Alfred Schreuder: ‘Noa Lang had nog steeds bij Ajax kunnen zitten’

Zaterdag, 8 januari 2022 om 08:30Daniel Cabot Kerkdijk

Alfred Schreuder kijkt ernaar uit om weer te werken met Noa Lang. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Ajax en zijn sinds een halve week herenigd nu Schreuder is aangesteld als opvolger van Philippe Clement bij Club Brugge. Schreuder weet derhalve als geen ander hoe de Oranje-international in elkaar steekt. “Creatieve spelers kunnen best wel eens moeilijke jongens zijn - in de goede zin van het woord”, vertelt Schreuder in gesprek met Het Laatste Nieuws.

“Hakim Ziyech had dat vroeger ook. Je moet bij hen de juiste snaar zien te raken. Natuurlijk zijn er dingen waarvan ik denk: ‘Dat is onnodig. Hoeft niet.’ Daar moeten we met elkaar eens over praten. Maar het is heel belangrijk dat je aan spelers zoals Noa veel vrijheden geeft”, benadrukt de trainer van Club Brugge. “Zolang ze geen misbruik maken van het teambelang. Want dat staat boven elk individueel belang.’’

Schreuder en Lang werkten in 2018 en 2019 met elkaar samen bij Ajax. “Als Noa had gewild, zat hij nu nog steeds bij de selectie van Ajax’’, aldus de trainer. “Maar hij wilde zijn carrière zelf bepalen. Dat tekent zijn persoonlijkheid. Noa wil belangrijk zijn. Hij was niet tevreden met het tweede plan bij Ajax. En zie, hij heeft zich de voorbije anderhalf jaar bij Club Brugge ook verder ontwikkeld.’’

Ziyech en Schreuder onderhouden nog steeds contact. De middenvelder noemde Schreuder recent zelfs zijn beste trainer, degene met de meeste invloed op zijn carrière, samen met voormalig Ajax-coach Peter Bosz. “Dat is leuk. Voor mij is het belangrijk dat de spelers met wie je werkt een goed gevoel hebben bij de samenwerking. Als je heel open en duidelijk bent, hoef je niet hard te zijn. Je helpt hen ook door zo direct te communiceren. Toen Ziyech bij FC Twente kwam heb ik hem als trainer meteen gezegd wat ik denk.’’Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door fcgrun050)

Als hij bij ajax was gebleven had hij nu nog steeds het moeten doen met invalbeurten terwijl hij nu wekelijks op het hoogste niveau speelt. Ik blijf erbij dat deze stap het beste was in zijn ontwikkeling.

8 januari 2022 om 08:54

Denk dat het voor zijn ontwikkeling inderdaad goed is geweest deze stap.

Tadic speelt hij er toch niet uit.

Wel vindt ik het jammer voor Ajax, want Lang is een groot talent.

8 januari 2022 om 09:01

Gezien het niveau waar Daramy op de eerste seizoenshelft op acteerde was het voor Ajax ook beter geweest dat Lang er nog gespeeld had. Hoewel je je ook af kunt vragen of dit geen trammelant opgeleverd had. Maar een speler moet ook (of misschien wel vooral) naar zijn eigen ontwikkeling kijken, en daarvoor was een vertrek beter.

8 januari 2022 om 09:27

Hoeveel echt trammelant heeft Lang nou gehad bij Ajax ? Ik hoor dat mensen steeds maar roepen. Dat momentje met Tadic was vooral op het conto van Ten Hag te schrijven, gebeurd 3000x per weekend. Kutbal Tadic , Lang die denkt wat moet ik hiermee en Tadic die zegt je moet doorlopen. Meer was het niet tot het moment dat Ten Hag begint te schreeuwen, en dat blijft hangen. Ik denk dat niemand weet dat Lang daar de 0-1 maakte. Ajax had Lang ook gewoon een 4 jarig contract aangeboden, zo vervelend vonden ze hem blijkbaar. Lang heeft het vervolgens prima ingeschat door zoals Schreuder zegt zijn eigen pad te bepalen. Dat getuigt toch juist van karakter en lef, want Ajax is echt zijn club. Maar Tadic speelt hij er niet uit, en Ajax heeft allerlei noodgrepen moeten doen met Idrissi , en Daramy en zelfd Bergwijn die constant word genoemd.

8 januari 2022 om 09:35

Alleen maar mooi dat dit vervelende kereltje weg is. Volgens mij vind verder niemand het jammer, behalve jij dan als opperhoofd van de Lang fanclub.

8 januari 2022 om 09:57

Ik vind Antony is zijn gedrag veel vervelender , die slaat en schopt tegenstanders. Maar die heeft (nog) heeft een Ajax shirt aan en dus is dat allemaal prima ?

8 januari 2022 om 10:02

Nou op het hoogste niveau…? Dat Club is uitgeschakeld Europees en overtuigd ook niet in de Belgische croky league, of hoe noemt die maffe micky Mouse competitie alweer

8 januari 2022 om 10:20

Antony luistert gewoon in het veld. Geen gemok als hij gewisseld wordt en voert gewoon zijn taken uit. Lang is dat ventje dat zelfs bij zijn debut in het Nederlands elftal ff rustig van kant ging wisselen om op zijn favoriete positie te komen, haaks op de opdracht die hij van ome Louis had mee gekregen. Antony is vervelend voor de tegenstander, maar zeker niet voor zijn eigen ploeg.

8 januari 2022 om 11:00

Toch vermoed ik dat Lang het minstens net zo ver gaat schoppen als Antony. Dat vind ik namelijk, behoudens een paar leuke acties, een wisselvallige, overschatte speler. Dat gezegd hebbende had ik dat niet verwacht toen ik hem de eerste 2 potten zag spelen. Ach ja, we gaan het zien. Voor Lang was het sowieso belangrijk om te vertrekken omdat hij een belangrijke speler wilde zijn. Bij Ajax heb je dan wat meer geduld nodig.

8 januari 2022 om 11:07

Zowel Lang als Antony gaan niet met plezier het veld af. Omdat het jongens zijn die met één flits een wedstrijd kunnen doen kantelen, en daar geloven ze zelf nog het meeste in. Dat is gewoon een prima eigenschap, dat Lang van kant wisselde had alles te maken met de hersenschudding van Gakpo. Die werd niet veel later gewisseld en toen ging Lang weer naar rechts.

8 januari 2022 om 11:28

Buiten Ajax is het niveau gelijkwaardig.
Beiden een opleidings competitie

8 januari 2022 om 13:04

Valt idd wel mee. Maar die hele uitsraling van hem was toch wel heel irritant hoor. zon uitstraling wordt alleen geaccepteerd als je echt het mannetje bent. Bij Club brugge is hij dat wel maar bij ajax was het een beetje lachwekkend.

8 januari 2022 om 17:38

@gluubstertj - Wat is overschat in jouw ogen? Iemand die dit seizoen gedeeld 3de staat in de Champions League qua assists (misschien 3de plek, want hij heeft minder wedstrijden gespeeld ten opzichte van Vinicius en Sane), die nu iets meer dan 1 wedstrijd (alle competities meegenomen) op een goal of assist staat? Ik vind hem niet overschat en de credits verdient hij wel op dit moment. De transfersommen wat men loopt te schreeuwen door analisten is overdreven, want het seizoen is nog niet afgelopen, maar wat hij nu laat zien is wel van een enorm hoog niveau. Ik vind de Champions League een betere meetlat dan de Eredivisie, en daar doet hij verrekte goed.

8 januari 2022 om 22:07

Ik ben niet van de fanclub, maar vindt het zeker wel jammer. Had zich kunnen ontwikkelen. Alleen niet zo snel als nu het geval is.

Talent heeft hij zeker, alleen afwachten hoe het mentaal gaat ontwikkelen. Doet soms nog domme dingen ten tijden van zijn emoties. Als hij dat beter onder controle krijgt kunnen we een hoop plezier aan hem beleven. Voetballen kan hij wel.

Ten Hag had gewoon geen zin meer om Lang erbij te houden omdat het nogal een vervelende jongen kan zijn als hij niet speelt. Ik mis eerlijk gezegd niets aan Lang omdat ik vind dat Ajax betere spelers heeft. En zo hebben Overmars en Ten Hag dat ook bekeken.

8 januari 2022 om 11:06

Grappig, want Ajax schijnt hem wel een aanbieding te hebben gedaan van 4 jaar. Hoe verklaar je dat dan ten opzichte van je verhaaltje over Ten Hag. Of is het gewoon duimzuigerij? ook niet erg, maar zeg het dan even😜.

8 januari 2022 om 11:10

Dat verhaal komt voor een aantal Ajacieden gewoon het beste uit, Ten Hag moest hem niet meer… Maar ondertussen wel een 4 jarig contract kunnen tekenen idd.

8 januari 2022 om 11:25

@GluubsterTJ, Ajax wilde Lang inderdaad niet kwijt maar dat geldt voor meer spelers. Wat Ajax niet wilde was hem een basisplaats garanderen. Officieel omdat ze dat nooit doen maar ik zou me goed voor kunnen stellen dat zijn gedrag ermee te maken had. De meeste analisten zeggen dat Ajax dit seizoen weliswaar niet zulke uitzonderlijke talenten heeft als in 2019 (Frenkie, De Ligt, Ziyech), maar dat er nu een beter team staat. Een team dat niet klaagt, hard werkt en het teambelang vooropstelt. Ik heb persoonlijk mijn twijfels of Lang hiertussen had gepast vanwege zijn karakter.

8 januari 2022 om 11:38

@Kyle: of hij er tussen had gepast is zeker een goede vraag, daar twijfel ik ook aan namelijk. Ik denk dat deze keuze een goede is geweest uiteindelijk. Echter is dat toch totaal irrelevant voor dit discussiepunt. Het gaat er namelijk om dat Lang kon blijven omdat hij een contract aangeboden kreeg. Als dan iemand met een vol balkje weer een zak lariekoek opentrekt moet daar even op ingehaakt worden, toch?😜

8 januari 2022 om 12:21

Mwah. Denn01 zou best wel gedeeltelijk gelijk kunnen hebben. Als Ten Hag Lang heel graag had willen hebben, had hij ook andere gesprekken kunnen voeren. Lang wilde immers blijven, dus ik kan me niet voorstellen dat het heel moeilijk was om hem over te halen met wat zalvende woorden en halve beloftes. Dat heeft Ten Hag niet gedaan. Dus wie weet zit er een kern van waarheid in de woorden van Denn01.

8 januari 2022 om 12:25

Wie weet, als ik echter op de berichten moet afgaan die geplaatst zijn in de media raakt zijn reactie kant noch wal. Blijft bij heel veel speculeren, iets waar jij je ook debet aan maakt nu. Ik houd het liever bij de feiten die ik voorgeschoteld krijg van de verschillende (sport)media die ik volg.

Je zegt het al goed: Dennis zou best wel eens gelijk kunnen hebben... maar even goed niet dus. Interessantdoenerij zeg...

8 januari 2022 om 13:44

Dat hij 4 jaar kon bijtekenen dat zal allemaal wel. Als Ten Hag hem er echt bij had willen houden was hij wel met Lang gaan zitten over zijn toekomstperspectief want hij weet ook dat Lang een jongen is die geen genoegen neemt met de bank. Lang heeft zelf gezegd dat hij het gebrek aan waardering en speelminuten mist in zijn Ajax tijd. Het gevoel van waardering is iets wat bijvoorbeeld een coach je kan geven.
Lijkt mij logisch als hij was gebleven en weer steeds op de bank terecht kwam dat hij niet de ideale schoonzoon is en een stoorzender wordt.
Achteraf was deze stap voor beide partijen gewoon het beste ook voor die jongen want hij doet het goed in Brugge.

8 januari 2022 om 11:13

Wat een onzin Noa kon gewoon blijven maar koos voor speeltijd dus vertrok.

8 januari 2022 om 12:15

Dat is inderdaad zo. Hij kon blijven maar kon hem zeker geen basisplaats garanderen. Had nu natuurlijk ook op de bank gezeten want ajax heeft op rechts Anthony en Berghuis en op links Tadic, dus hooguit had hij wat gespeeld om Tadic wat rust te geven. Voor beide dus beter dat hij nu bij Brugge speelt.

Ben blij dat hij is vertrokken enorme stoor zender gebleken. Als ik dan ook nog lees dat je hem heel veel vrijheid zou moeten geven denk ik echt rot toch op man. Een speler moet zich naar het team schikken en niet andersom.

8 januari 2022 om 09:21

Dan ben ik benieuwd naar een aantal situaties waar hij een enorme stoorzender gebleken is.

8 januari 2022 om 09:26

Lang is net een geliefde speler in de kleedkamer, zie je ook op de sociale media. Heeft nog voortdurend contact met oud-teamgenoten. Maar ach, hij heeft ooit eens een grote bek gehad tegen kwal Tadic... De komst van Schreuder lijkt me een zegen voor Lang om hem net op tactisch gebied verdere stappen te doen zetten. Is ook een trainer die met Zyech al liet zien met dit soort complexe creatieve gasten om te gaan door een goed evenwicht te vinden tussen duidelijkheid en vrijheid geven.

8 januari 2022 om 09:30

Buchanan zou ook al goed bevriend zijn met lang. Maar veel mensen krijgen blijkbaar een rode waas voor de ogen om lang gaat en verzinnen dan maar de wildste theorieën om hun mening over hem toch maar staande kunnen houden. Gewoon in dit topic al mensen twee mensen die het beter schijnen te weten dan iemand als schreuder die zelf gewoon onderdeel was van het technisch team van Ajax.

8 januari 2022 om 09:36

En daar is Lierse weer... die het voor Lang op moet nemen. Begint ook wel droevig te worden. Alleen maar omdat hij in België speelt hahaha

8 januari 2022 om 09:40

Twee keer een ad hominem als mensen voorbeelden vragen. Knap hoor. Edit: ik zie dat het zelfs drie geworden is.

8 januari 2022 om 09:49

Net zoals jij dus. Jij hangt hier ook altijd de betweterige Belg uit.

8 januari 2022 om 09:58

Geen dank maar er zit wel een kern van waarheid in als je eerlijk bent.

8 januari 2022 om 10:21

Het klinkt heel intelligent en wetenschappelijk hoor, steeds dat Ad Hominem aanhalen. Maar deze discussie is inhoudelijk a heel vaak met jou gevoerd. Dat mensen hier op een gegeven moment geen zin meer in hebben en gewoon terecht opmerken dat jij hem blijft verdedigen omdat hij nu in Belgie speelt lijkt me niet al te gek.

8 januari 2022 om 10:36

Het klinkt heel redelijk van jou hoor, maar ik stel vrij duidelijk een vraag. Vragen horen bij een discussie. Als mensen niet op de vraag antwoorden maar op de man dan is er voor mij werkelijk waar geen enkele reden te bedenken waarom ik mijn mening zou herzien. Dus iedereen die er zich blijkbaar nogal aan stoort die zou misschien gewoon eens op de vraag die ik stel moeten antwoorden.

8 januari 2022 om 10:41

Lars,

Ik vind het dan net weer heel vervelend dat mensen steevast komen aanzetten met de dooddoener: X speelt in België of is Belg dus jij bent als Belg niet serieus te nemen. Hoe flauw is dat niet? Dan kan voetbalzone beter alle artikels over oranje en de eredivisie achterwege laten en zich toespitsen op het buitenland want jullie zijn allemaal niet serieus te nemen.

Ik denk wel dat ik mag zeggen dat ik best kritisch kan zijn op mijn eigen club (en zeker op de nationale ploeg).

Ik denk dat Noa Lang vooral op het veld wat slimmer en volwassener moet worden en zich niet uit zijn lood mag laten slaan als het minder loopt want dan verliest hij zichzelf vaak in domme akkefietjes en pakt hij domme kaarten en wil hij het vaak te veel zelf forceren et cetera. Ik erger me er soms wel aan als je ziet dat hij opgefokt raakt door kleine dingen en totaal uit de match verdwijnt daardoor.

Maar verder, van ploegmaats en staf, hoor je alleen maar positieve geluiden (uiteraard zullen zijn tegenstanders zeggen, er wordt zelden kwaad gesproken over ploegmaats), maar toch. Je kan aan de manier waarop ze over hem spreken en hem spontaan aanhalen als 1 vd favoriete ploegmaats echt wel afleiden dat ze hem oprecht mogen als mens. Dus dat van moeilijke jongen er cetera valt wel mee denk ik. Hoe jammer sommigen dat ook zullen vinden.

Want laat ons eerlijk zijn, hij heeft duidelijk toch wel een grote schare 'haters' of misgunners om dat infantiele woord te gebruiken die alles uitvergroten en hem alleen maar in een negatief daglicht willen zetten. Hoe die ajaksnr1 hierboven bijvoorbeeld er in slaagt dit positief artikel om te draaien in een negatieve reactie is werkelijk waar tenenkrommend en bijzonder kinderachtig. Het is toch gewoon logisch dat 1 van de beste spelers iets meer vrijheid krijgt dan anderen en het team op hem afgesteld wordt? Zo ging het ook met Messi, met Ozil, met Ronaldo, met Hazard, met Zlatan...

Voetbalzone doet er zelf trouwens ook vrolijk aan mee. Elke scheet die Noa Lang haalt is wereldnieuws. Het is toch ongelofelijk dat ze uit dat interview net de minst interessante passage halen, omdat de naam Noa Lang er in voorkomt? Man man man, echt waar, dit artikel...

Lang is geen koorknaapje en geen ideale schoonzoon. Maar het is wel een goede jongen qua inborst, alleen verliest hij te makkelijk de pedalen op het veld en is hij vaak nogal ontvlambaar. Hij provoceert ook al eens graag door de vinger op de lippen te leggen of zo maar dat moet zeker kunnen als je ziet wat fans vaak zelf roepen... Door de hele sfeer die ondertussen rond hem hangt en de reputatie die hij heeft, denk ik niet dat de club komende zomer echt moeilijk zal doen bij zijn vertrek en ik zal er ook niet extreem rouwig om zijn, anders dan bij ons ander goudhaantje (de Ketelaere). Ik denk dat Lang voor 25 a 30 miljoen wel weg zal zijn.

Maar de media en fans blazen echt alles rond hem overdreven op en op den duur versterkt de perceptie zichzelf... dat is jammer.

8 januari 2022 om 10:52

@Bon Jovi, fijn om een normale reactie te zien tussen de over en weer geïrriteerde reacties. Inhoudelijk gezien ben ik het ook wel voor een deel met jou eens. Lang zou zo maar eens prima in de “groep” kunnen liggen. Maar mi heeft @Ajaxnr1 ook een punt. Want Lang zijn gedrag wordt niet alleen binnen het team gezien. Zijn houding, reacties enz zorgen nogal eens voor de nodige negatieve aandacht in de media. En ja, die kun je binnen het groepsproces soms ten goede gebruiken maar het is ook een groot risico. Als hij nog bij Ajax had gespeeld waren de anti Ajax gevoelens flink gevoed met alle nadelen en risico’s van dien. En dus kun je er ook blij mee zijn dat hij niet meer bij Ajax speelt.

8 januari 2022 om 11:31

Wat een onzin trouwens over Lierse. Die zou Lang verdedigen omdat hij in België speelt? Zou hij hem niet verdedigen omdat het een goede voetballer is? Omdat hij goede cijfers overlegt? Dat lijken mij veel aannemelijkere scenario's. Bovendien reageren hier mensen die Lang hoogstwaarschijnlijk niet wekelijks ziet spelen, Lierse wel. @Lierse: lekker laten gaan, stelletje kinderen zijn het. Met voorop Schijntap, die zijn naam beter kan veranderen in Schijnreactie. Die man(jochie waarschijnlijk) heeft nog nooit een reactie met wat toevoegende inhoud geplaatst. Altijd oppervlakkig en op de man, maar vz laat het wonder boven wonder staan.

Ik verdedig Lang ook, maar gek genoeg ben ik geen Belg. Nu jullie weer.

@Bonjovi: sterke reactie, helemaal eens ook.

8 januari 2022 om 14:56

@bon jovi
Misschien moet je eigen tekst een terug lezen gezien hoevaak je je zelf tegen spreekt. Dat jij al aan geeft dat je er niet rouwig op bent dat hij vertrekt terwijl het een van je effectiefste spelers is zegt toch genoeg.

Logisch dat Schreuder zich inhoudt. Hij komt pas net aan bij Club en zou dan al meteen één van de belangrijkere spelers aanpakken.
Noa Lang zal absoluut niet gejuicht hebbe, toen ze met Schreuder op te proppen kwamen.

Hoop dat Schreuder hem zal muilkorven en hem een lesje Deutsche grundlichkeit kan leren. Als dit hem lukt zie ik nog hoop van Lang, anders kunnen we hem afschrijven

8 januari 2022 om 09:33

Hahaha afschrijven ? Bij sommige mensen is de haat echt te groot. De man heeft enkel deze jaargang 22 goals gemaakt en 18 assist. Maar volgens jou moet Schreuder er een Carel Eiting van maken, iemand die zeer wel bespraakt lachend op de bank gaat zitten. Echt onbegrijpelijk dit soort opmerkingen.

8 januari 2022 om 09:37

Ja en ben jou is de liefde voor Lang heel erg groot. Niet omdat je hem zo goed vind maar alleen maar om Ajacieden te lopen irriteren net als Lierse trouwens. Dat vz dat niet door heeft!

8 januari 2022 om 09:47

Ja want Ajacieden irriteren is echt een levensdoel voor mij en Lierse. Je maakt jezelf iets belangrijker als dat je bent, in jou optiek een Noa Lang trekje eigenlijk lijken jullie gewoon op elkaar.

8 januari 2022 om 09:59

Daar lijkt het bij jullie inderdaad wel op. Dus je geeft toe dat Lang rare trekjes heeft? Ook voor het eerst!

8 januari 2022 om 10:07

Schijntrap, hou is op onnodig irritant te doen hier.
Jij hebt een bloedhekel aan Lang maar andere mensen vinden het wel een goede voetballer, niks mis mee toch?

8 januari 2022 om 10:08

Lezen lukt ook al niet ….

8 januari 2022 om 10:18

Laat gaan ! Sommige mensen hebben enkel en alleen de behoefte om het negatieve te benoemen, dat maakt ze gelukkig is al vervelend genoeg voor die personen in kwestie.

8 januari 2022 om 10:31

Beetje wat jij bij Donny hebt, zeg maar

8 januari 2022 om 10:57

@Baradonna; het valt me op dat je het vaak opneemt voor degenen die niet de ideale schoonzonen zijn en juist niet zo'n fan bent van spelers als Frenkie en De Ligt die meer het type ideale schoonzoon zijn. Waar komt dat door? Identificeer je jezelf meer met deze spelers?

8 januari 2022 om 11:21

Ik heb vooral moeite over de rol van de media op dat gebied. Lang krijgt rood , 3 artikelen op voetbalzone 400 reacties 80% negatief. Lang behoort dit seizoen tot een zeer select groepje van 4 spelers Wereldwijd die in1 jaar meer dan 15 goals en 15 assist op hun naam hebben geen artikel op voetbalzone over gelezen. Voor Depay geldt hetzelfde, is veruit de beste spits van Oranje en Barcelona en toch is het zodra het kan vooral negatief. Terwijl spelers als Donny en Frenkie tot in den treuren worden gehyped, beschermd en verdedigd.

8 januari 2022 om 11:40

Media als voetbalzone en kranten verdienen aan advertenties die worden gezien, dus proberen zo zoveel mogelijk views te krijgen. Ze schrijven dus zoveel mogelijk artikelen met titels/teksten om zoveel mogelijk kliks te krijgen. Hier op vz gaan de clickbait titels dan soms ook echt nergens meer over.

En bij een Donny of Frenkie zie ik eigenlijk hetzelfde als bij een Depay of Lang. Speelt Donny 1x een goeie wedstrijd na maanden niks te hebben laten zien is het een wereldspeler die de trainer nooit had mogen passeren, en speelt Frenkie na een aantal prima wedstrijden een slechte wedstrijd dan is hij het helemaal kwijt en kan er niks meer van kan. Net als dat Depay bij weer een briljant doelpunt en een sterke wedstrijd na 3 mindere westrijden een wereldspeler is en Lang na een aantal sterke wedstrijden een keer z'n kansen mist en gefrustreerd raakt er niks van kan en alleen voor problemen zou zorgen.

8 januari 2022 om 12:04

Dat is natuurlijk onzin. Frenkie wordt hier al een half jaar zwaar bekritiseerd door veel leden op voetbalzone. Daarnaast is kritiek op depay ook toch totaal niet gek? 0 goals en 0 assists in de CL tegen ploegen als Kiev en Benfica waar hij het verschil moet maken. In de competitie volgens mij 7 goals en 2 assists waarvan 3 of 4 penalties. Dat is toch gewoon vrij teleurstellend? Dat hij de beste spits is zegt meer over Barcelona dan over hem momenteel.

8 januari 2022 om 12:24

@Zytto, eens, met één opmerking: in je laatste zin heb je het over "zegt meer over Barcelona, etc". Ik denk dat dat ook voor Oranje geldt. Het feit dat Depay bij allebei de beste spits is, zegt veel over het niveau van de andere spitsen.

8 januari 2022 om 18:29

Oef... daar kan hij niks op zeggen want je hebt zo gelijk nederland79! 😄

Op de bank achter Tadic, was ie vast blij mee geweest.

Toch wel benieuwd hoe Schreuder het gaat doen. Heeft als hoofdtrainer eigenlijk nog nooit wat laten zien maar was als assistent vaak geliefd bij de selectie, ook bij de normaal wat "minder makkelijke" spelers.

Niet met Schreuder eens, dat als Noa gewild had dat ie nog bij Ajax zat. Noa lag niet lekker in de groep bij Ajax... dus ook al wilde Noa blijven bij Ajax dan hadden ze hem denk ik alsnog van de hand gedaan.

8 januari 2022 om 11:16

Hoe kom je erbij dat die niet lekker in de groep lag? Omdat die een akkefietje met Tadic had😂

8 januari 2022 om 11:21

Denk dat als Noa gebleven was bij Ajax, dat het niet bij 1 akkefietje gebleven was...

8 januari 2022 om 16:20

Tsja dat is jou mening. Iedereen denkt maar alles te weten en hebben hun oordeel al klaar. Maar Lang lag gewoon goed in de groep bij Ajax.

Noah Lang is gewoon een enorm talent.
Het verstand komt met de jaren.
Verder geeft Schreuder aan dat hij enorm onder de indruk is van Charles De Ketelaere.
Die dichten wij te België nog een iets grotere toekomst toe.

Juiste stap gezet zolang tadic daar speelt , heeft vrijwel niemand daar een kans hij is de leider en die speel je gewoonweg niet uit het elftal

Enige jammere is dat het tenkostte ging van eigen jeugd maar dat is dan maar zo

Lang is op zich wel een goeie voetballer, maar iedere keer zijn er altijd wel wat probleempjes met hem wat gewoon onrust geeft

Toch wel jammer dat ie weg is gegaan. Sierlijke voetballer met duidelijk flair. Vond dat ie altijd een goede inzet toonde in het veld door veel aanwezig te zijn. Ergens mis ik wel zo'n speler op dit moment bij Ajax, eentje die vanuit zichzelf wat kan forceren met een actie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Club Brugge

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Pro League
SpelersPositieW
C. De KetelaereMiddenvelder3914
H. VanakenMiddenvelder3911
N. LangAanvaller377
S. MignoletKeeper390
M. RitsMiddenvelder337
R. VormerMiddenvelder295
B. DostAanvaller2612
Voor de complete selectie: Clubpagina Club Brugge.

3 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Club Brugge 37 7 8 2
2020/2021 Ajax 1 0 0 0
2020/2021 Club Brugge 29 16 7 1
2019/2020 Jong Ajax 9 5 2 1
2019/2020 FC Twente 7 1 1 0

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren