‘Franse topclub benadert Ajax voor Nicolás Tagliafico’

Donderdag, 13 januari 2022 om 20:10Mart van Mourik

Olympique Marseille heeft zich bij Ajax gemeld voor Nicolás Tagliafico, zo melden diverse Franse media, waaronder RMC donderdagavond. De Franse topclub zou de 29-jarige linksachter graag op huurbasis inlijven en een optie tot koop willen bedingen bij de Amsterdammers. Mogelijk zou de Argentijnse trainer van L’OM, Jorge Sampaoli, een belangrijke rol spelen bij de eventuele overstap van Tagliafico.

Volgens de Franse berichtgeving zou Olympique Marseille reeds contact hebben opgenomen met Ajax. Het plan is dat Tagliafico per direct vertrekt naar de Franse havenstad. Eveneens hoopt men een een koopoptie te bedingen. Hoewel Sampaoli, bondscoach van Argentinië tussen juni 2017 en juli 2018, graag herenigd zou willen worden met de linksback, schrijft RMC dat het mogelijk een lastige klus wordt om Tagliafico los te weken bij Ajax.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Ajax zou namelijk niet bereid zijn om Tagliafico zomaar te laten gaan, daar er een volle voetbalkalender aankomt en de club eind februari al aantreedt tegen Benfica in de Champions League. Toch wil Sampaoli een poging wagen bij Ajax, daar hij naar verluidt uitstekend contact heeft gehouden met Tagliafico na het WK 2018 in Rusland. Eerder op de donderdag sprak Ajax-watcher Johan Inan zich in de AD Voetbalpodcast al uit over de toekomst van Tagliafico.

“Ik denk dat Tagliafico het seizoen bij Ajax zal afmaken. Maar je weet niet hoe het loopt in de laatste dagen van de transferperiode. Het kan zomaar zijn dat er een hele mooie club voor Tagliafico komt en dat Ajax hem moeilijk kan tegenhouden. Ajax kan wel zeggen dat ze een back-up moeten hebben, want ze zitten niet heel dik in de linksbacks", aldus Inan. Ten Hag kiest dit seizoen voor Daley Blind op de linksbackpositie. Tagliafico kwam dit seizoen tot negen wedstrijden in de Eredivisie, waarvan slechts twee keer als basisspeler.Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door arsenallz)

Überhaupt niet echt een stap vooruit lijkt me.

13 januari 2022 om 20:15

Tagliafico gaat op deze manier echt niet naar een club kunnen die aantoonbaar beter is dan ajax hoor lijkt me. Zou dit trouwens zeker wel overwegen als ik hem was. Speelt echt bijna niks en Marseille wordt wel echt steeds beter weer. Leuk om te zien overigens. Leuke club.

13 januari 2022 om 20:18

Alsof Tagliafico nu een stap vooruit kan eisen… is z’n basisplaats kwijt bij Ajax, een vorm daarbij ook. De subtop staat nu niet echt te springen. 2 jaar geleden wel. Soms moet je weten wanneer je moet verkopen. Net zoals bij Neres. Maar goed, achteraf is het altijd mooi wonen..

13 januari 2022 om 20:19

Misschien niet iets voor Newcastle? Niet te duur, zeker voor hun niet. Al hoop ik dat hij pas in de zomer vertrekt.

13 januari 2022 om 20:20

Klopt! En wellicht over 3 jaar dat het achteraf een stap omhoog bleek

13 januari 2022 om 20:38

Soms moet je ook gewoon het kapitaal op het veld houden. Het jaar dat Neres en Tagliafico voor de hoofdprijs konden gaan, gingen Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt al voor de hoofdprijs. Het is gewoon een zeer bewust beleid van Ajax om niet direct alle succesverhalen direct te verkopen zodat je gewoon een CL- en kampioenwaardig elftal op de been kan blijven brengen.

13 januari 2022 om 20:53

Klopt myvision, en ik en blij dat ze dat toen zo gedaan hebben. Zou het ook prima vinden als ze hem nu houden en in de zomer voor minder verkopen. Maar in de zomer moeten ze dat dan wel echt doen, dat is wel het moment om te cashen denk ik. In elk geval voor Tagliafico en Haller, en ik denk ook voor Antony. Ten Hag gaat dan toch weg, dus alles zal minder worden in het jaar daarna. Als je wacht met verkopen gaat de waarde alleen maar zakken.

13 januari 2022 om 20:58

Ik zie Erik Ten Hag niet zomaar vertrekken tenzij een Dortmund voor hem komt.. Hier leeft ie als God in Frankrijk, doet het goed in Europa, elk jaar strijden om kampioen te worden, genoeg geld, genoeg jeugd om te proberen, niveau is ook prima.. De echt grote buitenlandse clubs pakken hem toch niet, die gaan eerder voor een Mourinho die al 6x gefaald heeft achter elkaar

13 januari 2022 om 22:25

Denk dat Tagliafico inderdaad wel een goede is voor Newcastle. Schuwt het niet om voorop te gaan in de strijd (degradatie voetbal) en daarnaast heeft hij laten zien op hoog niveau te kunnen spelen in de cl. Lijkt me echt een ideale speler voor Newcastle op de korte en ook (middel)lange termijn.

13 januari 2022 om 23:07

Wel altijd met de fiets of auto he dat achteraf wonen...

13 januari 2022 om 20:21

Zeker wel, bank van Ajax naar basis bij Marseille is hoe dan ook een stap vooruit. En ik gun het hem van harte, Tagliafico is een echte strijder die hoort te spelen.

13 januari 2022 om 20:39

Hij is een ordinaire schopper, meer niet. Met hem in het team heb je een groot risico om met 10 man te komen. Als hij kan spelen bij Olympique de Marseille in Frankrijk, dan moet Ajax van de hand doen. Groeten Klaas.

13 januari 2022 om 20:53

Iemand heeft ooit dat geroepen en iedereen loopt weg met het 10 man argument.

Heeft twee rooie kaarten gehad kom op zeg

13 januari 2022 om 21:02

Nicolas Tagliafico had er veel meer moeten hebben. Hij trapte vaak genoeg na uit pure frustratie of vloog als een krankzinnige met de benen vooruit op iemand anders af. Ik overdrijf niet als ik zeg dat hij vaak genoeg geluk heeft gehad bij de scheidsrechter. Als je het mij vraagt is Nicolas Tagliafico echt een grote schande voor de Nederlandse voetbalvelden. Timber en Rensch hebben die agressie bijvoorbeeld ook niet nodig om goed te voetballen. Het wordt dat hij lekker gaat schoppen aan de Franse kust in Marseille en niet meer in Nederland. Groeten Klaas13 januari 2022 om 21:42

Beste Klaas, je hebt er weinig kaas van gegeten als analist. Tagliafico speelt inderdaad met veel agressie in zijn spel maar gemeen spel is het zelden. Ja hij gaat er hard eigenlijk altijd met faire bedoelingen. Volgens mij in 100 wedstrijden 2x rood gepakt en 15x geel? Dat is 1 kaart in de 5 a 6 wedstrijden. Dan kan je prima voor een paar keer zeggen dat hij gematst is door de scheids maar daarmee blijft je verhaal onzin. Een schande voor het voetbal??

Tagliafico was zijn 1e 2 jaar bij Ajax geweldig. Iedereen vond het een koopje en onbgerijpelijk dat Europese topclubs hem niet eerder gevonden hadden. Nu was dat uiteraard rijkelijk overdreven, dat zien we aan de laatste jaren. Maar ondanks alles was hij geweldig bij Ajax en gun hem een mooie club. Klaas doet hem ernstig tekort.

14 januari 2022 om 01:53

Gewoon een naar ventje, gemene acties. Zeker ook die ook actie tegen AZ vergeten.

Lijkt me niet waar Tagliafico op heeft gehoopt. Weet ook niet zeker of je hem wel moet verkopen, want Blind op de back is ook niet altijd even rendabel en dan heb je als Ajax ineens 0 backs over.

13 januari 2022 om 20:16

Mee eens over je punt over Ajax, als Ajax zijnde zou ik hem ook houden. Niet geheel mee eens met dat dit niet de club is waar Tagliafico op hoopte in de zin dat die clubs zeer waarschijnlijk toch niet meer gaan komen en hij dus zijn verwachtingen bij moet stellen. Ik bedoel, Neres had ook niet gehoopt op een Shakthar....

13 januari 2022 om 20:23

Nee, maar ik bedoel de initiële hoop. West Ham zou bijvoorbeeld al veel interessanter zijn. Verder volledig met je eens!

14 januari 2022 om 03:30

Waar zou je liever willen zitten? In Donetsk - de lelijkste kolenbuurr van Oekraïne...of in Marseille?

14 januari 2022 om 07:02

@MartinRafter629, wat is dat nou voor een irrelevante vraag?

14 januari 2022 om 09:23

@martinrafter62 ivm het conflict met Rusland speelt Shakhtar in Kiev. Kiev is een prachtige stad

13 januari 2022 om 21:22

Nou sorry hoor maar de linkerkant Blind en Tadic loopt als een trein. Vervellende voor Tagliafico is de speelminuten die hij krijgt is zo weinig om lekker in vorm te komen. Dit zou dan wel een goede club zijn om weer aan spelen toe te komen.

13 januari 2022 om 21:29

Blind is desondanks vrij fragiel en oud.

14 januari 2022 om 08:49

Ik denk dat Tagliafico op het moment vrij weinig eisen meer kan stellen aan een nieuwe club. Hij staat niet meer in de basis en komt dus nog maar aan weinig wedstrijden.

Zelf zie ik hem liever niet vertrekken tijdens de winter. We hebben nog een drukke tweede seizoenshelft waarin nog veel prijzen gewonnen kunnen worden. Daar heb je een goede en brede selectie voor nodig. Achter Tagliafico en Blind hebben we niet meteen een goede vervanger klaar staan.

14 januari 2022 om 13:43

Ik denk ook niet dat hij momenteel veel te eisen heeft nee. Hij speelt gewoon nagenoeg nooit meer, dan is je positie niet zo sterk.

Het zou onverstandig zijn van Ajax om hem nu te laten gaan. Een degelijke back-up als LB heb je wel nodig.

Gaat natuurlijk nooit gebeuren. Huur met optie tot koop? Dan houden we Nico natuurlijk in Amsterdam.

13 januari 2022 om 20:21

Daar gaat Marc inderdaad nooit mee akkoord. Hij wil meteen knaken zien of helemaal niks, en ik denk zelf het laatste.

13 januari 2022 om 21:03

Dat denk ik dus ook. Een betere reserve back gaan wij niet snel meer krijgen. In mijn ogen is Tagliafico ook gewoon basiswaardig en gelijk aan Blind. Daarbij zal hij toch nooit de absolute hoofdprijs opleveren, dus dan liever houden. Zeker nu met de blessure van Martinez, het drukke speelschema en Corona ga je hem denk nog heel hard nodig hebben.

13 januari 2022 om 21:21

Dan graag helemaal niets. Laat Nico maar lekker het seizoen afmaken in Amsterdam, daarna mag hij voor een mooie en schappelijke prijs de Arena via de voordeur verlaten. Eerst kampioen worden en Benfica verslaan!

Mooie club voor Nicccoooooo, verdient het niet om op de bank te zitten. Hopelijk kan overmars er nog een mooi bedrag uithalen.

Bankzitter achter Blind. Tuurlijk was OM een paar jaar geleden geen optie maar hij wil gewoon spelen

Ik hoop echt dat hij nog blijft, linksbacks hebben wij er niet veel van.
Laat Ajax hem nou een verbeterde contract aanbieden zodat hij blijft.

13 januari 2022 om 20:35

Hij heeft zelf toch al meerdere keren aangegeven weg te willen? Draait natuurlijk niet alleen om geld, hij is al enige tijd toe aan een nieuwe uitdaging. Volgens mij verdiend hij dat ook.

13 januari 2022 om 20:43

Klopt maar als Ajax hem een verbeterde contract aanbiedt met meer salaris denk ik dat hij blijft

13 januari 2022 om 21:54

Ik denk dat Tagliafico er wel helemaal klaar mee is nu hij bij Ajax geen basisplaats meer heeft. Ik denk niet dat Ajax nog kans heeft op een contractverlenging.

13 januari 2022 om 23:09

@Sirius hij is 29 en bij Ajax hoeft hij zich niet meer te bewijzen en bij een andere club wel.
Als Ajax hem meer geeft want ik denk wel dat wij hem nodig hebben want je speelt op alle fronten mee en we hebben buiten hem maar 1 linksback nl Blind ook die kan geschorst of geblesseerd raken

13 januari 2022 om 22:15

Ik denk dat je door moet selecteren en afscheid moet nemen van Nico. Echter zou ik dat nu niet doen maar in de zomer. Nu heb je te weinig andere opties in de selectie. Met blind, Nico en Martinez heb je 3 spelers voor 2 posities. Als je hem nu weg doet moet je improviseren als 1 van deze vervangen moet worden.

Nico gaat echt niet weg nu we nog op 3 fronten actief zijn. Hij is nog steeds nodig. Zeker met blessures van Martinez en Timber die ook tegen zijn limiet aan zit momenteel. Blind trainde ook apart op trainingskamp. En Marseille.. mooie club maar niet echt een stap die hij ambieert normaal gesproken. Nico hoort gewoon in Spanje te spelen, als ik Simeone was had ik hem allang gehaald. Maar maak het seizoen lekker af in Amsterdam en in de zomer naar een mooie topclub in Spanje.

13 januari 2022 om 20:26

Naar een mooie topclub in Spanje, alsof dat zo'n zekerheid is nu hij toch alweer een tijdje 'vast' zit in Amsterdam en enkel clubs van niveau West Ham, Marseille, etc. meer geïnteresseerd zijn dan de clubs erboven.

13 januari 2022 om 20:42

Als hij een vaste basisplek wil, is dat inderdaad het niveau waar ie op zou moeten mikken. Anderzijds heeft hij in het verleden zeker ambitie getoond door onder andere Leverkusen af te zeggen voor Ajax, en die ploeg past ook in dat rijtje. Dus ik weet niet in hoeverre dat verandert na een minder half jaar voor hem. Zou me verbazen als ie nu voor Marseille kiest.

13 januari 2022 om 20:28

@hakimziyach22
Jij denkt dat de Spaanse topclubs op Tagliafico zitten te wachten? Ik zou niet weten op basis waarvan bijvoorbeeld Simone hem moeten halen? Dit seizoen heeft Tagliafico 546 minuten gespeeld en maakte geen bijster goede indruk. Hij wordt dit jaar ook al 30 jaar en pakt geregeld een gele kaart.

Ik vrees eerder dat hij blij moet zijn als bijvoorbeeld een Newcastle interesse heeft. Een Spaanse of Engelse subtopper zie ik namelijk geen interesse tonen in hem.

13 januari 2022 om 20:31

Misschien Real niet. Ik zeg ook niet dat hij steevast basisspeler zou worden daar maar bij Atletico heb je alleen Lodi. Voor de breedte is Nico een prima optie, Argentijns international voor 8-10 miljoen is een koopje in mijn ogen. Als hij steevast een basisplek wil dan moet ie inderdaad een niveautje lager zoeken, maar hij heeft in het verleden al clubs afgezegd die beter waren dan Marseille. Dus ik weet niet hoe hij er nu in staat.

13 januari 2022 om 21:11

Atletico heeft in zekere zin drie linksbacks momenteel. Lodi is daadwerkelijk een linksback, maar Carrasco speelt ook als een soort linkshalf/wingback tegenwoordig. En Mario Hermoso is meer een linker centrale verdediger, maar kan ook erg goed uit de voeten als meer verdedigende ingestelde linksback. Ik denk dat Marseille een prima club is voor Tagliafico, daar heeft hij gegarandeerd een vaste basisplaats, helemaal zolang Sampaoli daar trainer is. Ligue 1 is ook competitie waar hij goed past, Marseille heeft dan wel een minder team dan Ajax maar het is niet per se een stap omlaag omdat hij naar een betere competitie gaat en alsnog niet bij een subtopper hoeft te spelen. Marseille lijkt eindelijk uit een diep dal te komen en het blijft een club met veel statuur. Het kan zelfs zijn dat ze incidenteel kampioen worden, zoals Lille vorig seizoen.

14 januari 2022 om 01:56

Over zijn top, beduidend minder als bijvoorbeeld Wijndal. 29 jaar, vrij veel voor een matige back.

Ik gun het hem vreselijk. Heb hem er liever nog wel een half jaar bij. Als tagliafico zijnde zou ik deze stap wel overwegen. Subtop Frankrijk, basisspeler en een bekende van de trainer.

Ik zie hem veel liever blijven tot de zomer, Blind naar de as en Tagliafico als linksback dan heb je veel meer voetbal en diepgang tegen de ploegen die zich ingraven. Wat mij betreft blijft hij onze beste linksback en die 1 of 2 rode kaarten elk jaar neem je maar voor lief.

Ajax doet er verstandig aan om dit gelijk te accepteren ongeacht hoe hoog het transferbedrag is. Linksback die in het CL-seizoen van 2019 erg goed was, maar daarna in een neerwaartse spiraal kwam. Heeft nooit meer dat niveau aangetikt en was vorig seizoen de zwakste plek in de basiself van Ajax. Dit seizoen komt hij al helemaal niet meer aan de bak en ik snap wel waarom. Verdedigend kwetsbaar en kan, wanneer het niet loopt, uit frustratie zomaar zijn hoofd verliezen en een rode kaart pakken. Die rode kaarten naait hij ook maar al te graag aan bij tegenstanders. Uitdelen doet hij het liefst, maar incasseren doet hij als een klein kind. Daarnaast is hij momenteel een peperdure bankzitter. Zal met zijn salaris in de top van de selectie zitten.

13 januari 2022 om 20:33

Waha, "accepteren ongeacht hoe hoog het transferbedrag is" - jij ziet Ajax maar al te graag in hun eigen voet schieten zeker? Want what's in it voor Ajax als ze hem gaan verhuren dan wel goedkoop van de hand doen? Dat Blind komend weekend geblesseerd raakt en dat we gehandicapt zijn op de linksback zodat PSV freewheelend kampioen wordt ofzo? Natuurlijk is dit een constructie van niks en moet je Tagliafico gewoon tot de zomer aan z'n contract houden.

13 januari 2022 om 20:37

Dan koop je toch een vervanger zoals Wijndal of een ander groot talent? Volgens mij moet Ajax dat wel kunnen. Tagliafico heeft nauwelijks restwaarde meer en brengt niet meer het niveau dat Ajax ambieert

13 januari 2022 om 20:41

Ja, Ajax moet dat wel kunnen ja. AZ weet alleen bij een verkoop/verhuur van Tagliafico ook wel dat Ajax naarstig op zoek is en in de winter liggen de prijzen net even 1,5x-2x zo hoog dus nogmaals; dan schiet Ajax zichzelf in de voet. Echt een waardeloze onderhandelingspositie. Juist de lage restwaarde van Tagliafico is een reden om hem te behouden als backup. Wijndal zal Ajax deze winter zo een slordige 14-15 miljoen nog wel voor moeten betalen, als het niet meer is.

13 januari 2022 om 21:56

Het is wel heel simpel gezegd allemaal, ze hoeven 'm ook niet meteen bij het grofvuil te zetten hè.

13 januari 2022 om 20:36

Wat een overdreven gedoe zeg, incasseren als een klein kind? Heb je al die blessures van Nico gezien die hij oploopt tijdens wedstrijden? Die karatetrap van Muller? Die enorme bult onder z'n oog tegen Willem II? Met bril spelen tegen Lille? Als iemand een strijder is is het Nico. Die speelt met 2 blauwe ogen de wedstrijd nog uit. En hij was vorig jaar helemaal niet zwak, het was minder vergeleken met de 2 jaar ervoor maar de zwakste.. no way. Het is geen speler meer die de hoofdprijs oplevert dus dan zou ik hem lekker houden aangezien hij nog altijd basiswaardig is en voor zijn land wordt opgeroepen.

13 januari 2022 om 20:47

Strijder is een groot woord. Laat zich regelmatig overdreven vallen om zijn tegenstander een kaart aan te naaien. Maximaal uitdelen maar incasseren als een meisje. Dat hij nu en dan een blauw oog of bult op liep weegt niet op tegen zijn matenaaierij.

13 januari 2022 om 21:00

Haha, dat is jouw mening. Jij denkt dat ze dat wat uitmaakt in het buitenland. Zwaar overdreven. Ik keek gisteren naar de clasico en naar juve-inter en dat was bijna lachwekkend. Het zou eerder een kwaliteit zijn als je dat in je hebt. Nico is gewoon een strijder.

‘Ik denk dat hij in Amsterdam blijft. Maar het kan ook zomaar zijn dat er in de winter een mooie club voor hem komt’

Mooie job, clubwatcher.

Ajax gaat dit natuurlijk nooit doen. Verhuren met optie tot koop, met alle risico's van eigen personele problemen van dien. Ajax strijdt mee op 3 fronten. Met de zeer belangrijke CL-duels en Eredivisiepotjes in het verschiet ga je niet je zeer bruikbare backup zomaar wegdoen zonder dat je er (in eerste instantie) aan verdient. Daarbij is Tagliafico al 29, dus zelfs bij een directe verkoop zal Ajax er niet veel aan overhouden dus kan het beter wachten tot de zomer zodat je een fatsoenlijke vervanger voor hem kan regelen.

13 januari 2022 om 21:18

Ik hoop dat Ajax zo verstandig is.... En dat ze eveneens zo verstandig zijn om geen nieuw bod op Bergwijn te doen.

Niet doen! Bied hem een goed langdurig contract aan, in plaats voor een habbekrats laten vertrekken. En Ten Hag verplichten deze jongen weer op de linksback te laten spelen. Een klasse beter dan Blind.

13 januari 2022 om 20:45

Hij heeft al aardig wat contracten gehad, ik denk dat hij vrij dicht tegen het plafond zit haha. Zou ik natuurlijk heel blij mee zijn als ie weer zou blijven maar hij heeft al vaker uitgesproken dat ie wil vertrekken. Misschien dat ie daarom zoveel bankt nu, hij maakte het wel heel kenbaar. Dus denk niet dat hij opeens 180 graden draait en bijtekent, hoe graag ik dat ook zou willen. Daarnaast verdient de jeugd ook een (kleine) kans.

Tagliafico is in mijn ogen echt een overschatte back. Door zijn felheid (vaak ook te fel) compenseert en maskeert hij veel van zijn tekortkomingen. Ze gaan voor hem echt niet de hoofdprijs krijgen.

13 januari 2022 om 21:16

Klopt hij is niet de beste back en de meest technische. Maar zijn nimmer afwetende werklust en felheid zijn ook heel veel waard. Soms moet het over die boeg. Met 11 primadonna's komt Ajax niet ver, terriers als Nico, Martinez en Alvarez heb je simpelweg nodig in je selectie. En Ajax gaat voor hem zeker niet de hoofdprijs ontvangen, maar dat mag ook, want hij is voor een schijntje toentertijd gehaald.

Ik mag hopen dat Ajax hierin toch wijzer is. Tagliafico is een topper en must in je selectie wil je op 3 fronten blijven meedoen. Achter Nico zitten lichtgewichten en je moet er niet aan denken dat je die in cruciale duels moet inzetten als Blind of Martinez geblesseerd zijn. Oké Rensch kan ook vanaf links, maar die is op rechts al broodnodig daar Mazraoui ook geen 1005 zekerheid is. Nico houden en die aankomende zomer voor een schappelijke prijs verkopen vanwege zijn staat van dienst !

Verhuren met optie tot koop met een eenjarig contract. Niemand wilde de man een jaar geleden voor 15 halen, van de zomer had niemand er 10 voor over dus in de zomer krijg je er misschien 4 voor. Voor dat geld en met Tagliafico als enige redelijke back up, moet je dat nooit doen. Verkoop dan liever Alvarez voor 20, daar kunnen we Taylor makkelijk neerzetten.

14 januari 2022 om 06:27

Mijn hemel. Denken dat taylor wel even hetzelfde gaat doen als alvarez is zo’n fout hè. Je onderschat alvarez echt

OM wel een prachtige club met mooie historie. Te fanatieke supporters maar staan wel als 1 man achter hun club. Kunnen felle Nico wel waarderen. Lekker aan de zuid franse kust , zou het doen als ik hem was.

Ga weg met je huurbasis. Wij hebben dan alleen nog Blind. Martinez vind ik geen back. En Nico zou eigenlijk altijd basis moeten staan. Die jongen gaan wij niet op huurbasis laten gaan en zelf in de shit komen qua linksbacks. Die gaat maar lekker in de zomer weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder201
D. TadićAanvaller207
S. BerghuisAanvaller195
D. KlaassenMiddenvelder173
R. PasveerKeeper170
S. HallerAanvaller1712
AntonyAanvaller167
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

50 fans
Verdediger, 29 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 10 1 0 0
2020/2021 Ajax 25 1 5 1
2019/2020 Ajax 24 3 6 0
2018/2019 Ajax 29 2 4 0
2017/2018 Ajax 15 1 5 1
Laatste voetbalnieuws

Tagliafico wil alleen naar Barcelona en hoopt op medewerking Ajax

Nicolás Tagliafico wil de laatste week van de winterse transferperiode gebruiken om een overstap naar Barcelona te realiseren, meldt transferexpert Fabrizio Romano zondag. Ajax wil alleen praten over een definitief vertrek...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren