Degradatiestreep nadert voor Galatasaray na pijnlijke verliespartij

Zondag, 23 januari 2022 om 19:25Mart van Mourik • Laatste update: 19:43

Galatasaray heeft zondagavond een uiterst pijnlijke nederlaag geleden tegen Trabzonspor. Lang zag het ernaar uit dat de ploeg van trainer Domènec Torrent een overwinning zou pakken, maar in de laatste vijf minuten van de reguliere speeltijd gaf Cim Bom het volledig uit handen: 1-2. Door de verliespartij bedraagt de voorsprong op de degradatiestreep na 23 speelronden nog slechts 3 punten, terwijl Trabzonspor soeverein koploper blijft in de Süper Lig.

Bij Galatasaray moesten Patrick van Aanholt en Ryan Babel genoegen nemen met een plek op de bank, al kwam laatstgenoemde na ruim een uur spelen nog wel binnen de lijnen voor Halil Dervisoglu. De voormalig middenvelder van onder meer Sparta Rotterdam en FC Twente kreeg een basisplek van Torrent. Aan de overzijde kon Stefano Denswil rekenen op een plek in de startopstelling, al werd de centrumverdediger halverwege naar de kant gehaald. De wedstrijd brandde los na een half uur spelen.

In het zestienmetergebied ging Denswil op de tenen staan bij Kerem Aktürkoglu, die meteen naar de grond ging. Na het bekijken van de videobeelden besloot arbiter Atilla Karaoglan de bal op de stip te leggen. Alexandru Cicaldau nam zijn verantwoordelijkheid en maakte geen fout vanaf elf meter: 1-0. Lang zag het er vervolgens naar uit dat Galatasaray de drie punten zou pakken, maar niets bleek minder waar. In de 85ste speelminuut moest de thuisploeg de eerste tik incasseren. Na slecht uitverdedigen zorgde Anastasios Bakasetas voor de gelijkmaker. Het werd nog erger voor Galatasaray, dat in de negentigste minuut op 1-2 kwam. Het was Edin Visca die voor de beslissing zorgde.Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door lange_61)

Gefeliciteerd Trabzon-fans! Eerste helft volledig voor GS, 2e voor Trabzon. Trabzon heeft gewoon het geluk van een kampioen en dat heb je gewoon nodig. Onder Terim zag je weinig tactiek en was het hopen op individuele klasse, nu zie je wel een systeem maar de individuen kunnen het niet goed (genoeg) uitwerken. Als ze Torrent de tijd gunnen en luisteren naar hem en Campos komt het goed. Stuur de spelers weg die niet meekunnen en haal spelers die in dit systeem kunnen spelen en groeien, vertrouw je trainer en systeem. GS heeft zeker 2 middenvelders, 1 flankspeler, een linksback en een topspits nodig voor de basis. 5 transfers die het bestuur kan plannen en realiseren tot juni. En ondertussen moet Torrent zijn speelstijl er volledig inspelen.

23 januari 2022 om 19:42

Torrent tijd gunnen om zijn systeem te introduceren? Welke systeem? GS heeft vandaag niet anders gespeeld dan hoe ze tegen Lazio, Marseille en Lokomotiv hebben gespeeld. Dit is niks nieuws, dit is geen verandering. Probeer alsjeblieft niet het spel van Europa af te schrijven aan een zogenaamd ingebracht systeem van Torrent. GS heeft vandaag op z'n Europees proberen te spelen en heeft gefaald. Simpel zat. Nu kan je beter praten waarom ze niet altijd zo hadden gespeeld in Turkije. Dat lijkt me een beter discussiepunt.

23 januari 2022 om 19:50

Galatasaray heeft in mijn ogen helemaal niet gespeeld zoals ze in Europa deden, zeker niet in de eerste helft. Ik heb ze in Europa geen ballen op het middenveld zien veroveren, ik heb ze niet zien druk zetten op de verdedigers van de tegenstander, ik heb ze niet snel zien omschakelen en ze hebben zeker geen aanvallend ingesteld systeem gespeeld. Akkoord, de 2e helft werden ze gedwongen om verdedigend te spelen maar de eerste helft was misschien wel top 2 van dit seizoen. De spelers vinden elkaar ook gemakkelijker op het veld en 1 keer raken beginnen ze ook al te doen of tenminste te proberen. Vind het ook raar dat je zegt dat ze hebben gefaald? Het is niet omdat Marcao en Taylan assists geven aan Trabzon dat het systeem is gefaald he? Trabzon heeft gewoon een veel betere selectie, als je ze zulke cadeautjes geeft maken ze die gewoon af.

Dat trabzon zo uitbundig juicht is volkomen begrijpelijk. ze spelen slecht en winnen alsnog en als je dat doet wordt je kampioen. Ten tweede, taylans contract per direct ontbinden svp. Verloren seizoen. Nu maar hopen op een 10e plaats minimaal.

23 januari 2022 om 19:44

Eerder hopen dat we geen taylan gerizekali, karton ismail en kivanc ali express op het doel zien. Ik ben er wel van overtuigd dat we in de middenmoot eindigrn

23 januari 2022 om 19:52

Met Kivanç Ali Express, doel je daarmee op Fatih? Die vind ik namelijk meer een Ali Express Koray Avci.

23 januari 2022 om 19:55

Je vergeet Omer de bruyne aka omer burger king bayram

24 januari 2022 om 00:35

10e plaats? Je mag hopen dat ze niet degraderen bedoel je. Wauw dat zou wat zijn.

Zoals ik een aantal dagen zei. Dit zijn de wedstrijden waar Avci op zijn best is. Precies dezelfde wedstrijd als BJK-TS eerder dit seizoen waar BJK de bovenliggende partij was, maar TS toch nog de volle 3 punten meeneemt naar Trabzon in de laatste minuten. Ugurcan Man of the match

23 januari 2022 om 19:44

Dit heeft niks met Avci te maken, TS heeft hier puur door de individuele fouten van GS en een sublieme Ugurcan gewonnen.

23 januari 2022 om 21:59

Uiteraard zien wij zaken door een bordeaux-blauwe bril, maar als je na een helft Denswil eraf durft te halen voor een 19-jarig broekie, met praktisch 0 ervaring in het eerste elftal, dan toon je ballen.

Dat je ondanks alles Hamšík laat zitten (om hem niet te overbelasten) terwijl de wedstrijd met alles om hem schreeuwt. Dat je dan met Yunus op de proppen komt, de gozer die al een heel seizoen (sinds vorig jaar winterstop) 0 minuten maakt, omdat hij telkens onder de ondergrens zakt.

Tsja, kun je dan zeggen dat Avci niets heeft gedaan?
Trabzonspor wint uiteindelijk met het geluk door de blunders van onze grote vriend uit Antalya en door de kwaliteit van Uğurcan, Bakasetas en Višća. Maar kom op, deze wissels hebben absoluut zijn uitwerking gehad en ook mede het spelbeeld in de tweede helft bepaald.

Ik begrijp dat men Trabzonspor niet volgt en vanuit rood-gele bril dit soort details over het hoofd ziet, maar bij deze.

23 januari 2022 om 22:15

Inderdaad. Er zijn tig wedstrijden waar, nadat er wissels werden gedaan, het wedstrijdbeeld volledig werd gekanteld ten faveure van TS. Alleen is er een vooringenomenheid jegens TS, en in het bijzonder Avci, waar men de feiten niet onder de ogen wilt zien. Het is de combinatie van meerdere factoren, alleen moet je wel blind zijn, of art niyetli zijn om de hand van Avci niet te zijn. En ik ben bang er sprake is van dat laatste. Wedstrijd tegen Altay die we wisten te kantelen door onze wissels, is daar een concreet voorbeeld van. Maar ach, ik ontken niet dat ik door een bordo-mavi bril kijk maar dat is hartstikke normaal. En ik wens GS supporters oprecht veel succes toe komende wedstrijden, want ze moeten tegen Alanya uit, en Goztepe uit over respectievelijk 1 en 3 weken.

23 januari 2022 om 22:50

Efsane61, ik denk dat bijna iedere trainer in deze situatie Hamsik zou laten zitten. Dit is 1 wedstrijd, 3 punten, niemand is zo gek om een blessure te riskeren voor de belangrijkste schakel. Als de tegenstander Konyaspor heette had hij dat risico wel genomen. Wel props voor het in laten vallen van Ahmetcan, die een goede wedstrijd heeft gespeeld. Ik hoop dat hij meer minuten maakt ipv dat ze 6-7 miljoen betalen voor Kaan Ayhan.

23 januari 2022 om 23:02

Kaan Ayhan wordt 'm sowieso niet meer deze transferperiode. Sassuolo wilde tussen de 7-8 miljoen euro terwijl Agaoglu en co tot ongeveer 6 miljoen wilde gaan. Ahmetcan heeft een goede indruk gemaakt en hoop dat hij in ieder geval meer minuten gaat maken. Alles is een verbetering tov Huseyin Turkmen, die ze sowieso de selectie uit mogen gooien na zijn respectloze actie vorige week tijdens de wedstrijd tegen Giresunspor.

23 januari 2022 om 23:14

@clutch,

Ahmetcan speelde lekker, maar ik moet het nog maar zien. De laatste die goed inviel tegen een topper op jonge leeftijd en indruk maakte was Hüseyin. We weten hoe dat is gelopen.

Ik vind het verstandig dat ze een speler als Kaan halen voor volgend seizoen, omdat we natuurlijk ook de CL in gaan. Natuurlijk heb ik een speler beter dan Kaan, die kun je makkelijk halen voor dat bedrag. Maar goed aangezien de buitenlanderslimiet naar 4 gaat (4 Turken welteverstaan), is het verstandig om zo'n jongen alvast aan het elftal te laten wennen voor volgend seizoen.

Over Hamšík ben ik het niet met je eens, de meeste trainers zouden het niet aandurven. Vooral niet als je Yunus moet brengen ipv Grande. Het blijft wel een topper en de prestige en druk vanuit de supporters is enorm! Met alle heisa in de media en het breekbare karakter van Trabzonspor supporters, kon het ook zomaar een heel erg vervelend kantelpunt worden als deze wedstrijden verloren ging.

Tevens had Hamšík met 20 min. en 50% zich niet helemaal naar de kloten hoeven werken. Hij moest namelijk even wat kleine touches doen, om het spel te dirigeren. Hierna had hij 2 weken rust kunnen pakken, met de aankomende korte break. Hamšík wilt ook graag, dat zie je aan alles. Kijk hoe hij de 2-1 komt vieren, met zijn blessure in het achterhoofd houdende.

Dat hij, Avcı, zo koppig is, is overigens soms zelfs aan het frustrerende aan toe. Dat hij het dan nog weet binnen te slepen, zo ijzig en kalm, daar heb ik respect voor. Ik had het nite gedurfd, maar echt respect voor de ballen die hij toont. Tot slot, ook jouw perspectief is niet helemaal onjuist, maar bovenstaande weegt voor mij zwaarder.

23 januari 2022 om 19:45

Waar heb jij het over man Avcı op z'n best haha. TS gaat nu juist alleen maar achteruit gezien de afgelopen drie wedstrijden. Uğurcan heeft TS hier in z'n eentje op de been gehouden. De enige factor waarom GS zijn spel van de eerste helft niet heeft kunnen uitbreiden over de tweede helft en TS weer aan voetballen heeft gebracht, was die bal van Berkan en die schitterende reflex van Uğurcan. Dat was het absolute keerpunt.

23 januari 2022 om 19:54

Maar Ugurcan is toch ook een onderdeel van het elftal? En natuurlijk Ugurcan heeft ons dit seizoen meerdere keren op de been gehouden. De 2e goal zou je maar moeten maken hoor. De bal in de kruising plaatsen van zo’n afstand zonder enige twijfel. Dat is de klasse van Visca

23 januari 2022 om 22:01

Een van de belangrijkste kantelpunten was uiteraard Uğurcan, maar de wissels van Avcı zijn vandaag van absoluut belang geweest in de tweede helft.

23 januari 2022 om 19:58

Het is niet zo erg om toe te geven dat je het geluk aan je zijde had, uiteindelijk heeft elke club dit nodig om kampioen te spelen. Dat Ugurcan MOTM is zegt al veel, nee? Vind Trabzon de laatste weken echt niet goed maar ze hebben al zo een voorsprong dat ze dit kunnen permiteren. Als er maar 7-8 punten was met FB of GS werd er nu wel met een heel ander oog gekeken naar Trabzon.

23 januari 2022 om 20:12

Ben ik met je mee eens. TS heeft dit seizoen zeker het geluk mee, dat ga ik niet ontkennen. En het kan alleen maar slechter gaan dan de eerste seizoenshelft. Als er 7-8 punten verschil was, was ik inderdaad veel pessimistischer geweest en was de race volop in gang, ongeacht het GS/BJK of FB zou zijn.

23 januari 2022 om 22:20

Trabzonspor speelt de laatste wedstrijden ogenschijnljik minder, maar dat heeft voornamelijk te maken met belangrijke gemissen. Dan heb ik het over: Nwakaeme, Hamšík, Abdülkadir maar ook vooral Ié, die enorm belangrijk was in ons spel.
Daarbuiten heb je te maken met nieuwe spelers (puchacz en Višća) en spelers die uit vorm waren (bakasetas die zijn zelfvertrouwen verloor en Dorukhan, maar vooral Berat).

Desondanks weet je stoïcijns punten binnen te halen, vooral tegen tegenstanders die het echt niet onverdienstelijk doen: Başakşehir, Sivasspor (in deze periode uit...) en Giresunspor (we hebben allemaal gezien wat ze tegen Beşiktaş en Galatasaray hebben gedaan). Kort gezegd, er veranderde zo veel, waardoor het leek alsof alles zoek was.

Maar als je de wedstrijden beter analyseert, ook naar hoe we bijvoorbeeld ondanks alles tegen Giresunspor speelden in het laatse half uur (met spelers als Yunus als invaller die het spel moeten forceren), dan kun je zien dat we ondanks alles als een locomotief door blijven voetballen.

We verliezen niet, ondanks het soms slechte spel of het gemis. Dat zijn gewoon de feiten zoals ze er voor staan. Als je zelfs in slechte vorm niet verliest, dan verdien je het gewoon.

23 januari 2022 om 20:33

Avci op zijn best ? Meen je dit ? Je bent de eerste helft tactisch, technisch, mentaal overklast. De tweede helft begin je goed, maar na de 70e minuut was dat ook weer voorbij. De enige reden waarom je hier punten pakt is de onkunde van sommige spelers.

23 januari 2022 om 21:36

Als ik deze reactie zo lees, klinkt het alsof Galatasaray Trabzon van het kastje naar de muur tikte in de eerste helft. Ja Galatasaray was beter, maar zeker niet tactisch, technisch, mentaal overklast. Ik kan me niet eens een kans herinneren van Galatasaray in de eerste helft. Terechte uitslag in mijn ogen zou een gelijkspelletje zijn.

23 januari 2022 om 22:08

Voor Galatasaray begrippen dit seizoen, is dat inderdaad van 'kastje naar de muur' @alexdesouza07. En toegegeven, Galatasaray leek ons ook echt bij de strot te hebben gegrepen. Fel voetbal, veel druk naar voren, snelle spelers, die actief bleven rennen. Maar daar kwam het klassieke Trabzonspor spelbeeld naar voren, ook vandaag weer, namelijk: ook onder druk 0 kansen weggeven.

Trabzonspor speelt dit seizoen met een enorme sereniteit. Er is een ijzige kalmte aanwezig bij de spelers en de staff (en daarmee het bestuur en de supporters). Meer dan ik in mijn leven heb gezien en dat is het belangrijkste kantelpunt. Dat is het Avcı effect!

De beste man heeft dit seizoen 17 punten gepakt in wedstrijden waarin we achter kwamen te staan. Met daarbij 4 punten tegen Galatasaray en de winst tegen Fenerbahçe. Dat is niet te missen Avcı, zijn wissels, zijn beleid.
Dat was vandaag ook weer zo, hij heeft de wedstrijd in de tweede helft gekanteld met zijn wissels. En natuurljik speelt geluk, kwaliteit (o.a. Uğurcan, Bakasetas en Višća) een enorme rol. Maar ook Ahmetcan, met z'n 19 lentes jong was vandaag enorm belangrijk en dat moet je maar durven.

Dit kan echt niet meer. Trabzonspor is een taaie ploeg, die gegarandeerd kampioen is. Maar je bent Galatasaray. De grootste club qua succes in Turkije. Doe eer aan je naam en verleden. Inhoudelijk ga ik het over de wedstrijd niet hebben. Trabzonspor in ieder geval gefeliciteerd met de winst en uiteraard het kampioenschap. Het is jullie gegund. Alleen ik houd mijn hart oprecht vast voor mijn club. Er moet echt een interventie komen.

23 januari 2022 om 19:39

Broer, het wegsturen van een coach is bedoeld als schokeffect voor de spelers. Maar we zien helaas geen omkering, dezelfde spelers blijven dezelfde fouten maken. Als het hele team weggestuurd zijn we weer een hele poos verder …

23 januari 2022 om 19:47

Daar heb je zeker een punt! Alleen ik ben dan bang dat er alsnog korte termijn beleid wordt gevoerd waar het Turks voetbal om bekend staat. Lange termijn investering blijft toch het belangrijkste. Maar spelers zijn zeker het begin!

23 januari 2022 om 19:48

Je stuurt als voorzitter een coach/productowner weg en je probeert een team te shockeren, terwijl heel dat team al ruim van tevoren is verteld dat ze als pilot van een project zijn gekomen. Wat is dit voor management? Of het is crisismanagement dat slecht uitpakt.

Zo wat een heerlijke wedstrijd was dit zeg. Wat een tempo, strijdlust en goed voetbal. En vooral ook wat een veerkrachtig trabzonspor zeg.
Trabzonspor laat even zien wie de kampioenschap gaat pakken. Echt genoten.

Galatasaray stond de afgelopen weken garant voor slecht voetbal en slecht resultaat. Ondanks dat hebben we vandaag ook goed voetbal van galatasaray gezien. Wat in de tweede helft een stuk minder werdt helaas. En misschien had Galatasaray wel recht op nog een penalty in de eerste helft. Ik zie Nwakeame toch echt op de voet van zijn tegenstander staan in de 16.

Het gaat akelig spannend worden voor Galatasaray. Dit maal niet om een kampioenschap maar om degradatie voetbal. Volledig te verwijten aan de club zelf, te lang blijven vasthouden aan terim. Erg slecht voetbal en supporters die meer kritiek en focus hebben voor een andere club dan voor hun eigen Galatasaray

23 januari 2022 om 19:38

Ik zie je bij elke GS topic reageren, wat mij best irriteert, maar je spreekt helaas de feiten .

23 januari 2022 om 20:55

Wesleysniper

Bedankt voor jou oprechte reactie. Begrijpelijk dat je aan mijn reacties irriteert. Het komt meer voort uit reacties van andere leden. Hier zijn er een aantal die structureel lopen te provoceren onder Fenerbahce toppics. Als je ze eropt aanspreekt doen ze alsof hun neus bloedt.
Dit gebeurt overigens al een hele lange tijd. Het ziet er nu naar uit dat het niet meer gebeurt onder fener toppics. En ja, ik durf het te zeggen. Puur omdat ik duidelijk bloot leg hoe hypocriet ze zijn. Ik zal ook blijven komen om normaal over voetbal te praten. Maar zie ik de zelfde mensen provoceren onder Fener toppics zal ik er zijn. Heb het idee dat het me makkelijk afgaat om hun mond te snoeren.

23 januari 2022 om 19:51

Haha, je verklaart nu al TS kampioen terwijl ze de afgelopen 3-4 wedstrijden nergens zijn. Op dit moment lijkt juist Konya het meer te verdienen volgens velen. Het overlijden van Ahmet Çalık heeft hun nog sterker gemaakt dan voorheen.

23 januari 2022 om 20:58

Ik ben echt niet voor Trabzonspor ofzo. Zeker niet. Maar de feiten spreken voor zich. Er is maar een club heer en meester geweest de gehele eerste helft van de competitie. Dat ze nu een minder goede reeks hebben wil niet zeggen dat konya het meer verdiend. Zoals ik al zei tot nu toe heeft TS een ijzersterke 1e competitie helft gespeeld. En verdienen ze het daarom in mijn ogen meer om kampioen te worden.

Ongelooflijk dat je op het einde nog zo knullig weggeeft! Helaas zijn we hard op weg naar de eerste divisie.

Ze kunnen bij Gs wel een lesje gebruiken hoe je een bal moet wegwerken. Eerst nelsson waaruit ts bijna scoort. Daarna marcao met een karate kick waaruit ts scoort en taylan, wat taylan doet bij die 1-2 mag joost weten. Heb nog nooit een team zo slecht een bal zien wegwerken.

volgend jaar kunnen Gala fans gratis naar hun wedstrijden kijken via TRT. vooral met de huidige financiele situatie in Turkije is dit toch wel mooi voor de fans.

23 januari 2022 om 19:53

Heel grappig, maar jullie weten ook als eeuwige vriend/eeuwige vijand dat Galatasaray nooit zal degraderen. Anders moeten jullie mee. Alleen is niet leuk.

23 januari 2022 om 21:18

Alleen ??

Denk niet echt dat Galatasaray gemist gaat worden. Fenerbahce, Besiktas, Trabzonspor, Basaksehir.... genoeg te doen.

23 januari 2022 om 21:38

Tuurlijk wordt Galatasaray wel gemist haha. Denk zelfs dat het voor de super lig desastreus zou zijn voor de inkomsten. De concurrentie tussen fener en Galatasaray is wat het juist zo leuk maakt.

23 januari 2022 om 19:57

Volkomen terecht dat jullie zulke grappen maken, want wij deden dat ook met Fenerbahce in 18/19. Het is een goeie. Je krijgt sowieso mijn duimpje !

23 januari 2022 om 20:12

Is dit lachen als een Turk met kiespijn? Eerlijk, Galatasaray kan toch niet degraderen. Dat zou echt volkomen idioot zijn. Bijna knap.

23 januari 2022 om 20:44

Fenerfan37 wordt wel saai hoor als we niet tegen jullie spelen. Nee, we blijven gewoon in de superlig!

Wat is die Taylan toch bizarslecht. Speelt al 2/3 jaar bij Galatasaray in de basis hehe man man man dat hij ook nog wordt opgeroepen voor het Turkse elftal. Omer Bayram captain hahahahaha

Hahahahahah, tot de 80ste minuut van deze wedstrijd waren er hier zeker weten sommigen van plan om te gaan roepen dat Torrent binnen 3 wedstrijden eindelijk een verandering heeft gebracht in het elftal om het nu tot een positieve voetbal te leiden, en misschien dat radicale anti Terim-supporters of Terim-haters zelfs zouden gaan roepen dat ze gelijk hadden en dat het probleem bij Terim lag, helaas moet ik jullie allemaal toch eventjes teleur stellen.

Want wat we vandaag hadden gezien was een GS op UEFA Europa League-niveau. En wonderbaarlijk genoeg dit keer zonder fouten van de TFF-arbitrage. Want als hij die penalty niet had gegeven, dan hadden we al het recht om TFF aan te klagen bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. Als je op deze manier niet eens meer kan winnen, dan houdt het gewoon op. Voor de rest mag TFF op z'n blote knieën Bakasetas bedanken. Want bijna was dit het moment geweest dat er steeds meer GS supporters wakker zouden worden om te realiseren dat de meeste chaos aan de TFF lag. Nu worden die slapende cellen helaas weer verder gesust en roept iedereen weer terecht "yönetim istifa (bestuur stap op)". TFF is weer ontkomen en zal zijn handen in onschuld wassen. Voor de rest is het chaos compleet. Hou jullie goed vast medesupporters, we vallen keihard naar de degradatiezone. En voor de mensen die 2010-2011 niet van dichtbij hebben meegemaakt, doe jullie gordel zelfs om.

Voor de rest moet ik zeggen dat we opzicht prima hebben gespeeld. Heel onorthodox voor Turkse Süper Lig begrippen. Maar dit was voor het eerst dit seizoen dat ik GS op deze manier in Turkije zag spelen. De spelers waren weer meter bij meter voor elkaar aan het strijden. Maar zoals ik al in het begin zei, dit is geen verbetering van Torrent. Er was een mooie eerste helft, maar de tweede helft liet wel zwaar aan wensen over. Dat had ook wel meer te maken met het feit dat TS eindelijk begon te voetballen. Tot de 80ste minuut prima, maar daarna moesten er toch individuele fouten aan de pas komen om een zware shock te vormen. Ik hoop alleen dat deze spel straks in de laatste 16 van de Europa League zich wel verbeterd heeft. Want we zullen namelijk niet op een ander manier voetballen. Ik kan op een naieve manier jammeren, maar dit is niet het moment om te jammeren. Eerder een moment van concrete acties ondernemen.

Mijn lof gaat in ieder geval uit naar Emre Kılınç. Hij was de enige speler aan de kant van GS die de totale krediet krijgt. Die jongen weet hoe je wedstrijden tegen TS moet spelen. Zeer sterk aan de bal bij een-op-een situaties. Ik had graag bijna lof willen geven aan Fatih Öztürk, omdat Torrent eindelijk wat verfrissing op doel bracht. Hij had een paar ballen die op hem af kwamen grabbelend weten te pakken. Dat is toch wel iets anders dan een İsmail Çipe die niet eens naar een bingobal kan grabbelen. Maar helaas is hij medeplichtig aan de blunder van Taylan. Schiet nou gewoon die bal naar voren man...

Toch knap hoe Trabzonspor blijft winnen in Turkije
Voor Galatasaray is het een erg treurig seizoen en zullen ze alle zeilen bij moeten zetten om niet verder af te zakken

Als ik die Marcao was zou ik Gaylan, Berkan en Ömer een flinke pakslaag geven, man man man. Die Terim is echt dement geworden dat ie zulke spelers aanneemt in het ploeg, wat een kansloze geval dit, die Torrent kan er ook niets aan doen, met dit materiaal kan Guardiola er zelfs niets van bakken. Als de juiste spelers niet gehaald worden zie ik het somber in voor GS.


Dit slaat echt nergens op. Je speelt een fantastische eerste helft. De tweede helft drukt Trabzonspor, maar je breekt de druk na het inbrengen van Feghouli en we spelen de bal van links naar rechts. Vervolgens verzuimt Omer de bal over de zijlijn te sliden, maken ze onverdiend 1-1. Ik werk in het speciaal onderwijs met jongeren die gedragsproblemen. Geloof me, zelfs zij kunnen beter omgaan met tegenslag. Direct mentaal gebroken. Wat die Taylan vervolgens doet, is gewoon een kers op de toch al zure taart van dit seizoen. Heel snel twee nieuwe middenvelders halen.

Gadverdamme zeg, we zouden vandaag gaan praten over onze leuke spel, in plaats daarvan hebben mijn kinderen nieuwe scheldwoorden geleerd.

23 januari 2022 om 19:53

Broer die sliding van Omer Bayram kan toch niet. Een van de eerste dingen wat je hier in de jeugd leert is maak nooit een sliding als je er niet zeker van bent dat je de bal pakt. Maar onze kleine bolle verdediger die glijdt alsof hij snel, behendig en lange benen heeft.

Man man man wat erger ik me toch aan hem.

23 januari 2022 om 20:39

Zo zonde man. We speelden echt goed. Emre Kilinc, Kerem, Boey. Ze zetten een leuke teamprestatie neer, tot die bakvissen het moesten verpesten.

23 januari 2022 om 21:23

Kerem was een van de slechtsten op het veld. Niet zijn wedstrijd vandaag. Emre en Boey waren goed, en ook Babel viel niet slecht in. De invalbeurt van Feghouli daarentegen was een compleet fiasco.

23 januari 2022 om 19:55

Ik las vandaag voor de wedstrijd dat Gedson was gekomen. Maar die zal vast heel snel weer gevlucht zijn.

23 januari 2022 om 20:38

Typisch Turks beleid. De fans pleasen met transfers. Gedson moest begin van het seizoen komen en naast hem ook een fatsoenlijke nummer 6. Dan speel je tenminste wedstrijden die je niet kunt winnen gelijk.

23 januari 2022 om 20:04

Die sliding van Omer Bayram kan gewoon niet. Snap dat hij geen echte linksback is maar speelt daar ondertussen al een goede 3-4 jaar, hij zou toch een simpele tackel kunnen inzetten denk je. Dan die wegwerk poging van Marcao, een jongen van de u16 had dit gewoon beter weggewerkt. Over Taylan moeten we zelfs niet praten, die jongen moet even uit de selectie gezet worden. Het zijn zulke foutjes dat ervoor gezorgd hebben dat Galatasaray minstens 10 punten te weinig heeft gepakt.

23 januari 2022 om 20:37

Tegen Fenerbahce liet onze playboy ook al Crespo uit zijn rug lopen. Ik ben helemaal klaar met dit seizoen. We spelen gewoon al 4 jaar zonder een nummer 6. Hoe moeilijk is het om een fatsoenlijke vervanger te halen voor Fernando ?

23 januari 2022 om 21:09

Taylan is vorig seizoen in september uit nood gaan spelen op 6. Daarna zijn er 3 transferperiodes geweest en nog steeds hebben ze niemand gevonden die een zwakke Taylan uit de basis kan spelen. Ik meen het scout gewoon de Conference League en bij 9 van de 10 ploegen vind je wel een betere 6 dan Taylan, ze zullen ook niet meer dan 2 mil kosten waarschijnlijk. Ik zal het nooit begrijpen maar denk echt dat soms vriendjespolitiek op een andere level zit in Turkije.

Als ik die Marcao was zou ik die Gaylan, Ömer en Berkan een flinke Braziliaanse pakslaag geven, misschien nog aanpakken met BJJ, zodat het in hun hoofd gaat dat ze zichzelf moeten verbeteren. Zie het dit seizoen somber in voor GS, gefeliciteerd TS en TS fans! Dankzij jullie ben ik €62 rijker geworden.

Een tijdje geleden al gezegd dat Berkan en Taylan teveel van hetzelfde is. Dit wilt jammer genoeg ook zeggen twee keer zo slecht. Beide heren zijn volgende wedstrijd gewoon weer basis hoogstwaarschijnlijk.

23 januari 2022 om 21:20

Renktas torrent heeft niet echt veel keuze maar ik roep al heel lang al over die 2 dat zij de oorzaak zijn. Als heer Torrent lef heeft zou die Bartug opstellen die zullen het toch zeker niet slechter doen dan die heren maarja hier is Turkije.

23 januari 2022 om 22:58

Na Terim zijn ontslag had ik echt gedacht dat Bartug op minuten kon rekenen. Maar als zelf een linkback en centrale verdediger eerder op die positie mogen spelen (vorige match) dan weet je ook onmiddellijk dat die kans nul is. Volgende wedstrijd is gewoon weer Berkan - Taylan ofwel Aytac i.p.v. één van die twee.

Als ik die Marcao was zou ik die Gaylan, Ömer en Berkan een flinke Braziliaanse pakslaag geven, misschien nog aanpakken met BJJ, zodat het in hun hoofd gaat dat ze zichzelf moeten verbeteren. Zie het dit seizoen somber in voor GS, gefeliciteerd TS en TS fans! Dankzij jullie ben ik €62 rijker geworden.

Emre kilinc heeft mij positief verrast, Taylan heeft weer dezelfde domme fout voor de 1000e keer gemaakt. Zonder te kijken de bal recht in de voeten van de tegenstander geven. Mijn club uit aub

Als ik die Marcao was zou ik die Gaylan, Ömer en Berkan een flinke Braziliaanse pakslaag geven, misschien nog aanpakken met BJJ, zodat het in hun hoofd gaat dat ze zichzelf moeten verbeteren. Zie het dit seizoen somber in voor GS, gefeliciteerd TS en TS fans! Dankzij jullie ben ik €62 rijker geworden.

Als ik die Marcao was zou ik die Gaylan, Ömer en Berkan een flinke Braziliaanse pakslaag geven, misschien nog aanpakken met BJJ, zodat het in hun hoofd gaat dat ze zichzelf moeten verbeteren. Zie het dit seizoen somber in voor GS, gefeliciteerd TS en TS fans! Dankzij jullie ben ik €62 rijker geworden.

Hoe kan een speler als Taylan zolang basisspeler zijn bij Galatasaray? zoveel domme tegen doelpunten dit seizoen ook nog. Om gek van te worden.

Sinds Fernando is er geen degelijke middenvelder bij Galatasaray, wanbeleid!

Torrent kan je niks kwalijk nemen, je kan niet tegen die man nu al een oordeel hebben. Terim heeft deze team verpest!

Ik heb geen zin meer om te reageren, zo frusterend dit

Als ik die Marcao was zou ik die Gaylan, Ömer en Berkan een flinke Braziliaanse pakslaag geven, misschien nog aanpakken met BJJ, zodat het in hun hoofd gaat dat ze zichzelf moeten verbeteren. Zie het dit seizoen somber in voor GS, gefeliciteerd TS en TS fans! Dankzij jullie ben ik €62 rijker geworden.

Als ik die Marcao was zou ik die Gaylan, Ömer en Berkan een flinke Braziliaanse pakslaag geven, misschien nog aanpakken met BJJ, zodat het in hun hoofd gaat dat ze zichzelf moeten verbeteren. Zie het dit seizoen somber in voor GS, gefeliciteerd TS en TS fans! Dankzij jullie ben ik €62 rijker geworden.

Als ik die Marcao was zou ik die Gaylan, Ömer en Berkan een flinke Braziliaanse pakslaag geven, misschien nog aanpakken met BJJ, zodat het in hun hoofd gaat dat ze zichzelf moeten verbeteren. Zie het dit seizoen somber in voor GS, gefeliciteerd TS en TS fans! Dankzij jullie ben ik €62 rijker geworden.

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar wel de doelpunten. Maar als je zulke fouten maakt dan zal het niet uitmaken hoe goed je speelt en zul je gewoon punten blijven verspelen . Zonde!

Als ik die Marcao was zou ik die Gaylan, Ömer en Berkan een flinke Braziliaanse pakslaag geven, misschien nog aanpakken met BJJ, zodat het in hun hoofd gaat dat ze zichzelf moeten verbeteren. Zie het dit seizoen somber in voor GS, gefeliciteerd TS en TS fans! Dankzij jullie ben ik €62 rijker geworden.

Galatasaray is het echt he-le-maal kwijt, het was al een drama met de selectie en trainer, maar dit is verbazingwekkend slecht. Dit dé ploeg die standaard in de top 3 staat, maar vecht nu tegen degradatie. Ik kijk weinig SL, maar volgens mij is het sinds de laatste Fatih-periode niet veel meer qua spel en prestaties, met als gevolg dat de gevarenzone slechts enkele punten van GS verwijderd is.

Als ik die Marcao was zou ik die Gaylan, Ömer en Berkan een flinke Braziliaanse pakslaag geven, misschien nog aanpakken met BJJ, zodat het in hun hoofd gaat dat ze zichzelf moeten verbeteren. Zie het dit seizoen somber in voor GS, gefeliciteerd TS en TS fans! Dankzij jullie ben ik €62 rijker geworden.

Gefeliciteerd Trabzonspor verdient gewonnen .
Galatasaray heeft echt een serieus probleem.

Was leuk he met Die spelers die zo veel geld hebben meegenomen

Nu effe lekker op de blaren zitten

Sterkte Gs fans

Zuurder kan niet.

Trabzon zeer geflatteerd gewonnen.

Ik ga niet zeggen dat ik dit al voorspeld had. Wat een miskopen en wanbeleid. De Gs selectie is zo matig dat het niet eens verrassend is voor mij dat ze in het rechterrijtje staat.. maar nu staan ze bijna op een degradatieplek.

En volgende wedstrijd is Alanya uit.. bye bye

23 januari 2022 om 21:12

Ik vind de transfers niet slecht, hoe gek het ook klinkt. Het is gewoon dat de slechte spelers niet zijn weggestuurd de afgelopen jaren. Bayram, Taylan, Ismail, Fatih.. wanbeleid, en daar bovenop spelen we al 3 jaar zonder een fatsoenlijke middenvelder.

Berkan en Taylan deze duo is gewoon niveau van amateurklasse. Gala lijkt alvanaf begin van t seizoen 2 apparte teams verdeelt tussen aanval en verdediging dit door bovenstaande duo. Die kunnen het spel niet opbouwen kunnen het bal niet nuttig gebruiken als alsof het niet genoeg is heletijd blunderen. Vandaag weer het zelfde echt jammer dit. Was er maar een prime Selcuk of een Fernando die het spel kon besturen maarja met deze bestuur zal t ook niet echt gebeuren. Over trainer Bittorent valt er niet veel te zeggen wat moet die man doen met deze stelletje idioten en het bestuur. Buiten Nelsson, Marcao en Cicaldau was iedereen zeer matig zoals altijd. Over het uitslag wil ik niet zeggen dat het terecht Gala kon hier zomaar winnen. Ik hoop oprecht dat we Gedson binnenhalen hebben wij op zn minst iemand op het middenveld die fatsoenlijk kan passen en het spel kan opbouwen. Gefeliciteerd Trabzonfans met 3 punten en hoogstwaarschijnlijk ook kampioenschap.

De hand van Torrent was de eerste helft zichtbaar. Verkopen wie verkocht kan worden. Daar hou ik het bij.

Het duo Berkan en Taylan is serieus het slechtste middenveld dat ik ooit bij Galatasaray heb gezien. Ik heb vanavond echt mijn hersenen gekraakt, maar kon vanaf eind jaren 90 (vanaf die periode ben ik Galatasaray-fan) gewoon geen duo bedenken dat slechter is. Echt waar, wat een stel amateurs zijn dat zeg. Die fout die Taylan maakt in de laatste minuten zegt al genoeg. Dit is niet de eerste keer dat we door zijn fout punten hebben verspeeld. Ook tegen Fener ging hij dramatisch de fout in.
Ik zou als ik Torrent was Berkan en Taylan zsm vervangen door Bartug Elmaz (vcm) en Atalay Babacan (cm). Dat zijn twee jonge en waarschijnlijk gretige spelers. Waarom Taylan überhaupt door Fatih Terim is gehaald, is me ook een raadsel. Was bij Antalyaspor al geen uitblinkende speler en bij Galatasaray heeft die het maar een paar wedstrijden goed gedaan. Iets in me zegt ook dat Fatih Terim een middelmatige Berkan heeft laten binnenhalen, puur zodat hij aan het publiek kan zeggen: 'kijk jongens, jullie wilden verjonging. Hier krijgen jullie hem. Zuur alstublieft nooit meer aan m'n hoofd dat ik moet verjongen'. En datzelfde geldt voor Baris Yilmaz en Halil Dervisoglu.

De transferperiode sluit over twee weken (8 februari). Als Burak Elmas en z'n bestuur tot die tijd geen gerichte aankopen zullen verrichten en we verliezen de wedstrijd tegen Alanyaspor (zeer grote kans) dan vrees ik dat Burak Elmas politiebescherming moet aanvragen, want dat gaan de supporters echt niet meer pikken.

Pijnlijk om te zien hoe het met Galatasaray gaat. Ze gaan sowieso niet degraderen, TFF zou dit nooit toelaten. Maar laat dit wel een les zijn.

Fatih Terim kan geen team bouwen, enige wat hij kan is een team wat door iemand anders is opgesteld beter laten voetballen. Hij teerde nu ook op het elftal van Tudor.

24 januari 2022 om 10:21

Een TFF die de grootse omkoping in de geschiedenis van het Turkse voetbal niet heeft willen zien zal idd een deradatie van de 3 "grote" clubs uit Istanbul ook door een regeling nietig verklaren!

Ik hoop enkel dat sommige supporters in Anatolië toch inzien dat als ze hun lokale club steunen dat het met die clubs veel beter zou gaan dan dat ze een club uit Istanbul steunen. Dan zullen we meters beginnen te maken in het turks voetbal.

Wat een schande, dit bestuur. Isitan Gün is zojuist live aan de telefoon met de grond gelijkgemaakt door Ahmet Cakar. Nog nooit zo een gezichtsverlies meegemaakt.

Normaliter hoor je als trouwe fan gelijk na de wedstrijd je mening te geven over de wedstrijd. Echter leek het mij niet zo verstandig om meteen na de wedstrijd te reageren. Wilde lekker aan mijn donerschotel beginnen en was in mijn hoofd al aan het aftellen en deed alvast een schattig met hoeveel minuten erbij zou komen. Mijn nachtmerrie kwam uit en in de 84e minuut ging alles mis.

In de 1e helft doe je alles na behoren en stond ik versteld te kijken naar de wedstrijd. Trabzon was helemaal nergens en kon niks inbrengen. Dit leek op een soort EL-wedstrijd die Gala dit seizoen speelde/speelt. Afijn na de rust leek je weer op adem te komen en kon je je spel uitbreiden tot de 70e minuut. Alles veranderde 2e helft en we gingen achter de feiten aanlopen en toen begon ik een flashback/nachtmerrie te krijgen het zal toch niet.. hoe kan je zo afwachtend zijn 2e helft en bijna alles toelaten, een wedstrijd duurt 90 minuten en niet 45 minuten. Je meest solide speler die knullig verdedigd en de fout ingaat bij de 1-1 alsof dat niet genoeg is maak je weer een fout en straffen ze het af bedankt Taylan dit is al de zoveelste fout dit seizoen. Schijnt dat hij de opstelling voor de wedstrijd een dag van te voren uit laat lekken in de media.

We kunnen Torrent en Ucankus Fatih de schuld niet geven voor de nederlaag die we hebben geleden.

Ik wil daarnaast vermelden dat het spel weer liep toen Feghouli inviel rond de 70e minuut en we toen weer de wedstrijd in onze handen kregen. Waarom speelde PVA niet?? De 1-1 begint bij de sliding van Omer de Bruyne.. dit kan toch niet jongens??? Ik zie ons nog wel 5e worden dit seizoen mits we Alanya en Goztepe pakken in de komende maand.

Allah sonumuzu hayir etsin🤲🏻

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1148 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
B. YılmazAanvaller160
İ. ÇipeKeeper70
F. MusleraKeeper240
F. ÖztürkKeeper10
Iñaki PeñaKeeper60
J. YılmazKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Galatasaray.

86 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Galatasaray 29 3 3 0
2020/2021 Galatasaray 32 7 5 0
2019/2020 Galatasaray 15 5 5 0
2019/2020 Ajax 5 0 1 0
2018/2019 Fulham 16 5 3 0
Laatste voetbalnieuws

Ryan Babel countert criticasters: ‘Gelukkig versta ik geen Turks’

Ryan Babel wil ondanks felle kritiek nog jaren door met voetballen. In gesprek met het Turkse Cumhuriyet laat de 35-jarige aanvaller weten nog minimaal twee jaar door te willen gaan. Babel...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 19 mei
Manchester City ziet in Kalvin Phillips een geschikte opvolger van Fernandinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren