Na Excelsior - ADO Den Haag opnieuw streep door duel in KKD

Zondag, 9 januari 2022 om 14:17Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 18:29

De ontmoeting tussen Excelsior en ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie is uitgesteld. Binnen de selectie en technische staf van de Rotterdamse club is een aantal coronabesmettingen vastgesteld. Na overleg tussen de clubarts en de bondsarts van de KNVB is besloten om de wedstrijd uit te stellen. Het duel zou aanvankelijk vandaag om 14.30 uur van start gaan. Het Algemeen Dagblad meldt zondagmiddag dat er door het coronavirus ook een streep gaat door het duel tussen TOP Oss en Jong AZ. Die wedstrijd stond voor zondagavond 20.00 uur op de agenda.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door ikea)

Ach ja het is Nederland waar alles gelijk op slot gegooid word.
Nederland ook het enigste land waar geen supporters mogen komen in de stadions.
Terwijl alle andere competitie's wel gewoon geld verdiend word met supporters in het stadion.
Kwamen we zo dicht bij de andere landen die nu weer lekker uit kunnen lopen kwa verdiensten van het geld.
Als dit toch al allemaal gebeurd dan kan je net zo jeugd spelers er in gooien en wel voetballen want ze voetballen toch niet voor de supporters.

9 januari 2022 om 10:07

Jij loopt nu lekker te klagen maar de rede dat deze wedstrijd moet worden uitgesteld bewijst juist waarom men deze maatregelen neemt. Maar ja, jij zit waarschijnlijk vast in een denkwijze en dan is het moeilijk overtuigen.

9 januari 2022 om 10:12

Hier heb je wel hele apparte maatregelen als je naar de rest van Europa kijkt overal zitten er mensen in het stadion.
Alleen in Nederland niet wat is er in Nederland erger dan de rest in Europa.

9 januari 2022 om 10:23

Bij Cardiff City en Swansea City ook geen fans. Ook in België, Oostenrijk en Duitsland. Dacht in Schotland ook niet.

9 januari 2022 om 10:24

Dat de andere het doen maakt het toch niet automatisch juist! Sterker nog, de intelligente lockdown was ook een uitzondering…met hetzelfde eindresultaat. Ja ze maken foute beslissingen, maar ook extreem goede. Dat ze het ergens anders anders doen zegt mij dus niet zo veel.

9 januari 2022 om 10:35

In Italië is er ondertussen ook al beslist dat er geen supporters meer bij mogen de komende tijd.

9 januari 2022 om 11:10

@ Tipptopp Extreem goede beslissingen? Welke? Heb ik wat gemist? Gister was Belgie ook weer afgeladen met NL 'ers die daar de middenstand helpen, al maanden lang. De intentie daar, en ook in Engeland, is dat men het probeert open te houden en fijn afstemt (ipv alles meteen dicht). Ben benieuwd naar de extreem goede beslissingen, de extreem slechte kan ik een opsomming van geven indien gewenst.

9 januari 2022 om 11:28

Zou ik jou wat leuks vertellen weet je waar Cardiff zich bevind.
In Wales die hebben andere maatregelen dan Engeland waarom een land dat 2x zo groot is dan Nederland en Wales.
Laten wel supporters binnen en kleinere landen niet.?

9 januari 2022 om 11:39

@Harecles, je weet dat het vorig jaar andersom was: toen in België veel dicht was, kwamen alle Belgen hier naartoe. De politie probeerde ze zelfs over te halen om thuis te blijven.

9 januari 2022 om 11:41

@dordt, vandaar dat er in Engeland zoveel wedstrijden worden afgelast. En hebben ze meer dan 100000 besmettingen per dag. Omdat het zo goed gaat daar...

9 januari 2022 om 11:46

Tijden door voortschrijdend inzicht veranderen, het is dit soort visie die ik echt mis bij de NL politiek, die zitten nog in 2019 imo. Ik geloof dat de Belgen wel blij zijn met de Hollandse invasie, zoals daar daags in het nieuws, scheelt echt een slok op een borrel voor de middenstand. Daar komt geen politie bij te pas. Dat zag je hier ook aan de Duitse grens, afgeladen bussen die kant op (met testbewijs en qr), de middenstand was er maar wat blij mee.

9 januari 2022 om 11:51

Omdat ze daar de zorg op orde hebben en in Nederland het vertikken om de zorg wat op te schalen terwijl er al 2 jaar een virus is die oude mensen en zwakkeren in de samenleving op de IC kunnen plaatsen.
Daarnaast moeten ze de boosters inzetten op die groep die ik net noem zodat zij een verkleinde kans hebben om in het ziekenhuis te komen(en niet continue op de gehele samenleving). Ook mensen die een veel te hoog BMI hebben zou je dit moeten geven.
Als ze op deze weg verder gaan zijn we over 3 jaar bij boosterprik 9 aangekomen en bij variant nummer 5. Dan zijn we aan het prikken en in de lockdown aan het gaan terwijl het virus al zo verzwakt is dat het niet eens meer nodig is. De angst zit er al zo in dat het normale denken bij velen al verdwenen is. Terwijl de overgrote meerderheid van de mensen, ook al zijn ze niet gevaccineerd/of wel gevaccineerd niet overlijden aan dit virus, ook niet bij variant nummer 1. Alles steeds dichtgooien moet een keer ophouden en de regering mag wel eens met een plan komen voor de herfst en wintertijden. Anders zitten we elk jaar in dezelfde cirkel en vallen er steeds meer bedrijven om.

9 januari 2022 om 11:54

Ah! De oude mensen en zwakkeren. Bedoel je zoals Fransman die precies hetzelfde voorstelde, niet oud, dik of zwak was, corona kreeg en overleed op de IC?

Edit: en voor de zoveelste keer: het gaat niet alleen om de mensen die overlijden. Ook jonge, gezonde mensen houden er veel klachten aan over. Lees de column van Thijs Zonneveld eens. Die valt in geen enkele risicogroep, is sportief en heeft verteld dat hij na herstel nog geen vijf minuten kon fietsen.

9 januari 2022 om 11:57

Hoi Kyle66, een ontkenner ziet dat niet, die hebben zichzelf allang al blind gelezen op vage sites.

9 januari 2022 om 12:31

Omdat ik het zelf heb gehad heb, heb ik er misschien een wat ander beeld van omdat ik alleen mijn smaak en reuk 2 weken kwijt was en 1 dag ziek ben geweest. Daarnaast is de verdeling tussen mensen zonder onderliggende ziektes en jongeren vergeleken met de mensen die dat wel hebben en oud zijn statistisch bewezen dat de laatste groep de overhand hebben om op de IC te belanden. Dus ik snap niet zo goed waarom je met Fransman aankomt want in principe mogen mensen van boven de 50 sowieso een prik van mij krijgen.
Ik vind het prima hoor, dan blijven we gewoon jarenlang iedereen bij prikken, ik heb er verder geen invloed op.

9 januari 2022 om 12:33

@tinus45, je hebt gelijk. Ik vraag me soms af waarom ik nog de moeite neem. Mensen geloven liever wat Gerda of een of andere vage medicus op Feesboek zegt dan dat ze bijna alle wetenschappers ter wereld geloven.

9 januari 2022 om 12:35

Tja. Ik heb een vriendin van 39, zonder klachten, die zes weken doodziek is geweest en nu maanden later nog steeds snel moe is. Ik help in de zorg en zie de mensen daar op hun teennagels lopen van vermoeidheid. Niet eens meer op hun tenen. Sommigen zeggen ronduit dat ze vinden dat er een vaccinatieplicht zou moeten komen omdat zij ook weer normaal kunnen werken.

9 januari 2022 om 12:36

Harecles ik ben weliswaar geen Tiptop, maar ik ben erg nieuwsgierig naar die opsomming. 👀

9 januari 2022 om 12:42

@ Suleijmani Prima, moet het Corona gerelateerd zijn of mogen het ook andere courante zaken zijn zoals woningnood, zorg of stikstof? Tevens, indien enkel Corona gerelateerd, waar mag ik beginnen, bij de bruiloft van Ferdje? Ook een slechte (individuele) beslissing me dunkt, integriteit aantastend, of moet het beleidsmatig zijn? Het wegsturen van zorgpersoneel bijvoorbeeld al voor de crisis. Anders kan ik ook nog losse dossiers opnoemen zoals toeslagenaffaire of de bekende functie elders. Zeg maar welke opsomming je wilt, ik kan alle kanten op De reden dat ik Ferd benoem is omdat het imo wel een goede beslissing is deze niet terug te laten keren in het nieuwe kabinet. Ik blijf echter benieuwd wat de extreem goede beslissingen zijn...

9 januari 2022 om 12:46

Tja ik bekijk het een beetje vanuit beide kanten. Als je mijn verhaal een beetje leest en waar ik met een iets afwijkende mening gelijk in het rijtje ontkenner wordt gezet en in vage medici geloof dan ga ik hier verder niet meer in discussie. Fijne zondag.

9 januari 2022 om 13:06

Laten we het nu alleen bij covid houden. Grapperhaus heeft een fout gemaakt, ja. Op zijn bruiloft heeft hij zijn schoonmoeder omhelst.

Wat het zorgpersoneel betreft: we hebben een tekort aan IC-mensen. Een arts heeft zelf gezegd dat het geen zin heeft om veel IC-mensen nu op te leiden. In normale tijden is er niet genoeg werk voor ze terwijl ze heel duur zijn. Heb je gelezen wat de zorgkosten voor de komende tijd worden?

Maar goed. Je hebt nu twee fouten opgenoemd mbt covid, maar je kon een hele lijst noemen. Ik ben benieuwd!

9 januari 2022 om 13:34

Mondkapjes invoeren bij zorgtehuizen te laat (daardoor ook die oplichter), beademingsapparatuur (uit Amerika, Phillips waarschuwde nog) te laat ingeschat. Elk vaccinatieprogramma, te laat. Vuurwerkverbod tegen Corona, een flop. Niks gedaan aan de omstandigheden vh zorgpersoneel die ziek afhaken. Iedereen 1000 euro geven (ook niet Corona gerelateerd personeel) is geen oplossing. Bureaucratie op een hoogtepunt (sprak met iemand die bij 3 verschillende instanties telkens hetzelfde lijstje mag invullen ter voorbeeld), of personeel dat een substantieel deel vd tijd kwijt zijn aan administratie. Deze algemene bureaucratie zorgt er ook voor dat adequaat reageren onmogelijk lijkt. Een managementlaag met allerlei poppetjes die wat te zeggen willen hebben, te groot. Zonder visie alles weer dichtgooien terwijl de buurlanden het anders aanpakken, zie de Coronavluchtelingen. Een leraar als opperhoofd om de crisis te bestrijden, geen vakmensen iig. De schijn hooghouden dat het na 1 vaccinatie wel opgelost zou zijn, niet terecht, terwijl iedereen dit wel zag aankomen. Neigt naar misleiding. Rellende jongeren die opgesloten zitten. Niet meer sporten na 17:00, überhaupt is dat sportgebeuren maar vaag. En on top of this all, een demissionair kabinet die moeilijk gecorrigeerd kan worden voor foute beslissingen (het is namelijk al gevallen). Weet je wie ook van teflon genoemd werd (zoals onze Mark)? John Gotti, omdat geen enkele aanklacht bleef hangen, geen beste bijnaam iig. Ik vind het een democratische farce om eerlijk te zijn, ik zou nog wel even door kunnen gaan. Dat doe ik niet, ik wil een ieder een prettige zondag wensen, tis lekker weer (hier int oosten).

9 januari 2022 om 14:29

@dordt078......maar zij doen het wel en wij niet bla bla bla. Hou aub op met kijken naar anderen. Wij leven hier in Nederland en in Nederland is de situatie niet gelijk als in andere landen. In elk land maken ze hun eigen keuzes.
Ik hoorde mensen hier ook niet toen er in Frankrijk mensen met een briefje de straat op moesten als ze naar de supermarkt wilden en hier alles en iedereen nog naar winkels kon. Toen werd er ook niet gezegd daar doen ze het zo waarom doen wij dat niet. Hou gewoon op met dat gemiep en accepteer gewoon hoe het zit.

9 januari 2022 om 14:30

@harecles....maar jij had het natuurlijk allemaal beter gedaan he? De beste stuurlui staan aan wal te mekkeren hoe slecht anderen het doen.....

9 januari 2022 om 14:51

@soccerfan Omdat ik jouw reactie vaker krijg, geen argumenten maar een dooddoener, ga ik toch even antwoorden. Soms lijkt het namelijk erg moeilijk om het nog slechter te doen, zoals de bruiloft of het briefje met de functie. Als dit soort lieden mede het beleid bepalen geeft dat niet heel veel vertrouwen. Ook wil ik nog even melden dan NL al jaren geleden gewaarschuwd is bij een uitbraak van een epidemie, niks mee gedaan. Tot slot, iemand nog een voorbeeld van een extreem goede beslissing?

9 januari 2022 om 18:56

Een onwetende reactie tiptop. Even wat feiten op een rij:

De beslissingen worden genomen op basis van testen, niet op basis van een diagnose.

Testen:
-De pcr test is niet bedoeld om te diagnosticeren van een ziekte.
-De pcr test is zo gevoelig dat hij enkele moleculen kan detecteren van wat virusresten kunnen zijn, met de nadruk op kunnen. Dit zegt niets over besmettelijkheid!
-de meerderheid van positief geteste mensen heeft geen symptomen en er is geen wetenschappelijk bewijs dat je een virus kan overdragen als je geen symptomen hebt.

Een positieve pcr betekend eigenlijk niets, niet dat je ziek of besmettelijk bent, hiervoor is een echte diagnose nodig!!
Het idee van een pandemie bestaat doordat mensen zich aanhoudend laten testen. Vanwege de testprotocollen is de kans op positieve test groot. Covid is daarmee een pandemie niet aangedreven door zieken of doden (er was vorig jaar geen overstefte, dit jaar wel met de vaccinaties 🤣😭🤣😭) maar door verkeerd geinterpreteerde testresultaten.
Oftewel de angst bubbel wordt gevoedt om steeds weer bizarre maatregelen te nemen en tiranische besluiten goed te praten.

Maatregelen
-lockdowns voorkomen geen verspreiding van het virus! Ze zorgen wel voor sociale, economische en gezondheidsschade en zijn daarmee veel schadelijker dan het virus.
-er is geen bewijs dat 1,5 meter afstand nut heeft.
-mondmaskers werken niet tegen virus verspreiding en beschermen niet tegen virussen.

Oftewel, stoppen met testen en daarmee creëren van deze angst bubbel.
In NL is kans op herstel van covid 99,85%! De gemiddelde leeftijd van covid doden is 83 jaar.
Vaccins hebben onder jongeren in Europa en VS al meer doden veroorzaakt en veel meer nevenschade, allen officieel geregistreerd en dan is er ook nog sprake van onderrapportage.

Vanwege bezuinigingen ervaart de zorg in het griepseizoen veel capaciteitsproblemen. Dit was ook voor de covid al!! De vergrijzing zal dit probleem alleen masr groter maken en de maatregelen waardoor zorgpersoneel thuis moeten blijven en anderen overbelast wordt helpen ook niet echt.
Blijven bezuinigen en vooral niet investeren. NL heeft een minimaal aantal ic bedden beschikbaar, echt bizar laag (tov andere landen)

Wanbeleid!!

9 januari 2022 om 10:07

Hartstikke leuke dooddoener dat wij het enige land zijn waar geen supporters op de tribunes mogen zitten, maar laten we de komende weken/maanden afwachten of dit een slimme keuze is geweest of niet. We zien overal nog steeds oplopende besmettingscijfers, dus misschien krijgen al die andere landen later wel de deksel op hun neus of blijven zij veel langer met de negatieve gevolgen zitten dan wij. We weten het niet. Voor nu is dit natuurlijk balen, ik baal er ook van dat ik niet meer naar de Johan Cruijff Arena kan voor Ajax, maar het is uiteindelijk ook niet het ergste. De impact van Corona op de zorg, de ondernemers die getroffen worden, studenten die achterstanden oplopen/sociaal veel minder leren is veel erger.

9 januari 2022 om 10:10

Volgens mij zijn suplorters in Duitsland ook niet welkom

9 januari 2022 om 10:18

Ja het klopt wat je zeg maar is het niet een beetje raar dat er geen supporters mogen komen in het stadion.
Maar wel duizenden mensen kunnen rond lopen op een kerstmarkt wat zit daar een verschil in.
O ja ik denk dat de regering daar ook hun geld mee verdiend dan mag alles.?

9 januari 2022 om 10:37

En jij denkt dat de regering geen geld verdient aan voetbal? Of aan wat dan ook wat gesloten is?

9 januari 2022 om 10:20

Gewoon mondkap op en rennen. Ik zie het probleem niet. Waarom altijd aanpassen aan virus, gewoon mondkap op en sprinten. Wat voor probleem zie je daarin. Doe desnoods helm op, want voetbal is ontzettend belangrijk voor de mensheid. Maar even serieus, jammer van de wedstrijd, maar in ieder geval veel beterschap en succes met de quarantine.

9 januari 2022 om 10:32

Maar vertel jij dan eens wat ze hadden moeten doen? Maar voor alsnog blijken alle Europese landen met hetzelfde problemen te blijven zitten. En dan is het juist goed als er landen zijn die iets anders proberen zodat je kan zien of dat enig verschil maakt (ondanks dat de situaties daaromheen alsnog heel verschillend zijn). Maar goed in deze situatie kunnen de betreffende mensen het nooit goed doen want nooit is iedereen tevreden er is altijd wel een groep die ontevreden is.

9 januari 2022 om 11:33

Je leef al 3 jaar met het zelfde probleem je hoor welke factoren het hardst worden getroffen.Je merk ook dat het aan het afbreken is maar ze zijn er wel over uit dat er nog minimaal 3 a 4 boosters bij geprikt moet worden.Knap als je zie dat het eigenlijk minder word kwa variant maar wel over meerdere boosters gepraat moeten worden.Ook een virus zwakt af op geven moment hoe vaak hoor je dat er een virus door de lucht heerst maar dat het op geven moment ineens weg is.Dit is bij elk virus dat begin met heftig en word steeds zwakker maar gewoon blijven prikken hoor gewoon doen.

9 januari 2022 om 11:45

Wat goed dat jij het beter weet dan al die mensen die ervoor hebben geleerd! Het is helemaal niet zo dat elk virus per definitie zwakker wordt. Daarnaast moet je doorrekenen: het virus zorgt er weliswaar voor dat de meeste mensen minder snel op de IC komen, maar het is veel en veel besmettelijker dan de Deltavariant. Dus uiteindelijk zullen er alsnog meer mensen op de IC komen. Daarnaast zijn er ook tussen het ziekenhuispersoneel veel meer besmettingen waardoor die nu uitvallen, waardoor wederom andere operaties geen doorgang kunnen vinden.

9 januari 2022 om 12:26

@dordt we leven nauwelijks 2 jaar met het virus. Ik weet ook niet hoe je er bij komt dat virussen altijd 'minder erg' worden. Men bouwt hun eigen resistentie op dankzij de pathogenen in de vaccinaties en/of door besmetting met of zonder symptomen. Virussen hebben echter hele bevolkingen uitgeroeid in het verleden. De Spaanse griep was onder meer zo heftig omdat mensen nauwelijks maatregelen afdwongen. Mazelen en influenza hebben 90+ procent van de oorspronkelijke bevolkingen van de Amerika's uitgemoord. Verder terug heb je de zwarte dood, die 1/3 van Europa fataal werd.

Deze ziektes worden niet zomaar zwakker. Daar ging heel veel tijd en leed over heen. Het is dankzij de maatregelen en modern begrip en vaccinaties dat we zulke lage sterftecijfers hebben.

Werk overigens alsjeblieft aan je spelling en grammatica. Echt vreselijk om te lezen. Je doet steeds geen spatie na een punt, je doet elke keer de 'dt'-fout, je vergeet letters en je schrijft hele woorden verkeerd ('qua' als 'kwa' bijvoorbeeld). Het is echt moeilijk te volgen en ik kan me niet voorstellen dat je alleen op vz zo schrijft.

9 januari 2022 om 12:40

Begin 2020 werd het aangekondigde en waarschijnlijk was het er al veel eerder.
Me broertje heeft in oktober 2019 met 42.5 graden op bed gelegen en heey hij heeft het overleefd.
En hij had toen de symptomen van corona toen was er nog niks over bekend.
Maar het kwam allemaal vanuit China toch werd er gezegd.
Dus dat betekend dat het er al veel eerder was dan het is aangekondigd leg dat maar is uit dan.
Dus waarschijnlijk is het al veel langer aan de gang.

9 januari 2022 om 14:32

Wij leven nog maar 2 jaar met hetzelfde probleem hoor....dat jij nog een extra jaar er aan vast plakt zegt genoeg.....

9 januari 2022 om 15:47

@dordt komop nou jongen, omdat jouw broertje in het griepseizoen erg ziek is geworden bestaat corona al veel langer en komt het niet uit China? Dat is toch geen manier van beredeneren joh. Daar is geen beginnen aan.

9 januari 2022 om 11:34

"ach ja het is Nederland waar alles gelijk op slot gegooid word".
Doen we dit niet en er komen wel honderden ic opnames bij incl. sterfgevallen dan is het ook weer niet goed.
Met nu ruim 25 tot 30.000 gevallen per dag is het wachten op meer opnames doordat er nog altijd mensen doodziek worden omdat ze niet gevaccineerd zijn (80%).
Ook ik had het liever anders gezien maar begrijp de beweegredenen van het op slot gooien wel.
Je ziet het nu ook aan de voetballers die doorgaans meer "gebubbeld" zitten dan doorsnee burgers dat het virus overal doordringt en ook nog steeds levensgevaarlijk is.
Dagelijks overlijden er nog steeds ruim 30 mensen aantoonbaar door Corona, dat zijn er 30 teveel.
Pas als het eens in de directe familiekring van mensen voorkomt word er pas anders gepiept.

9 januari 2022 om 11:43

Oh zag gisteren in Duitsland ook alles leeg.

Als je beetje voetbal volgt weet je dat en Italië gaat hetzelfde doen.

Vreemd, je kan toch ook met jeugdspelers spelen? De regels zijn zeer duidelijk én er is nu geen geldige reden om dit duel af te lasten. Bizar dat het wel gebeurt.. Dit lijkt mij enorme willekeur.

9 januari 2022 om 10:30

In de KKD is er gewoon veel speelruimte om wedstrijden af en toe te verplaatsen. Die luxe hebben we niet in de top van de eredivisie. Het speelschema is al extreem vol. Ik denk dat alle fans moeten gaan realiseren dat het kampioenschap en de degradatiestrijd nog veel onverwacht drama kan gaan verwachten. En dan denk ik aan de corona pandemie en niet aan blessures of arbitrale fouten...

9 januari 2022 om 10:54

Dat er ruimte is heeft helemaal niks met mijn punt te maken. Er zijn duidelijke regels gemaakt over wanneer een wedstrijd afgelast mag worden. Geen van deze regels is nu van toepassing, dus er is geen reglementaire grond om dit duel te verplaatsen. Dat het wel verplaatst wordt, is dus complete willekeur. En daar moeten we niet aan willen beginnen met alle onzekerheid die er al is.

9 januari 2022 om 11:42

Volgens het artikel is dit juist afgelast op reglementaire gronden. Geen 12 man en een keeper beschikbaar uit de eerste 25 spelers.

9 januari 2022 om 12:53

En jeugdspelers dan? Die horen er ook gewoon bij lijkt mij...

9 januari 2022 om 15:10

@Nijogeth.
Dat zijn inderdaad de regels voor een afgelasting in deze periode.

9 januari 2022 om 11:21

@Toekomst Ik denk dat ze overal de jeugd en 1e zoveel mogelijk gescheiden houden. Daarnaast, 2 besmette keepers en je bent al de lul.

9 januari 2022 om 11:35

Ja, leuk dat ze het zoveel mogelijk gescheiden willen houden. Ik wil ook wel eens wat.. Nogmaals, de regels zijn helder en bieden geen aanleiding om dit duel nu te verplaatsen, dus zou het door moeten gaan. Toen Tottenham ook zonder geldige reden besloot het duel eenzijdig af te lasten, schreeuwde iedereen moord en brand in Nederland. Nu gebeurt hier iets vergelijkbaars, in de zin dat hier reglementair gezien geen enkele grond is om dit duel te verplaatsen, en is het oké? Heel vreemd. Je hebt de regels niet voor niets. In het verleden zijn clubs met meer besmettingen gedwongen om wel te spelen. Dan kan je nu niet op basis van enkele besmettingen ineens wel een duel verplaatsen. Dat is oneerlijk ten opzichte van de clubs die wel moesten spelen, vreemd omdat het nergens op gebaseerd is én zet de deur open om later vaker duels te verplaatsen zonder reglementair geldige reden. En dat laatste moet je gewoon zien te voorkomen. Dat is zeer onwenselijk. Dan kan een club met enkele blessures ook zeggen dat zij niet willen spelen...

9 januari 2022 om 12:32

@De Toekomst Excelsior heeft momenteel geen 12 spelers beschikbaar schijnt. Dus dan zijn er helaas wel reglementaire gronden. Volges mij zou het dan een reglementair verlies moeten zijn eigenlijk, maar dat weet ik niet zeker.

9 januari 2022 om 18:34

In principe heeft de club 1000 spelende leden. Dus wat is de grens dan?

9 januari 2022 om 15:24

Ik vind het ook onwijs ridicuul. Had erg graag met ADO Den Haag tegen Jong Excelsior willen spelen.

9 januari 2022 om 18:33

Ja dat snap ik dus ook niet. In zekere zin is het vergelijkbaar met blessuregevallen. Wanneer gaat een wedstrijd dan niet door? Minder dan 8 man beschikbaar?

Potverdomme.... Bij ons ook corona besmettingen, schorsingen, blessures ... En wij moesten spelen.

En Dijkhuizen zit gewoon lekker op de tribune te kijken in Den Bosch met alle risico van dien ... En dat van hun wordt uitgesteld ...

12 man en spelen die handel

Super jammer. Dit waren voor ons natuurlijk perfecte omstandigheden en daarbij kom ik mijn bed uit gerend om de wedstrijd te zien, is dit de aankondiging.

Zijn er bij Top of bij Az zoveel besmettingen?
Az heeft namelijk Vrijdag nog gespeeld in Valencia tegen Gent en daar speelde ook spelers uit Jong Az in.

9 januari 2022 om 15:15

Zie zojuist Az.
Ben benieuwd of dit spelers betreft die ook mee waren naar Spanje.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Excelsior

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Excelsior6625
7.Jong Ajax6319
8.NAC Breda5915
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
C. DriouechAanvaller263
R. EyongoAanvaller60
D. GoudaAanvaller30
P. KuiperKeeper20
S. van GasselKeeper360
A. AberkaneVerdediger310
J. ButerVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina Excelsior.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren