bewijs is dat iemand anders aanwijsbaar een speler gehaald heeft, zoals Schmidt met Götze, moeten zowel de credits als kritieken naar John bij nieuwe spelers.

21 juni 2022 om 16:54

Is voor psv en Nederland heel fijn om te zien dat ze de selectie zo vroeg mogelijk op orde hebben. Voor de CL voorronde, dan mag psv ook weer de Johan cruijf schaal winnen. Is ook lekker voor Ruud, als je ziet wie er allemaal bij ajax vertrekken zal er sowieso wat meer tijd nodig zijn. Wie er ook bij komt en nog meer vertrekt. Wanneer speelt psv die 1e wedstrijd voor CL?

21 juni 2022 om 17:02Credit where credit is due. Maar laten we eerst eens even afwachten tot September. Er moet nog een hoop gebeuren: éã©n of twee nieuwe spitsen, waarschijnlijk een CVM om Sangarã© te vervangen, mogelijk nog een linksback (als Max vertrekt) en een centrale verdediger. We zijn er nog lang niet, denk ik en John de Jong zal dit jaar écht moeten laten zien dat hij dit vak wel in de vingers heeft. Dat heeft hij namelijk nog niet éã©n jaar gedaan.

Tot dusver lijkt het hoopgevend: Benitez is een ambitieuze aankoop.

21 juni 2022 om 17:21

@ Fossen , vind ik ook. Ben zelf één van de grootste criticasters van John de Jong, want hij heeft ook echt wel wanprestaties afgeleverd, maar hij kan zich natuurlijk ook ontwikkelen. Zijn start was uitermate zwak, maar ieder seizoen volgt een herbeoordeling. En hij heeft onderhand ook wel wat lichtpuntjes verzameld.

Eén van de kritiekpunten van mij op hem was dat hij altijd veel te lang de kat uit de boom keek. Ik vind het positief dat hij / PSV er dit seizoen naar streeft om een keer voor de voorrondes CL de selectie op orde te hebben.

Zolang John de Jong er gewoon voor zorgt dat de selectie 1) compleet is, en 2) competitief is, verstomt de kritiek vanzelf. Een miskoop kan er altijd tussen zitten, en ik heb vaak het gevoel dat hij te duur aankoopt en te goedkoop verkoopt, maar goed dat is secundair aan de selectie.

21 juni 2022 om 17:30

De kritiek komt vooral door 1 dramatische tranferzomer met baumgartl bruma en doan waarvan doan zich nog goed hersteld heeft hij 2 flinke miskopen. Hij is ook verantwoordelijk voor het kopen van sangare en madueke bijvoorbeeld die leveren samen een veelvoud aan winst op wat ze verkies maken op de bovenstaande 3

Had iets meer tekst in het artikel mogen staan, voordat half NL een pushbericht krijgt. Ben benieuwd welk niveau hij heeft en welk prijskaartje eraan hangt. Maar defensief was zeker nodig. Goed dat ze daar eens mee beginnen, ipv eerst 5 aanvallers te halen.

Leuke aanwinsten zeg! Ki-Jana is ook een veelbelovende verdediger. Hoop dat hij wat stappen kan maken zodat we er over een jaar of 2 een verdediger bij hebben in Oranje.

Hopen dat er een optie tot koop is mocht het huur zijn. Anders heeft het weinig zin lijkt me

Erg benieuwd wat deze jongen kan.
Benieuwd of het koop/huur is dat is me nog niet duidelijk.
Welkom en Succes in ieder geval !

PSV is echt ijzersterk bezig. Hoever en Benitez zijn echt 2 creatieve aankopen! Als ze nu nog Luuk de Jong en een goede linksback halen gaan ze echt wel meedoen hoor ben ik bang

21 juni 2022 om 16:10

Moeten ze wel Sangare en Gakpo behouden. Want zonder Gakpo heb je matige voorhoede op dit moment.

21 juni 2022 om 16:44

En als Gakpo weggaat, dan komt er een vervanger om het niveau weer omhoog te krijgen.

21 juni 2022 om 17:09

Succes daarmee. Want je hebt alleen Gakpo nu die goed genoeg is. Madueke kan je niet op bouwen, die is nooit fit. Dus je hebt nu Gakpo, Vinicius, Vertessen.

21 juni 2022 om 20:40

Het is te hopen dat Madueke na een rustperiode fitter terugkomt. Voorlopig heb je ook nog Doan, die mij vorig jaar wel positief verrast heeft. Is geen topper, maar voor de Eredivisie meer dan goed genoeg. Madueke is wel in potentie de topper die je op rechts wil hebben.

21 juni 2022 om 16:33

Goede linksback hebben we al in mauro liever echt een top top lcv huren voor naast bij voorkeur teze of anders romalho

Doet mij denken aan transfer Rekik en dat pakten ook uistekend uit. Zie het wel positief in . Kan een succes worden...

Geen idee wat ik van hem moet vinden. Lijkt mij een prima speler, alleen maakt hij zijn verwachtingen tot nu toe nog steeds niet waar. Wellicht dat deze stap goed voor hem uitpakt en hij in excelleren. Ben benieuwd naar zijn ontwikkeling, want potentie heeft hij zeker

Zal wel huur met optie tot koop zijn? Mooie deal in dat geval en multi-inzetbaar. Selectie begint al lekker vroeg vorm te krijgen! Ik hoop wel dat de spitspositie ook snel wordt opgevuld.

Slagvaardig gehandeld. Ben benieuwd wat hij PSV te bieden heeft.

Had deze speler ook wel bij Ajax willen zien, met een huurconstructie en optie tot koop.

21 juni 2022 om 16:36

Dat moet je als Ajax zijnde niet willen. Je gaat nu wellicht al een berg geld betalen voor twee jongens die ooit gratis je deur uit zijn gelopen (bergwijn en Brobbey), ook nog Hoever erbij zou wel pijnlijk worden.

21 juni 2022 om 16:57

Hoezo soms moet je niet koppig zijn en je ongelijk toe kunnen geven als het wat toevoegd. Mischien wel malen, zelfde verhaal. maar je ziet ze toch als psv ook als versterking. Die halen laatste jaren sowieso meerdere jongens met ajax verleden kijk liever naar de toekomst.

21 juni 2022 om 17:04

Deze jongen is al een aantal jaren weg bij Ajax, Bergwijn zelfs nog langer. Natuurlijk zijn ze ooit de deur uitgelopen, maar dat vind ik niet zo heel belangrijk. Of je geeft het geld uit aan Bergwijn en Hoever, of je koopt 2 andere spelers die de club totaal niet kennen. Dan zou ik toch gewoon voor de beste optie gaan, wie dat dan ook is.

Kan me als psv supporter nauwelijks voorstellen dat dit de versterking is voor onze rechtsback positie als backup prima

21 juni 2022 om 16:37

"kan me als psv supporter nauwelijks voorstellen dat dit de versterking is voor onze rechtsback positie"

Als Max vertrekt of door blijft modderen, dan geeft dat je wel de ruimte om Mauro weer linksback te zetten, waar hij het net zo goed gedaan heeft als op rechts.

Lees in de reacties dat t een geweldige aanwinst is voor PSV. Hoeveel mensen hebben daadwerkelijk 10+ wedstrijden van hem gezien want mij zegt het nog niet zoveel.

21 juni 2022 om 17:20

Ik lees minstens net zoveel mensen die t niks vinden. Vraag je je ook af of deze mensen hem hebben zien voetballen? Laten we allemaal afwachten. Talent schijnt ie te hebben. Hopelijk rent ie voor Ruud de benen onder zn lijf vandaan.

21 juni 2022 om 19:05

Jij reageert een uur later dan mijn reactie, toen was het louter nog positiviteit omtrent deze aankoop gestoeld op niks. Je hoeft me de les niet te lezen want ik wacht zelf ook af. Vandaar dat ik ook geen oordeel heb over de speler zelf…

21 juni 2022 om 22:28

Fijn dat we t met elkaar eens zijn. Afwachten.

Goeie zet van psv, kan Mauro naar de linksback positie lijkt mij.

Ben benieuwd wat het gaat worden, volgens de trainer had hij mentaliteitsproblemen. Iemand een idee hoe duur de optie tot koop is?

Goed bezig is PSV, Ruud moet met zulke investeringen toch wel prijzen en/of CL gaan halen. Einde verhaal voor Max lijkt me dan, jammer

21 juni 2022 om 17:11

Max is linksback he?

21 juni 2022 om 17:37

Ah ik dacht spits. Lijkt me dat Mauro dan gewoon op links komt zoals vaak genoeg afgelopen seizoen.

Apart om te lezen dat hij mentaliteitsproblemen zou hebben. Na alle interviews met Ruud gisteren bleef bij mij vooral hangen dat een topsportmentaliteit het allerbelangrijkste is voor Ruud. Zouden ze dit principe nu al verwaarlozen of hebben ze toch een ander beeld van hem gekregen tijdens de gesprekken?

Mooie transfer. Heeft ervaring in de Premier Leaugue, is Nederlands en nog jong. Tot nu toe lost PSV de pijnpunten in de selectie goed op met Benitez en Hoever. Er zal nog een middenvelder en zeker een spits bij moeten komen, maar als ze zo doorgaan heb ik er vertrouwen in. Ze willen nu ook wel echt de Champions League halen natuurlijk. Hoeveel rondes moeten ze overleven? 2 of 3? Luuk de Jong word veel genoemd en lijkt mij een hele goede optie.

Afwachten... goed,slecht of er iets tussen. Brands zal m kennen neem ik aan.

Overtuig mij gerust, maar als je geen basisplek bij Wolverhampton hebt, wat moet je dan bij PSV op huurbasis.
Je wil als PSV zijnde toch spelers hebben die een hoger niveau dan dat aantikken?
En dan huur je hem ook nog...

21 juni 2022 om 18:41

Wolves is geen slechte club. De meeste gasten die daar in de basis zouden staan zouden dat bij PSV waarschijnlijk ook zeker doen. Ook is Nelson Semedo geen pannekoek, jarenlang speler van Barca geweest.

Ook zijn er veel voorbeelden van spelers die in het buitenland het niet lieten zien maar het in Nederland wel goed deden. Het is natuurlijk niet niks om op 20 jarige leeftijd basisspeler te zijn in de zwaarste competitie.

Gaat goed boys, lekker aan het transferseizoen begonnen. Toch twee zwakke plekken die ogenschijnlijk leuk worden opgevangen. Zeer benieuwd naar Ruud en het bestuur onder leiding van Marcel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller246
M. DelangheKeeper00
J. DrommelKeeper260
O. BoscagliVerdediger284
P. MaxVerdediger251
P. MweneVerdediger193
A. ObispoVerdediger171
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Verdediger, 20 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren