PSV haalt groot nieuws over Gakpo snel weer weg; bericht over Teze blijft wél

Vrijdag, 27 mei 2022 om 20:05Jeroen van Poppel • Laatste update: 09:18

Op de website van PSV heeft vrijdag kortstondig een artikel gestaan over dat Cody Gakpo nog één seizoen in Eindhoven blijft. Het 'nieuws' werd door de supporters uiteraard met gejuich ontvangen, maar PSV trok de boodschap heel snel weer in. "Het bericht was abusievelijk verschenen en een typisch gevalletje van ‘waar gehakt wordt, vallen spaanders’", zo verklaart Rik Elfrink de fout op geheel eigen wijze voor het Eindhovens Dagblad.

Gakpo staat in de zeer serieuze belangstelling van Arsenal, Bayern München en Manchester City en heeft nog géén knoop doorgehakt, zo meldt Elfrink. De 22-jarige linkerspits beschouwt een extra seizoen bij PSV als een reële optie, ook met het oog op zijn speelkansen op het WK in Qatar later dit jaar. Gakpo ligt tot medio 2026 vast en kans zelfs zijn handtekening onder een verbeterd salaris in Eindhoven zetten. PSV voelt in ieder geval absoluut niet de noodzaak om de aanvoerder te verkopen, zo benadrukte technisch directeur John de Jong onlangs.

PSV kwam niet veel later met een nieuw bericht, ditmaal over de contractverlenging van Jordan Teze. Het is geen verrassing dat dat geen fout betrof: De Jong gaf de nieuwe verbintenis voor de 22-jarige centrumverdediger annex rechtsback al weg tijdens zijn persmoment deze week. Teze tekent voor twee jaar bij en staat nu tot medio 2025 onder contract bij PSV.

Al sinds 2007 behoort Teze tot de gelederen van PSV, sinds 2019 speelt hij zijn wedstrijden voor de hoofdmacht. "Ik teken vandaag voor de vierde keer een contract bij PSV. Ik voel mezelf heel erg verbonden met deze club. Als jonge jongen kwam ik hier binnen en ik voelde mezelf al snel thuis. Ik ben heel dankbaar voor hetgeen ik hier tot op heden allemaal heb meegemaakt."

Teze kende een moeizame start van het seizoen, daar aanwinst Phillipp Mwene hem aanvankelijk van zijn plek als rechtsback verdrong. Gaandeweg het seizoen knokte Teze zich, mede door blessures bij anderen, terug in het hart van de defensie van de vertrokken Roger Schmidt. "We zijn blij dat Jordan zich nog langer aan PSV verbindt", zegt De Jong. “De afgelopen twee seizoenen was hij basisspeler. Dat heeft hij heel goed gedaan. Het heeft geleid tot een oproep voor het Nederlands elftal. Jordan heeft de potentie om zichzelf en de ploeg naar een hoger niveau door te ontwikkelen." Teze haalde vrijdag voor het eerst de definitieve selectie van Oranje en mag zich dus verheugen op zijn debuut.Gerelateerd

Meer sportnieuws

48 reacties (laatste reactie door ouwe1978)

Ik vind Gakpo een goede speler maar ook erg overrated. Heeft lang niet het niveau van de top buitenspelers uit de Eredivisie van de afgelopen jaren (tadic, oude Neres, Depay, Ruiz, Dzudszak en zelfs Bergwijn). Kan echt wel een stapje maken, maar hoe mensen hem naar Manchester City, Bayern of Real schrijven is me echt een raadsel. Wel de beste aanvaller van PSV, dus voor PSV zou een extra jaar zeker top zijn.

27 mei 2022 om 20:37

Ik lees echt zelden tot nooit dat iemand Gakpo naar die clubs schrijft. Sterker nog, iedereen benoemt juist dat hij een club daaronder moet kiezen. Arsenal bijvoorbeeld. Een stap naar de top is van de huidige Eredivisie spelers alleen weggelegd voor Timber. De rest komt daarvoor nu in ieder geval nog tekort.

27 mei 2022 om 22:47

Hij word gelinkt aan de top en dan kom je gauw uit bij bv MC, L.pool of BM.

27 mei 2022 om 23:41

Door wie wordt hij gelinkt aan de top? Letterlijk iedereen heeft het over een stap naar de subtop.

27 mei 2022 om 20:41

Van die namen vind ik er 3 sowieso uitspatten : Tadic, Depay en Ruiz. Die zijn toch wel in grote mate verantwoordelijk voor het behalen van een kampioenschap. Die andere namen schat ik iets lager in en daar kan Gapko denk ik wel bij aansluiten.

Ik denk, helemaal als Gapko zou blijven en zich gaat doorontwikkelen, dat hij volgend jaar misschien ook wel die stap maakt. Hij behoort nu al tot de beste aanvallers. Dus als PSV zijnde is een langer verblijf van Gapko cruciaal voor de titelkansen.

27 mei 2022 om 20:48

@Adzevedo, ik weet nog hoe ik als jochie van een jaar of 11 gok ik, verliefd werd op de speler Bryan Ruiz. Heerlijke techniek voor een vrij lange speler, hierdoor werd ik ineens voor FC Twente als Sittardenaar.. mijn pa was minder blij met het urenlange rijden om mij een wedstrijdje te laten kijken in de Grolsch Veste. Natuurlijk ben ik hem hier nog steeds dankbaar voor! Echter toen Ruiz weg ging bij Twente, was ik meteen geen supporter meer.

Mooi hoe t brein van een jong kereltje zo gefascineerd kan zijn door één speler.

Overigens vond ik los van zijn voetballende kwaliteiten zijn naam ook mooi exotisch klinken! Nog een reden om fan te worden.

27 mei 2022 om 21:01

Adzevedo

Gakpo is volgens mij ook al 22/23 jaar.
Vraag is of nog een seizoen PSV handig is en of dan clubs nog wel komen

Ziyech kon het doen, want die stak echt ver boven uit.

Lastige keuze voor hem. Als aanvoerder nog een seizoen PSV is natuurlijk geen straf en als jongen vd club een droom.

28 mei 2022 om 09:06

@pedri, ik ken het gevoel. had het zelfde met Romario (was toen 10 ofzo)
Alleen wel nog steeds fan van PSV

27 mei 2022 om 20:59

Als linker aanvallende middenvelder vind ik Gakpo maar matig. Als spits zelfs slecht. Maar de wedstrijden die hij op linksbuiten heeft gespeeld was hij echt buitencategorie. In mijn ogen is Gakpo het grootste slachtoffer van het tijdperk Schmidt geweest, omdat zijn natuurlijke positie niet bestond in het spel dat Schmidt wilde zien. Daarbij had hij met Zahavi totaal geen aanspeelpunt om mee (door) te combineren.

Ik hoop dus dat Van Nistelrooy 433 gaat spelen, en dat we een spits krijgen die op zijn minst kan kaatsen. Als Gakpo blijft kan hij dan het veld breed houden. Dan krijgen we eindelijk weer zijn rushes te zien; zijn magistrale voorzet, en het schot vanaf de rand 16. Het beste moet nog komen bij Gakpo. Zo'n extra jaartje Eredivisie zal hem geen kwaad doen. Zeker niet als hij zich kan doorontwikkelen op zijn specialisme.

27 mei 2022 om 21:03

Vraag mij dan wel af welke mensen hem volgens jou naar Manchester City, Bayern of Real schrijven? Ik heb ze namelijk niet voorbij zien komen. Vreemde uitspraak.

En "lang niet het niveau" is ook wel weer overdreven. Natuurlijk stuk voor stuk geweldige buitenspelers maar bijv een Bergwijn vond ik voor hij vertrok echt niet veel beter dan Gakpo, Gakpo is veel verfijnder en heeft veel meer rendement. Snap ook niet zo goed waar dat "overrated" vandaan komt, neem aan dat je die zelf hebt verzonnen?

27 mei 2022 om 21:04

Nerts ook gewoon noemen de man die 5x goed gespeeld heeft

27 mei 2022 om 21:07

Oude Neres?! Hou toch op. Op die 3 wedstrijden na in de CL heeft Neres niks laten zien. Die mag je nooit noemen in het rijtje wat je benoemd. Daarnaast is Gakpo totaal niet overrated. Goede speler met techniek en mooie trap. Alleen niet het baasje als bijvoorbeeld een Depay, Tadic of Dzudszak. Tot slot niet vergeten dat hij best vaak geblesseerd was en alsnog behoorlijke cijfers heeft

27 mei 2022 om 22:23

Oude neres heeft kapotgemaakt in de CL en eredivisie😆 the streets is will never forget samba Neres. In de tijd dat er zelfs een liedje over Neres uitkwam was hij echt bijna niet te stoppen. Jammer dat mensen alleen zijn doelpunten herinneren uit de CL want het was echt een heel hoog niveau wat hij aantikte voor zijn blessure. Dat niveau heb ik Gakpo zelden tot niet zien halen en al helemaal niet in de absolute topwedstrijden niet.

27 mei 2022 om 21:27

Gakpo is mijn ogen een echte topper. Lekker nuchter en geen mooiboy popiejopie tattoo patsertje zoals Depay, Antony en Bergwijn. Cody is enorm belangrijk voor de Eindhovenaren en scoort vaak in belangrijke wedstrijden. In de bekerfinale tegen Ajax heb ik ook van zijn spel genoten. In potentie zie ik Gakpo eindigen in de absolute top. Hij speelt fris en ontwikkeld zich als een raket. Hij gaat het maken, dat durf ik zeker uit te spreken.

27 mei 2022 om 22:35

Dan heb je Gakpo te weinig volledige wedstrijden zien spelen. Topbuitenspelers en dan (de oude?) Neres en Bergwijn noemen als voorbeelden. Die waren echt een stuk minder dan Gakpo nu. Juist Bergwijn werd enorm overschat, hij was altijd de eerste die afhaakte als het niet liep bij PSV.

27 mei 2022 om 23:19

Dan moet je beter lezen, want ik heb niemand hem bayern city of real zien aanprijzen.

27 mei 2022 om 23:27

Ach hou op man en die 44 likes maakt het allemaal erger.
Zowel Gakpo als Mandueke worden sterspelers in FIFA 2026 om als voorbeeld te noemen. Het is niet zo, dat Gakpo netals Jermain Lens naar een subtopper zal gaan. Gakpo is sowieso een betere speler dan Malen.

Nou dan zal het heus wel in orde zijn. Alleen wat voorbarig in de berichtgeving geweest
Wat speelminuten betreft; Gaal kijkt daar zo te zien niet naar. Hij heeft een aparte manier van selecteren.
Vroeger kregen jongens uit de Ned. competitie voorrang, nu niet meer

Zou prachtig voor de Eredivisie zijn als hij blijft!

Haha schitterend natuurlijk. En zeker niet nep want de pagina is gewoon nog in cache te vinden. Bijzonder wel. Ene kant kan ik me niet voorstellen dat Gakpo al zo snel een beslissing zou nemen, aangezien er nog de hele zomer clubs zouden kunnen melden. Aan de andere kant: als je hebt besloten te blijven dan kun je die knoop maar beter snel doorhakken, dan gaat het daar ook niet de hele zomer over. Scheelt je een hoop energie. Zou geweldig zijn als hij blijft. Wat betreft Teze ook heel mooi nieuws. Wordt nog wel eens onderschat maar heeft enorme stappen gezet, met name aan de bal. Hopelijk heefr hij de rechtsback positie wel uit zijn hoofd gezet, daar is hij een stuk minder. Centraal doet hij inmiddels niet meer onder voor Ramalho. Die is in de duels nog wel iets beter denk ik, maar Teze is sneller, betere pass en positioneel ook steeds beter. Mooi nieuws voor PSV dus.

Erg jammer dat het John de Jong niet gelukt is om Teze langer te binden. Hierdoor moet PSV hem na volgend seizoen eigenlijk alweer verkopen wil het nog het maximale ontvangen. Klaarblijkelijk is het John de Jong niet gelukt om Teze te overtuigen van een langere verbintenis. Wederom minpunten voor onze Td.

Dat gezegd hebbende ben ik wel benieuwd wat Van Nistelrooij volgend seizoen met Teze van plan is. Als Ruud enig verstand van voetbal heeft - en daar ga ik wel vanuit - dan ziet hij een centrale verdediger in Teze en geen rechtsback. En dan ziet hij ook dat Teze het als centrale verdediger veel beter doet dan Ramalho, en heeft hij laatstgenoemde hopelijk al medegedeeld dat hij uit mag kijken naar een nieuwe club. Natuurlijk zou je Ramalho nog kunnen aanhouden als back-up, maar daar is hij eigenlijk gewoon te duur voor. Aan de manier waarop Van Nistelrooij de Teze/ramalho situatie aan gaat pakken kun je al best wat eerste conclusies trekken

Edit: voetbalzone, als jullie mijn reactie aanpassen pas dan ook het artikel aan. Hij verlengt met één jaar en niet twee zoals in het artikel genoemd.

27 mei 2022 om 20:41

Haha wat? 😂 Hij verlengt het contract tot 2025 en dan is je kritiek dat dat een jaar te weinig is... Kom op. Dat is spijkers op laag water zoeken hoor. Buiten dat volgend jaar ook nog wel best een mooi moment kan zijn om Teze te verkopen gaat het mij echt veel te ver om nu maar te concluderen dat het een minpunt voor John is dat het niet tot 2026 is.

27 mei 2022 om 20:46

Is toch gewoon terechte kritiek? Met een verlenging van slechts één jaar schiet PSV niet zo gek veel op. Ik zie Teze het liefst nog een aantal jaar in Eindhoven spelen maar met een contract tot 2025 moet je hem na volgend seizoen dus eigenlijk gewoon alweer verkopen wil je het kapitaal dat hij vertegenwoordigt volledig benutten.

27 mei 2022 om 20:55

Je hebt best een punt want het is nu een contract voor nog maar 3 jaar. Zie dit steeds vaker terwijl het vroeger vaak 5 jaar was als ze verlengen.

27 mei 2022 om 21:28

Maar wat denk je dat een jonge speler zegt wanneer PSV hem voor nog 2 jaar wil vastleggen? Teze heeft er nu 2 redelijk stabiele jaren opzitten in het eerste, met komend seizoen erbij zijn dat er 3. Dat is een heel mooi moment voor zowel PSV als Teze om hem dan volgend seizoen te verkopen. Dan wil Teze zelf ook graag een stap maken. Als PSV aanvoelt dat er tussendoor ruimte is voor nog een verlenging dan komt ie er heus wel, mits Teze dat ziet zitten. Ik vind dit dus echt vergezocht om hier kritiek op te hebben. Heel vergezocht.

27 mei 2022 om 20:41

"Wederom minpunten voor onze TD."

Ach weet je, we zijn op een punt aanbeland dat John de Jong toch niets goed kan doen. Weet hij Gakpo te verlengen, dan wordt er wel gemopperd over de 'financiële constructie'. Legt iemand 37 miljoen op tafel voor Sangaré, dan heeft de Jong slecht gehandeld door een gelimiteerde transfersom in het contract op te nemen. Het begint een beetje zielig te worden inmiddels.

27 mei 2022 om 21:05

Tja je mag het zielig vinden maar met een waarschijnlink sterk verbeterd contract en een verlenging van slechts één seizoen is toch echt Teze hier de grote winnaar en niet PSV. Logisch dat hij daar geen nee tegen zegt. Jij en ik hadden deze deal ook rond kunnen krijgen

27 mei 2022 om 20:42

Een beetje meer respect voor John de Jong mag ook wel. Tegenwoordig zijn het meestal zaakwaarnemers die de keuzes van individuele spelers beïnvloeden. Zie bijvoorbeeld Mazraoui, Onana, Gravenberch, Senesi. Maakt dat Arnesen en Overmars (voor het incident) slechte Td's? Vergeet niet dat John zich na een rampzalig eerste jaar redelijk tot goed herpakt heeft en de contracten van het kapitaal dat we hebben (gakpo, Teze, Madueke, Fofana, Sambo, Oppergard en nog wat meer) in het afgelopen jaar heeft verlengd. Als hij Gakpo en Sangaré deze zomer overtuigt om te blijven vind ik dat al een heel grote slag voor deze zomer.

27 mei 2022 om 20:54

Als mens is John de Jong een sympathieke kerel en heeft hij al mijn respect. Als TD maakt hij er een puinhoop van en is hij - in mijn ogen - verantwoordelijk voor het feit dat de selectie van PSV kwalitatief met het jaar minder wordt. De beste man heeft in vier jaar tijd misschien twee goede aankopen gedaan en heeft met alleeen Bruma, Baumgartl en Doan al een halve jaarbegroting weggegooid. Nee, daar kan ik geen greintje respect voor opbrengen. Dan moet je gewoon concluderen dat je ongeschikt bent voor het vak. De contractverlengen die jij noemt staan in schril contrast met al zijn flaters (dat je de namen van Fofana, Sambo en Oppegard uberhaupt moet noemen geeft dat eigenlijk al aan, leuke talentjes maar als we het binden van dergelijke spelers al als pluspunten gaan benoemen kan iedere TD wel een voldoende krijgen..)

27 mei 2022 om 21:12

Nou nou Davilla... Je kan zelf ook al wel meer dan twee goede transfers opnoemen en bent hier gewoon uit rancune aan het reageren. Had JDJ het beter kunnen/ moeten doen? Zeker. Maar zo dramatisch als jij het schetst is het echt niet.

27 mei 2022 om 21:22

Als de aankopen van Dumfries en Angelino boekhoudkundig net buiten het Brands-tijdperk zijn gevallen kan ik er met moeite meer dan twee noemen maar anders echt niet hoor

27 mei 2022 om 21:33

Dumfries, Angelino, Guti, Sangare, Boscagli, Max (destijds echt een knappe transfer), Veerman, Baumgartl. Plus hij weet echt vaak belangrijke spelers hun contracten open te breken. Ik zal niet zeggen dat het een absolute topper is als TD, maar mensen overdrijven wel zwaar hoor af en toe. Alsof alles ruk is.

27 mei 2022 om 21:36

Gezien de derde en laatste naam uit jouw lijstje vermoed ik zomaar dat je sarcastisch bent

27 mei 2022 om 21:37

Die laatste naam was wel een kleine grap ja 😉 De derde naam lijkt me gewoon een heel goede gescoute speler.

27 mei 2022 om 21:46

Je hebt je reactie nog iets aangepast zie ik. Max was op voorhand inderdaad een knappe aankoop, maar achteraf moeten we toch concluderen dat hij behoorlijk tegenvalt. Guti speelt vier jaar bij PSV en heeft nu een paar maandjes een aardig niveau gehaald. Pff, knap gescout hoor. Was natuurlijk ook een totaal onbekende voor iedereen binnen PSV en niet toevallig de boezemvriend van iemand binnen de selectie, dat maakt het scouten nog knapper. Ik merk dat ik er een beetje cynich van word maar ik kom echt niet aan meer dan twee.. Boscagli tja, echt een topper is dat ook niet he

27 mei 2022 om 21:55

Een beetje meer respect? Psv zit door hem en die andere engnek met bij elkaar gekocht team van Schmidt met hele hoge salarissen. Dit gaat hem ik bang nog wel doordreunen. Die leningen van PSV zijn als een luchtbel die elk moment kan knappen. Alles was gericht om dicht bij Ajax te blijven maar zonder champions leauge ben ik bang dat PSV het nieuwe Feyenoord gaat worden.

27 mei 2022 om 22:44

Brands ging op 1 juni naar Everton, twee weken later waren de contracten rond. Grote klasse van de Jong......of was alles al gedaan door Brands en hoefde de jong alleen de gouden vulpen te regelen?
Ik hoor niet tot degenen die de Jong affakkelen. Geef hem de tijd. Maar op jouw lijstje valt wel wat af te dingen. Guti zal een grapje zijn. Veerman is uitstekend gestart maar is er nog te kort om hallelujah te roepen. We gaan het zien na de zomer.

27 mei 2022 om 23:45

Ja en John was hoofdscout onder Brands dus zal destijds net zo goed een grote vinger in de pap gehad hebben. Dat hij alleen zijn handtekening hoefde te zetten is schromelijk overdreven. En waarom het een grap zou zijn dat Guti een goede aankoop is, is mij helemaal een raadsel.

27 mei 2022 om 22:29

Rare reactie. Dit is juist slim. Je moet zorgen dat je niet tot een verrassing komt te staan en dat je spelers met nog maar 1 jaar moet verkopen.

Gevalletje waar rook is, is vuur? Overigens wel heel apart dat dit dus vanmiddag letterlijk te zien was op de officiële site van PSV. Ik kreeg een foto doorgestuurd en dacht even dat het gephotoshopt was, maar daarna probeerde ik het via de link en stond er echt in koeienletters: 'cody Gakpo blijft nog een jaar in Eindhoven'. 5 minuten later was het weg gehaald.

Overigens denk ik niet dat PSV dergelijk nieuws op zo'n 'lullige' manier naar buiten wil brengen en misschien (hoop ik) daarom wel tegen Elfrink heeft gezegd dat Gakpo nog geen knoop heeft doorgehakt. In het slechtste geval was het gewoon een muitende stagiair bij Psv...

voor de top komt hij te kort, rechter rijtje vam de PL kan wel. Of hij wordt gekocht en dan verhuurd aan diverse clubs zodat ze fors kunnen verdienen aan hem.

Hierin moet ik John de Jong echt complimenten geven omdat het hem steeds lukt om de contracten van belangrijke spelers van PSV te verlengen. Jongens van de club die hun contracten voor meerdere jaren verlengen om zo eventueel financieel het maximale te kunnen opbrengen voor hun club. Heel netjes.

Of Gakpo nog een jaar blijft zal echt afhangen van de interesse van buitenlandse clubs. Komen die met een niet te weigeren bod, dan zie ik Gakpo echt wel vertrekken.
Voor PSV en de Eredivisie zou het leuk zijn als zulke spelers langer blijven.

Het zou mooi zijn als Gakpo nog een seizoen bij ons blijft. Persoonlijk vind ik ook niet dat hij de eredivisie ontstegen is zoals Memphis of Bergwijn destijds. Komt ook omdat hij afgelopen seizoen niet alles gespeeld heeft i.v.m. blessures.

Depay, Bergwijn, Malen hadden betere statistieken afgelegd bij PSV voordat ze vertrokken. En allen allemaal niet gered bij hun volgende club. Gakpo heeft net een goed jaar achter de rug, ik zou zeker met het oog op het WK gewoon bij PSV blijven. Niks mis mee om nog 1 a 2 jaar bij PSV te blijven, het is niet dat hij het niveau van PSV en de Eredivisie overstijgt ofzo.

27 mei 2022 om 22:17

Malen is een spits dus niet te vergelijken natuurlijk, die was bij elke 89 minuten bij een goal betrokken.
Bergwijn was elke 136 minuten betrokken bij een goal en Memphis elke 104 minuten. Gakpo doet het met elke 112 minuten dus beter dan Bergwijn, dus dat feit klopt al niet. Memphis was ook wel een uitzonderlijk talent, heeft alleen te snel een te grote stap gemaakt zoals bijna alle spelers uit de top van Nederland. Dus wat je zegt klopt niet helemaal of de vergelijking gaat niet op. Zolang Gakpo niet direct naar de absolute top gaat kan hij zeker slagen. Maar dat geldt buiten Timber (en ook bij hem is het maar afwachten) voor se hele Eredivisie.

Ik vermoed dat er niet voor niks aan werd gewerkt, PSV is hard bezig om te proberen Gapko een jaar langer te laten blijven. En schijnbaar is daar een realistisch kans op, anders was je dit niet aan het voorbereiden. Tegelijk ... ik kan me nog zo herinneren dat Ajax met met mededelingen kwam over Sneijder en Milik die toch echt nog een seizoen zouden blijven. En enkele dagen verder en 27 en 32 miljoen rijker gaf Ajax toch toe. Als Arsenal morgen 40 miljoen zou neerleggen ... ik moet het nog zien.

Zowel Gakpo als Sangaré behouden gaat ze simpelweg nooit lukken.

Met het oog op het WK zou het beter zijn om nog bij PSV te blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller246
M. DelangheKeeper00
J. DrommelKeeper260
O. BoscagliVerdediger284
P. MaxVerdediger251
P. MweneVerdediger193
A. ObispoVerdediger171
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

18 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 PSV 27 12 1 0
2020/2021 PSV 23 7 2 0
2019/2020 PSV 25 7 5 0
2018/2019 PSV 16 1 0 0
2017/2018 PSV 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Marcel Brands spreekt zich uit over situatie Luuk de Jong en PSV

Marcel Brands heeft zich op zijn eerste werkdag als algemeen directeur bij PSV uitgesproken over de mogelijke terugkeer van Luuk de Jong. Eerder waren het hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij en technisch...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren