Johan Derksen zag ‘alleen maar dollartekens in de ogen’ na PSV - Ajax

Maandag, 24 januari 2022 om 22:50Rian Rosendaal • Laatste update: 13:10

Johan Derksen heeft zo zijn bedenkingen bij de situatie rondom Noussair Mazraoui. De rechtsback van Ajax, die zondag voor de winnende treffer tegen PSV (1-2) tekende, wil zijn aflopende contract in Amsterdam niet verlengen. Het buitenland lonkt voor Mazraoui na zestien jaar in dienst van Ajax. Derksen is van mening dat de vleugelverdediger zich teveel laat leiden door de enorme geldbedragen over de grens.

"Ik zag hem op tv met dollartekens in zijn ogen", zo opent Derksen maandag zijn analyse over Mazraoui in VI Vandaag. "Want hij is transfervrij aan het einde van het jaar en volgens mij interesseert het hem geen zak. Die gaat straks gewoon naar de club waar ze het meeste geld bieden." Tafelgenoot Wim Kieft heeft gelijk een advies voor Mazraoui, mocht hij na dit seizoen daadwerkelijk bij Ajax vertrekken. "Hij zou eigenlijk naar Spanje moeten gaan. Hij is fysiek niet sterk genoeg om in Engeland te spelen."

Mazraoui kondigt vertrek aan; Perez lacht Bruggink uit na suggestie nieuwe club

De suggestie van Arnold Bruggink voor Noussair Mazraoui werkte zondag op de lachspieren van Kenneth Perez.Lees artikel

Derksen is het eens met de lezing van Kieft. "Nee, in Engeland past hij niet. Collega-analist René van der Gijp haakt ook in. "Hoe oud is hij?" Presentator Wilfred Genee antwoordt gelijk door te zeggen dat Mazraoui 25 jaar oud is. De rechtsback van Ajax is momenteel 24 en viert in november van dit jaar zijn 25ste verjaardag. Hij debuteerde in februari 2018 in de hoofdmacht van Ajax en inmiddels staat de teller op 125 wedstrijden in alle competities namens de Amsterdamse club.

Mazraoui gaf zondag na afloop van de topper tegen PSV een duidelijk signaal af wat betreft zijn toekomst bij Ajax. “Wat ik na dit seizoen ga doen? Dat is een goede vraag man”, reageerde Mazraoui voor de camera van ESPN.. “Daar kan ik zelf ook geen antwoord op geven. Het duurt al een eeuwigheid, dat is waar. De status is nu dat ik transfervrij ben, dat is een feit. Over een half jaar loop ik uit mijn contract en ik heb nog niet bijgetekend. Bijtekenen? Het is moeilijk om te zeggen. Het is nooit helemaal uitgesloten, maar de kans is nihil, of misschien vijf procent.”

“Er kan altijd iets gebeuren waardoor ik het nu nog niet kan uitsluiten”, vervolgde de Ajacied. “Ik sta zeker open voor iets anders. Ik speel hier al zestien seizoenen en het is wel een mooi moment om te vertrekken. Ik heb het al gezegd, al is het niet zo dat ik per se weg moet. Maar de hele situatie, ik ben nu dus transfervrij, maakt het makkelijker om te vertrekken. Waar mijn toekomst ligt? Nou, ik wil in ieder geval een avontuur aangaan”, besloot Mazraoui.

Na afloop van het interview dacht analist Arnold Bruggink in gesprek met presentator Jan Joost van Gangelen na over een geschikte vervolgstap voor de rechtsback. “Ik zou naar een goede trainer gaan. Een trainer die een beetje hetzelfde idee over voetbal heeft als Erik ten Hag. Bayern München met Nagelsmann of City met Guardiola”, suggereerde Bruggink, die uitgelachen werd door Perez. “Hoe vaak moeten wij nog gaan zien dat spelers uit de Nederlandse competitie niet direct naar een topclub kunnen? Ook de spelers van Ajax kunnen het niet!”, besloot Perez.


Poll

Wat kan Noussair Mazraoui het beste doen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door london calling)

Derksen had je Nous destijds toen hij bij Jong speelde en een amateurcontract had terwijl zijn teamgenoten met mercedessen langs hem heen reden wat centen moeten overmaken kon die op dat moment goed gebruiken maar toen was het niet relevant maar nu een jongen na 16 jaar Ajax een keer een ander avontuur wil hebben is het een geldwolf en ziet hij dollars in de ogen het is zen goed recht als je ziet waar die vandaan komt en wat hij voor Ajax heeft betekend.

24 januari 2022 om 23:16

Gabon

de oude man is een hypocriet. Volgt zelf het geld, schept op over schnabbels.. Hij zou na zijn tijd als hoofdredacteur VI dit vreselijke land verlaten en emmigreren naar de VS.

Maar ja toen kwam het geld binnen... Man is niet van de tv af te slaan. Zet zich als bejaarde man dag in en dag uit voor schut voor de centen.

En dan gaat hij juist Mazzroui betichten van geldwolf.

24 januari 2022 om 23:20

Mazza heeft altijd alles gegeven voor Ajax en was 1 van de onderbetaalde spelers bij Ajax en had zelfs een amateurcontract bij Jong , hij is de laatste die ik als een geldwolf zie gewoon een speler die na 16 jaar Ajax iets anders wil en is zijn goed recht zo komt er ook ruimte vrij voor nieuwe talenten zoals Rensch of een nieuwe jonge jongen zo gaat het al jaren bij Ajax , netals bij een fabriek.

24 januari 2022 om 23:26

Gabon

Anders dan andere vertrokken spelers (Donny bijv) wilde Mazzroui blijven.

Heeft eerlijk gezegd dat hij meer wil verdienen en meer waardering.

Als Ajax hem in zelfde schaal had geplaatst als Tadic, Blind en zelfs 3e aanvoerder, dan was hij gebleven.

24 januari 2022 om 23:59

Onmogelijk. Nous is onbetrouwbaar. Tadic is altijd inzetbaar, Nous is om de zoveel wedstrijden geblesseerd. Heeft er vorig seizoen echt drie kwart seizoen uit gelegen, waarbij hij uitstekend werd vervangen door Rensch. Krijgt direct zijn basisplaats terug, maar mist desondanks waardering en het nodige vertrouwen. Geldwolf vind ik wat ver gaan, maar helemaal zuiver is het natuurlijk niet. Dat hij zijn contract uit diend en vertrekt is zijn goed recht, maar wat mij betreft zit er ook geen terug keer bij Ajax meer voor hem in na zijn vertrek. Dat zie ik toch anders bij een Ziyech, de Jong of de Ligt. Maakten net zo goed onderdeel uit van het dream team, waren ook toe aan een nieuwe stap, maar dat ging toch een stuk meer in overleg met de club. Of een Suarez die vlak voor zijn vertrek ff zijn contract verlengde. Mazraoui valt voor mij meer in het hokje een door Ajax opgeleide speler terwijl Frenkie voor mij veel meer echte Ajacied uitstraalt, terwijl die niet/nauwelijks is opgeleid bij Ajax.

25 januari 2022 om 00:49

Johan Derksen is toch geen patser joh dus het geld wat hij nu verdient gaat later naar zijn dochter. En in Amerika wonen was een jongensdroom van hem, maar hij geniet hier hartstikke van het leven. Die gast kan ook helemaal niet stilzitten en hij beseft dat wonen in Amerika niet zaligmakend is.

Ja Derksen is hier irritant en moet Nous zijn centjes gunnen maar je kraamt onzin uit als je denkt dat Johan het alleen voor het geld doet. Hij wil gewoon actief blijven en voorlopig nog niet achter de geraniums belanden.

25 januari 2022 om 01:13

@ ninjakai Nous is onbetrouwbaar, ff serieus kerel, waar heb je het over? 16 seizoenen trouwe dienst en dan ga jij een vergelijk maken met andere boys die eerder zijn vertrokken. Sowieso slaat je opmerking als een tang op een varken. Nous gaf zelf aan dat hij inmiddels nog gezonder is gaan leven, en meer in de gym. Bij sommigen valt het kwartje wat later maar betekent niet dat ie onbetrouwbaar is, vanwege vorig seizoen en z'n blessureverleden. Wat een onzin.

25 januari 2022 om 02:23

Ik denk niet dat hij bedoelt dat hij als persoon ontrouwbaar is, maar dat je niet op hem kunt bouwen m.b.t. zijn vele blessures. En daar heeft hij natuurlijk wel een punt.

25 januari 2022 om 06:43

Frenkie een echte Ajacied en Nous niet? Omdat ie geen blonde haren en blauwe ogen heeft? Frenkie heeft op een blauwe maandag gespeeld bij Ajax. Nous 16 jaar. Grapjas.

25 januari 2022 om 07:44

Lezen is moeilijk he, waarom gelijk op deze manier reageren. Hij legt het toch uit. Het heeft niets met zijn afkomst te maken. En schijnbaar ben je dus na 16 jaar ook niet Ajacied genoeg. Dat hij wellicht in een eerder stadium een beter salaris had kunnen krijgen kan zijn,maar hij had best een jaar kunnen verlengen, want waar bij nu staat is dus ook deels door Ajax. In mijn ogen is hij een sper die als hij eerder weg had gemoeten bij Ajax op het niveau van Utrecht had gekomen. Dit omdat zijn basis talent gewoon minder is. Ach we gaan het zien volgend jaar waar hij ook komt te spelen....

25 januari 2022 om 08:17

@Ninjakai:
Jij hebt zondag dus bij het doelpunt van Brobbey stil gezeten? Die situatie is imo 3x erger dan hier bij Mazraoui. Die jongen is ook nog gewoon eerlijk naar buiten toe (ja, het heeft wat lang geduurd). Zijn opties zijn nou eenmaal groter als die transfervrij is (barca bv).

24 januari 2022 om 23:50

Wat interpunctie maakt zo'n verhaal een stuk leesbaarder. Moest even op adem komen na dat betoog.

Verder is men sowieso nogal subjectief omtrent Mazraoui. Nu zijn mensen geirriteerd dat hij niet bijtekent, maar toen hij plaats moest nemen achter Dest, kraaide niemand meer naar Mazraoui. Buiten dat komt het steeds vaker voor dat spelers hun contract af laten lopen. Je moet er tegenwoordig vroeg bij zijn als club.

25 januari 2022 om 00:05

Ik raad je dan zeker aan eens te kijken naar het boek Tips en wenken voor wie zijn afdelingschef om opslag wil vragen van de virtuoos Georges Perec.

25 januari 2022 om 02:51

Oké, maar wat heeft het verleden te maken met het heden? De beste jongen hoeft niet te klagen over zijn centen, we hebben het niet over een vakkenvuller. Verbaasd me sowieso dat Ajacieden zo enorm coulant zijn met zijn vertrek. Bij andere Ajacieden met aflopende contracten werd een soort hetze opgericht, waar de meest onsmakelijke reacties van komen. Krijg je reacties als ‘Ajax heeft hem opgeleid en hij is Ajax wat verschuldigd’. Ik begrijp er tegenwoordig vrij weinig van, en ik zit echt al heel wat jaren hier op Voetbalzone.

Haha geldwolf Derksen misgunt Mazzroui deze stap. Jongen kwam van ver, speelt al lang bij Ajax maar is een aasgier.... Had hij ook zulke teksten over dr Ligt, FdJ, Dvb??

24 januari 2022 om 23:20

Helemaal mee eens! Mazraoui heeft zich jarenlang ingespannen voor de club en is belangrijk geweest. Ik baal enorm van zijn aanstaande vertrek, maar gun hem echt het allerbeste! Geen kwaad woord over Nous.

24 januari 2022 om 23:44

Ik ben het helemaal met je eens dat de mens Derksen bij uitstek een groot hypocriet en sowieso een kansloze stumper is. Iemand met een ambitie om op tv bekend te staan als een glas azijn, daar kan ik alleen maar mijn schouders voor ophalen.
Toch is het wel duidelijk dat de reden van een transfervrij vertrek alles te maken heeft met het kunnen opstrijken van een grote som geld, toch? En als de grote som geld niet de motivatie was, dan wilde meneer toch niet bijtekenen omdat hij in zijn ogen meer zou moeten verdienen?
Tuurlijk is het de verrotte voetbalwereld die nu eenmaal overbetaald, maar als je daar aan tafel zit om elke dag je mening te geven over een voetbalweekend waarin weer helemaal niks is gebeurt, dan mag je dit best benoemen, en als je dan ook nog een de ambitie nastreeft bekend te staan als een glas azijn dan noem je hem in het bijzonder kleinerend een geldwolf. Maak jezelf toch niet zo belachelijk.

25 januari 2022 om 08:13

Derksen geeft gewoon zijn mening en durft uit te spreken hoe hij erover denkt. Dat jij hem een kansloze stumper noemt, zegt ook veel over jou als persoon. Denk je serieus dat hij de ambitie heeft om bekend te staan als 'glas azijn'? Hij staat wat mij betreft bekend om het feit dat hij als ongeveer de enige in heel tv-land durft te zeggen wat hij vindt. Natuurlijk is hij regelmatig negatief over verschillende zaken, maar hij heeft dan ook nog vaak gelijk ook.

25 januari 2022 om 12:59

Ik vind het in dit geval behoorlijk populistisch. Zegt zo'n jongen dat hij het niet voor het geld doet is het niet goed, zegt hij eerlijk dat hij financieel baat heeft bij zijn transfervrije status is het ook niet goed.

Het zal best dat Derksen eerlijk is, maar hypocriet is hij ook in dit soort gevallen. Het is eigenlijk best zielig dat een man van in de 70, die het leuk vind om over zijn verleden als voetballer te vertellen hoe ze helemaal los gingen met drank, vrouwen en drugs, die zelf achter alles wat geld kan opleveren aangaat en die, of je het nou met hem eens bent of niet, ook niet van onbesproken gedrag is, jonge gasten van een jaar of 20 de maat neemt.

24 januari 2022 om 23:52

Wel slechte voorbeelden. De Ligt en De Jong hebben Ajax twee recordbedragen opgeleverd, terwijl ze ook de hoofdprijs voor Van De Beek ontvingen. Da's wel wat anders dan gratis de deur uitlopen. Ik vind het vooral hypocriet, omdat hij ook heel simpel opzij werd geschoven toen Dest erbij kwam.

25 januari 2022 om 01:10

Vrijwel alle belangrijke spelers verdienen een veelvoud van Mazraoui huidige salaris. Snap hem zeer zeker. Spelers als Neres en Tagliafico die dit seizoen op de bank zitten verdienen bijna 3 miljoen, en Mazraoui moet het doen met 800.000 terwijl hij alles speelt. Daarnaast verdient zelfs Onana ruim 2 miljoen, Klaassen 2.2 miljoen, Blind 2,5 miljoen, Anthony en Gravenberch 3 miljoen, Berghuis en Tadic 4 miljoen en Haller 5 miljoen. Ik neem aan dat hij niet de absolute grootverdiener wilt zijn, maar een hoger salaris als Blind of Klaassen die geen restwaarde hebben is niet heel gek bedacht.

25 januari 2022 om 07:53

Weet jij wat Ajax hem heeft aangeboden?? Want 's hijnbaar weet je alles. Nee vast niet. En hij speelt niet alles want een groot deel van een seizoen is hij geblesseerd. Dat hij meer wilt krijgen snap ik, maar vergelijken heeft sowieso geen zin. Hij is zelf toch ook akkoord gegaan het hey salaris toen. Hij had ook kunnen zeggen nee dat die ik iet ik weg, maar wicht dacht hij toen ook ik kan me hier het beste ontwikkelen. Hoe dan ook hij loop gratis de deur uit, en dat wordt hem niet in dank afgenomen, zi werkt dat nou eenmaal. Of dat terecht is wellicht niet aan de andere kant had hij ook een jaar kunnen bijtekenen en toch weggaan. Dan had hij dit seizoen meer geld verdiend en bij zijn vertrek alleen maar lof ontvangen.....

25 januari 2022 om 08:05

Ach, hij kon ook denken dat hij voor zijn club die hem opgeleid heeft nog best wel een jaar voor minder kon spelen, uit respect, en vervolgens een beter contract kon krijgen. Dat is toch wat je wilt? Vervolgens kwam het verbeterde contract te laat, zo simpel is het. Nu kiest hij eieren voor zijn geld en dat is zijn goed recht. Want anders, zoals we nu bij Tagliafico zien, levert loyaliteit vaak ook niks op als het niet in het voordeel is van een club. Dus zowel fans als Ajax in deze moet niet zo verontwaardigd zijn ovef deze situatie.

25 januari 2022 om 08:46

Dat hij soms hypocriet is zeker, alleen gaat jou vergelijking nergens over. De ligt , FDJ en Dvb gingen bij elkaar voor 200 miljoen weg, maz gratis ! Omdat hij zijn contract niet wilt verlengen😅

Transfervrij is niet het meest ideale scenario. Maar hij vertrekt wel door de voordeur. Met opgeheven hoofd want hij heeft zijn waarde gehad. Ik hoop op een mooie voetballende club voor hem en een blessurevrije toekomst. Maar het liefst zag ik Ajax hem een jaar of 2 geleden een sterk verbeterd contract laten tekenen om zo nog jarenlang een steunpilaar te zijn. Maar hoe hij ook vertrekt, ik heb veel respect en waardering voor Mazraoui. Ook ongekend hoeveel belangrijke goals hij heeft gemaakt.

24 januari 2022 om 23:31

Volledig mee eens, dit is risico wat Ajax heeft genomen door tijdens blessure niet contract op te waarderen en jaartje eraanvast te plakken. Maar gaat zeker door grote poort weg, vanaf de Fjes tot meerdere prijzen in Ajax 1. Vrijwel elke positie gespeeld in Jong Ajax buiten doelman, contract afgedwongen als laatste van dat team en het misschien wel verste geschopt uiteindelijk. Daarnaast gewoon een hele goede back geworden voor Ajax, absoluut geen probleem mee dat hij zijn contract uit doet dienen.

25 januari 2022 om 01:17

Amen!

Als hij dat aan de ogen kan zien, is dat heel knap. Heeft Dick Advocaat dezelfde ogen dan?

En of het nou zo is of niet, hij heeft groot gelijk als ie dat doet. Ondanks zijn status verdiende hij eerder tonnen dan miljoenen. Ik hoop dat ie het sportieve in acht neemt, maar als ie wil cashen heeft ie groot gelijk. Eindelijk een beetje waardering. Heeft veel betekend voor Ajax. Wat ie ook doet, er valt wat voor te zeggen.

Speelt al 16 jaar bij de club, is 24 jaar.. dus logisch dat hij een stap wilt zetten. Alleen zonde dat Ajax er geen euro voor krijgt.

Mazraoui heeft meer dan genoeg voor de club gedaan, mooie leeftijd om stap te maken bereikt en is dit seizoen sportief gezien weer heel belangrijk voor dit team. Heeft Ajax meer dan genoeg opgeleverd, makkelijk om hem als geldwolf weg te zetten. Zit heel stuk verwijderd van topverdieners in selectie, wilt salarisgroep van Blind/Tadic betreden naar schijnt. Snap ik wel in zijn geval, begrijp ook dat Ajax niet mee wilt gaan daarin gezien zijn blessuregevoeligheid. Hoop dat hij dit seizoen nog sportieve successen kan beleven met Ajax en komend seizoen bij een goed voetballende ploeg een topsalaris kan opstrijken. Gaat absoluut door de grote poort weg imo.

Ik denk dat zijn zaakwaarnemer zijn hand heeft overspeeld. Overmars bood hem iets. Hij wilde meer en dat zat er niet in.
Ajax laat hem gewoon gaan en maakt ruimte voor Rensch of Vergeer

Het is allemaal heel gewoon, het is immers mens eigen nooit genoeg te hebben of vrede te hebben met de bestaande situatie, tevens heeft het voetbal zich zelf in deze hoek geverfd, jammer dan.

Ook ik kijk met plezier voetbal (mits het een club is waar ik een zwak voor heb, of er een speler speelt voor wie ik een zwak heb), maar het is toch een verdriet dat er zoveel geld in om gaat. Aan de ene kant geeft het aan dat we als maatschappij steeds meer waarde hechten aan uiterlijkheden en gemakkelijk vermaak, het geeft tevens aan hoe goed het gaat met ons als maatschappij, hopelijk gaat het ook ooit nog goed komen met het klimaat, maar verhalen als deze, ondanks dat ik Mazraoui of een Süle helemaal kan begrijpen, maken ze mij toch altijd zeer droevig. Het grote geld en het grote niks doen.

Met tot noch toe een super seizoen en al zijn belangrijke goals in de CL voorheen kan Mazraoui ook als transfervrije speler door een hele grote voordeur naar buiten aan het eind van dit seizoen

Wat erger ik me mateloos aan deze populistische zeikerd. Over elke poep en scheet moet hij zeuren en zeiken en doet alsof heel Nederland aan zijn lippen hangt en over elke onderwerp wil horen wat hij te zeggen heeft. Dat Mazraoui na 16 jaar een nieuw hoofdstuk wil starten maakt hem geen geldwolf.

24 januari 2022 om 23:56

Wat Mazraoui een geldwolf maakt is ook niet zozeer het feit dat hij na 16 jaar van werknemer wilt veranderen. Hetgeen wat Mazraoui een geldwolf maakt is het feit dat hij zijn contract enkel wilde verlengen wanneer hij net zoveel zou gaan verdienen als de grootverdieners, en nu dus zijn contract laat uitlopen om vervolgens ergens een grote som geld op te strijken.

Dat is allemaal prima, dat is immers de maatschappij waarin wij leven, dat probleem is vele malen groter dan deze situatie in het specifiek. Sterker nog, Mazraoui is gewoon een sympathieke jongen en uit de reacties op te maken gunnen we hem allemaal multimiljonair te worden, echter moeten we niet doen alsof hij voor een aalmoes bij Ajax speelt en mag zo'n nare vent als Derksen best beamen dat het een door geld gedreven keuze is.

25 januari 2022 om 00:06

Waarom zou hij niet net zo veel recht hebben op een contract net als de grootverdieners? Ik vind dat hij als een van de beste presteert bij Ajax afgelopen seizoen. Verder doet iedereen nu opeens alsof hij net zoveel als tadic wilt verdienen maar 1 a 2 jaar geleden vroeg hij volgens mij tussen de 2 en 3 miljoen. Toen hoorde ik iedereen tijdens rondo volgens mij zeggen dat hij dat nooit waard was, nou, knappe jongen die een back van gelijkwaardig niveau vind voor dat geld.

25 januari 2022 om 01:28

De wereld van ons en in het bijzonder van het voetbal werkt nu eenmaal zo, maar in aller eerlijkheid vind ik dat het verdienen van 2 a 3 miljoen euro enkel voor diegene is weggelegd die zeer uitzonderlijke prestaties leveren in de kunsten, literatuur, wetenschap, wijsbegeerte of zij die daadwerkelijk arbeid leveren die bijdraagt aan het beschermen van dier- en plantsoorten als ook ten behoeve van het klimaat.

Goed, dat is nu eenmaal niet de realiteit. We leven in een commerciële wereld en daar is geen tijd voor bezinning en gelaagdheid en reflectie, daar heerst het vlugge vermaak en ik begrijp als geen ander wanneer er miljoenen mensen kijken naar voetballers die volgeplakt zijn met reclames zoals ook de stadions, de websites die voetbal nieuwtjes voorzien, je bent er zelf vast mee bekend, dat er dan veel geld in omloop is en dat vanzelfsprekend zij die werkzaam zijn in deze sector ook meer geld verdienen. Neemt niet weg dat ik nochtans van mening ben dat in deze wereld niemand zoveel geld zou moeten verdienen, en als het dan toch moet dan zie ik het liefst dat mensen met goede bedoelingen een goed salaris opstrijken dan bijvoorbeeld simpeler volk als een voetballer die meestal toch het geld uitgeeft aan een belachelijke benzine slurper e.d.

Vanuit de ogen van Mazraoui gezien begrijp ik echter dat er de mogelijkheid is nu met een transfervrije status, na een redelijk goed seizoen, flink veel geld op te strijken. Ik begrijp hem ten volle uit, neemt niet weg dat ik een probleem heb met het systeem, tevens van mening ben dat in de kern Mazraoui hoe dan ook al boven de Balkende norm zit en zodoende hoe dan ook al een zeer vermogend mens is.

25 januari 2022 om 02:11

Iemand met de naam IKEA die over duurzaahmeid, klimaat en bescherming van dier- en plantsoorten praat. Ik hoop dat je de ironie daar van ook in ziet lol

"2 a 3 miljoen euro enkel voor diegene is weggelegd die zeer uitzonderlijke prestaties leveren in de kunsten, literatuur etc"

Niet mee eens. Het voetbal brengt miljarden mensen wekelijks of zelfs dagelijks vreugde en entertainment. En dit al zeker 50 jaar. Dan mogen ze wat mij betreft ook lekker daar aan verdienen. Al die marketingbedrijven, clubs, poductie maatschappijen, media etc in de voetbal wereld verdienen er miljarden euro's aan. Voetballers hebben al het recht om ook een stukje van de taart op te eisen. Zij zijn tenslotte de gene waar de fans en kijkers voor betalen en achter de buis zitten.

Verder zie ik niet in waarom iemand van de kunst of literatuur wereld meer zou moeten verdienen dan een voetballer. Los van het feit dat iederen hun bijdragen lekker op zijn eigen manier moet relativeren, vind ik dat als zij meer willen verdienen, zij dan maar meer fans/liefhebbers moeten aantrekken.

En terecht, Nous heeft genoeg betekent, hard gewerkt, sportieve successen behaalt en zover ik weet nooit gezeurd.
En ook al had die dat niet, die goal tegen bayern was ook al genoeg :D
Wel eens dat een tussenstap beter is, misschien eens goed kijken naar atalanta, Hateboer uit de basis spelen.

Haha als er iemand keuzes maakt in het leven op basis van geld dan is het Derksen wel. Die met - volgens hemzelf - tegenzin daar aan tafel zit maar het toch maar doet vanwege het geld. Lijkt me niet iets om bij een ander te veroordelen.

Aldus de man die een tv-programma blijft presenteren met iemand die je helemaal zwart heeft gemaakt en waar je de grootste ruzie mee had, omdat meneer de Mol dat graag wil.

ON: Nous mag gaan en staan waar hij wil, deze jongen is lang tweede keuze geweest, heeft met weinig klagen deze rol altijd prima ingevuld, en stond er op de momenten dat het ineens wel nodig is.

Voorbeeld voor veel Marokkaanse voetballers !

Ik hoop dat hij bij Bayern komt te voetballen, denk dat hij daar geweldig in het systeem gaat passen.

Het is wel heel makkelijk om zomaar te roepen dat het om geld gaat. Ik denk dat het sportieve ook zeker meespeelt. Als hij bijtekent kan het best nog jaren duren voordat er een grote club echt concreet wordt en komende zomer heeft hij de clubs voor het uitkiezen. Daarnaast is het vrij grappig dat iemand die voor het geld een dagelijkse talkshow heeft andere mensen "beschuldigd" van alleen maar dingen voor het geld doen.

Ik zie dat de meeste mensen hier derksen aanval maar is ook vies dat hij ajax geen geld gun terwijl zonder ajax was je niks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
DaniloAanvaller132
A. OnanaKeeper60
R. PasveerKeeper200
J. GorterKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

7 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 25 5 2 0
2020/2021 Ajax 19 0 0 0
2019/2020 Jong Ajax 1 0 0 0
2019/2020 Ajax 13 0 1 0
2018/2019 Ajax 28 1 2 1
Laatste voetbalnieuws

Transfersaga komt ten einde: Bayern presenteert Noussair Mazraoui

Noussair Mazraoui is definitief speler van Bayern München, zo maakt de Duitse club bekend via de officiële kanalen. De verdediger komt transfervrij over van Ajax en tekent een verbintenis tot medio...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren